KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
oxi οχι... καμια σχεση με τον χωρο....Μήπως η ΑργεντινοΙταλιδα ήταν αεροσυνοδός 1.80 μελαχρινό ? Για να δω αν είναι τελικά ο κόσμος τόσο μικρός όσο λένε...
oxi οχι... καμια σχεση με τον χωρο....Μήπως η ΑργεντινοΙταλιδα ήταν αεροσυνοδός 1.80 μελαχρινό ? Για να δω αν είναι τελικά ο κόσμος τόσο μικρός όσο λένε...
Ναι αλλά και ο Έλληνας που θα θαμπωθει με όλο αυτό το καρακατσουλιο δεν είναι ιδιαίτερου επιπέδου.....Οι ελλεινιδες δεν κάνουν για γάμο κια οικογένεια.. Κακομαθημένο, πουταναρες κια απιστίες, πραγματικά χαζες στο μυαλό κια πολύ πολύ χαμηλού επιπεδου?..οι ελλεινιδες με τη χαζομάρα και το χαμηλοτατ9 πολιτισμικό τους επιπεδο Κάνουνε ακόμα και τις καμερουνεζες να φαίνονται προφεσορες πανεπιστημίου.. ?
Αλβανιδες ειναι πιο νοικοκυρεςΟι ελλεινιδες δεν κάνουν για γάμο κια οικογένεια.. Κακομαθημένο, πουταναρες κια απιστίες, πραγματικά χαζες στο μυαλό κια πολύ πολύ χαμηλού επιπεδου?..οι ελλεινιδες με τη χαζομάρα και το χαμηλοτατ9 πολιτισμικό τους επιπεδο Κάνουνε ακόμα και τις καμερουνεζες να φαίνονται προφεσορες πανεπιστημίου.. ?
Το επιβεβαιώνω 100%.Στα 13-15 θα αρχίσει να γίνεται ο απολογισμός και να ξέρεις δεν υπάρχει σκληρότερος και πιο αδυσώπιτος "δικαστής" απο ένα πληγωμένο παιδί που δικάζει τον γονιό του.
Αλβανιδες ειναι πιο νοικοκυρες
Ρουμανες οχι.. ισως απο τις χειροτερες για σπιτι μαζι με βουλγαρες.Οι αλβανίδες/ βοριο-ηπειρώτισσες φιλε (αλλά και οι ρουμάνες) απο 29-35 είναι γυναίκες για σπίτι. Αυτο παρατηρώ. Οι δικές μας έγιναν ρετάλια για πέταμα.
Ρουμανες οχι.. ισως απο τις χειροτερες για σπιτι μαζι με βουλγαρες.
Εγω οσες ξερω και με καλυτερη την νυφη μου ειναι..να τις βαλεις σε σπιτακι κατευθειαν να βγαζεις και καποιο εισοδημα μην παει τζαμπα το κερατο. ?Οκ. Απλά 4-5 ρουμάνες που ξέρω είναι διαμάντια.
(Ασφαλώς πιασμένα ? )
Εγω οσες ξερω και με καλυτερη την νυφη μου ειναι..να τις βαλεις σε σπιτακι κατευθειαν να βγαζεις και καποιο εισοδημα μην παει τζαμπα το κερατο. ?
Εγω δεν εχω θεμα..μου την επεφτε βεβαια αλλα λογο οτι με τον ξαδερφο εχουμε καλες σχεσεις δεν εκανα τιποτα.Λυπάμαι ρε φίλε αλήθεια..
Χαίρομαι πολύ που σε "ακουω" καλά! Εύχομαι ακόμα καλύτερα.Την γραφω εντελως στα αρχιδια μου.. αυτη τωρα καταλαβαινει τι εχει γινει, και το βασικοτερο τι εχει υπογραψει και βγαζει χολη , λογια και οτι αλλη μαλακια μπορει να πει... φυσικα δεν μπορει να κανει κατι αλλο . Το αποτελεσμα ειναι να χανει τον ελεγχο (φωνες , τσακωμοι ειδικα με τον μεγαλο ) και φυσικα τα παιδια να αρχιζουν να μην την θελουν... μαθηματικα βεβαιο οτι τα παιδια σε λιγο καιρο θα ειναι μαζι μου μονιμα..
Η υπομονη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μεγαλη αρετη.....
Οι αλβανίδες/ βοριο-ηπειρώτισσες φιλε (αλλά και οι ρουμάνες) απο 29-35 είναι γυναίκες για σπίτι. Αυτο παρατηρώ. Οι δικές μας έγιναν ρετάλια για πέταμα.
Πως θα βρουμε βορειοηπειρωτισες ομως...
Όλα αυτά μαζί.τι να σου πω,, υπαρχουν πολλοι παραγοντες για να γινουν αυτα.. ανατροφη , οικγενεια , αξιες, παιδικα χρονια , .... στην δικια μου ολα αυτα δεν υπηρχαν... και σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις το τελος τους δεν ειναι ποτε καλο.
οι χειροτρες για σπιτι ειναι οι ελλεινιδες οι ρουμανες μια χαρα ατομα ειναι!Ρουμανες οχι.. ισως απο τις χειροτερες για σπιτι μαζι με βουλγαρες.
υπαρχουν αλβανες ορθοδοξες..συνηθως κανουν παρεα με κανονικες αλβανιδες..οποτε δεν θα τις ξεχωριζεις..να ξερετε οι αλβανιδε τυλιγουν πολυ ευκολα ελληναρες γονους με λεφτα γιαιτ ειναι νοικοκυρες,εχουν υπομονη και ειναι καλες στο κρεβατι,πολλοι πλουσιοι γαμανε αλβανιδες!!Πως θα βρουμε βορειοηπειρωτισες ομως...
Δίνουν και κωλο εύκολα. Βασικό προσόν για μια σοβαρή σχέση κ γάμο μετάΑλβανιδες ειναι πιο νοικοκυρες
Προφανώς δεν ξέρεις από ρουμανες...οι χειροτρες για σπιτι ειναι οι ελλεινιδες οι ρουμανες μια χαρα ατομα ειναι!