Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Βγηκα σημερα για καφε σε πολη της β. Ελλαδος.
Ποσοστα
90% ψωλές (μπακουρια, να κοιταν γυρω γυρω σαν περισκόπιο υποβρυχιου)
10% διαθεσιμα μουνιά (οχι γιαγιαδες, ουτε συνοδευομενες)

Ε γι'αυτό παρακαλάνε όλοι να παντρευτούνε

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κανεις δεν βρισκει ευκολα,ολοι δεινοπαθουν σαντ μην ακους.
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Eσύ σίγουρα…. Μα με τίποτα όμως!!!
Και το χειρότερο ειναι οτι οταν βρουν κολλανε με ψαροκολλα γιατι ξερουν πως αν τους φυγει θα μεινουν παλι μπακουρια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Όρσε!!!!

Εδω στη χωρα που ζουμε δεν ειναι ευκολο να ρηξεις γυναικα,δεν θα επιλεξεις θα σε επιλεξει.
Οι ελληνιδες ειναι πολυ σνομπ και κρατανε αμυνα.
Ποια να σε επιλέξει ρε ζωάδι? :)
Οι περισσοτερες κοιτουν να καπαρωθουν μεσα απο κοινωνικο κυκλο ασε που πολλες εχουν υψηλοτερα στανταρ απο αυτα που προσφερουν.
Η λυση ειναι αλβανια βουλγαρια γειτονικές χωρες πετάγεσαι σκ αλλα και ανα μηνα ειναι κοντα αν μενεις απο στερεα και πανω.
Πας εκει και χωνεσαι θα καπαρωθεις ευκολα.
Αλβανές και ΠΟΛΥ σου είναι εσένα! :)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν είσαι ελεύθερος.Γι'αυτό οι παντρεμένοι και σχεσάκηδες έχουν πάντα επιλογές.Ανεβάζουν απλά φώτος στα σοσιαλ με τη γκόμενα,κυκλοφορούν μαζί της και τέλος,δε χρειάζεται τίποτα άλλο.Ενώ μπακούρι δε σε θέλει καμία ή θα σου το παίζει τέρμα δύσκολη.Το'χουμε πει,οι γκόμενες τρελαίνονται μ'αυτούς που τους θέλουν κι άλλες.
έχεις ένα δίκιο σαυτό,άπλα αν είναι παντρεμένοι ή σχεσάκηδες με μπάζο,δεν έχει κανά νταλκά η μουνάρα να τον προσεγγίσει.απτην άλλη αν είσαι με μουνάρα θα χεις τις γκόμενες να σε κεντρίζουν ,αλλά θα χείς και ανταγωνισμό απο άντρες που θα την πέφτουν στη δικιά σου,οπότε πρέπει να σαι έτοιμος ανα πάσα στιγμη....

gkazakos

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Αυγ 2018
Κριτικές
47
Like
2.644
Πόντοι
5.211
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
περιμένεις να παρεις σοβαρή απάντηση από ενα φόρουμ που το λένε μπουρδέλα
φίλους δεν έχεις;

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...

Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.

Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....

Το σεντονι μακρυ :) :)
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας :) :) :) :) αλλα θα αντεξω....

υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
καλα τιναξες στον αερα τον γαμο σου ρε μλκ γιατι σε "κερατωσε" με μνμτα????
κι εσυ τι της εκανες γραμμενος εδω στο μπου.κομ απο το 2014???? ...για πες , γιαπες...
Και θες να σε πιστεψουμε? λυπηθουμε? συγχαρουμε?
για κοιτα ρε κατι.... αντρες! (λεω ΚΑΙ γι αυτους που βιαστηκαν να σε συγχαρουν!)

Α, ξεχασα, γραφτηκαν 16 ακομα σελιδες σε αυτο το σαιτ... ΟΚ, ΟΚ !

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.415
Πόντοι
12.756
Καλησπέρα τύπε Αθηναίε

Αυτό που λες ισχύει κυρίως για τις γυναίκες που έχουν άνετη πρόσβαση στο σεξ ότι ώρα θέλουν,αλλά όχι στη δημιουργία σχέσης.

Πόσες φορές μου χει τύχει να βλέπω σαν ξερολούκουμο κάποια να τη ζαχαρώνω,να της μιλάω γεμάτος ενδιαφέρον,να της στέλνω καλημέρες με καρδιές κτλ

Και όταν τη γαμήσω να την κλάνω ή τουλάχιστον αυτό μου το ενδιαφέρον να μειώνεται κάθετα.

Αυτό οι γυναίκες το ξέρουν καλά και γνωρίζουν πως γαμήσι έχουν πανεύκολα,αλλά ως εκεί.

Τώρα για τους άνδρες οκ καταθέτεις την προσωπική σου πείρα,πάω πάσο.

Όπως κάποιος εδώ μέσα εύστοχα είχε πει,δεν έχουμε όλοι ταλέντο σε κάτι.

Το να βρίσκεις γκόμενα πανεύκολα να γαμάς,είναι ένα χάρισμα που δε το έχουν πολλοί ωστόσο το έχει μια μερίδα των ανδρών.

Προσωπικά,γαμάω γκόμενες με συχνότητα 4 με 5 το χρόνο(από μέτριες ως ωραίες),μετά από συχνό καμάκι,πολλές απογοητεύσεις,τις οποίες αντιμετωπίζω με χιούμορ και σπάω και πλάκα.

Προσωπικό συμπέρασμα είναι πως για να το κάνει αυτό κάποιος πρέπει να έχει ή γερό στομάχι ή ταλέντο.

Να σημειώσω πως θεωρώ πως υπολείπομαι κοινωνικά,δεν έχω παρέες με γυναίκες και σπάνια κάνω κονέ.

Επίσης είμαι καλό παιδί,ευγενής από τη φύση μου και το γεγονός ότι δεν έχω αυτό το ''αλήτικο'' στυλ(με την καλή έννοια)μου αφαιρεί πόντους μια και οι γυναίκες γοητεύονται από τύπους που μοιάζουν δυναμικοί και έχουν μια δόση αλητείας αν με εννοείς...
4 ,5 τον χρονο εισαι μια χαρα πιστευω:thumbsup:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βγηκα σημερα για καφε σε πολη της β. Ελλαδος.
Ποσοστα
90% ψωλές (μπακουρια, να κοιταν γυρω γυρω σαν περισκόπιο υποβρυχιου)
10% διαθεσιμα μουνιά (οχι γιαγιαδες, ουτε συνοδευομενες)

Λατινικη αμερικη πριν μια δεκαετια σε club:
60% γυναικες single
40% αντρες single
Με καλεσε γυναικοπαρεα στο τραπεζι της.
Εφαγα τις 2 απο τις 4 μιλφαρες φραγκατες

*δεν ειμαι/ημουν εμφανισιμος
*δεν μιλουσα γρι την γλωσσα.

Απο τοτε δεν ασχολουμαι σε ελλαδα/γερμανια αν υπαρχει βαθμος δυσκολιας πανω απο τον τυπικο

Και πριν μια δεκαετία αν πήγαινες Λβωφ σε ladies nights ήτανε 95% γυναίκες στα κλαμπ και 5% άντρες.Στην πίστα είχε μόνο γυναίκες καμιά εκατοστή να χορεύουνε.Γαμούσες 100% με one night stand ή την επόμενη μέρα.
Σημαίνει τίποτα αυτό?Τώρα έχουν αλλάξει οι εποχές.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πραγματικα θλιβερο story
ομως οπου υπαρχει καπνος... σιγουρα κατι λαθος εκανε και ο τυπος που εγραψε το θρεντ
αλλα και αυτη πριν κανει μαλακια (οταν εχει 2 παιδια) θα επρεπε να τον πιασει και να του πει τι την χαλαει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.415
Πόντοι
12.756
πραγματικα θλιβερο story
ομως οπου υπαρχει καπνος... σιγουρα κατι λαθος εκανε και ο τυπος που εγραψε το θρεντ
αλλα και αυτη πριν κανει μαλακια (οταν εχει 2 παιδια) θα επρεπε να τον πιασει και να του πει τι την χαλαει
η απλα επαθε κριση μεσης ηλικιας η μαλακω :2on1:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
η απλα επαθε κριση μεσης ηλικιας η μαλακω :2on1:
λιγο δυσκολο για παντρεμενη να κανει οτι να ναι χωρις λογο ..
μπορει να την αμελησε χωρις να το καταλαβει, η απλα να μην ειχε χρονο λογω δουλειας ο ανθρωπος, και χιλια δυο
παντως θελουν χρονο και δεν τις απασχολει πως θα τον βρεις :cheesy:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.415
Πόντοι
12.756
λιγο δυσκολο για παντρεμενη να κανει οτι να ναι χωρις λογο ..
μπορει να την αμελησε χωρις να το καταλαβει, η απλα να μην ειχε χρονο λογω δουλειας ο ανθρωπος, και χιλια δυο
παντως θελουν χρονο και δεν τις απασχολει πως θα τον βρεις :cheesy:
αν διαβασεις ο νηματοθετης της τα παρειχε ολα ρε...απλα μπαινουν στο τρυπακι οι ψωλες να δουν αν αρεσουν ακομα,αν ειναι ποθητες κλπ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
αν διαβασεις ο νηματοθετης της τα παρειχε ολα ρε...απλα μπαινουν στο τρυπακι οι ψωλες να δουν αν αρεσουν ακομα,αν ειναι ποθητες κλπ
νταξει τοτε ειναι ντηπ βλαμενη αλλα τωρα την πηρε χαμπαρι μετα απο τοσα χρονια τι να πω

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.415
Πόντοι
12.756
νταξει τοτε ειναι ντηπ βλαμενη αλλα τωρα την πηρε χαμπαρι μετα απο τοσα χρονια τι να πω
ε ναι ρε αφου τωρα αρχισε τα πουτανιστικα...λες και δεν εχουμε γνωρισει κατατρελες να πουμε :tooth:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ε ναι ρε αφου τωρα αρχισε τα πουτανιστικα...λες και δεν εχουμε γνωρισει κατατρελες να πουμε :tooth:
μακρια απο μας τετοια σε καθε περιπτωση :priest:
οκ μαλακιες στο γαμο και τετοια ειναι σοβαρα πραγματα που σου γαμανε την ψυχολογια για τα καλα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.415
Πόντοι
12.756
μακρια απο μας τετοια σε καθε περιπτωση :priest:
οκ μαλακιες στο γαμο και τετοια ειναι σοβαρα πραγματα που σου γαμανε την ψυχολογια για τα καλα
σαφως ειδικα αν υπαρχουν παιδια..εσυ ποτε θα παντρευτεις ρε μουνι;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.170
Πόντοι
5.006

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.