You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 762
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jerrybanana
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 5
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
Η καλύτερη τοποθέτηση ever! Εύγε τύπε μου για το ορθό σκεπτικό σου, την παραδοχή σου και την μεγαλοψυχία σου.Θα τοποθετηθώ σοβαρά και χωρίς διάθεση για να τρολάρω ακριβώς επειδή αναγνωρίζω τη σοβαρότητα του θέματος και φυσικά αντικειμενικά έπραξες με πολλή αξιοπρέπεια τύπε μου!
Τί άλλο να έκανες?
Η συμπεριφορά της πρωην συζύγου σου είναι τραυματική ακόμη και αν δεν υπήξε ουσιαστικά σωματική επαφή και κανονική απιστία(θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω όρους όπως ''κέρατο'' που δείχνουν να ''διακωμωδούν'' ή να υποβιβάζουν τη θέση σου)
Ας φωτίσουμε μια άλλη πλευρά του θέματος.
Στη ζωή μου βασανίστηκα πολλές φορές με την αξιοπιστία των γυναικών.
Γνώρισα αρκετές...μορφωμένες,από σαλόνι αλλά και του δρόμου και του λιμανιού.
Άλλες ήταν καρατσουλάρες,άλλες ήταν καθώς πρέπει μα όλες είχαν ένα κοινό:
''Συναισθηματικά'' ζόμπι έτοιμα να σε αποδυναμώσουν συναισθηματικά,να σου πιούν το αίμα της ψυχής σου και να εξασθενήσουν έστω και λίγο έστω και ασυνείδητα τη δύναμή σου ως αρσενικό.
Το καναν από ανασφάλεια,για να σε έχουν μόνο δικό τους?Δεν απάντησα ποτέ σε αυτό το ερώτημα.
Από την άλλη εγώ,αχόρταγος κυριολεκτικά πάντα μου άρεσε η ποικιλία και η όποια δυστυχία μου πήγαζε από το γεγονός ότι οι ορέξεις μου ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.
Ψαχνόμουν αρκετά και δεν ηρεμούσα ποτέ
Πιστός ποτέ δεν υπήρξα και δε το λέω για να το παίξω μάγκας.Ίσα ίσα παραδέχομαι τις τόσες μου ήττες
Γιατι τα λεω ολα αυτα ομως?
Για να μιλήσω από την θέση ενός πολύ άπιστου ανθρώπου.
Αν αγάπησα ποτέ μου κάποια?
ΠΑΡΑΦΟΡΑ είναι η απάντηση.
Αυτό σήμαινε πως θα γινόμουν πιστός?
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Δε γίνεται να φυλακιστεί η ανθρώπινη βούληση τύπε μου
Η πίστη σε ένα άνθρωπο εφ όρου ζωής είναι ένα άκρως ουτοπικό και απατηλό σενάριο.
Δημιουργήθηκε ως μια ανάγκη για να μη προκληθούν ρωγμές σε κοινωνικές δομές όπως είναι η οικογένεια.
Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως καλό θα ήταν να μη μισήσεις την πρώην σου και να τη συγχωρέσεις παρ όλο που δε θα είστε μαζί.
Να τη σέβεσαι πάντα ως μητέρα των παιδιών σας και να αλαφρύνει η ψυχούλα σου απ όλα αυτά.
Είναι απλά η γνώμη μου που την καταθέτω με απόλυτο σεβασμό στα γραφόμενά σου
Σε συγχαίρω για την αξιοπρεπή σου στάση,η ζωή συνεχίζεται και για σένα θα πας παρακάτω,θα βρεις άλλη σύντροφο θα ευτυχίσεις χωρίς να κουβαλάς τίποτα που να σε βαραίνει.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
καποια στιγμη θα καταλαβουν μονα τους οταν μεγαλωσουν και συναψουν σχεσεις με γυναικες ολα τα "γιατι" των γονιων τους θα τα απαντησουν.όταν θα τον ρωτήσουν τα παιδιά του, γιατί θα το κάνουν (το κάνανε οι δικοί μου που είναι 18 και 24), γιατί χωρίσατε, και έχει τα αρχιδια να τους απαντήσει, επειδή ήταν πουτανα , τότε καλώς γράφονται όσα γράφονται εδώ μέσα (αν και δεν σύμφωνο γιατί είναι ΜΑΝΑ) .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
Aντε μιλά τες κόταΕμεις τέτοιες αθλήτριες θέλουμε,τί μας βάζεις πάνω τους σβαρτσενέγκερ και τους πυρρους δήμες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
ναι...φαινεται οτι λειτουργεις συναισθηματικα...δυστυχωςΦίλοι μου θα μου επιτρέψετε να κάνω μια τελευταία τοποθέτηση
Πριν χρόνια κατάλαβα ότι η γυναίκα μου (έχουμε χωρίσει) είχε παράλληλη σχέση με άτομο που έβαζα στο σπίτι μου !!!!
Βέβαια είχα μεγάλο μέρος ευθύνης γιατί την ίδια περίοδο είχα και εγώ !!!;
Δεν θα σας αναλύσω το γιατί ..δεν έχει νόημα !!
Ποτέ μα ποτέ δεν το συζητήσαμε , αλλά όταν ήρθε το τέλος το κάναμε !!
Έχω ένα ίσως κακό ... Όταν είμαι σε μια σχέση δεν αγγίζω άλλη γυναίκα . Δεν μπορώ !!!
Λειτουργώ με το συναίσθημα !!!
Δεν αφήνω και δεν την άφηνα ούτε να με αγγίξει , σε αντίθεση με εκείνη ! !
Τι θέλω να πω ...
Πάντα υπάρχει κάτι που δεν παραδεχόμαστε . Σε έναν γάμο πάντα μα πάντα δεν φταίει ποτέ μα ποτέ μόνο ο ένας !
Και οι δύο φέρουμε ευθύνη για το τι συμβαίνει
Δεν το παίζω ότι τα ξέρω όλα . Απλά μετά από 30 χρόνια (25 γάμου) νομίζω ότι έχω άποψη παραπάνω ίσως λίγο από όλα αυτά που διάβασα .
Η πρώην μου λοιπόν γνωρίζοντας ότι για να μην την αφήνω να με αγγίξει, ήξερε ότι κάτι παίζει !!!
Το άσχημο είναι ότι δεν έψαξε το γιατί , αλλά και εγώ δεν της είπα ποτέ το γιατί !!!
Ειμασταν φάουλ και οι δύο !
Το θέμα είναι ότι στο τέλος όλα βγαίνουν στον αφρό και χαμένοι είμαστε εμείς οι ίδιοι , γιατί ποτέ δεν κοιτάμε την αιτία αλλά μόνο το ποιος φταίει , και είναι μεγάλο λάθος αυτό !!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 29566
Επισκέπτης
Θα καταλάβουν . Είναι κρίμα να μιλάς έτσι για την μάνα τους !καποια στιγμη θα καταλαβουν μονα τους οταν μεγαλωσουν και συναψουν σχεσεις με γυναικες ολα τα "γιατι" των γονιων τους θα τα απαντησουν.
Αυτό δεν μπορώ να χωνέψω .
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Η υπόθεση εδώ μου θυμίζει κατάσταση σε ένα μαγαζί που είχα κάποτε.
Εργαζόμενος Α: Μας έκλεψαν μερικά ουισκια!
Ψάξιμο από εδώ από εκεί παραπέρα έρευνα με τον ένα τρόπο με τον άλλο τρόπο.... ο ίδιος ο εργαζόμενος τα είχε κλέψει!
Εγώ στους γάμους δεν εμπιστεύομαι τι λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.
Για να μη τρελαθούν για τις μαλακίες που έχουν κάνει, κάνουν το άσπρο μαύρο και παραμυθιαζουν εαυτούς και τους γύρω τους.
Εργαζόμενος Α: Μας έκλεψαν μερικά ουισκια!
Ψάξιμο από εδώ από εκεί παραπέρα έρευνα με τον ένα τρόπο με τον άλλο τρόπο.... ο ίδιος ο εργαζόμενος τα είχε κλέψει!
Εγώ στους γάμους δεν εμπιστεύομαι τι λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος.
Για να μη τρελαθούν για τις μαλακίες που έχουν κάνει, κάνουν το άσπρο μαύρο και παραμυθιαζουν εαυτούς και τους γύρω τους.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.555
- Πόντοι
- 1.706
Ενα δακρυ κυλισε στο μαγουλο μου...
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
overweight ειναι ΥΠΕΡΒΑΡΗ, οχι ΧΟΝΔΡΗ
πχ πολλες αθλητριες, Bodybuilding, αρσιβαριστριες, παλαιστες ειναι υπερβαρες χωρις να ειναι χοντρες.
χοντρη ειναι στα αγγλικα fat
δηλαδη αυτη που εχει λιπος παραπανω, υπαρχουν νταρντανες γυμνασμενες που δεν ειναι fat-χοντρες
Σωστα ολα αυτα αλλα πανε αλλου γιατι πουθενα δεν ειπα τη λεξη χοντρη.
Troubaman με εντυπωσίασες με τα λεγόμενά σου.Αν και τρολάρεις αρκετά έχω να πω ένα μπράβο στο υγιές και συγκροτημένο μυαλό σου.Θα τοποθετηθώ σοβαρά και χωρίς διάθεση για να τρολάρω ακριβώς επειδή αναγνωρίζω τη σοβαρότητα του θέματος και φυσικά αντικειμενικά έπραξες με πολλή αξιοπρέπεια τύπε μου!
Τί άλλο να έκανες?
Η συμπεριφορά της πρωην συζύγου σου είναι τραυματική ακόμη και αν δεν υπήξε ουσιαστικά σωματική επαφή και κανονική απιστία(θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω όρους όπως ''κέρατο'' που δείχνουν να ''διακωμωδούν'' ή να υποβιβάζουν τη θέση σου)
Ας φωτίσουμε μια άλλη πλευρά του θέματος.
Στη ζωή μου βασανίστηκα πολλές φορές με την αξιοπιστία των γυναικών.
Γνώρισα αρκετές...μορφωμένες,από σαλόνι αλλά και του δρόμου και του λιμανιού.
Άλλες ήταν καρατσουλάρες,άλλες ήταν καθώς πρέπει μα όλες είχαν ένα κοινό:
''Συναισθηματικά'' ζόμπι έτοιμα να σε αποδυναμώσουν συναισθηματικά,να σου πιούν το αίμα της ψυχής σου και να εξασθενήσουν έστω και λίγο έστω και ασυνείδητα τη δύναμή σου ως αρσενικό.
Το καναν από ανασφάλεια,για να σε έχουν μόνο δικό τους?Δεν απάντησα ποτέ σε αυτό το ερώτημα.
Από την άλλη εγώ,αχόρταγος κυριολεκτικά πάντα μου άρεσε η ποικιλία και η όποια δυστυχία μου πήγαζε από το γεγονός ότι οι ορέξεις μου ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.
Ψαχνόμουν αρκετά και δεν ηρεμούσα ποτέ
Πιστός ποτέ δεν υπήρξα και δε το λέω για να το παίξω μάγκας.Ίσα ίσα παραδέχομαι τις τόσες μου ήττες
Γιατι τα λεω ολα αυτα ομως?
Για να μιλήσω από την θέση ενός πολύ άπιστου ανθρώπου.
Αν αγάπησα ποτέ μου κάποια?
ΠΑΡΑΦΟΡΑ είναι η απάντηση.
Αυτό σήμαινε πως θα γινόμουν πιστός?
ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Δε γίνεται να φυλακιστεί η ανθρώπινη βούληση τύπε μου
Η πίστη σε ένα άνθρωπο εφ όρου ζωής είναι ένα άκρως ουτοπικό και απατηλό σενάριο.
Δημιουργήθηκε ως μια ανάγκη για να μη προκληθούν ρωγμές σε κοινωνικές δομές όπως είναι η οικογένεια.
Καταλήγω λοιπόν στο συμπέρασμα πως καλό θα ήταν να μη μισήσεις την πρώην σου και να τη συγχωρέσεις παρ όλο που δε θα είστε μαζί.
Να τη σέβεσαι πάντα ως μητέρα των παιδιών σας και να αλαφρύνει η ψυχούλα σου απ όλα αυτά.
Είναι απλά η γνώμη μου που την καταθέτω με απόλυτο σεβασμό στα γραφόμενά σου
Σε συγχαίρω για την αξιοπρεπή σου στάση,η ζωή συνεχίζεται και για σένα θα πας παρακάτω,θα βρεις άλλη σύντροφο θα ευτυχίσεις χωρίς να κουβαλάς τίποτα που να σε βαραίνει.
Julia Nova ver2.Πολύ δυνατό.Εμεις τέτοιες αθλήτριες θέλουμε,τί μας βάζεις πάνω τους σβαρτσενέγκερ και τους πυρρους δήμες
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.714
- Πόντοι
- 6.946
Ποιό είναι το αστέρι;Εμεις τέτοιες αθλήτριες θέλουμε,τί μας βάζεις πάνω τους σβαρτσενέγκερ και τους πυρρους δήμες
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ποιό είναι το αστέρι;
Alica Schmidt: Η πιο όμορφη αθλήτρια στον κόσμο γυμνάζει τους παίκτες της DortmundH 21χρονη αθλήτρια είναι η νέα fitness coach της γερμανικής ομάδας και κανείς πλέον δεν χάνει προπόνηση.
www.oneman.gr
|
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.722
- Πόντοι
- 3.715
Αναμφίβολα η εποχή έχει δημιουργήσει γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα. Όπως και να το αντιλαμβάνεστε, είναι πραγματικότητα που πιθανόν κάποιοι να έχουν έρθει σε επαφή μαζί της, άλλοι όχι, ή να εθελοτυφλούν πιασμένοι σε πρότυπα άλλων εποχών.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.754
- Πόντοι
- 9.297
Ωχ Παναγια μου...οπως το ελεγε ο Χαρρυ Κλυν??Εμεις τέτοιες αθλήτριες θέλουμε,τί μας βάζεις πάνω τους σβαρτσενέγκερ και τους πυρρους δήμες
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ειπες την λεξη overweight απαξιωτικα ή καταλαβα λαθος?Σωστα ολα αυτα αλλα πανε αλλου γιατι πουθενα δεν ειπα τη λεξη χοντρη.
και η καλυ μινογκ που εχουμε αναφερει πολλες φορες ειναι αντικειμενικα κοντη
και η κεητ μοςς ηταν αντικειμενικα ελλειποβαρης
αλλα δεν ειπες για αυτες οτι "Οση διανοητικη γυμναστικη και να μας κανεις, το ματι και το αισθητικο και το ενστικτο δε ξεγελιεται."
για τις υπερβαρες-owerweight το ειπες, ενω υπαρχουν και υπερβαρες ομορφες, η χοντρη ειναι συνωνυμη του ασχημου και εχει αρνητικη χροια στην γλωσσα μας,
οχι η υπερβαρη πχ αυτες που ποσταρα και καποιες απο αυτες βλεπονται ή ειναι και ομορφες.
οταν ηθελαν να κοροιδεψουν ενα κοριτσακι στο σχολειο ή να το προσβαλουν χοντρη το λεγανε οχι υπερβαρη.
υπερβαρη μπορει και να ειναι δυνατη, νταρντανα, ομορφη, μερικες φορες
Papagalos7
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2021
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις αλλάζουν. Κράτα αυτή την αξιοπρέπη στάση και προχωρα!
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Τι θα ηταν η ζωη χωρις λιγο τρολαρισμα φιλε μου;Troubaman με εντυπωσίασες με τα λεγόμενά σου.Αν και τρολάρεις αρκετά έχω να πω ένα μπράβο στο υγιές και συγκροτημένο μυαλό σου.
Αλλα φυσικα δεχομαι και να με τρολαρουν?
Μας βλεπω σαν μια μεγαλη παρεα που καθομαστε και τα λεμε πινωντας μπυρονια...
Ειλικρινα χαιρομαι για το χιουμορ και την.ευρηματικοτητα που εχουν τα μελη της παρεας μας!
Σαφως υπαρχουν και haters!Αποδεκτοι και αυτοι!
Ωστοσο σε ενα σοβαρο θεμα.οπως αυτο δε χωραει το trolling που σε αλλες περιπτωσεις το θεωρω βαλσαμο για να γελασει λιγο η ψυχουλα μας στην τοσο δυσκολη περιοδο που διανυουμε!
Σε ευχαριστω για το σχολιο σου,με συγκινει!
andriannaTRANS
Trans
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2019
- Like
- 975
Τι θα ηταν η ζωη χωρις λιγο τρολαρισμα φιλε μου;
Αλλα φυσικα δεχομαι και να με τρολαρουν?
Μας βλεπω σαν μια μεγαλη παρεα που καθομαστε και τα λεμε πινωντας μπυρονια...
Ειλικρινα χαιρομαι για το χιουμορ και την.ευρηματικοτητα που εχουν τα μελη της παρεας μας!
Σαφως υπαρχουν και haters!Αποδεκτοι και αυτοι!
Ωστοσο σε ενα σοβαρο θεμα.οπως αυτο δε χωραει το trolling που σε αλλες περιπτωσεις το θεωρω βαλσαμο για να γελασει λιγο η ψυχουλα μας στην τοσο δυσκολη περιοδο που διανυουμε!
Σε ευχαριστω για το σχολιο σου,με συγκινει!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 212
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις