athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.463
- Πόντοι
- 12.756
εγω θα παρω το xbox μου κανει καλο ντηλ που πηρε Mπηθεσδα και το γκειμ πας που εχειθα μπορουσα αλλα αποφασισα να κατσω με το ps 5
εχω και πισι εχω και xbox
εγω θα παρω το xbox μου κανει καλο ντηλ που πηρε Mπηθεσδα και το γκειμ πας που εχειθα μπορουσα αλλα αποφασισα να κατσω με το ps 5
εχω και πισι εχω και xbox
Πες εσύ πρώτα βρε αρχιδι που την έχεις εκθέσει την γυναίκα που σε ανέχεταισαφως ειδικα αν υπαρχουν παιδια..εσυ ποτε θα παντρευτεις ρε μουνι;
ειμαι μικρος ακομα εγωΠες εσύ πρώτα βρε αρχιδι που την έχεις εκθέσει την γυναίκα που σε ανέχεται
μονο εγω την στεφανωσα και φερθηκα παντελονατα...Πες εσύ πρώτα βρε αρχιδι που την έχεις εκθέσει την γυναίκα που σε ανέχεται
50 χρονών μαλάκας με το Xbox βρε νούμερο να συνδέεσαι με βλαμμένα 20χρονα που κατουρανε το κρεβάτι τουςεγω θα παρω το xbox μου κανει καλο ντηλ που πηρε Mπηθεσδα και το γκειμ πας που εχει
Θα γίνεις κουμπάρος?Πες εσύ πρώτα βρε αρχιδι που την έχεις εκθέσει την γυναίκα που σε ανέχεται
ναι αξιζει το gamepass με χιλια.. βαζουν και νεα παιχνιδια πλεονεγω θα παρω το xbox μου κανει καλο ντηλ που πηρε Mπηθεσδα και το γκειμ πας που εχει
ειναι ωραια διασκεδαση θα δωσω πονο50 χρονών μαλάκας με το Xbox βρε νούμερο να συνδέεσαι με βλαμμένα 20χρονα που κατουρανε το κρεβάτι τους
Για μαλακά ψάχνεις τυπε ;Θα γίνεις κουμπάρος?
οταν το παρω θα σου ζητησω οδηγιες και καθοδηγηση...εχουμε καμμια ακρη να βρουμε το καινουριο μεταχειρισμενο η απο βουτα;ναι αξιζει το gamepass με χιλια.. βαζουν και νεα παιχνιδια πλεον
με το κολπακι ειδικα που δεινεις μονο ενα ευρω το μηνα τιποτα
τον συντηρει η δικια του...αυτος ολη μερα με τα γαριδακια και τα δρακουλινια να παιζει πλειστεισο....50 χρονών μαλάκας με το Xbox βρε νούμερο να συνδέεσαι με βλαμμένα 20χρονα που κατουρανε το κρεβάτι τους
Καλά ρε,δεν σκέφτεσαι το κολλητάρι σου τον Αθηναίο?Για μαλακά ψάχνεις τυπε ;
Τακη η δικιά σου μαγειρεύει?τον συντηρει η δικια του...αυτος ολη μερα με τα γαριδακια και τα δρακουλινια να παιζει πλειστεισο....
Νομίζω ο πουσυ δίνει giveaway Xbox άμα του ρίξεις ένα μανίκι , για ρώταοταν το παρω θα σου ζητησω οδηγιες και καθοδηγηση...εχουμε καμμια ακρη να βρουμε το καινουριο μεταχειρισμενο η απο βουτα;
ναι οταν παρεις θα σου πω πως γινετεοταν το παρω θα σου ζητησω οδηγιες και καθοδηγηση...εχουμε καμμια ακρη να βρουμε το καινουριο μεταχειρισμενο η απο βουτα;
και μαγειρευει ο μαλακας,και δουλευει και τα ακουμπαει και τον γαμαει η πεθερα τον ΣωγαμπροΚαλά ρε,δεν σκέφτεσαι το κολλητάρι σου τον Αθηναίο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τακη η δικιά σου μαγειρεύει?
εψαχνα την περασμενη εβδομαδα και ειχε εξαντληθει σχεδον απο παντου ρεναι οταν παρεις θα σου πω πως γινετε
xbox series δυσκολο για μεταχειρισμενο σε χαμηλη τιμη
Την παντόφλα από την κυρά ξεχασεςκαι μαγειρευει ο μαλακας,και δουλευει και τα ακουμπαει και τον γαμαει η πεθερα τον Σωγαμπρο
εψαχνα την περασμενη εβδομαδα και ειχε εξαντληθει σχεδον απο παντου ρε
σωστος συγνωμηΤην παντόφλα από την κυρά ξεχασες
αν δεν εχεις οθονη 4κ παρε το s στα 300 ευρω..και μαγειρευει ο μαλακας,και δουλευει και τα ακουμπαει και τον γαμαει η πεθερα τον Σωγαμπρο
εψαχνα την περασμενη εβδομαδα και ειχε εξαντληθει σχεδον απο παντου ρε
εσυ τι λες να παραγγελνουμε απο τα γκουντις?Τακη η δικιά σου μαγειρεύει?
Και ότι ακούγεται ο ύμνος του Παναθηναϊκού στη διαπασών όταν η πεθερά και η κυρά τον βασανίζουνσωστος συγνωμη