Athensloving
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Παίδες εάν έχει κάποιος κονε δίνω ότι θέλει πάντως
ναι ναιΥπαρχουν καποιο μαλακες εδω που τσακωνονται ολη μερα.Προφανωως με μπερδεψες με αλλον .Εγω ειμαι baroc και οχι barock (Που ισως βριζεσαι).Και τα υπονοουμενα περι Στα επιστρεφω.Αλλωστε αν ειχες @@@@@ θα ζηταγες συγνωμη.
Η συγνωμη δεν ειναι κακο πραγμα.ναι ναι
παλι τα ιδια
για τον σωγαμπρο σε περασα παλι
ακυρο
Μαγκυ Χαραλαμπιδου και Γιουσεφ στημενες στον καναπε και εναλλαξ γαμησι στις κωλοβαλβιδες!
Ετσι ακριβως φιλε...Ήμουν νιος και γέρασα. Η απόλυτη καύλα των 90'ς, η απόλυτη φαντασίωση κάθε φορά που έμπαινες στην τουαλέτα για να μελετήσεις. Και ακόμη και τώρα. Είναι διαχρονική, δεν υπάρχει άλλη 50+ τόσο καυλιάρα.
διαφωνείς??Σ'αρέσει και στο πρόσωπο τύπε;
γαμαω οτυ μ καυλωνει μουτρο οσο για τ μωρο ....οσο για τ μωρο απ τ λιγα καυλοφατσονιαΦταίει που γαμάς τραβέλια, έχεις λάθος μέτρα σύγκρισης.
εύγε στην φίληΕτσι ακριβως φιλε...
Ετυχε να την δω απο κοντα σε πολυ γνωστο μπιτσομπαρο στην Χαλκιδικη...δεν ξεκολλουσαν τα ματια μου απο πανω της...μεχρι και η φιλη μου την κοιτουσε (μονο γαμησι επεφτε με την συγκεκριμενη)...
Αφου μου ειπε οτι αν σε καυλωνει τοσο Η Μαγκυ, οταν θα με γαμας να σκεφτεσαι αυτην δεν εχω θεμα (ηταν πολυ ανοιχτομυαλη και χωρις ταμπου)...