Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

Exει κατι Γερμανιδες που βαζουν κατω και Σουηδεζες...Μιλαμε για ανωτερα θηλυκα πλασματα ,μονο για βιτσια...:bottom:

Τρεις φιλοι μου ειναι Γερμανια,οι δυο για δουλεια ,ο αλλος για ειδικοτητα... και αντι να βρουν καμια γαλανοματα της αριας φυλης ,εχουν μπλεξει με λαζοΕλλεηνιδες :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: Μετριες κιολας.....

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
1o post
Τα ίδια και εγώ, βρήκα μήνυμα καβλαντας μετά απο 11 χρόνια γάμου και 2 γιους πέρυσι..
Ψυχοθεραπεία, που αυτή σταμάτησε και τώρα πάλι like σε αλλους ενω είμαστε σε διασταση.
42 αυτή, την αμέλησα και χαθήκαμε λέει..
Όταν είναι να πληρώνω μια χαρά με βρίσκει.

Έβαλα μπρος το διαζύγιο λοιπόν και καθαρίζω με 400 τον μήνα. Έστω
Ναρκισσιστικό, αξιολύπητο εφηβάκι που της φταίω για όλα.

Απιστία ποτέ μου 17 χρόνια σχέσης, σεξ όπου βρούμε μέχρι το 2ο παιδί. Μετά αυτή δεν ήθελε πολύ και εγώ την "βίαζα".
Νέο μέλος για να βρώ κάποιο καλό call girl να ξελαμπικάρω.

Δεν τις πιάνεις πουθενά, ήταν να το ζήσω και σε νιώθω thread starter. Και εγώ φαντάσου δεν θα έχω τα παιδιά μαζί μου.
Θα μαζέψω τα κομμάτια μου όμως και θα συνεχίσω να πηγαίνω γαμιώντας στην υπόλοιπη ζωή μου, όπως μέχρι τώρα.
Αυτό και η αδιαφορία θα είναι η καλύτερη απάντηση, Και η αλήθεια στους γιούς μου όταν μεγαλώσουν, όχι τώρα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.285
Πόντοι
3.556
1o post
Τα ίδια και εγώ, βρήκα μήνυμα καβλαντας μετά απο 11 χρόνια γάμου και 2 γιους πέρυσι..
Ψυχοθεραπεία, που αυτή σταμάτησε και τώρα πάλι like σε αλλους ενω είμαστε σε διασταση.

Απιστία ποτέ μου 17 χρόνια σχέσης, σεξ όπου βρούμε μέχρι το 2ο παιδί. Μετά αυτή δεν ήθελε πολύ και εγώ την "βίαζα".

Δεν τις πιάνεις πουθενά, ήταν να το ζήσω και σε νιώθω thread starter. Και εγώ φαντάσου δεν θα έχω τα παιδιά μαζί μου.
Θα μαζέψω τα κομμάτια μου όμως και θα συνεχίσω να πηγαίνω γαμιώντας στην υπόλοιπη ζωή μου, όπως μέχρι τώρα.
Αυτό και η αδιαφορία θα είναι η καλύτερη απάντηση, Και η αλήθεια στους γιούς μου όταν μεγαλώσουν, όχι τώρα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: (ένα για κάθε 100αρικο)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
ΦΙΛΕ δεν εχω διαβασει ολες τις σελιδες ομως δεν ξερω αν απο 1 χρονο ειχες θεματα, αν οχι μην πετας την πορεια 14 χρονια δεν ειναι μικρο διαστημα αν π.χ στα 11 ησουν μια χαρα με τα συλ και πλην....
στα του τσατ να ξερεις πολλες θελουν το φλερτ οχι κατι παραπανω(δεν διαβασα ολα)...
μετα ασχετα με γαμο, θεωρουμε ολοι δεδομενο τον αλλο/αλλη ειτε γκομενα,φιλη,φιλο,κτλ..και αυτο ειναι λαθος-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
1o post

πολυ σωστο ποστ ρε φιλε, εχεις ανωτερη αξιοπρεπεια++++

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
100
Πόντοι
1
ωραίο thread ,ωραια το χειρίστηκες κ καλά έκανες. Λίγο που κοίταξα γράψαν κ άλλοι τις εμπειρίες τους σε αυτο το θέμα στο δικό τους γάμο. Μιάς κ είναι το θέμα καθαρά για τον δικό σου γάμο,θα ηταν καλη φάση να υπήρχε ενα thread που να λέγαμε για γάμους-κέρατο κ τι γίνεται μετά

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
επι του θεματος νομιζω ενας γαμος στα 10-15 χρονια πολυ καλης συμβιωσης δεν βαζω (ταξιδια,κτλ) λεω σαν συντροφοι...εγω τον θεωρω επιτυχια, οπως επιτυχια ειναι στον ανθρωπο που σεβεσαι να πεις την αληθεια και να χωρισεις χωρις κανεις να γ@@@ την ψυχολογια του αλλου-
-2-
τυποι μην κοιτατε παλιοτερες εποχες οι γυναικες ηταν εξαρτημενες οικονομικα, σε πιο κλειστες κοινωνιες το διαζυγιο ηταν ντροπη-αποτυχια-
τα ΠΑΙΔΙΑ κτλ......
-3-
ακουω ατακες εδω κ δεκαετιες που παλιοτερα δεν υπηρχαν...
-οι 30+ βρες εναν να κανεις ενα παιδακι....ημαρτον!!!
-θα τον στειλω στην μανα του...
-να πληρωνει....
δηλαδη στεγνα ουτε τα προσχηματα να βρουμε καποιον να κανουμε το σκοπο μας και οταν ειμαστε σε θεση απο την μερια του δυνατου τα γκρεμιζουμε ολα....κλασσικες γυναικιες τακτικες.
οχι οτι ολες ειναι ετσι.....
---
-4-
αυτο που μαθαμε οι 35+ απο γονεις πλεον δεν υπαρχει και μην νομιζετε οτι ολΑ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΡΜΟΝΙΑ....αλλα και αυτο που γινεται τωρα το λες ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ τοσα διαζυγια...
τυποι δεν ειναι μονο η απιστια μεσα...π.χ αλλοι δουλευουν σαν σκλαβοι και δεν εχουν παρει απο την γυναικα τιποτα...ακομη κ στα παιδια θα βρουν χρονο για μαγειρεμα..οι λεγομενες all time αχρηστες..που θελουν 1 χρονο διαβασμα να βρασουν 1 αυγο....
----
τα 2 βασικα για μενα ειναι...ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ+ ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΞΗ αρχικα...αν τα 2 χαθουν δεν υπαρχει γυρισμος-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Έλα ντε. Έτσι ήθελα να πιστεύω. Εκεί πιαστικα μαλακας και αναγνωρίζω το ποσό έξω έπεσα.
μην εισαι τοσο σκληρος με τον εαυτο σου τυπε..οτι εγινε εγινε μετα απο πολλα χρονια, κ αν δεν το προκαλεσες 1% εσυ οχι ΤΥΨΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ...συμπονεσε τον εαυτο σου εσυ-...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Φίλοι μου θα μου επιτρέψετε να κάνω μια τελευταία τοποθέτηση

Πριν χρόνια κατάλαβα ότι η γυναίκα μου (έχουμε χωρίσει) είχε παράλληλη σχέση με άτομο που έβαζα στο σπίτι μου !!!!
Βέβαια είχα μεγάλο μέρος ευθύνης γιατί την ίδια περίοδο είχα και εγώ !!!;
Δεν θα σας αναλύσω το γιατί ..δεν έχει νόημα !!
Ποτέ μα ποτέ δεν το συζητήσαμε , αλλά όταν ήρθε το τέλος το κάναμε !!
Έχω ένα ίσως κακό ... Όταν είμαι σε μια σχέση δεν αγγίζω άλλη γυναίκα . Δεν μπορώ !!!
Λειτουργώ με το συναίσθημα !!!
Δεν αφήνω και δεν την άφηνα ούτε να με αγγίξει , σε αντίθεση με εκείνη ! !
Τι θέλω να πω ...
Πάντα υπάρχει κάτι που δεν παραδεχόμαστε . Σε έναν γάμο πάντα μα πάντα δεν φταίει ποτέ μα ποτέ μόνο ο ένας !
Και οι δύο φέρουμε ευθύνη για το τι συμβαίνει
Δεν το παίζω ότι τα ξέρω όλα . Απλά μετά από 30 χρόνια (25 γάμου) νομίζω ότι έχω άποψη παραπάνω ίσως λίγο από όλα αυτά που διάβασα .
Η πρώην μου λοιπόν γνωρίζοντας ότι για να μην την αφήνω να με αγγίξει, ήξερε ότι κάτι παίζει !!!
Το άσχημο είναι ότι δεν έψαξε το γιατί , αλλά και εγώ δεν της είπα ποτέ το γιατί !!!
Ειμασταν φάουλ και οι δύο !
Το θέμα είναι ότι στο τέλος όλα βγαίνουν στον αφρό και χαμένοι είμαστε εμείς οι ίδιοι , γιατί ποτέ δεν κοιτάμε την αιτία αλλά μόνο το ποιος φταίει , και είναι μεγάλο λάθος αυτό !!!!
σχετικα με τις μαλακιες Α MALE B MALE ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΥΜΠΑΝΟ...
με αφορμη το ποστ ειδικα αυτην την σειρα...
"Πριν χρόνια κατάλαβα ότι η γυναίκα μου (έχουμε χωρίσει) είχε παράλληλη σχέση με άτομο που έβαζα στο σπίτι μου !!!!"""""""""""""""""""""""""
τυπε οτι και λαθη να εκανες αυτο που εκανε στα καλυπτει ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ....γιατι δεν σεβαστηκε....
ο τυπας που ο φιλος μας εβαζε σπιτι στην λογικη των ΚΑΚΟΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ....
ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....γιατι θα σεβονταν το σπιτι που μπηκε...κ μουνι υπαρχει εξω αμετρητο
---
τα λεω αυτα γιατι μερικοι που εχουν χωρισει εστω αν δεν εχουν κανει λαθη την ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...καταθλιψη-αυτολυπηση κτλ...
οχι ρε μαγκες....
η λογικη λεει αν εισαι ΑΛΦΑ...παιρνεις παντα δυσκολες αποφασεις.....παντα ομως..
π.χ μεθυσμενη(ετοιμη για πουτσα),παντρεμενη γυναικα φιλου, και πολλα αλλα...ο ΑΛΦΑ εχει την ιδιοσυγκρασια να μην μπλεξει...
τωρα στην πλειοψηφια ΠΡΙΝ....
ΑΛΦΑ ηταν ο παπαχρονης,ο πασσαρης, ο τυπας στην φολεγανδρο,και ποσοι αλλοι..
τα γραφω αυτα γιατι μας ζαλισαν με τα προτυπα....να το παω και σε προσωπικο επιπεδο...και ας ξεβρακωθω...
π.χ ο πατερας μου στα ματια της κοινωνιας τοτε ηταν Α++++ οσο δεν παει σε ολα...αντιθετα με τον αδελφο του...
ομως ποτε δεν πηρε μια δυσκολη αποφαση..στην ζωη του η οταν πηρε προτιμησε τις ευκολες...
αντιθετα ο αδελφος του παντα stay in the shadow παντα ομως ειχε πιο δυσκολη ζωη και δυσκολες αποφασεις.
ακομη και σημερα για μενα Α+ ηταν η μητερα μου κ σε δυναμεις σαν ανθρωπος κ σε ολα...
να μην κραζουν πολλοι καπιους αν εκαναν ΥΠΟΜΟΝΗ η εδωσαν 2 ευκαιρια..η πριν ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ εμπιστευτηκαν εναν ανθρωπο που η εξελιξη του ηταν αλλιως...
αν ξεραμε τι θα μας συμβει θα ειμασταν σε αλλη διασταση δεν λεωω για περιπτωσεις που κανουν μπαμ,
ομως ενα διαζυγιο δεν ειναι αποτυχια ζωης και να σταυρωσουν τον αντρα...
-ΚΛΕΙΝΩ-
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΓΙΚΗ..
"ενας ειναι σωστος συζηγος πατερας...της το ριχνει τακτικα, γενικα σε μεγαλο βαθμο ειναι σωστος..
και η ΑΛΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ"
ΤΙ λεει η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ......"κοιτα τον κερατα"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντι να κραξει την καριολα που δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να διαλυσει το σπιτι η κοινωνια του κωλου...λεει..
"ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑ"
ΑΚΟΜΗ και οι γνωστοι του οχι κολητοι απο μεσα τους αυτο λενε...
βγαλτε ακρη με λογικη της μαζας

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δυσκολες καταστασεις.
Για τα παιδια κυριως.

Αλλα τι μπορεις να κανεις?
Οταν η γυναικα εχει ξεχασει τον ρόλο της στην κοινωνια και εχει χασει τον προσανατολισμο της ?

Δεν ειναι να κανεις οικογενεια.
Εμεις οι νεωτεροι ειμαστε ξεφτιλες.
Οι παπουδες μας δεν δεχονταν μυγα στο σπαθί τους σε τετοια πραματα τοτε που οι γυναικες, ακομη κ οι μορφωμενες ειχαν την οικογενεια τους και την τιμη και αξιοπρεπεια της οικογενειας τους πανω απ ολα.

Φρασεις τυπου, "βαρεθηκα, κουραστηκα, πνιγομαι, θελω κατι διαφορετικο , εχω συναισθηματικο (και πουτσιακό θα συμπληρωσω εγω) κενό δεν υπηρχε στο λεξιλογιο τους.
Τότε που με τετοια μυαλα στιγματιζονταν αμεσως απο την κοινωνια.τότε που ο ιδιος ο πατερας της και τα αδερφια της θα "καθαριζαν" την υποθεση.

Αναχρονιστικα ε??
Πειτε ομως.....χαλουσαν τότε οι οικογενειες?

Βρε ασταδιαλα
ΣΕΒΟΜΑΙ απολυτα την αποψη σου ομως τυπε υπηρχε κ η αλλη πλευρα..
στα 60ς να βγει μια ΕΝΑ ΣΙΝΕΜΑ επρεπε να παρει αδειοχαρτο, να βγει με καποιον 1 χρονο=λογος=αρραβωνας=γαμος....
ουτε αυτο ηταν σωστο κ αν το ψαξεις η καταπιεση στα 50ς-60-εως νεσα 80ς...εφερε τα αντιστροφα αποτελεσματα που και αυτα παλι ειναι λαθος.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΤΥΠΟΙ η γυναικα ασχετα την ηλικια ενα φλερτ μια επιβεβαιωση παντα θα την ψαχνει, ενα κοπλιμεντο,
το θεμα ειναι μεχρι που μπορει να φτασει.
απο την αλλη οι νομοι γ@@@ τον αντρα, ξαφνικα μπορει να βρεθει χωρις στεγη(λεω στα ζευγαρια με στεγαστικο δανειο),η να γυρισει στα 35,40,50 ακομη κ 60 στο πατρικο αν οικονομικα δεν ειναι ενταξει.
και δεν ειναι η διατροφη πες εχεις 2 παιδια 4 εξοδοι δεν θες αλλα 200-250 το μηνα,, +αλλα 200 εκτακτα τουλαχιστον. τι θα πεις δινω 400-500 στην μανα σου, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και αντι αυτου τα βλεπεις κ ελαχιστα το μηνα.
μετα εχεις και το ΠΟΙΟΣ μπηκε σπιτι αν φερει γκομενο πως θα φερεται και πολλα αλλα.
ειναι επωδυνο ασχετα αν δεν το εχω βιωσει ομως ολα εχουν γυρισματα.
σε παιδικο φιλο, η γυναικα του τον εθαβε κανονικα στην κορη(13)..του λεω ρε μαλακα ΤΩΡΑ μη λες τιποτα σκασε αστο ξεχνα το...στα 17-20 θα εχει καταλαβει κ θα γυρισει μπουμερανγκ "θα της πει ο μπαμπας για σενα δεν μιλαγε ασχημα" παραδειγμα....αστο του λεω μετα θα ξεσπας στο παιδι, κανε υπομονη....μερικα χρονια μετα δικαιωθηκα-
οπως εχει εθει το πραγμα μαζι με τα σχεδια γαμου καλο ειναι οι 25-40 να ρωτανε..."σε περιπτωση που χωρισουμε τι ΓΙΝΕΤΑΙ"??? ΑΝ ΚΛΑΨΕΙ Η ΘΥΜΩΣΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ...

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Σε αυτά τα τελευταία μηνύματα υπάρχει πολύ ζουμί.. Achileas77, Ματι δεν μπορώ να κάνω like ακομα.

Καθόμαι εγώ και κατηγορώ τον εαυτό μου τι άλλο μπορούσα να κάνω αντί να αποδεχτώ τι πήγα και παντρεύτηκα..
Μια 42αρα που φρίκαρε με το γάμο, τα 2 παιδιά και τις επιλογές της.. και ήθελε και τρίτο μου έλεγε!!
Πέρυσι καλοκαιρι 2 εβδομάδες τα παιδιά εκτός, γαμιόμασταν κάθε μέρα και εχυνε και τώρα μου λέει δεν την ικανοποιούσα πνευματικά και την "βίαζα". Τα παιδιά λέει είναι απόλυτη προτεραιότητά της. Αλλά θέλει διαζύγιο..

Πήρα σήμερα να επισπευσει τον δικηγόρο της αφου συμφωνήσαμε κσι μου λέει να μην βιάζομαι και να δούμε απο Σεπτεμβρη να πάρει τον χρόνο της, μήπως δεν εχει κλεισει ο κύκλος μας κλπ
Πήρα τον δικηγόρο πριν λίγο να αρχίσει συμφωνητικά κλπ. Και αύριο θα στείλω λίστα με πράγματα που θα πάρω εγω απο εδώ και για τα παιδιά. Ειναι επώδυνο, σε γαμάει σαν άντρα, άνθρωπο, πατέρα αυτή που εμπιστευτηκες να κάνεις παιδια. Αλλά πρέπει να δείξω στους γιούς μου τι σημαινει αυτοσεβασμός.

Είναι απίστευτο πως ακόμα και αυτό πάει να το ρίξει όλο επάνω μου, λες και την πίεσα εγώ να με παντρευτεί. Την είχα λέει μονο για σεξ και δεν ενιωθε σημαντική.
Απο αρχες Νοέμβρη 2019-> 3 ταξίδια εξωτερικό, 2 τριήμερα Ελλάδα, δώρο ρούχα, μποτες, αθλητικά, κινητό, ακουστικά, λουλουδια.
Και έξοδα, σπίτι, ρούχα παιδιά κομπλέ ετσι;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ρε μαλακες τα πραγματα ειναι απλα.

Μη τα κανουμε πολυ περιπλοκα και τα μεγαλοποιουμε γιατι μπαινουμε σε εγκεφαλικες χιονοστοιβαδες, σε τυψεις και φουλ αρνητικο σπιραλ το οποιο μπορει να σε παει στον πατο.

Ολοι καποια στιγμη αρχιζουμε να βαριομαστε το δεδομενο και ψαχνουμε την επιβαβαιωση και αυτοαναγνωριση σε κατι νεο.

Ειναι σχεδον νομοτελειακο.

Συμμαθητρια, κολλητη μιας απο τα fuck buddy μου, ειναι παντρεμμενη 10 χρονια με τυπο ο οποιος της εχει προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Απο λεφτα, εργασιες σπιτιου, μαγειρεμα, κατασκευες. ΟΛΑ
Τον ειχε ερωτευτει και εβλεπε τον κοσμο μαζι του μεχρι να πεθανει.

Ομως στα 8-9 χρονια αρχισε να βαριεται τη δουλεια της, να μην αντεχει αλλο το σπιτι την υπολοιπη μερα με τα παιδια, φοβηθηκε οτι ισως δεν ειναι ποθητη πλεον και αποφασισε να δει δειλα δειλα εαν αξιζει ακομα στην αγορα.

Περσυ γνωρισε τυχαια καποιον απο το σχολειο των παιδιων της ο οποιος ειναι πατερας φιλου του γιου της ο οποιος μπαινει μεσα στο σπιτι καθε εβδομαδα.

Εχει παρει αποφαση να χωρισει τον αντρα της γιατι, "δε νιωθει οπως ενιωθε", "δε της προσφερει ολα αυτα που ηθελε", "θα επρεπε να το ξερει απο πριν τι χρειαζοΜΑΙ για να ΜΕ κρατησει"
και ολες οι αοριστες εγωιστικες πονηρες μπαρουφες που λενε ΟΛΑ τα θηλυκα για να διωξουν την ευθυνη και να εκλογικευσουν το ποσο συναισθηματικα πιθικακια ερμαια των βιοχημικων μοριων και ορμονων τους ειναι.

Λυση που εχω βρει εγω ολα αυτα τα χρονια και την εχω κλεψει απο πολλους μεγαλους παιχτες ειναι μοναχα μια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο το εαν ειναι μουναρα 10ρι η μπαζο.
Την εχεις στο τρεξιμο και στην πρεσα παντα. Σιγουρα παραπανω απο εχει αυτη εσενα.
Δωρα, ταξιδακια, λουλουδακια και λοιπες πιπες εξαιρετικα φειδωλα και μοναχα εαν γουσταρεις και εσυ.
Κανει αυτη πραγματα για εσενα ΠΟΛΥ περισσοτερο απο οτι κανεις εσυ γι αυτη.
Της δειχνεις οτι τη θελεις λιγοτερο απο οτι αυτη.
Εχεις και 2-3 φιλες (προσεξε δε λεω να κανεις κατι).
Προκαλεις μικροκαβγαδακια.
Μοχανα ετσι κρατας τη θεση σου.
Τιποτα στη ζωη δεν ειναι ισοτιμο, παντα καποιος εχει παραπανω αερα απο τον αλλον.

Εαν δωσεις αρκετα μεγαλη θεση στον αλλον εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση και δε το εχεις καταλαβει. Η το εχεις καταλαβει αλλα δε θελεις να το καταλαβεις.

Εχουμε φαει ολοι τον παπα του female narrative αμασητο.

Τελευταία τροποποίηση:

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Συμφωνώ μέχρι κεραίας..
Και σε όλες τις άλλες σχέσεις/γκομενςς πάντα έτσι ήμουν.
Στην γυναίκα μου καψουρευτηκα.
Ας πρόσεχα!

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Απο τα τελυεταια ποστ καταλαβα οτι τελικα το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο και σιγουρα δεν αφορα μονο την δικια μου ιστορια.....

Το θεμα με την δικια μου ιστορια ειναι οτι η κυρια ΤΩΡΑ και αφου λογω του υπερμετρου εγωισμου της ειχε υπογραψει με ελαφρα την συνειδηση της και χωρις καμια μαχη οτι δεχεται σαν βαση και εδρα των παιδιων να ειναι το σπιτι μου , να αποποιηθει μετα πο προταση της κοινης δικηγορου καθε περιουσιακο και μη στοιχειο που εχει αποκτηθει εντος γαμου (το ιδιο ισχυει και για μενα βεβαια ) χωρις να πει το παραμικρο ή εστω να προτεινει καποια αλλη λυση , μερικες μερες αφου εφυγε απο το σπιτι και πηγε στο νεο δικο της αρχισε να γινεται απιστευτα κακια και να αρχισει να ζηταει λεφτα και σπιτια , μαγαζια κλπκλπ παρολο που ελεγε παντου οτι εχει ενα επιπεδο και δεν θελει τιποτα ....
Φυσικα η κυρια πηρε τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου μιας και ειχαμε αποποιηθει τα παντα.... αφου ειδε και εψαξε λοιπον και καταλαβε οτι δεν μπορουσε να κερδισει τιποτα με τα νευρα και τις απειλες τελευταιες μερες ελλαξε εντελως και ειναι ενα αρνακι....
Συμπερασμα .... Ολες τους ειναι Πουτανες στην ψυχη...παρολο τα καλα προηγουμενα χρονια και τις καλες στιγμες που ειχαμε αρκουσε λιγος καιρος για να δειξει το πραγματικο πρωσοπο.....
Αυτο ισχυει και για ολες... μπορει να εχουν τα παντα σε ολα τα επιπεδα( δικια μου φαση) αλλα να τους καρφωσει η ιδεα να παιξουν με καποιον η καποιους αλλους για επιβαιβεωση και μονο...
Πατανε σε μια ΑΠΟΛΥΤΑ ηλιθια φραση '' δεν με καλυπτεις , ή η σχεση μας δεν προχωραει ποια ΄΄ και καταστρεφουν τα παντα.
μετα που τρωνε μερικες ψωλιες και μη εχοντας τιποτα ποια να κερδισουν καταλαβαινουν τι εχασαν και προσπαθουν να γυρισουν πισω...
ΠΟΣΟ πουτανες ποια !!!!!!!

υγ. το μονο ποσο που δινω , και αυτο γιατι εγω το θελω , ειναι 250€ για σιτιση των παιδιων μου ... ετσι και αλλιως ολα τα αλλα εξοδα των παιδιων μου τα ανελαβα εγω οπως και ΑΦΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΕΓΩ να κοιμουνται 3 μερες σπιτι της...
Αυτη ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια της....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
1o post

και πολυ καλα επραξες...
αυτην την πιπιλα μου ειπε και μενα... ολες τις ευθυνες πανω μου... πηρε τα αρχιδια μου και νομισε οτι θα μπορουσε να κανει οτι εκανε και πριν... χαχα το μετανιωσε ηδη 2 εβδομαδες μετα αλλα ηδη ειχε παρει τα αρχιδια μου....
ευτυχως εχω τα παιδια μου μαζι μου (2 αγορια) τις περισσοτερες ωρες και μερες της εβδομαδας και με κρατανε σε ισορροπια ... εχω βρει τον εαυτο μου και αρχιζω να κοιτα ω μπροστα....
Να ξερεις οτι τα αγορια αργα η γρηγορα θα ειναι με τον μπαμπα... ο μεγαλος μου 12 ετων ξερει τα παντα (εβλεπε και εζησε τα παντα) .. πιστεψε σε 1 με 2 χρονια θα την λεει πουτανα....
ΦΥΣΙΚΑ η αδιαφορια ειναι η καλυτερη τιμωρια... μην κανει βημα πισω γιατι μονο εσυ θα χαλαστεις ....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Ρε μαλακες τα πραγματα ειναι απλα.

Μη τα κανουμε πολυ περιπλοκα και τα μεγαλοποιουμε γιατι μπαινουμε σε εγκεφαλικες χιονοστοιβαδες, σε τυψεις και φουλ αρνητικο σπιραλ το οποιο μπορει να σε παει στον πατο.

Ολοι καποια στιγμη αρχιζουμε να βαριομαστε το δεδομενο και ψαχνουμε την επιβαβαιωση και αυτοαναγνωριση σε κατι νεο.

Ειναι σχεδον νομοτελειακο.

Συμμαθητρια, κολλητη μιας απο τα fuck buddy μου, ειναι παντρεμμενη 10 χρονια με τυπο ο οποιος της εχει προσφερει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Απο λεφτα, εργασιες σπιτιου, μαγειρεμα, κατασκευες. ΟΛΑ
Τον ειχε ερωτευτει και εβλεπε τον κοσμο μαζι του μεχρι να πεθανει.

Ομως στα 8-9 χρονια αρχισε να βαριεται τη δουλεια της, να μην αντεχει αλλο το σπιτι την υπολοιπη μερα με τα παιδια, φοβηθηκε οτι ισως δεν ειναι ποθητη πλεον και αποφασισε να δει δειλα δειλα εαν αξιζει ακομα στην αγορα.

Περσυ γνωρισε τυχαια καποιον απο το σχολειο των παιδιων της ο οποιος ειναι πατερας φιλου του γιου της ο οποιος μπαινει μεσα στο σπιτι καθε εβδομαδα.

Εχει παρει αποφαση να χωρισει τον αντρα της γιατι, "δε νιωθει οπως ενιωθε", "δε της προσφερει ολα αυτα που ηθελε", "θα επρεπε να το ξερει απο πριν τι χρειαζοΜΑΙ για να ΜΕ κρατησει"
και ολες οι αοριστες εγωιστικες πονηρες μπαρουφες που λενε ΟΛΑ τα θηλυκα για να διωξουν την ευθυνη και να εκλογικευσουν το ποσο συναισθηματικα πιθικακια ερμαια των βιοχημικων μοριων και ορμονων τους ειναι.

Λυση που εχω βρει εγω ολα αυτα τα χρονια και την εχω κλεψει απο πολλους μεγαλους παιχτες ειναι μοναχα μια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο το εαν ειναι μουναρα 10ρι η μπαζο.
Την εχεις στο τρεξιμο και στην πρεσα παντα. Σιγουρα παραπανω απο εχει αυτη εσενα.
Δωρα, ταξιδακια, λουλουδακια και λοιπες πιπες εξαιρετικα φειδωλα και μοναχα εαν γουσταρεις και εσυ.
Κανει αυτη πραγματα για εσενα ΠΟΛΥ περισσοτερο απο οτι κανεις εσυ γι αυτη.
Της δειχνεις οτι τη θελεις λιγοτερο απο οτι αυτη.
Εχεις και 2-3 φιλες (προσεξε δε λεω να κανεις κατι).
Προκαλεις μικροκαβγαδακια.
Μοχανα ετσι κρατας τη θεση σου.
Τιποτα στη ζωη δεν ειναι ισοτιμο, παντα καποιος εχει παραπανω αερα απο τον αλλον.

Εαν δωσεις αρκετα μεγαλη θεση στον αλλον εχει ξεκινησει η αντιστροφη μετρηση και δε το εχεις καταλαβει. Η το εχεις καταλαβει αλλα δε θελεις να το καταλαβεις.

Εχουμε φαει ολοι τον παπα του female narrative αμασητο.
αυτο το ποστ πρπει να γινει sticky να το διαβαζουμε καθε πρωι - μεσημερι - βραδυ . σαν προσευχη ενα πραμα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
και πολυ καλα επραξες...
αυτην την πιπιλα μου ειπε και μενα... ολες τις ευθυνες πανω μου... πηρε τα αρχιδια μου και νομισε οτι θα μπορουσε να κανει οτι εκανε και πριν... χαχα το μετανιωσε ηδη 2 εβδομαδες μετα αλλα ηδη ειχε παρει τα αρχιδια μου....
ευτυχως εχω τα παιδια μου μαζι μου (2 αγορια) τις περισσοτερες ωρες και μερες της εβδομαδας και με κρατανε σε ισορροπια ... εχω βρει τον εαυτο μου και αρχιζω να κοιτα ω μπροστα....
Να ξερεις οτι τα αγορια αργα η γρηγορα θα ειναι με τον μπαμπα... ο μεγαλος μου 12 ετων ξερει τα παντα (εβλεπε και εζησε τα παντα) .. πιστεψε σε 1 με 2 χρονια θα την λεει πουτανα....
ΦΥΣΙΚΑ η αδιαφορια ειναι η καλυτερη τιμωρια... μην κανει βημα πισω γιατι μονο εσυ θα χαλαστεις ....
Επειδή τα έζησα και εγώ με τους γονείς μου, καλό είναι τα παιδιά να μην χαρακτηρίζουν τον γονιό με λέξεις του δρόμου, μένουν απωθημένα. Ναι, να ξέρουν τι και πώς, δεν φρόντισαν σωστά και δεν ενδιαφέρθηκαν και λοιπά, αλλά, ότι και να γίνει, μόνο δύο άτομα σε αυτό τον κόσμο λέγονται μάνα και πατέρας. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Επειδή τα έζησα και εγώ με τους γονείς μου, καλό είναι τα παιδιά να μην χαρακτηρίζουν τον γονιό με λέξεις του δρόμου, μένουν απωθημένα. Ναι, να ξέρουν τι και πώς, δεν φρόντισαν σωστά και δεν ενδιαφέρθηκαν και λοιπά, αλλά, ότι και να γίνει, μόνο δύο άτομα σε αυτό τον κόσμο λέγονται μάνα και πατέρας. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
ΕΧΕΙς απολυτο δικιο .. οταν ομως το παιδι μεγαλωσει και καταλαβει τι ειναι πουτανα και τι μανα πιστεψε με θα ξερει τι να πει και να σκεφτει ...φυσικα και δεν ειναι σωστο και δεν προκειτε ποτε να δεχτω να το πει εστω και αθελα του. ομως ειμαι σιγουρος οτι θα ξερει οτι η μανα του φερθηκε σκαρτα και θα την χαρακτηρισει αναλογα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
και πολυ καλα επραξες...
Σε πιστεύουμε, αλλά αν ο γιός σου λέει τη μάνα του πουτανα στα 14, θα γίνει ένας προβληματικός έφηβος και σίγουρα ένας τοξικός ενήλικος. Αυτό θέλεις για το γιό σου;
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom