Superfappan
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2025
- Like
- 99
- Πόντοι
- 0
Ώστε κουβαλάτε και σπαθιά κωλοπαιδα !θεος συγχωρεση τον...μεγαλη μορφη ιδιαιτερα στην ταινια φυλακες ανηλικων..
η πισω κινηση της Μαγκυς βαζει κατω 18χρονα... αυτο εχω να πω
Ώστε κουβαλάτε και σπαθιά κωλοπαιδα !θεος συγχωρεση τον...μεγαλη μορφη ιδιαιτερα στην ταινια φυλακες ανηλικων..
η πισω κινηση της Μαγκυς βαζει κατω 18χρονα... αυτο εχω να πω
Υπερβολές, μια χαρά Γκιλφάρα είναι η Μάγκυ! 55άρα έκφυλη, σκυλί του πολέμου "Dog of War"Στις φωτογραφίες, ειδικά προφίλ, είναι ίδια ο Marilyn Manson.
Δεν νομίζω να έχει παιδιά κι εγγόνια (από όσο λέει δηλαδής) αλλά σίγουρα μπαίνει στην κατηγορία mature !Υπερβολές, μια χαρά Γκιλφάρα είναι η Μάγκυ! 55άρα έκφυλη, σκυλί του πολέμου "Dog of War"
Να με υιοθετήσει τότε ! Τα μισά της χρόνια έχω ! Άνετα θα ήταν μάνα μουΆτεκνη και ζωντοχήρα η Μάγκι
Από τα απόλυτα sex symbolΦάτε μάτια ψάρια συνοπλιτες της εκσπερμάτισης
Τύπε μου άμα δεις και τις συνεντεύξεις της θα δεις πως πρόκειται για σεξουαλικό μονοκερο. Ανά πάσα ώρα και στιγμή όσο μιλάει νιώθεις πως θα αρπάξει το πιο κοντινό της καβλι και θα το στραγγιξει. Όσο για τα κιλά τα έχει πάρει κυρίως κωλο και βυζιάΑπό τα απόλυτα sex symbol
Έχει βάλει κιλά αλλά παραμένει τούμπανο
Αγριότσοντα μαν η γαμιολαΑπό τα απόλυτα sex symbol
Έχει βάλει κιλά αλλά παραμένει τούμπανο
Μακάρι να την μάθουν και νεότερες γενιές (για τους γεννηθείς του 2000 και μετά λέω ). Κρίμα είναι να χαθεί στη λήθη του χρόνου τέτοια καβλαΚωλαρα για σκίσιμο χρόνια τωρα
Και τώρα δε νομίζω να της λείπει το σεξ . Φαίνεται αρκετά "ορεξατη" . Το πρόσωπο μου αρέσει και τώρα να σου πω την αλήθειαΤί γαμήσια πρέπει να έκανε η Μάγκυ ειδικά στα νιάτα της. Όσο χάνει σε εμφάνιση στο πρόσωπο τόσο σέξυ και καβλιάρα είναι.