Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
να δεις τελικα γωγω τηνε λενε, αφου απανταει σε ολους εκτος απο μενα :tooth:
αμα σε αποφευγει καποιο λακο εχει η φαβα :grin: :grin: αλλα εγω στη θεση του θα ημουν και περιεργος να μαθω τι εχει πεχτει...λες να εφαγες κανενα σουβλακι μαζι της?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.498
Πόντοι
27.261
αμα σε αποφευγει καποιο λακο εχει η φαβα :grin: :grin: αλλα εγω στη θεση του θα ημουν και περιεργος να μαθω τι εχει πεχτει...λες να εφαγες κανενα σουβλακι μαζι της?
οχι, αυτη με τα σουβλακια ηταν αλλη :tooth:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το

Τα παιδια ειναι το πιο σημαντικο, συμφωνω. Αν ομως το περιβαλλον κ η ψυχικη υγεια δεν ειναι τα σωστα, αυτο περναει κ στην ατμοσφαιρα δλδ και στα παιδια.

Τα παιδια δεν ειναι το χειροφρενο να βγεις απο μια σχεση που σε χαλαει. Ουτε ο πρωτος ειναι ,ουτε ο τελευταιος.
Τα παιδια απομακρυνοντε στα 15, σε λιγο δλδ.
Κι εσυ τι κανεις? μενεις μετα με το παλτό?

Οταν παρεις Huyndai εχεις 7 χρονια εγγυηση
Οταν παρεις kia εχεις 8 χρονια εγγυηση.
Οταν παρεις Rolex εχεις ισοβια εγγυηση.
Στον γάμο δεν υπαρχει καμμια εγγυηση, ουτε και στην αγάπη. Ποια αγαπη? Η γυναικα ειναι ματιριαλιστικο ον. Αν δεν προσφερεις φευγει ουτως ή αλλως.
Η γιαγιαδες μας ξεραν πως κραταν οικογενεια, αλλα δεν τις ρωτανε.

Οι κανονες ειναι αναλοιωτοι στον χρόνο.
Ο αντρας ειναι η κολωνα του σπιτιου
Η γυναικα κανει την οικογενεια και η γυναικα την χαλαει.
Οι γιαγιαδες μας έζησαν σε άλλες εποχές
Τότε που όλα γινόταν στο παρασκήνιο και με πολύ μεγάλη προσοχή
Επίσης τότε υπήρχε έντονη καταπίεση παθών και απωθημένα
Όπως ανέφερα και πιο πάνω κάποιοι κανόνες που στην ουσία αν το σκεφτείς είναι εξωπραγματικοί,εφευρέθησαν ώστε να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός.
Σαφώς και μια γυναίκα μπορεί να αγαπήσει όπως και ένας άνδρας.
Απλά μπλέξαμε την αγάπη με την έλξη,το πάθος,τον έρωτα.
Προσωπικά ποτέ δεν ένοιωσα αγάπη για κάποια που ξεφτυλίζω στην πούτσα ή τη γεμίζω χύσια.

Όταν αγάπησα,το πάθος δεν ήταν εκεί.Αγάπη=να νοιάζεσαι,να γίνεις θυσία,να σου πει ότι σε χρειάζεται και να κλάσεις ολα τα μουνια για να εισαι εκει για εκεινη.
Φυσικα εννοειται στην αγαπη περιλαμβανεται και να μη διεκδικεις την αποκλειστικοτητα.
Να σε νοιαζει μονο να ειναι καλα και τιποτα αλλο.
Αν σε ψιλοενοχλει να μαθαινεις τα επιτευγματα της ας τους γυρισεις την πλατη.
Εγω απο τοτε που γυρισα την πλατη μου και σκεφτηκα πως ο ανθρωπος δεν καθοριζεται ως αξια μονο απο το ερωτικο παρελθον και παρον του ευτυχισα!
Η ζωη ειναι τοσο συντομη για να διεκδικουμε ουτοπιες...
Οπως η μονογαμια...
Πληγωνει ναι οταν η αλλη κοιταζει αλλου.
Ας το κανει με τροπο να μη σε εκθεσει στην κοινωνια η στα παιδια σου.
Γιατι μπορει εγω να ειμαι απελευθερωμενος απο taboo αλλα οχι και ο περιγυρος...

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Βρισκεται σε μεγαλη αγανακτηση ο κυριος νηματοθετης.
Και χωρισε τη γυναικα του για "συναισθηματικο κερατο".
Την κομπλεξικη, να επαναλαβω.

Ρε νηματοθετη, για ριξε μια ματια στο παρακατω κειμενο. Πριν τεσσερις μηνες γραφτηκε. Σου θυμιζει κατι?

συμφωνω απολυτα. ειμαι 45 και απο τα 40 μου νταραβεριζομαι με μια 42 τοτε 47 σημερα. παντρεμενη , πολυ κλασατη γυναικα, γυναικαρα με τα ολα της... ανα πασα στιγμη μποριε να εχει οποιο αρσενικο θελει ανετα. Σχετικα παραμελημενη απο τον δικο της , το σεξ μεταξυ τους αραιο και εντελως τυπικο (απο οτι μου λεει) ΑΛΛΑ με μενα μοιαζει με ηφαιστειο... Στην αρχη ηταν κουμπωμενη σχετικα αλλα με τον καιρο και οσο την ξεκλειδωνα κανουμε τα ωραιοτερα γαμησια της ζωης μας ... ετοιμη να δεχτει τα ΠΑΝΤΑ , και το κυριοτερο να ΔΩΣΕΙ τα παντα.
και το καλυτερο ολων???? γουσταρει απιστευτα να με κανει να περναω και εγω καλα ... χαλιεται οταν την περιποιουμε παραπανω απο οτι με περιποιειται αυτη ... ακομα και περιοδο να εχει θα με χυσει γιατι λεει της καυλωνω το μυαλο και μονο με την ιδεα ..... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ???? ΝΑΙ και οποιος την βρει την κραταει .... καυλωσα παλι))))))))

Οχι τιποτα αλλο δηλαδη, αλλά επειδη σκυλοβριζεις κι εσυ και διαφοροι συμπαραστατες εδω μεσα την κομπλεξικη που σε κερατωσε "συναισθηματικα". Και σε νοιαζουν πλεον μονο τα παιδια σου και οχι η "κενη περιεχομενου" συζυγος.
Τι εγινε τύπε, θελει γαμο το ηφαιστειο και εσπευσες να ελευθερωθεις αλλά να ριξεις και το φταιξιμο αλλου?
κοψε κατι τυπε ο χασοδικης του μπου εισαι οχι ο Σακης ρουβας:confused::confused::confused:

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Οι γιαγιαδες μας έζησαν σε άλλες εποχές
Τότε που όλα γινόταν στο παρασκήνιο και με πολύ μεγάλη προσοχή
Επίσης τότε υπήρχε έντονη καταπίεση παθών και απωθημένα
Όπως ανέφερα και πιο πάνω κάποιοι κανόνες που στην ουσία αν το σκεφτείς είναι εξωπραγματικοί,εφευρέθησαν ώστε να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός.
Σαφώς και μια γυναίκα μπορεί να αγαπήσει όπως και ένας άνδρας.
Απλά μπλέξαμε την αγάπη με την έλξη,το πάθος,τον έρωτα.
Προσωπικά ποτέ δεν ένοιωσα αγάπη για κάποια που ξεφτυλίζω στην πούτσα ή τη γεμίζω χύσια.

Όταν αγάπησα,το πάθος δεν ήταν εκεί.Αγάπη=να νοιάζεσαι,να γίνεις θυσία,να σου πει ότι σε χρειάζεται και να κλάσεις ολα τα μουνια για να εισαι εκει για εκεινη.
Φυσικα εννοειται στην αγαπη περιλαμβανεται και να μη διεκδικεις την αποκλειστικοτητα.
Να σε νοιαζει μονο να ειναι καλα και τιποτα αλλο.
Αν σε ψιλοενοχλει να μαθαινεις τα επιτευγματα της ας τους γυρισεις την πλατη.
Εγω απο τοτε που γυρισα την πλατη μου και σκεφτηκα πως ο ανθρωπος δεν καθοριζεται ως αξια μονο απο το ερωτικο παρελθον και παρον του ευτυχισα!
Η ζωη ειναι τοσο συντομη για να διεκδικουμε ουτοπιες...
Οπως η μονογαμια...
Πληγωνει ναι οταν η αλλη κοιταζει αλλου.
Ας το κανει με τροπο να μη σε εκθεσει στην κοινωνια η στα παιδια σου.
Γιατι μπορει εγω να ειμαι απελευθερωμενος απο taboo αλλα οχι και ο περιγυρος...
τρουμπα έχεις ανέβει ποιότητα στο λέγειν σ βγάζω το καπέλο τύπε:hi:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Φιλε μου θα σου πω κατι. Για οποιον εχει διαβασει και λιγο sexual behavioral psychology.
Ολα τα προβληματα στη ζωη προερχονται απο λαθος προσδοκιες.
Προσδοκιες που εχει το 99% των αντρων για την πιστη Πηνελοπη η οποια θα ειναι γυναικα μονο για τα ματια ενος αντρα, ιδιοκτησια του αντρος κλπ ειναι για τα σκουπιδια.

Και οι αντρες και οι γυναικες ειμαστε μικρα βιολογικα ανθρωπινα οντα και τιποτα παραπανω.
Με οτι συνεπαγεται αυτο εξελικτικα, ορμονολογικα και συναισθηματικα. Και οριζει ΟΛΕΣ τις πραξεις μας.
Το καθε φυλο εχει τη δικη του στρατηγικη επιβιωσης και αναπαραγωγης.
Εισαι αντρας και σου σηκωνεται ειναι γυναικα και την τρωει το μουνι.
Τοσο απλα και οποιος δεν ειναι σε ειρηνη με την ανθρωπινη μας φυση παντα θα αντιμετωπιζει εωτερικες συγκρουσεις και προκλησεις απο κοινωνικους και ηθικους κανονες που εχουν γινει force αιωνες να περιορισουν αυτη τη φυση.

Ο γαμος ειναι ενα κοινωνικο συμβολαιο και τιποτα παραπανω.
Οσους βλεπω εδω μεσα και αραδιαζουν λεξεις οπως πουτανα,καριολα κλπ απλα προβαλλουν την ασχετοσυνη τους με το γυναικειο φυλο και την ανθρωπινη φυση.

Μοναχα ενας τροπος υπαρχει να ελαχιστοποιησεις της πιθανοτητες να γινει αυτο που εγινε. Να την εχεις παντα στο τρεξιμο και στο κυνηγι ωστε
να επιζητα μονινως και με διψα τη δικη σου επιβεβαιωση.
Δυσκολο στη διαρκεια των δεκαετιων γιατι οι αντρες επαναπαυομαστε και βολευομαστε.
Σκεφτομαστε με τον αντρικο μας εγκεφαλο αλλα η φυση παντα θα ειναι εκει και δε συγχωρει.

99% να περιμενεις οτι μεσα στα επομενα 2 χρονια θα σου κανει κρουση με συναισθηματισμους, τυψεις και κλαμματα για επανασυνδεση.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.554
Πόντοι
1.706

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg-9.jpg
    αρχείο λήψης.jpeg-9.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 18

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Βέβαια έχω ακούσει και κάτι άκυρα να επανασυνδέονται ζευγάρια μετά από καιρό...

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Φιλε μου θα σου πω κατι. Για οποιον εχει διαβασει και λιγο sexual behavioral psychology.
Προσδοκιες που εχει το 99% των αντρων για την πιστη Πηνελοπη η οποια θα ειναι γυναικα μονο για τα ματια ενος αντρα, ιδιοκτησια του αντρος κλπ ειναι για τα σκουπιδια.

Και οι αντρες και οι γυναικες ειμαστε μικρα βιολογικα ανθρωπινα οντα και τιποτα παραπανω.
Με οτι συνεπαγεται αυτο εξελικτικα, ορμονολογικα και συναισθηματικα. Και οριζει ΟΛΕΣ τις πραξεις μας.
Τοσο απλα και οποιος δεν ειναι σε ειρηνη με την ανθρωπινη μας φυση παντα θα αντιμετωπιζει εωτερικες συγκρουσεις και προκλησεις απο κοινωνικους και ηθικους κανονες που εχουν γινει force αιωνες να περιορισουν αυτη τη φυση.

Οσους βλεπω εδω μεσα και αραδιαζουν λεξεις οπως πουτανα,καριολα κλπ απλα προβαλλουν την ασχετοσυνη τους με το γυναικειο φυλο και την ανθρωπινη φυση.

Μοναχα ενας τροπος υπαρχει να ελαχιστοποιησεις της πιθανοτητες να γινει αυτο που εγινε. Να την εχεις παντα στο τρεξιμο και στο κυνηγι ωστε
Δυσκολο στη διαρκεια των δεκαετιων γιατι οι αντρες επαναπαυομαστε και βολευομαστε.
Σκεφτομαστε με τον αντρικο μας εγκεφαλο αλλα η φυση παντα θα ειναι εκει και δε συγχωρει.

99% να περιμενεις οτι μεσα στα επομενα 2 χρονια θα σου κανει κρουση με συναισθηματισμους, τυψεις και κλαμματα για επανασυνδεση.
Γυναίκα ψάχνεις ή σκλάβα/δούλα ?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.554
Πόντοι
1.706
Βέβαια έχω ακούσει και κάτι άκυρα να επανασυνδέονται ζευγάρια μετά από καιρό...
Βεβαιως,

Παντα ομως θα υπαρχει δυστυχία, αναμνησεις απο το παρελθον, απο τους καυγαδες, τα κερατωματα, τις λογομαχιες κτλ
Συντριπτικές οι πιθανοτητες ξαναχωρισμου

Το γυαλι που ραγιζει δεν ξανακολαει

mixas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
210
Πόντοι
1
Βεβαιως,

Παντα ομως θα υπαρχει δυστυχία, αναμνησεις απο το παρελθον, απο τους καυγαδες, τα κερατωματα, τις λογομαχιες κτλ
Συντριπτικές οι πιθανοτητες ξαναχωρισμου

Το γυαλι που ραγιζει δεν ξανακολαει
Κολλάει αλλά το ράγισμα θα είναι πάντα εκεί.

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206

99% να περιμενεις οτι μεσα στα επομενα 2 χρονια θα σου κανει κρουση με συναισθηματισμους, τυψεις και κλαμματα για επανασύνδεση

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συμφωνώ σε ολα όσα είπες . Σίγουρα έκανα και εγώ λάθη . Δεν το αρνουμε. Ο καθένας ας πορευτεί με τα λάθη του και την συνείδηση του.

Εγώ περιμένω πολύ νωρίτερα από τα 2 χρόνια να ζητήσει επανασύνδεση.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
εγω ευτυχως δεν εκανα παιδια και χωρισα οταν καταλαβα τι μυαλο κουβαλαει (οχι σε σχεση με απιστια αλλα τρελα κολληματα , γκρινια κλπ)
δεν πειραζει τυπε..τουλαχιστον εχεις να θυμασαι πραγματα απο τις 15 μερες που ησουν παντρεμενος...

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::rockon:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μάλλον για θέμα θιγμένου εγωϊσμού του νηματοθέτη το κόβω και τίποτα περισσότερο. Που και το θιγμένου μεγάλο κουβέντα. Την έχει κάνει τάρανδο και αυτή τον "απάτησε" συναισθηματικά, αλλά το δικό της "ατόπημα" είναι βαρύ, τόσο ώστε να γίνει θέμα. Τα δικά του τσιλιμπουρδίσματα όχι.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Φυσικά και είχε σχεσεις πριν από μένα.
Εμφανισιακά μια γκόμενα 6 αρι
Δεν είχε ρουτινιασει . Είχε τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που άλλες δεν τα έχουν σε 3 ζωες.
Φαντάσου ότι μου είπε ότι είχε λέει συναισθηματικο κενο, λόγω της δουλειάς μου είχα νεύρα μερικές φορές και αυτό την χαλουσε. και της έλειπαν τα ταξίδια... ( Μαλδίβες, Βιέννη, Πίζα, Ρώμη ,και την μισή Ελλάδα έχουμε γυρίσει. )
Είναι καθαρά ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που συνεχώς έψαχνε να επιβαιβεωθει μέσα από καβλαντες και σχόλια για τα μάτια της και όλα τα υπόλοιπα.

Η κοπέλα μου πέταξε προχτές ότι ΘΕΛΕΙ να βρει κάποιον αν γινόταν που να την καλύψει σε αυτά τα 3 πράγματα.
Απόλυτα ΚΕΝΟΣ άνθρωπος που δεν έχει καμία αξία. Λέω εγώ.
40ρα με 2 παιδια ποιος θα βρεθει να της καλυψει οτιδηποτε..
για μαλδιβες φορτωνεις και πιπινι, αν εισαι καλα οικονομικα χαρη σου εκανε..

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
btw αν ημουν παντρεμενος και ετρωγα κερατο θα εκανα αμεσως τεστ πατροτητας

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
btw αν ημουν παντρεμενος και ετρωγα κερατο θα εκανα αμεσως τεστ πατροτητας
ετσι ξηγηθηκε και ο τολης τύπε που χε μπλεξει με την μέγαιρα και τελικα δικαιώθηκε. κριμα το παιδι βεβαια αλλα :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ave.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Είσαι τόσα χρόνια στο bou φίλε. Συζητάς αν έφαγες κέρατο ή όχι εσύ και σε χάλασε που ήταν σε dating sites. Παράλληλα, η σύζυγος λογικά δε θα περνάει από κασελίκι από τη δική σου δραστηριότητα. Για τί καθως-πρέπει οικογένεια μιλάς; Αν με ρωτάς, μια χαρά σου εξηγήθηκε η σύζυγος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης...
Παντρεμενος 14 χρονια ... 2 ΥΠΕΡΟΧΑ παιδια ...
Mετα απο 14 χρονια σκλαβιας ωρα για ελευθερια..Ανοιγεις τα φτερα σου.
Αλλα προσεχε ταυτοχρονα μην μετατρεψει τα παιδια σε γενιτσαρους εναντιον σου..
Γιατι μην ξεχνας οτι εχουν και 50% dna απ την πρωην σου..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ετσι ξηγηθηκε και ο τολης τύπε που χε μπλεξει με την μέγαιρα και τελικα δικαιώθηκε. κριμα το παιδι βεβαια αλλα :confused:
Ο Τόλης δεν έφαγε κέρατο. Αυτή έκανε τεχνητή γονιμοποίηση, με σπέρμα δότη από Τράπεζα, όταν είχαν σχέση, ο Τόλης δέχθηκε ότι το παιδί ήταν δικό του και το αναγνώρισε με συμβολαιογραφική πράξη, με κάποιον τρόπο το ανακάλυψε η αδερφή του και έτσι κίνησε διαδικασίες αναίρεσης της πράξης αναγνώρισης του παιδιού.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom