Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι ελλεινιδες δεν κάνουν για γάμο κια οικογένεια.. Κακομαθημένο, πουταναρες κια απιστίες, πραγματικά χαζες στο μυαλό κια πολύ πολύ χαμηλού επιπεδου?..οι ελλεινιδες με τη χαζομάρα και το χαμηλοτατ9 πολιτισμικό τους επιπεδο Κάνουνε ακόμα και τις καμερουνεζες να φαίνονται προφεσορες πανεπιστημίου.. ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.003
Πόντοι
9.297
Οι ελλεινιδες δεν κάνουν για γάμο κια οικογένεια.. Κακομαθημένο, πουταναρες κια απιστίες, πραγματικά χαζες στο μυαλό κια πολύ πολύ χαμηλού επιπεδου?..οι ελλεινιδες με τη χαζομάρα και το χαμηλοτατ9 πολιτισμικό τους επιπεδο Κάνουνε ακόμα και τις καμερουνεζες να φαίνονται προφεσορες πανεπιστημίου.. ?
Ναι αλλά και ο Έλληνας που θα θαμπωθει με όλο αυτό το καρακατσουλιο δεν είναι ιδιαίτερου επιπέδου.....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Αλβανιδες ειναι πιο νοικοκυρες

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056
Μάγκα μου δεν σε ξέρω αλλά χαίρομαι που τελικά σου κάθεται όμορφα η ζωή μετά την περιπέτειά σου!
Όσο για τα παιδία (αν κ δεν διαβασα τα πάντα στην συζήτηση) εαν μου επιτρέπεις να σου πω κάτι.
Ειμαι παιδί χωρισμένων γονιών.Τα παιδία όσο και να ζουν καλά ή όχι τόσο καλά άθελα τους συλλέγουν πληροφορίες με τα μάτια τους και φιλτράρουν τα πάντα. Στα 13-15 θα αρχίσει να γίνεται ο απολογισμός και να ξέρεις δεν υπάρχει σκληρότερος και πιο αδυσώπιτος "δικαστής" απο ένα πληγωμένο παιδί που δικάζει τον γονιό του. Καλύτερα ένας γονιός να είναι ωφέλιμος παρά αρεστός.
Θα καταλάβουν ποιος τους κάνει τα χατίρια για να κερδίσει την ευννοιά τους και ποιος ειναι αυστηρός για το καλό τους.
Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στα 13-15 θα αρχίσει να γίνεται ο απολογισμός και να ξέρεις δεν υπάρχει σκληρότερος και πιο αδυσώπιτος "δικαστής" απο ένα πληγωμένο παιδί που δικάζει τον γονιό του.
Το επιβεβαιώνω 100%.

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056

Οι αλβανίδες/ βοριο-ηπειρώτισσες φιλε (αλλά και οι ρουμάνες) απο 29-35 είναι γυναίκες για σπίτι. Αυτο παρατηρώ. Οι δικές μας έγιναν ρετάλια για πέταμα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Οι αλβανίδες/ βοριο-ηπειρώτισσες φιλε (αλλά και οι ρουμάνες) απο 29-35 είναι γυναίκες για σπίτι. Αυτο παρατηρώ. Οι δικές μας έγιναν ρετάλια για πέταμα.
Ρουμανες οχι.. ισως απο τις χειροτερες για σπιτι μαζι με βουλγαρες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Οκ. Απλά 4-5 ρουμάνες που ξέρω είναι διαμάντια.
(Ασφαλώς πιασμένα ? )
Εγω οσες ξερω και με καλυτερη την νυφη μου ειναι..να τις βαλεις σε σπιτακι κατευθειαν να βγαζεις και καποιο εισοδημα μην παει τζαμπα το κερατο. ?

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.756
Πόντοι
12.056
Εγω οσες ξερω και με καλυτερη την νυφη μου ειναι..να τις βαλεις σε σπιτακι κατευθειαν να βγαζεις και καποιο εισοδημα μην παει τζαμπα το κερατο. ?

Λυπάμαι ρε φίλε αλήθεια..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.148
Πόντοι
3.346
Λυπάμαι ρε φίλε αλήθεια..
Εγω δεν εχω θεμα..μου την επεφτε βεβαια αλλα λογο οτι με τον ξαδερφο εχουμε καλες σχεσεις δεν εκανα τιποτα.
Παντως αλβανιδα γυναικα φιλου, που δουλευε χρονια σε καφε και μπαρ.. ουτε που να σε κοιταξει που λεει ο λογος.
Τεραστια διαφορα δλδ η μια ρατσα απο την αλλη..και σου λεω τωρα γυναικες που ξερω πανω απο 10 χρονια.

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
Στην υγεία της επόμενης που λέει και το τραγούδι φίλε!
να χαίρεσαι τα αγόρια σου και να τους δεις λεβέντες και ευτυχισμένους και όλα τα αλλά άσε τα πίσω!

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Την γραφω εντελως στα αρχιδια μου.. αυτη τωρα καταλαβαινει τι εχει γινει, και το βασικοτερο τι εχει υπογραψει και βγαζει χολη , λογια και οτι αλλη μαλακια μπορει να πει... φυσικα δεν μπορει να κανει κατι αλλο . Το αποτελεσμα ειναι να χανει τον ελεγχο (φωνες , τσακωμοι ειδικα με τον μεγαλο ) και φυσικα τα παιδια να αρχιζουν να μην την θελουν... μαθηματικα βεβαιο οτι τα παιδια σε λιγο καιρο θα ειναι μαζι μου μονιμα..

Η υπομονη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μεγαλη αρετη.....
Χαίρομαι πολύ που σε "ακουω" καλά! Εύχομαι ακόμα καλύτερα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Πως θα βρουμε βορειοηπειρωτισες ομως...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506
τι να σου πω,, υπαρχουν πολλοι παραγοντες για να γινουν αυτα.. ανατροφη , οικγενεια , αξιες, παιδικα χρονια , .... στην δικια μου ολα αυτα δεν υπηρχαν... και σε ολες τις παρομοιες περιπτωσεις το τελος τους δεν ειναι ποτε καλο.
Όλα αυτά μαζί.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Πως θα βρουμε βορειοηπειρωτισες ομως...
υπαρχουν αλβανες ορθοδοξες..συνηθως κανουν παρεα με κανονικες αλβανιδες..οποτε δεν θα τις ξεχωριζεις..να ξερετε οι αλβανιδε τυλιγουν πολυ ευκολα ελληναρες γονους με λεφτα γιαιτ ειναι νοικοκυρες,εχουν υπομονη και ειναι καλες στο κρεβατι,πολλοι πλουσιοι γαμανε αλβανιδες!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.656
Δίνουν και κωλο εύκολα. Βασικό προσόν για μια σοβαρή σχέση κ γάμο μετά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι χειροτρες για σπιτι ειναι οι ελλεινιδες οι ρουμανες μια χαρα ατομα ειναι!
Προφανώς δεν ξέρεις από ρουμανες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom