Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε μου είμαι 53 !!!

Με την γυναίκα μου ήμουν από το 1991 !!!
Που είναι το περίεργο ????
3η φορά στο γραφω

Οι 20χρονες βάζουν θαυμαστικα αντί για μια τελεία.

Ούτε αυτοί που τα έχουν με 20χρονες έχουν κολλήσει αυτήν την συνήθεια είτε νέοι είτε γέροι. Μόνο 20χρονες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μόνο σε σένα και σ'άλλον έναν τρέχουν τα σάλια

Εμας μας τρέχουν με τις αδύνατες με τα πεταχτά κωλαράκια
Α ναι; τότε γιατί δεν τους την πέφτεις;

Αδύνατη με διάσημο πεταχτο κωλαράκι είναι η καλυ μινογκ που την λες μπαζο λόγω ύψους.

Και η κεητ μοςς που είναι ψηλή κι αδύνατη πάλι μπαζο σου φαίνεται.

Δικαιολογίες ψάχνεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
3η φορά στο γραφω

Οι 20χρονες βάζουν θαυμαστικα αντί για μια τελεία.

Ούτε αυτοί που τα έχουν με 20χρονες έχουν κολλήσει αυτήν την συνήθεια είτε νέοι είτε γέροι. Μόνο 20χρονες.
Και επειδή δεν θα καταλάβεις πότε τι θέλω να πω θα σου το πω ωμά

Εάν ο φίλος

KINDEREKPLIXI_@1976​

όταν θα τον ρωτήσουν τα παιδιά του, γιατί θα το κάνουν (το κάνανε οι δικοί μου που είναι 18 και 24), γιατί χωρίσατε, και έχει τα αρχιδια να τους απαντήσει, επειδή ήταν πουτανα , τότε καλώς γράφονται όσα γράφονται εδώ μέσα (αν και δεν σύμφωνο γιατί είναι ΜΑΝΑ) .
Εάν όμως δεν έχει τα αρχιδια να το πει και αρχίσει τις οποίες δικαιολογίες , τότε συγνώμη όσα γράφτηκαν και θα γραφτούν είναι για τον πουτσο !!!!!!

Κατάλαβες τώρα ή θέλεις μετάφραση !!!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706

Εάν ο φίλος

KINDEREKPLIXI_@1976​

όταν θα τον ρωτήσουν τα παιδιά του, γιατί θα το κάνουν (το κάνανε οι δικοί μου που είναι 18 και 24), γιατί χωρίσατε, και έχει τα αρχιδια να τους απαντήσει, επειδή ήταν πουτανα , τότε καλώς γράφονται όσα γράφονται εδώ μέσα (αν και δεν σύμφωνο γιατί είναι ΜΑΝΑ) .
Εάν όμως δεν έχει τα αρχιδια να το πει και αρχίσει τις οποίες δικαιολογίες , τότε συγνώμη όσα γράφτηκαν και θα γραφτούν είναι για τον πουτσο !!!!!!

Δεν χρειαζεται να πει πως ειναι πουτανα στα παιδια του.
Αυτό δεν σημαινει πως δεν το πιστευει κάργα ομως...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ξεκολλατε τα μυαλα σας, τα προτυπα που λανσαρονται σας εχουν δηλητηριασει.
Κατι κοριτσια με υψος 1,70 και βαρος 50-55 κιλα δεν ειναι αδυνατες, ειναι ΑΡΡΩΣΤΕΣ.
Οτιδηποτε 10% πανω ή κατω απο το υψος μειον το ενα μετρο, ειναι το κανονικο.
Αν ειναι 1,70, το σωστο βαρος ειναι 63-77 κιλα. Τα υπολοιπα ειναι αρρώστιες.
Δεν είναι θέμα προτύπων που μας λανσάρονται. Μια φυσιολογική γυναίκα έχει ένα βάρος περίπου 7-10 κιλά κάτω από το ύψος της. Μια γυναίκα 1,70 στα 55 κιλά έχει ένα ωραίο λεπτό σώμα.
Ούτε αδύνατη ούτε άρρωστη είναι. Σε οποιαδήποτε κλίμακα μέτρησης είναι στο ιδανικό βάρος. Από τα 60 και πάνω είναι γεμάτη. Στα 77 είναι χοντρούλα.
Απο κει και πέρα είναι και θέμα ηλικίας, πιο εύκολα γεμίζεις όσο μεγαλώνεις και τι αρέσει στον καθένα μας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
Δεν χρειαζεται να πει πως ειναι πουτανα στα παιδια του.
Αυτό δεν σημαινει πως δεν το πιστευει κάργα ομως...
Επειδή και εσύ μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να γράψω ...
Δεν βγαίνεις δημόσια να πεις τι οτιδήποτε για την μητέρα των παιδιών σου !!!!!
Ποτέ !!!!
Συγνώμη κιόλας που απαντάω έτσι ..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποτέ !!!!
Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς. Μπορεί όμως πολύ άνετα να τους πει την αλήθεια. Ότι η σχέση τους έφτασε σε αδιέξοδο και είχαν αρχίσει και οι δύο να ψάχνονται εκτός αυτής. Μεγάλα παιδιά είναι, μπορούν να το αντέξουν.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
Ποτέ !!!!
Δημοσια δεν βγαινεις γιατι χανεις την αξία σου.

Αλλα στο καφενειο πινοντας το τσιπουρο ,ανοιγεις την ψυχη σου στα φιλαρακια σου.
Επισης αν δεχτεις χτυπηματα κατω απο την μέση ,με συκοφαντιες κτλ, πρεπει να εισαι πολυ ανωτερος ανθρωπος για να συγκρατηθεις.

Εχει πολλους παραμετρους

blaster

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2011
Like
107
Πόντοι
0
Ποτέ !!!!
Δικιο εχεις. Οι ανθρωποι ομως συχνα ξεφευγουμε απο τους κανονες. Ισως γιατι ειμαστε ανθρωποι και παρασυρομαστε απο το συναισθημα ειτε για καλο ειτε για κακο.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206

Εάν ο φίλος

KINDEREKPLIXI_@1976​

φυσικα και θα το πω αν και ουτε και εγω το θεωρω σωστο. οχι με χαρακτηρισμους ομως. Μονο που θα εχουν περασει χρονια και θα το εχουν καταλαβει μονα τους.Ο μεγαλος ηδη με ρωταει (11.5 ετων ) . του ειπα οτι θα καταλαβει μονος του οταν μεγαλωσει και θα του εξηγησω τοτε..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 29566

Επισκέπτης
φυσικα και θα το πω αν και ουτε και εγω το θεωρω σωστο. οχι με χαρακτηρισμους ομως. Μονο που θα εχουν περασει χρονια και θα το εχουν καταλαβει μονα τους.Ο μεγαλος ηδη με ρωταει (11.5 ετων ) . του ειπα οτι θα καταλαβει μονος του οταν μεγαλωσει και θα του εξηγησω τοτε..
Φίλε μου το κάνεις πολύ δύσκολο .
Μην το κάνεις , γνώμη μου , και σεβαστή η άποψη σου !
Αλλά σκέψου τι μπορεί να προκαλέσεις .....

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
δεν εχω σκοπο να πω τιποτα τωρα... αν ομως ερωτηθω τοτε θα πρπει να απαντησω. Αν δεν το κανω θα δημιουργησω την αναποδη εντυπωση στα παιδια μου . δεν θα μειωσω ουτε θα προσβαλω. αλλα θα πω αληθειες με τον τροπο μου .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
δεν εχω σκοπο να πω τιποτα τωρα... αν ομως ερωτηθω τοτε θα πρπει να απαντησω. Αν δεν το κανω θα δημιουργησω την αναποδη εντυπωση στα παιδια μου . δεν θα μειωσω ουτε θα προσβαλω. αλλα θα πω αληθειες με τον τροπο μου .
Δυσκολες καταστασεις.
Για τα παιδια κυριως.

Αλλα τι μπορεις να κανεις?
Οταν η γυναικα εχει ξεχασει τον ρόλο της στην κοινωνια και εχει χασει τον προσανατολισμο της ?

Δεν ειναι να κανεις οικογενεια.
Εμεις οι νεωτεροι ειμαστε ξεφτιλες.
Οι παπουδες μας δεν δεχονταν μυγα στο σπαθί τους σε τετοια πραματα τοτε που οι γυναικες, ακομη κ οι μορφωμενες ειχαν την οικογενεια τους και την τιμη και αξιοπρεπεια της οικογενειας τους πανω απ ολα.

Φρασεις τυπου, "βαρεθηκα, κουραστηκα, πνιγομαι, θελω κατι διαφορετικο , εχω συναισθηματικο (και πουτσιακό θα συμπληρωσω εγω) κενό δεν υπηρχε στο λεξιλογιο τους.
Τότε που με τετοια μυαλα στιγματιζονταν αμεσως απο την κοινωνια.τότε που ο ιδιος ο πατερας της και τα αδερφια της θα "καθαριζαν" την υποθεση.

Αναχρονιστικα ε??
Πειτε ομως.....χαλουσαν τότε οι οικογενειες?

Βρε ασταδιαλα

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
Δυσκολες καταστασεις.
Για τα παιδια κυριως.

Αλλα τι μπορεις να κανεις?
Οταν η γυναικα εχει ξεχασει τον ρόλο της στην κοινωνια και εχει χασει τον προσανατολισμο της ?

Δεν ειναι να κανεις οικογενεια.
Εμεις οι νεωτεροι ειμαστε ξεφτιλες.
Οι παπουδες μας δεν δεχονταν μυγα στο σπαθί τους σε τετοια πραματα τοτε που οι γυναικες, ακομη κ οι μορφωμενες ειχαν την οικογενεια τους και την τιμη και αξιοπρεπεια της οικογενειας τους πανω απ ολα.

Φρασεις τυπου, "βαρεθηκα, κουραστηκα, πνιγομαι, θελω κατι διαφορετικο , εχω συναισθηματικο (και πουτσιακό θα συμπληρωσω εγω) κενό δεν υπηρχε στο λεξιλογιο τους.
Τότε που με τετοια μυαλα στιγματιζονταν αμεσως απο την κοινωνια.τότε που ο ιδιος ο πατερας της και τα αδερφια της θα "καθαριζαν" την υποθεση.

Αναχρονιστικα ε??
Πειτε ομως.....χαλουσαν τότε οι οικογενειες?

Βρε ασταδιαλα
ποσο δικιο εχεις σε ολα.....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι μπορει να προκαλεσει ξυπνημα του γιου και να καταλαβει απο νωρις τι εστι γυναικα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εσυ μας δουλευεις μαλλον.
Δηλαδη μια γυναικα με υψος π.χ. 1.65-1,70 ειναι χοντρη στα 75 κιλα?
Πατε καλα?

1.70 75 κιλα σε ολα τα health metrics ειναι σε κατασταση overweight με ολους τους κοινους αποδεχτους ιατρικους ορους.

Το οτι εχεις εσυ μια προτιμηση σε γεματουλες και καλα κανεις, δε θα μας το περασεις και οτι ολοι οι αλλοι ειναι οι προβληματικοι και περιεργοι.

Επειδη βλεπω οτι πασχιζεις υπερμετρα να το περασεις με υπερβολες του τυπου αφου 170 45 δεν ειναι νορμαλ τοτε 170 75 ειναι.

Οση διανοητικη γυμναστικη και να μας κανεις, το ματι και το αισθητικο και το ενστικτο δε ξεγελιεται.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
καπου διαβασα πιο πανω ελεγε ενας οτι "εχει λογικα ατομα" εδω μεσα....εχει ναι αλλα και η μουρλα παει συννεφο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
1.70 75 κιλα σε ολα τα health metrics ειναι σε κατασταση overweight με ολους τους κοινους αποδεχτους ιατρικους ορους.

Το οτι εχεις εσυ μια προτιμηση σε γεματουλες και καλα κανεις, δε θα μας το περασεις και οτι ολοι οι αλλοι ειναι οι προβληματικοι και περιεργοι.

Επειδη βλεπω οτι πασχιζεις υπερμετρα να το περασεις με υπερβολες του τυπου αφου 170 45 δεν ειναι νορμαλ τοτε 170 75 ειναι.

Οση διανοητικη γυμναστικη και να μας κανεις, το ματι και το αισθητικο και το ενστικτο δε ξεγελιεται.
overweight ειναι ΥΠΕΡΒΑΡΗ, οχι ΧΟΝΔΡΗ
πχ πολλες αθλητριες, Bodybuilding, αρσιβαριστριες, παλαιστες ειναι υπερβαρες χωρις να ειναι χοντρες.

χοντρη ειναι στα αγγλικα fat
δηλαδη αυτη που εχει λιπος παραπανω, υπαρχουν νταρντανες γυμνασμενες που δεν ειναι fat-χοντρες
WWRatNAIAInvite.jpg
1200px-ZoeSmithLYG.jpg
151015777-d092a90e-19a7-4771-a97b-bb9b30770502.jpg
maxresdefault.jpg
female-olympic-style-weightlifter-in-action-BARWWB.jpg
a8c38fbc-6707-454c-9e67-063cfb637e83.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom