Μονο μην πας για το πρωτο και σου βγει το δευτερογια γαμησι βρισκεις ευκολα για οικογενεια ΠΟΛΥ δυσκολα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μονο μην πας για το πρωτο και σου βγει το δευτερογια γαμησι βρισκεις ευκολα για οικογενεια ΠΟΛΥ δυσκολα
τι χαζος που εισαι. αυτος τα μεγαλωσε δικα του ειναι.και ποιο το όφελος? Αν ανακαλυπτες ότι δεν είναι βιολογικά σου παιδιά θα έπαυες να τα αγαπας ή να νοιάζεσαι γία αυτά?
Νομιζω απλα θα μεγαλώνεσ το βαθμο δυστυχίασ σου και πικρίας / μίσους για τη γυναίκα σου.
Εκείνη τι σου είπε? Το συζητησες μαζί της να δεις τι τρέχει? Ίσως θέλω να πω ότι δεν ήταν ευχαριστημένη από σένα. Μήπως της έδωσες λαβές για να κοιτάξει κάτι άλλο. Μήπως έχεις αλλάξει εσύ και έχεις παχύνει έχεις καραφλιασει και δεν εισαι κατι αλλο από αυτό που φανταζεται;Λοιπον μαγκες η ΑΠΟΛΥΤΑ πραγματικη ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ... η σχεση μου με την κυρια μεσα απο ολα τα σκαμπανεβαζματα που περναεν τα ζευγαρια κυλουσε σε ενα κλιμα θα ελεγα όμορφο και τουλαχιστον πολυ εποικοδομητικο για τα παιδια μας αλλα και για εμας.....Και οι 2 με τις δουλειες μας , με εξαιρετικα καλο επιπεδο διαβιωσης. Δεν καταλαβαμε ουτε κριση ουτε ανεχεια ουτε τιποτα παρ'ολη την κριση αλλα και την αναστολη εργασιας που εχει αυτη απο περυσι . Παααααρα πολυ καλο σεξ (κατα τα λεγομενα και των 2 μας) και σε συχνοτητα αλλα και σε ποιοτητα .
Νομιζω οτι Η κυρια επαθε την κριση των 40 (43 σημερα) και προσπαθουσε να καλυψει το κομπλεξ κατωτερωτητας λόγω αδυναμης και σχεδον διαλυμενης οικογενειας ( ??) , την αδυναμια διαχειρησης της ηλικιας (??) , φθορα στην μεταξυ μας σχεση(??) με το να δημιουργει κατα καιρους προφιλ σε διαφορα σιτε γνωριμιων και να αναζηταει την κουβεντα με σκοπο την σοβαρη σχεση (ετσι ελεγε στα προφιλ της ) με διαφορους αντρες , παντρεμενους -ελευθερους- διαζευγμενους .
Οι κουβεντες ΠΑΝΤΑ μετα απο λιγα μντα με τους περισσοτερους κατεληγε να ρωταει αυτη αν θελουν να την δουν σε φωτο στην αρχη και με παρα πολλους βιντεοκλησεις κλπκλπ.
Επεξε και μια συναντηση σε καφε στην Αθηνα οταν ειχε παει να δει τους δικους της γιατι ειχε ερωτευτει εναν τυπο που αφου δεν πηδηξε την εκανε με Ελαφρα...
Κερατο απο οσο ανακαλυψα τελικα δεν υπηρξε ή δεν προλαβε να υπαρξει. ΤΥουλαχιστον σαρκικο γιατι συναισθηματικα με ειχε κανει ταρανδο.
Το αποτελεσμα ειναι περυσι τετοιο καιρο να βρω απο λαθος της τον προτελευταιο λογιαριασμο να γινει της πουτανας , να χωριζουμε για λιγες μερες και μετα να ζητησει συγχωρεση με ορκους πιστης και δακρυων και εγω ο μαλακας λογω παιδιων , ανατροφης κλπκππ να δινω μια τελευταια ευκαιρια...
Πριν μερικες μερες ανακαλυψα παλι εντελως τυχαια οτι η κοπελια ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ με αλλο λογαριασμο στο ιδιο σιτε και εκανε παλι ακριβως το ιδιο.
Αποτελεσμα : Την δευτερα υπογραφουμε την λυση του γαμου με συνεπιμελεια . Βαση των παιδιων μου το σπιτι μου, μερος που γεννηθηκαν και μεγαλωσαν και ειναι και δικια τους επιθυμια εξαλου.. Εκ του νομου ( αλλα και δικιας μου απαιτησεως) τα εξοδα μορφωσης και σιτισης που υπολογιστηκαν απο κοινου με την πρωην και μεχρι ενα ποσο τα καλυπτω εγω , και αυτη τα υπολοιπα...
Απο κοινου αποφασιζουμε ποτε και με ποιον τροπο θα εχουμε τα παιδια μας κοντα μας.
Ποσο λαθος ή σωστα επραξα τα τελευταια χρονια ειναι κατι που με απασχολει.
Αφου ελυσα με τον καλυτερο δυνατο τροπο το θεμα των παιδιων , την εχω γραμμενη στα αρχιδια μου... νομιζω οτι φερθηκα σαν αντρας με αρχες και αξιες για το καλο της οικογενειας και των παιδιων μου. Την πατησα και το αναγνωριζω..... Αλλα πιστευω οτι οι αμαρτιες πληρωνονται εδω.....
Το σεντονι μακρυ
Ξερω οτι θα υποστω κακοποιηση απο εσας αλλα θα αντεξω....
υ.γ Η φραση ''εν βρασμο ψυχης '' τελικα υπαρχει και σε εκεινο το σημειο πραγματικα εισαι κατι αλλο αντι για ανθρωπος.....
οποιος σκεφτεται με το κατω κεφαλι μονο θα την πατησει καποια στιγμη νομοτελειακαΜονο μην πας για το πρωτο και σου βγει το δευτερο
δυστυχως πρεπει να εισαι πολυ εμπειρος για να μην την πατησεις..(και αν)..η απλα να σκεφτεις μεν με το κατω κεφαλι αλλα να εισαι κωλοφαρδοςοποιος σκεφτεται με το κατω κεφαλι μονο θα την πατησει καποια στιγμη νομοτελειακα
που σε ρε μαλακα ζανκαι το λεω αυτο γιατι οι γυναικες οταν φτανουν στη φαση να επιλεξουν καποιον για οικογενεια,υποκρινονται πολυ καλα προκειμενου να πετυχουν το στοχο τους..μια μικρη δεν εχει λογο να υποκριθει
Αυτο ειναι υποκειμενικό.για γαμησι βρισκεις ευκολα για οικογενεια ΠΟΛΥ δυσκολα
Ελα ρε συναγωνιστη επεστρεψα απο την εξοριαπου σε ρε μαλακα ζαν
τι εγινε παλι μπαν? εντωμεταξυ δεν εχω καταλαβει μπαν σε κανει το site απο μονο του αν πεις κατι,η καποιος σε κανει αναφορα και σε στελνουν?Ελα ρε συναγωνιστη επεστρεψα απο την εξορια
Μην το ψαχνουμε τυπε,χωρίζει και απαξιει ολες τις εξω γκομενες και ασχολειται αποκλειστικα μονο με τον αγοραιο ερωτα..Εκείνη τι σου είπε? Το συζητησες μαζί της να δεις τι τρέχει? Ίσως θέλω να πω ότι δεν ήταν ευχαριστημένη από σένα. Μήπως της έδωσες λαβές για να κοιτάξει κάτι άλλο. Μήπως έχεις αλλάξει εσύ και έχεις παχύνει έχεις καραφλιασει και δεν εισαι κατι αλλο από αυτό που φανταζεται;
αντικειμενικα για γαμησι βρισκεις πανευκολα χωρις πολλα πολλα..για να κανεις κατι σοβαρο ειναι το πολυ δυσκολο ρε..τα τεσσαρια και τα πενταρια δεν τα κοιταγα ποτεΑυτο ειναι υποκειμενικό.
Μια 10αρα που πετυχα σε μπαρ δεν μου εκατσε αρα τι ευκολα μας λες.
Το να πηδαω 5αρα 4αρα δεν με κανει μαγκα
Και ποιος τα κοιταει μονο ορισμενοι σαβουριδες.αντικειμενικα για γαμησι βρισκεις πανευκολα χωρις πολλα πολλα..για να κανεις κατι σοβαρο ειναι το πολυ δυσκολο ρε..τα τεσσαρια και τα πενταρια δεν τα κοιταγα ποτε
οχι φυσικα...αλλα εφταρακια ανετα ξεκιναγα ...δεκαρι δεν ξερω αν ειχα π[οτε εννιαρι ναιΚαι ποιος τα κοιταει μονο ορισμενοι σαβουριδες.
10αρα γκομενα εσενα σου καθεται ευκολα?
10ρι ειναι μονο η ρατακοφσκι οποτε κανεις δεν ειχε ποτε πιστευωοχι φυσικα...αλλα εφταρακια ανετα ξεκιναγα ...δεκαρι δεν ξερω αν ειχα π[οτε εννιαρι ναι
Η βαθμολογια ειναι υποκειμενικο θεμα.10ρι ειναι μονο η ρατακοφσκι οποτε κανεις δεν ειχε ποτε πιστευω
ισχυει και αυτο...Η βαθμολογια ειναι υποκειμενικο θεμα.
Π.χ καποιοι την ηλιαννα τη θεωρουν 10αρα αλλοι 9.5αρα αλλοι 9αρα αλλοι 8.5αρα ειναι ο καθενας πως το βλεπει.
αντικειμενικα για γαμησι βρισκεις πανευκολα χωρις πολλα πολλα..για να κανεις κατι σοβαρο ειναι το πολυ δυσκολο ρε..τα τεσσαρια και τα πενταρια δεν τα κοιταγα ποτε
τι να σου πω ρε Σαντ τοσοι βρισκουν ευκολα η δυσκολα τουλαχιστον για γαμησιΠαπάρια βρίσκεις πλέον και το ένα και το άλλο
τι εγινε μαν και πλεον δεν βρισκεις?Παπάρια βρίσκεις πλέον και το ένα και το άλλο