Νέα

Μάγκες τη γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εδω και κανα μηνα με ταλαιπωρει μια πολυ ομορφη κοπελα με τα τερτιπια της...παιζει ενα παραξενο παιχνιδακι...Και ειδικοτερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να κανει σεξ μαζι μου-κανει μονο στοματικο οταν βρεθουμε μονοι μας καπου και οταν εχει πιει και δυο τρια ποτηρακια κρασακι παραπανω...ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ επισης...ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΜΑΤΑ και να τη γλυφω παντου,αλλα οχι φιλια...Σαν ιεροδουλη δηλαδη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ...Εγω εν τω μεταξυ εχω φαει κολλημα με την παρτη της...Θα σκασω αν δεν κανω ερωτα μαζι της...Θελω τη γνωμη σας γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω πως να το χειριστω.... :helpplea:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Μονο πιπες? Δε τα λετε καθολου? Δε το εχετε συζητησει?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
καποιος γνωστος μου θα σου ελεγε κοκα και γινεται πουλακι,αλλα αυτα δεν ειναι ωραια πραματα!
κανε στενο μαρκαρισμα κατακαυλωσε τη παρε πρωτοβουλιες.
Λες να ειναι παρθενα?

Επισκέπτης
συνεχισε να επιμενεις.ποσο καιρο κανει τερτιπια ομως?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κανω στενο μαρακαρισμα και τη φτανω στο 'αμην'...Ο κολπος της ειναι γεματος υγρα στο τελος κι ετοιμος να δεχθει το εργαλειο...Αλλα οταν παω να το κανω τραβιεται αποτομα σα να τη χτυπησαν 10000 βολτ...Και τρωω το ξενερωμα της ζωης μου :headbang: :headbang: :headbang:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μαλλον θα ντρεπεται για κατι
ρωτησε τη για να το λυσετε.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
εχει αναστολες οτι βρωμαει το στομα της η βρωμαει πραγματικα........
δωσε της τσιχλες .
εχτες μου συνεβη κατι παρομοιο ......
ισως εχει και καποιο νοσημα η μυκητες στο μουνι η σε φαση θεραπειας......και φοβαται διαφορα

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
sigoyra einai parthenaki .pes ilikia kai poso syxna briskosaste opos kai an yparxei anesh xronoy kai tha soy po

Επισκέπτης
Εδω και κανα μηνα με ταλαιπωρει μια πολυ ομορφη κοπελα με τα τερτιπια της...παιζει ενα παραξενο παιχνιδακι...Και ειδικοτερα ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ να κανει σεξ μαζι μου-κανει μονο στοματικο οταν βρεθουμε μονοι μας καπου και οταν εχει πιει και δυο τρια ποτηρακια κρασακι παραπανω...ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ επισης...ΜΟΝΟ ΧΑΜΟΥΡΕΜΜΑΤΑ και να τη γλυφω παντου,αλλα οχι φιλια...Σαν ιεροδουλη δηλαδη ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΕΞ...Εγω εν τω μεταξυ εχω φαει κολλημα με την παρτη της...Θα σκασω αν δεν κανω ερωτα μαζι της...Θελω τη γνωμη σας γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα μου συμβαινει και δεν ξερω πως να το χειριστω.... :helpplea:
φρεντι σοβαρεψου...αν σου αρεσει πολυ πες της το ,να σου δωσει μια εξηγηση βρε αδερφε.αν πει μαλακιες ε δε θελει και πολυ...

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Σου κάνει παιχνίδια για να σε κάνει τούρμπο στο κρεβάτι. Αλλά είσαι αχάριστος.Πάντως και τα σκέτα τσιμπούκια δεν είναι άσχημα :-)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Δεν θελω να βαλω ιδεες αλλα στις μερες μας...δεν ειναι κι απηθανο να την εχουν βιασει την κοπελα και να εχει το κολημα....αυτα τα 1000 βολτ που λες εκει με πανε..

Επισκέπτης
Δεν θελω να βαλω ιδεες αλλα στις μερες μας...δεν ειναι κι απηθανο να την εχουν βιασει την κοπελα και να εχει το κολημα....αυτα τα 1000 βολτ που λες εκει με πανε..
καμμια χαζη θα ναι που το παιζει μοιραια.χωρις παρεξηγηση φρεντι.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
παιζει ΚΑΙ αυτο :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σου κάνει παιχνίδια για να σε κάνει τούρμπο στο κρεβάτι. Αλλά είσαι αχάριστος.Πάντως και τα σκέτα τσιμπούκια δεν είναι άσχημα :-)
Ρε συ φιλε Aspirin για φαντασου τωρα το στροφομετρο του αβαταρ σου...Πες οτι ανεβαζεις πρωτη στα κοκκινα και η δευτερα μαγκωνει....ειναι να μην :headbang: :headbang: :headbang: Μονο αχαριστος δεν ειμαι...Δε λεω, οκ οι πιπες αλλα και μονο η σκεψη οτι δεν παμε παραπερα με τρελαινει...Επισης η ιδεα οτι καποιος αλλος μπορει να την 'τρωει'κανονικα την κοπελια... :headbang:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γενικα ειναι ΤΡΟΜΕΡΑ ανετη κοπελα τοσο πολυ που σε κομπλαρει...Φαντασου οτι στα προκαταρκτικα νομιζεις οτι εκεινη θα σε βιασει!...Να παιζει λετε κατι τετοιο(να την εχουν βιασει)και να το κρυβει τοσο καλα? :huh: Το θεμα ειναι οτι οταν και αν παει εκει(γιατι δεν παμε παρακατω?) η κουβεντα,απλα αλλαζει θεμα η το παιρνει στο χαβαλε...αν ειναι δυνατο... :headbang: 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

φιλε μου,ειναι καθαρα θεμα ΕΛΛΕΙΝΙΔΑΣ..γραφτα εκει..
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σου συμβαινει?
οι ελλεινιδες συνηθως ΠΙΠΩΝΟΥΝ γιατι το εχουν κατι σαν ΟΧΙ ΣΕΞ,κατι σαν φιλι να πουμε,αλλα το νιμου το δινουν πιο δυσκολα...

συνηθες αυτο που λες..

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φιλε μου,ειναι καθαρα θεμα ΕΛΛΕΙΝΙΔΑΣ..γραφτα εκει..
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σου συμβαινει?
οι ελλεινιδες συνηθως ΠΙΠΩΝΟΥΝ γιατι το εχουν κατι σαν ΟΧΙ ΣΕΞ,κατι σαν φιλι να πουμε,αλλα το νιμου το δινουν πιο δυσκολα...

συνηθες αυτο που λες..
Οσο κι αν σου φανει περιεργο φιλε Laplace ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει...Συνηθως μεχρι τωρα αν γινοταν κατι θα εφτανε μεχρι τελους...αν οχι θα σταματαγε απο τη αρχη...Και δεν ειναι και μικρη η κοπελα...Βεβαια, μπορει να ειναι και αυτο που λες...Το οτι ΔΕ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(περα απο τα φιλια που επεσαν αρχικα για να 'σπασει' ο παγος)ειναι επισης ΥΠΟΠΤΟ...Φοβαμαι οτι υπαρχει καποιος τριτος στη μεση...ΤΟ θεμα ειναι οτι εγω τη γουσταρω πολυ για να την εγκαταλειψω...Και το γεγονος οτι ειμαι ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με κραταει εκει και δεν κανω ΒΗΜΑ πισω..Ειναι βασανηστηριο...αλλο να στο λεω κι αλλο στην πραξη....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Οσο κι αν σου φανει περιεργο φιλε Laplace ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει...Συνηθως μεχρι τωρα αν γινοταν κατι θα εφτανε μεχρι τελους...αν οχι θα σταματαγε απο τη αρχη...Και δεν ειναι και μικρη η κοπελα...Βεβαια, μπορει να ειναι και αυτο που λες...Το οτι ΔΕ ΜΕ ΦΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ(περα απο τα φιλια που επεσαν αρχικα για να 'σπασει' ο παγος)ειναι επισης ΥΠΟΠΤΟ...Φοβαμαι οτι υπαρχει καποιος τριτος στη μεση...ΤΟ θεμα ειναι οτι εγω τη γουσταρω πολυ για να την εγκαταλειψω...Και το γεγονος οτι ειμαι ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με κραταει εκει και δεν κανω ΒΗΜΑ πισω..Ειναι βασανηστηριο...αλλο να στο λεω κι αλλο στην πραξη....

παιζει δυνατα κ αυτο που λες φιλε,παιζει κ αυτο που ειπε ενας φιλος πιο πανω,οτι ειναι ψωνιο ελλεεινιδα  ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΠΤ δεν ειναι βιασμενη..αν ηταν βιασμενη αδελφια ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ θα μπορουσε..εχω κολλητη βιασμενη κ εχει φθασει τα 27 κ φοβαται να φιλησει αγορι..μην λετε τετοια,τους κανει μεγαλη ζημια στην ψυχη μια τετοια μαλακια οπως ο βιασμος..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχει αναστολες οτι βρωμαει το στομα της η βρωμαει πραγματικα........
δωσε της τσιχλες .
εχτες μου συνεβη κατι παρομοιο ......
ισως εχει και καποιο νοσημα η μυκητες στο μουνι η σε φαση θεραπειας......και φοβαται διαφορα

συνφωνω η αυτο ειναι η ειναι παρθενα... της εχεις γλυψει το μουνι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom