Νέα

Μάγκες γάμος τέλος!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 845
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.875
Πόντοι
6.030
Παιδες διαβαζω διαφορα σωστα, ομως και πολλα λαθος.
Πρωτα απ ολα η μαμα και ο μπαμπας για τα παιδια πρεπει να ειναι οτι καλυτερο στα ματια τους. Καταλαβαινω ειναι αρκετα δυσκολο,ειδικα με τρανταχτες περιπτωσεις αχρηστων ελεηνιδων,αλλα το παιδι καλο ειναι να δει την αληθεια μονο του οταν θα μεγαλωσει και θα εχει αναπτυξει κριση.
Επισης ,οταν παντρευεσαι με το κατω κεφαλι και δεν θες να δεις το "τερας" που εχεις διπλα σου, μοιραια δεν θα εχεις καλη καταληξη με αυτη τη γυναικα.
Επισης δεν θα πρεπει να ξεχναμε οτι κι εμεις δεν ειμαστε τελειοι

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Οταν ο μεγαλος μου λεει οτι φοβαται να μενει στην μαμα γιατι , θα του σπασει ΠΑΛΙ το κινητο που του πηρα , ή θα φωναζει συνεχεια η θα μιλαει ολη την ωρα στο κινητο με μνμτα (αυτο δεν του αρεσει καθολου λεει) , και τον παω σε ψυχολογο για να βοηθησω το παιδι να ελαφρωσει μεσα του
Αυτό που προέχει είναι τα παιδιά να μεγαλώσουν με αγάπη και ασφάλεια. Πόσο τραγικό ένα παιδί να φοβάται να μείνει με τη μαμά του.... Θα χρειαστεί δουλειά για να αποβάλει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και να γίνει ένας, όσο το δυνατόν, "υγιής" ενήλικας.
Μπράβο σου που τον πας σε ψυχολόγο. Πολλές φορές, εμείς δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα δικά μας προβλήματα, πόσο μάλλον τα προβλήματα ενός παιδιού (που μάλιστα μπαίνει στην εφηβεία).
Φαίνεται ότι αγαπάς τους γιους σου. Τους αναφέρεις σε κάθε σου ανάρτηση σχεδόν. Δυστυχώς, πολλές φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γονείς, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ :headbang: για να πληγώσουν ο ένας τον άλλον ή για να απομυζήσουν περισσότερα χρήματα στη διατροφή, χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για αυτά.
Ξεκίνα, όμως, να αγαπάς και τον εαυτό σου. Δεν σε φοβάμαι, θα τον βρεις τον δρόμο σου, αργά ή γρήγορα (εξαρτάται από εσωτερικούς κυρίως, αλλά και εξωτερικούς παράγοντες). Απλά περνάς τη φάση σου τώρα και είναι φυσιολογικό. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος (το έχεις καταλάβει και από αυτό το νήμα).
Γνώμη μου : μην χαλάς ενέργεια στο να σκέφτεσαι τι έκανε, αν γαμήθηκε, τι θα κάνει, αν θα βρει πούτσους, πώς θα καταντήσει, αν θα γυρίσει η πρώην σου... Ας κάνει ό, τι θέλει.
Ασχολήσου με το τι θα κάνουν τα παιδιά σου και εσύ.
Και για να το κλείσω κάπως ελαφριά.....ξεκίνα να τον παίζεις :jerking:λιγο να ξελαμπικάρεις και επίσης, να βγαίνεις να παίρνεις κανένα μάτι! Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Εύχομαι όλα τα καλά!:hi:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.118
Πόντοι
3.506
Φίλε μάλλον βρίσκομαι σε ένα στάδιο πριν το τέλος ένα από τα ίδια υπέροχη οικογένεια με δύο καταπληκτικα παιδιά μια μοναδική σχέση με μια γυναίκα που αποδειχθεί άνθρακας το διαμαντη 24 χρόνια γάμος....οποιαδήποτε συμβουλή ελπίζω θα βοηθήσει ....σήμερα έπεσαν τίτλοι τέλους δεν την παλεύω πια...
Φίλε στάσου βράχος για τα παιδιά σου. Επίσης προσπάθησε να έχεις μια στοιχειώδη συνεννόηση με τη καρχια. Άνευ εντάσεων. Κοστίζουν.

Και μη κοιτάξεις ποτέ πίσω. Τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Μόνο κέρδος θα έχει η ζωή σου αν το διαχειριστείς με αξιοπρέπεια και αποφασιστικοτητα.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
Φίλε μάλλον βρίσκομαι σε ένα στάδιο πριν το τέλος ένα από τα ίδια υπέροχη οικογένεια με δύο καταπληκτικα παιδιά μια μοναδική σχέση με μια γυναίκα που αποδειχθεί άνθρακας το διαμαντη 24 χρόνια γάμος....οποιαδήποτε συμβουλή ελπίζω θα βοηθήσει ....σήμερα έπεσαν τίτλοι τέλους δεν την παλεύω πια...
μην κοιταξεις πισω ουτε λεπτο... αν τα παιδια σου ειναι μικρα σαν τα δικα μου πρωσπαθησε να βγαλεις συνεπημελεια .... οχι κοντρες ουτε τσακωμους... εν αναγκη πηγαινε με τα νερα της μεχρι να φυγει... αν θες παρε με τηλεφωνο ή στειλε μου τηλ να σ επαρω να σου πω τι εκανα και της γαμησα τα παντα με το συναινετικο...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
Αυτό που προέχει είναι τα παιδιά να μεγαλώσουν με αγάπη και ασφάλεια. Πόσο τραγικό ένα παιδί να φοβάται να μείνει με τη μαμά του.... Θα χρειαστεί δουλειά για να αποβάλει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα και να γίνει ένας, όσο το δυνατόν, "υγιής" ενήλικας.
Μπράβο σου που τον πας σε ψυχολόγο. Πολλές φορές, εμείς δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τα δικά μας προβλήματα, πόσο μάλλον τα προβλήματα ενός παιδιού (που μάλιστα μπαίνει στην εφηβεία).
Φαίνεται ότι αγαπάς τους γιους σου. Τους αναφέρεις σε κάθε σου ανάρτηση σχεδόν. Δυστυχώς, πολλές φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι γονείς, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ :headbang: για να πληγώσουν ο ένας τον άλλον ή για να απομυζήσουν περισσότερα χρήματα στη διατροφή, χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για αυτά.
Ξεκίνα, όμως, να αγαπάς και τον εαυτό σου. Δεν σε φοβάμαι, θα τον βρεις τον δρόμο σου, αργά ή γρήγορα (εξαρτάται από εσωτερικούς κυρίως, αλλά και εξωτερικούς παράγοντες). Απλά περνάς τη φάση σου τώρα και είναι φυσιολογικό. Ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος (το έχεις καταλάβει και από αυτό το νήμα).
Γνώμη μου : μην χαλάς ενέργεια στο να σκέφτεσαι τι έκανε, αν γαμήθηκε, τι θα κάνει, αν θα βρει πούτσους, πώς θα καταντήσει, αν θα γυρίσει η πρώην σου... Ας κάνει ό, τι θέλει.
Ασχολήσου με το τι θα κάνουν τα παιδιά σου και εσύ.
Και για να το κλείσω κάπως ελαφριά.....ξεκίνα να τον παίζεις :jerking:λιγο να ξελαμπικάρεις και επίσης, να βγαίνεις να παίρνεις κανένα μάτι! Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν!

Εύχομαι όλα τα καλά!:hi:
σε ευχαριστω για τα λογια σου...
πραγματικα οι γιοι μου ειναι το παν για μενα , η ζωη μου... δεν εχω σκοπο να πληγωσω την πουτανα με τα παιδια μου οχημα... τα εχει καταφερει περιφημα μονη της... Διατροφη δεν μπορει να παρει... Μονο τα αρχιδια μου....
Με τον εαυτο μου ειμαι σε γενικες γραμμες πολυ καλα .. ειναι νωρις ακομα αλλα εχω τα παιδια μου κοντα και ειμαι πολυ καλα.,...
Δεν με ενδιαφερει αν γαμιεται ή ψαχνει... με ενδιαφερει να μην εκθετει τα παιδια μου,, αλλιως στα αρχιδια μου...
Και για το τλευταιο δεν χρειαστηκε να τον παιξω... Εχω βρει μια γυναικα στην ηλικια μου ΑργεντινοΙταλιδα ( ναι σωστα διαβασες) που μενει μονιμα στην πολη μου , και με εχει κανει να ξεχναω το ονομα μου .. ΦΥΣΙΚΑ οταν τα παιδια δεν ειναι μαζι μου... ΠΟΤΕ οταν ειναι με εμενα... :) :) :) :)

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
Εαν εσυ ησουν χαλαρος και δεν εγινε καποιου ειδους τελειωτικη συγκρουση, θα γυρισει 99%.
Θυμησου αυτο που σου λεω
Και απο το τι θα κανεις εκει θα κριθουν πολλα.
δεν εχει γινει καμια τελειωτικη συγκρουση ... Ξερω με βεβαιοτητα οτι θα ζητησει να γυρισει πισω... σκεφτομαι να τυπωσω σε Α3 τα αρχιδια μου να της δωσω ετσι μεγαλα μεγαλα να τα βλεπει ή να της πω οταν ερθει εκεινη η ηδονικη στιγμη να ρωτησει την γκομενα μου αν θελει να την δεχτω πισω για να κανουμε τριο :) :) :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λίγο off topic, αλλά στον κοινωνικό σου περίγυρο τι ποσοστό περίπου έχει πάρει διαζύγιο; Στο δικό μου σίγουρα πάνω από 50%.
Στο δικό μου μικρό αλλά το κέρατο πάει σύννεφο.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.915
Πόντοι
6.236
Εχω βρει μια γυναικα στην ηλικια μου ΑργεντινοΙταλιδα ( ναι σωστα διαβασες) που μενει μονιμα στην πολη μου , και με εχει κανει να ξεχναω το ονομα μου ..
...να της πω οταν ερθει εκεινη η ηδονικη στιγμη να ρωτησει την γκομενα μου αν θελει να την δεχτω πισω για να κανουμε τριο
KINDEREKPLIXI_1976 μην γράφεις τέτοια για Αργεντινοιταλίδες εδώ γιατί θα σου ζητήσουμε εμείς να κάνουμε παρτούζα ΠΡΙΝ σου το ζητήσει η πρώην σου :):):)

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
KINDEREKPLIXI_1976 μην γράφεις τέτοια για Αργεντινοιταλίδες εδώ γιατί θα σου ζητήσουμε εμείς να κάνουμε παρτούζα ΠΡΙΝ σου το ζητήσει η πρώην σου :):):)
τι να κανω ο ερμος???? αληθεια λεω TΥχαια γνωριμαι αλλα εκατσε Μπινγκο... φωτια και λαυρα ... εξω καρδια και εντελως αλλη κουλτουρα σε σχεμη με τις ελληνιδες... Γουσταρει να ειναι μαζι μου και δινεται ολοκληρωτικα.. δεν νομιζω να θελει ι παρτουζα ή τριο απο οτι εχω ρωτησει πλαγιως :) :) :) ... μακαρι αλλα δεν το βλεπω....

Τελευταία τροποποίηση:

blaster

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2011
Like
107
Πόντοι
0
Φίλε στάσου βράχος για τα παιδιά σου. Επίσης προσπάθησε να έχεις μια στοιχειώδη συνεννόηση με τη καρχια. Άνευ εντάσεων. Κοστίζουν.

Και μη κοιτάξεις ποτέ πίσω. Τα καλύτερα είναι μπροστά σου. Μόνο κέρδος θα έχει η ζωή σου αν το διαχειριστείς με αξιοπρέπεια και αποφασιστικοτητα.
Συμφωνω μεχρι κεραιας.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.186
Πόντοι
206
Έχουμε update? Πως σε πάει το πράγμα TS kinderekplixi?
Την γραφω εντελως στα αρχιδια μου.. αυτη τωρα καταλαβαινει τι εχει γινει, και το βασικοτερο τι εχει υπογραψει και βγαζει χολη , λογια και οτι αλλη μαλακια μπορει να πει... φυσικα δεν μπορει να κανει κατι αλλο . Το αποτελεσμα ειναι να χανει τον ελεγχο (φωνες , τσακωμοι ειδικα με τον μεγαλο ) και φυσικα τα παιδια να αρχιζουν να μην την θελουν... μαθηματικα βεβαιο οτι τα παιδια σε λιγο καιρο θα ειναι μαζι μου μονιμα..

Η υπομονη σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι μεγαλη αρετη.....

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.186
Πόντοι
206
τι να κανω ο ερμος???? αληθεια λεω TΥχαια γνωριμαι αλλα εκατσε Μπινγκο... φωτια και λαυρα ... εξω καρδια και εντελως αλλη κουλτουρα σε σχεμη με τις ελληνιδες... Γουσταρει να ειναι μαζι μου και δινεται ολοκληρωτικα.. δεν νομιζω να θελει ι παρτουζα ή τριο απο οτι εχω ρωτησει πλαγιως :) :) :) ... μακαρι αλλα δεν το βλεπω....

Μήπως η ΑργεντινοΙταλιδα ήταν αεροσυνοδός 1.80 μελαχρινό ? Για να δω αν είναι τελικά ο κόσμος τόσο μικρός όσο λένε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom