Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.570
Πόντοι
2.306
εγω την χωρισα... οταν ανακαλυψα πριν 2 μηνες ξανα (ειχε αλλο 1 πριν την ειχα διωξει αλλα γυρισε με συγγνωμες και αγκαλιτσες) προφιλ που καβλαντιζε ασυστολα με καμια 15αρια ψωλες....
Ο υπερμετρος εγωισμος και η αγνοια κινδυνου μιας και τα ειχε ολα χωρις κοπο με μαθηματικη ακριβεια οδηγει την γυναικα στην καταστροφη.... ε ετσι και αυτη...
Νομιζε οτι θα κανει τα παντα μονη της ευκολα... και δεν ειχε προβλημα να υπογραψει τα παντα αρκει να φυγει...... ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ .....

Χιλιοπαιγμένο έργο. Δεν ξέρω ηλικιες αλλα τις πιανει μια κριση μαλακίας εκει αναμεσα στα 40 με 45. Μετα που πλησιαζουν τα 50 και τελειωνουν οι πουτσες καταληγουν να κυκλοφορουν σαν τρελές και να τρεχουν στους ψυχολογους. Μην ανησυχεις , keep calm , η ζωη εκδικειται παντα.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Χιλιοπαιγμένο έργο. Δεν ξέρω ηλικιες αλλα τις πιανει μια κριση μαλακίας εκει αναμεσα στα 40 με 45. Μετα που πλησιαζουν τα 50 και τελειωνουν οι πουτσες καταληγουν να κυκλοφορουν σαν τρελές και να τρεχουν στους ψυχολογους. Μην ανησυχεις , keep calm , η ζωη εκδικειται παντα.
Ναι αυτο μου ειπε και η ψυχολογος... προεμμηνοπαυση λεγεται και οι ορμονες κανουν παρτι... στην δικια μου που υπαρχει και ιστορικο οικογενειακο καταθλιψης ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρο οτι στα 48 -50 θα ειναι στα χαπια σε μια καρεκλα ή στον δρομο να κυνηγαει πουτσες ....

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.570
Πόντοι
2.306
Ναι αυτο μου ειπε και η ψυχολογος... προεμμηνοπαυση λεγεται και οι ορμονες κανουν παρτι... στην δικια μου που υπαρχει και ιστορικο οικογενειακο καταθλιψης ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ σιγουρο οτι στα 48 -50 θα ειναι στα χαπια σε μια καρεκλα ή στον δρομο να κυνηγαει πουτσες ....

Δεν το ήξερα οτι εξηγειται και επιστημονικά... Ενδιαφέρον! Μήπως θα πρεπε να τις χαπακώνουμε προκαταβολικά ;

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Δεν το ήξερα οτι εξηγειται και επιστημονικά... Ενδιαφέρον! Μήπως θα πρεπε να τις χαπακώνουμε προκαταβολικά ;
τι να σου πω,, υπαρχουν πολλοι παραγοντες για να γινουν αυτα.. ανατροφη , οικγενεια , αξιες, παιδικα χρονια , .... στην δικια μου ολα αυτα δεν υπηρχαν... και σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις το τελος τους δεν ειναι ποτε καλο.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Ρε παιδιά εγώ σε σχέση σοβαρή είμαι και έχω φτάσει σε τρελά όρια.Και φαντάσου με την συγκεκριμένη ταιριάζουμε σε πολλά θέματα σεξουαλικά,φιλοσοφία και τρόπο ζωής.Με έχει φέρει σε τρελά όρια για άκυρα θέματα άνευ ουσίας και σημασίας. Αντί να έχουμε θέματα σε προβλήματα της καθημερινότητας, εργασιακά ή μεταξύ μας ώρες ώρες τρώει κάτι σχίζες με κουβέντες που μπορεί να είπε ο γείτονας, ο γνωστός, η μάνα της και το καίει το θέμα και πιέζει και μένα που γελάω με κάτι τέτοια.Και σκέφτομαι (της το λέω κιόλας) δηλαδή αν κάνουμε οικογένεια τι θα γίνει;θα μπλοκάρεις με βλακείες τέτοιες ενώ θα έχουμε ένα κάρο επιπλέον υποχρεώσεις;καμία απάντηση.Τι να πω πραγματικά από τη μία λέω άντε φταίνε τα ορμονικά αλλά από την άλλη έχω την εντύπωση ότι όλες η κάθε μία με τον τρόπο της είναι drama queen και μας καίνε ανευ λόγου και αιτίας προκειμένου να δικαιολογήσουν τι μαλακία του εγκεφάλου τους.
Μαλλον ειναι σοβαρα προβληματικη η σχεση σου, Οταν παντρευτεις με το καλο τα παραπανω προβληματακια καντα επι 10

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Μαλλον ειναι σοβαρα προβληματικη η σχεση σου, Οταν παντρευτεις με το καλο τα παραπανω προβληματακια καντα επι 10
Αυτό και μάλιστα επί 100 το βάζω και σκέφτομαι μην το βάζω και λιγο

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.482
Πόντοι
456
τι να σου πω,, υπαρχουν πολλοι παραγοντες για να γινουν αυτα.. ανατροφη , οικγενεια , αξιες, παιδικα χρονια , .... στην δικια μου ολα αυτα δεν υπηρχαν... και σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις το τελος τους δεν ειναι ποτε καλο.
Λίγο off topic, αλλά στον κοινωνικό σου περίγυρο τι ποσοστό περίπου έχει πάρει διαζύγιο; Στο δικό μου σίγουρα πάνω από 50%.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
Πολύ σωστά έπραξες φίλος....
Δεν κατάλαβα το γιατί κάποιος να σου την πει ή τι τόν αφορά τον καθένα πως έπραξες....
Όλοι θέλουν να λένε το σωστό αλλά ποιος το κάνει το σωστό είναι μεγάλη ιστορία....
Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά εν βρασμώ ψυχής και στη δική σου περίπτωση φερθηκες κύριος.... και πολύ συγκρατημένο που σε ακούω.... εύγε !
Τα παιδιά είναι για μια ζωή.... όχι όμως όπως αποδεικνύεται και το δέσιμο 2 ανθρώπων....το μπούλο !

Καλά τί την έπιασε τώρα Κ αυτήν τό υπαρξιακό της....
Αστην να τρέχει από κ..λωμενο σε κ..λωμενο να μάθει να εκτιμήσει αυτό που είχατε τόσα χρόνια μαζί, με μια οικογένεια ως βάση, και συ κοίτα τα παιδιά σου, τη δουλειά σου, γραψου και σε ένα γυμναστήριο, και να κοιτάξεις Μόνον τόν εαυτό σου, και το π..τσο σου.... και ξεκίνησε να ζεις όσα δεν πρόλαβες.... ποτέ δεν είναι αργά..... όπως νομίζει η πρώην κυρία σου που πανικοβλήθηκε μήπως γεράσει πριν της ώρας της....

Καλώς ήρθες στο κλαμπ.....
Και δώσε πόνο μεγάλε !
Μην λυπηθείς κανέναν και για τίποτα.....
Μόνο τόν εαυτό σου κοίτα μήν λυπηθείς μια μέρα με την καλοσύνη και το φιλότιμο που διαθέτουν πολλοί σωστοί οικογενειάρχες και μετά Δεν έχουν μούτρα ούτε τον εαυτό τους να δουν στον καθρέφτη τους....

Αλίμονο στους τιμιους που δεν μπορούν να ξετιμωθουν, και στους ατιμους που δεν μπορούν να τιμιωσουν....
Αυτό έχω να σου πω μόνο....

Όταν το καταλάβεις, τότε θα με θυμηθείς !!

Ότι καλύτερο σου εύχομαι από καρδιάς στη ζωή σου

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Πολύ σωστά έπραξες φίλος....
Δεν κατάλαβα το γιατί κάποιος να σου την πει ή τι τόν αφορά τον καθένα πως έπραξες....
Όλοι θέλουν να λένε το σωστό αλλά ποιος το κάνει το σωστό είναι μεγάλη ιστορία....
Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά εν βρασμώ ψυχής και στη δική σου περίπτωση φερθηκες κύριος.... και πολύ συγκρατημένο που σε ακούω.... εύγε !
Τα παιδιά είναι για μια ζωή.... όχι όμως όπως αποδεικνύεται και το δέσιμο 2 ανθρώπων....το μπούλο !

Καλά τί την έπιασε τώρα Κ αυτήν τό υπαρξιακό της....
Αστην να τρέχει από κ..λωμενο σε κ..λωμενο να μάθει να εκτιμήσει αυτό που είχατε τόσα χρόνια μαζί, με μια οικογένεια ως βάση, και συ κοίτα τα παιδιά σου, τη δουλειά σου, γραψου και σε ένα γυμναστήριο, και να κοιτάξεις Μόνον τόν εαυτό σου, και το π..τσο σου.... και ξεκίνησε να ζεις όσα δεν πρόλαβες.... ποτέ δεν είναι αργά..... όπως νομίζει η πρώην κυρία σου που πανικοβλήθηκε μήπως γεράσει πριν της ώρας της....

Καλώς ήρθες στο κλαμπ.....
Και δώσε πόνο μεγάλε !
Μην λυπηθείς κανέναν και για τίποτα.....
Μόνο τόν εαυτό σου κοίτα μήν λυπηθείς μια μέρα με την καλοσύνη και το φιλότιμο που διαθέτουν πολλοί σωστοί οικογενειάρχες και μετά Δεν έχουν μούτρα ούτε τον εαυτό τους να δουν στον καθρέφτη τους....

Αλίμονο στους τιμιους που δεν μπορούν να ξετιμωθουν, και στους ατιμους που δεν μπορούν να τιμιωσουν....
Αυτό έχω να σου πω μόνο....

Όταν το καταλάβεις, τότε θα με θυμηθείς !!

Ότι καλύτερο σου εύχομαι από καρδιάς στη ζωή σου
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ φιλε μου.. αυτο πρατω τωρα και εχω απολυτα ησυχη την συνειδηση μου .... η κριση των 40 στις γυναικες ειναι καταστροφικη για αυτες αν δεν εχουν σωστο ψυχολογικο υποβαθρο... Αντε τον μπουλο τωρα για να καταλαβει οτι η πουτσα δεν ειναι το παν σε μια οικογενεια..... θα προσπαθησει να γυρισει σε λιγο καιρο και τοτε να δεις καλα που θα ειναι....

iliasl

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
2.310
Πόντοι
446
Μάγκες , δεν είναι , ούτε θέμα ορμονών , ούτε θέμα κρίσης μέσης ηλικίας ούτε θέμα ρουτίνας κτλ ούτε φταίνε πάντα και οι δυο , και πάει λέγοντας . Η γυναίκα παντρεύεται , είτε για το κοινωνικό στάτους , είτε για το σόι της , είτε για οικονομική αποκατάσταση , είτε για να φύγει από ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον , είτε για όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα , και χίλια δυο άλλα παρόμοια κτλ , και όχι για το πρόσωπο – για τον συγκεκριμένο άνδρα επειδή τον αγάπησε κτλ

Η “φυσική “εξέλιξη δε των παραπάνω , είναι συγκεκριμένη . Ο άνδρας στις ημέρες μας , όσο άψογος και αφοσιωμένος και εάν είναι , όσο και να προσπαθεί για τον γάμο , ,και κέρατο θα φάει , και δαρμένος θα βγει , και χρεωμένος στα πάντα , και για τα πάντα ,, και ο σκάρτος της όλης ιστορίας .

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.482
Πόντοι
206
Ρε παιδιά εγώ σε σχέση σοβαρή είμαι και έχω φτάσει σε τρελά όρια.Και φαντάσου με την συγκεκριμένη ταιριάζουμε σε πολλά θέματα σεξουαλικά,φιλοσοφία και τρόπο ζωής.Με έχει φέρει σε τρελά όρια για άκυρα θέματα άνευ ουσίας και σημασίας. Αντί να έχουμε θέματα σε προβλήματα της καθημερινότητας, εργασιακά ή μεταξύ μας ώρες ώρες τρώει κάτι σχίζες με κουβέντες που μπορεί να είπε ο γείτονας, ο γνωστός, η μάνα της και το καίει το θέμα και πιέζει και μένα που γελάω με κάτι τέτοια.Και σκέφτομαι (της το λέω κιόλας) δηλαδή αν κάνουμε οικογένεια τι θα γίνει;θα μπλοκάρεις με βλακείες τέτοιες ενώ θα έχουμε ένα κάρο επιπλέον υποχρεώσεις;καμία απάντηση.Τι να πω πραγματικά από τη μία λέω άντε φταίνε τα ορμονικά αλλά από την άλλη έχω την εντύπωση ότι όλες η κάθε μία με τον τρόπο της είναι drama queen και μας καίνε ανευ λόγου και αιτίας προκειμένου να δικαιολογήσουν τι μαλακία του εγκεφάλου τους.
Φιλε μην τολμησεις να κανεις οικογενεια μαζι της. Αυτο που εχεις τωρα θα το εχεις επι 1000 αν κανετε παιδι, θα σε εχει στη πιεση και τη μιζερια συνεχεια!
Εχω παραδειγμα τον κουμπαρο μου.

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ φιλε μου.. αυτο πρατω τωρα και εχω απολυτα ησυχη την συνειδηση μου .... η κριση των 40 στις γυναικες ειναι καταστροφικη για αυτες αν δεν εχουν σωστο ψυχολογικο υποβαθρο... Αντε τον μπουλο τωρα για να καταλαβει οτι η πουτσα δεν ειναι το παν σε μια οικογενεια..... θα προσπαθησει να γυρισει σε λιγο καιρο και τοτε να δεις καλα που θα ειναι....
Γυρίσει δε γυρίσει, να μη σε νοιάζει....
Αν επραττες εσύ όπως αυτή, σιγά που θα σε συγχωραγε...

Έχουν ξεκινήσει αυτή την καινούργια μόδα όλες τα τελευταία χρόνια που όλα τους φταίνε, όλο κλαίγονται και όλο δυσαρεστημενες είναι με τα πάντα γιατί ποντάρουν στην καλοσύνη και το φιλότιμο μας... έτσι κατανταμε μαλακές.....

Γίνε υπόδειγμα Μόνο για τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και για κανέναν άλλο....

Δε μας ενδιαφέρει πλέον ποιος ή ποια περνάει τί είδους κρίση.....να πάνε στη μαμά τους όλοι ή σέ ψυχολόγο...
Στο διάολο όλοι....

Χτίσε ψυχή.... βάλε μυαλό, χαμόγελα.... και ούτε κάν μη διανοηθεις να ξαναχαριστεις αν δεν έχεις Κ σύ προσωπικό όφελος, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες....
Να γίνεις που....στης και συ.....

Να περπατάς να σε βλέπουν και να λένε " ορίστε ένας παίδαρος....περπατησιά, πουκαμισαρα και σώμα και στυλ "

Χτιστο αυτό και θα με θυμηθείς.... Μόνο για τον εαυτό σου

Και από κει παν και οι άλλοι.....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Γυρίσει δε γυρίσει, να μη σε νοιάζει....
Αν επραττες εσύ όπως αυτή, σιγά που θα σε συγχωραγε...

Έχουν ξεκινήσει αυτή την καινούργια μόδα όλες τα τελευταία χρόνια που όλα τους φταίνε, όλο κλαίγονται και όλο δυσαρεστημενες είναι με τα πάντα γιατί ποντάρουν στην καλοσύνη και το φιλότιμο μας... έτσι κατανταμε μαλακές.....

Γίνε υπόδειγμα Μόνο για τον εαυτό σου και τα παιδιά σου και για κανέναν άλλο....

Δε μας ενδιαφέρει πλέον ποιος ή ποια περνάει τί είδους κρίση.....να πάνε στη μαμά τους όλοι ή σέ ψυχολόγο...
Στο διάολο όλοι....

Χτίσε ψυχή.... βάλε μυαλό, χαμόγελα.... και ούτε κάν μη διανοηθεις να ξαναχαριστεις αν δεν έχεις Κ σύ προσωπικό όφελος, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες....
Να γίνεις που....στης και συ.....

Να περπατάς να σε βλέπουν και να λένε " ορίστε ένας παίδαρος....περπατησιά, πουκαμισαρα και σώμα και στυλ "

Χτιστο αυτό και θα με θυμηθείς.... Μόνο για τον εαυτό σου

Και από κει παν και οι άλλοι.....
συμφωνω απολυτα σε ολα....

• Like
Αντιδράσεις: Geo...

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.072
Πόντοι
81
συμφωνω απολυτα σε ολα....
Γραφτους όλους αγόρι μου....
Έχεις μάνα, πατέρα, ίσως αδέλφια...
Έχεις αποκτήσει το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να σου προσφέρει αυτή η ζωή, έχεις 2 παιδιά....
Τα χεις ολα ! Δε σου λείπει τίποτα απολύτως....

Πολλοί δεν έχουν ούτε τα μισά κ λιγότερα από αυτά που έχεις.... και έχουν μάθει να διαχειρίζονται τίς δυσκολίες της ζωής καλύτερα από πολλούς που έχουν πολλά περισσότερα, και δε λένε κουβέντα....

Η ευτυχία μας ξεκινάει από μέσα μας....

Μην περιμένεις από καμιά γυναίκα να σε κάνει ευτυχισμένο ποτέ των ποτών !

Οι γυναίκες όλες ψάχνουν τον έρωτα, ακόμα και οι που....τανες....
Όχι σεξ, καλοπέραση και υλικά αγαθά.
Αυτά είναι για όταν είμασταν μέχρι και 25-30....
Οποια και οποιος πει δυσκολεύεται, να πανε στο μπαμπά τους όλοι....
Καθάρματα !!!!

Πρόσεχε τον εαυτό σου μόνο κ τίποτα άλλο....

Τα παιδιά σου θα σ έχουν για όλη τους τη ζωή, δεδομένο αυτό....

Μόνο εσένα έχεις τώρα, και να δουλεύεις καθημερινά για τον εαυτό σου και για τα θέλω σου....

Από λίγο.... κάθε μέρα που περνάει, να μετράει για σένα μόνο, και σιγα σιγα θα μάθεις όλο και πιο πολλά για το πόσα πολλά ειν αυτά που μπορείς να καταφέρεις ακόμα...

Και αν η πρώην σου αγχώθηκε που είναι 40 , και δεν προλαβαίνει τη ζωή, εσύ όχι μόνο σ αυτήν αλλά σε Όλους δείξε ότι δεν είσαι 45, αλλά Μόνο 45....

Με ωριμότητα, με υπομονή αλλά και με επιμονή και αγάπη για Ότι αποφασίσεις ότι γουστάρεις να πετύχεις σ αυτήν τη ζωή....

Γραφτα Ολα μεγάλε.....

Ολααααα....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ένα πράγμα μονάχα,για να μην τρέφετε αυταπάτες όσοι δεν είχατε κάτι σοβαρό με ξένη γυναίκα.
Σχεδόν όλες οι Ευρωπαίες πλέον,φουμάρουν τον ίδιο καπνό...

Φεμινισμός,ανεξαρτησίες και άλλες μαλακίες..

Γράφετε για ελληνίδες...
Οκ,έχουν και κάποιες έξτρα ιδιαιτερότητες γιατί τις μεγάλωσαν σαν χρυσομούνες πριγκήπισσες.

Αλλά μιας και έγινε αναφορά σε Γερμανίδες...
Ξέρετε τι είναι να έχεις μεγαλώσει σε μία φεμινιστική χώρα που σου παρέχει οικονομική ανεξαρτησία σαν γυναίκα,ακόμη και αν ΔΕΝ δουλεύεις;
Που όλοι οι νόμοι είναι υπέρ σου;

Kάποτε είχα μία συνάδελφο που πραγματικά,το μέγιστο που κάναμε ήταν χειραψία,ούτε υποψία φλερτ από μέρους μου.
Σε μία φάση,σαν πιο έμπειρη άρχισε να με βοηθάει με κάτι γραφειοκρατικά στη δουλειά,
όπου σε ένα σημείο άρχισε από μόνη της να βγάζει και δική μου δουλειά,χωρίς να της το έχω ζητήσει.
Και μία μέρα μου σκάει στο άκυρο,ότι είναι ερωτευμένη και "θα μιλήσει στον άντρα της για μένα".
Και της λέω,"τι θα του πεις ακριβώς,δεν έχει συμβεί το παραμικρό μεταξύ μας".
Εν τω μεταξύ έχει πάρει χαμπάρι τι παίζει μία τριτη συνάδελφος,με τη οποία συνεννοούμαστε καλά
και της ζητάω να πάει να την καλμάρει την τρελή.
Η τρίτη συνάδελφος την ρωτάει στην ψύχρα"τον θες για σχέση ή μόνο για σεξ;"
Αυτή της απαντάει "για σχέση"
Και μετά την ρωτάει "και η κόρη σου;"
Και η τρελή της λέει "αφού με εμένα θα έρθει, ότι και αν κάνει άντρας μου"

Τελικά επέμεινε και άλλο,ώσπου την γαμωσταύρισα και σταμάτησε.
32χρονη με κόρη όχι πάνω από 5 χρονών και άντρα που ήταν μαζί από το πανεπιστήμιο
και είχαν μόλις αγοράσει μονοκατοικία.

Για αυτό μην τρελαίνεστε με τις ελλεηνίδες
Έχω και άλλες παρανοϊκές ιστορίες από Γερμανία,τύπου "είμαι παντρεμένη,είμαι καλά με τον άντρα μου,αλλά στο Οktoberfest επιτρέπονται όλα":jerking:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
θα προσπαθησει να γυρισει σε λιγο καιρο και τοτε να δεις καλα που θα ειναι....

Εαν εσυ ησουν χαλαρος και δεν εγινε καποιου ειδους τελειωτικη συγκρουση, θα γυρισει 99%.
Θυμησου αυτο που σου λεω
Και απο το τι θα κανεις εκει θα κριθουν πολλα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.181
Πόντοι
2.356
Ρε τύποι, δε βλέπετε τι γίνεται γύρω σας; :confused:

Είναι παιγμένες εντελώς οι γυναίκες. Καμένες στον εγκέφαλο. Ούτε ξέρουν τι σκατά θέλουν απ' τη ζωή τους, ούτε πως βλέπουν τον εαυτό τους μετά από 20 χρόνια.

Δεν ξέρω για σας. αλλά τα ποσοστά των χωρισμένων στον κύκλο μου (συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, γείτονες), παίζει να είναι και πάνω από 60%.

Στη ρουλέτα θα παίξουμε τη ζωή μας; Πάτε καλά ρε; :think:

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Η ιστορία μου: για την πρωην μου οταν ειχα φραγκα ημουν καλος. Οταν καταστραφηκα οικονομικα, κυνηγησε να με βαλει φυλακη (πραγματικά). Στα παιδια βαζει ολο διαβαλματα αλλα ευτυχως μ έχουν αδυναμια. Τωρα που ξανασηκωθηκα οικονομικα εχει σοκαριστει.... Δεν περιμενε οτι εγω θα εφερνα τουμπα φην κατασταση.... Η ζωη της από τότε που χωρισαμε εγινε πολυ δύσκολη. Οι μετεπειτα κοινωνικες κι επαγγελματικες της επιλογες εχουν φερει τον προσωπικό της ολεθρο.

Windstuff23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε μάλλον βρίσκομαι σε ένα στάδιο πριν το τέλος ένα από τα ίδια υπέροχη οικογένεια με δύο καταπληκτικα παιδιά μια μοναδική σχέση με μια γυναίκα που αποδειχθεί άνθρακας το διαμαντη 24 χρόνια γάμος....οποιαδήποτε συμβουλή ελπίζω θα βοηθήσει ....σήμερα έπεσαν τίτλοι τέλους δεν την παλεύω πια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom