Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
τωρα πλεον στα 40 που δεν μου μενει και πολυς καιρος για να το παιζω γκομενικος οπως παλια...ισως αυτη τη φορα να μην..ειμαι και τοσο ευθυςΧτύπα ό,τι βρεθεί στο πιάτο σου διαθέσιμη
τωρα πλεον στα 40 που δεν μου μενει και πολυς καιρος για να το παιζω γκομενικος οπως παλια...ισως αυτη τη φορα να μην..ειμαι και τοσο ευθυςΧτύπα ό,τι βρεθεί στο πιάτο σου διαθέσιμη
τωρα πλεον στα 40 που δεν μου μενει και πολυς καιρος για να το παιζω γκομενικος οπως παλια...ισως αυτη τη φορα να μην..ειμαι και τοσο ευθυς
δεν ειμαι εγω ρε τυπε ηθοποιος ειναικαι να ξυρίσετε αυτό το μουστάκι
δεν ειμαι εγω ρε τυπε ηθοποιος ειναι
ρε στο παλιο συμβουλες?? ...ελα πλακα κανω..εν μερη εχεις ενα δικιο..(εν μερη) ενας αντρας πρεπει να ειναι ευθυς και ειλικρινης ..(καυλωνουν και οι γυναικες με αυτο)και στις γυναίκες ηθοποιός να είστε, αυτό είναι το μυστικό
O Vernon Wells σε σκηνή από το Commandoδεν ειμαι εγω ρε τυπε ηθοποιος ειναι
γκαμησε τα τυπε, ξερω περιπτωση ταλαιπωρου που εστελνε τη γυναικα του στο ψυχοθεραπευτη, κι αυτη τον ερωτευτηκε...Άσε καλύτερα, παίζει να έτρωγε καψούρα και με τον ψυχολόγο. Σε γυναίκα μόνο ψυχολόγο, και μάλιστα άσχημη μην της βγει και τίποτα σε Λέσβου.
Δεν ξέρεις τι να περιμένεις από 40+ ηλικίας άτομα σε φάση καθυστέρηση αυτογνωσίας κουκουρούκου.
Διάβασε το άρθρο στην αρχή και θα πάρεις τις απαντήσεις σου. Το λέω ξεκαθαρα. Είχε ξεχάσει το κινητό της ανοιχτό και πέρασα από μπροστά με την σελίδα ανοιχτή.εσείς τι κάνατε στο "σάιτ" αυτές τις δύο φορές; ελέγχατε αν είναι όλα οκ με τα χρώματα του φόντου;
ζωαραΤελικά δεν είναι να παντρεύεσαι καθόλου, το μπελά σου βρίσκεις ?
Αντρας που δεν προστατευει την περηφανεια του παυει να ειναι αντρας, πεφτει και στα ματια της συντροφου του.Γι αυτό είπα να τη συγχωρέσεις τυπάρα νηματοθέτη
Θα ταν πολύ δήθεν από μεριάς μου να κρίνω εσένα για όσα ανέφερες εδώ ότι έκανες ή να κρίνω την πρώην συζυγό σου.
Περνάς τη φάση του θυμού.
Σου εύχομαι να βρεις το κουράγιο να τη συγχωρέσεις
Καταλαβαίνω πόσο θίγεται ο εγωισμός σου ως άνδρας τα χω περάσει κι εγώ
Έχεις πολύ δίκαιο στο ότι δεν πρέπει να δίνονται δικαιώματα ανεξαρτήτως παρασκηνίου και να μη μειώνεται καμμία πλευρά.
Γιατι αυτος προστατευε την περηφανεια της γυναικας του?που το ξερειςΑντρας που δεν προστατευει την περηφανεια του παυει να ειναι αντρας, πεφτει και στα ματια της συντροφου του.
Γυναικα που δεν προστατευει την περηφανεια του αντρα της, δεν εχει θεση διπλα του.
Τι την περιμενει?χαχα ποσο μεσα στο μυαλο μου εισαι... Η καταθλιψη ερχεται πολυυυυ γρηγορα. Αυτο με τα απιδια και τον σακο μου το ειπε και ενας φιλος χτες...
τωρα το παιζει υπερανω αλλα δεν εχει σκεφτει ουτε μια πιθανοτητα τι την περιμενει.
Αν την αποψη αυτη που ειχες για την γυναικα σου (6αρι, κομπλεξικη, κενός ανθρωπος), την εξεφραζες κιολας σε καθε περισταση, και επιπλεον ειχες και νεύρα και της χτυπουσες οτι πρεπει να ειναι και ευχαριστημενη που εχει ολα οσα δεν ειχαν αλλες σε τρεις ζωες, δεν εκπλησσομαι καθολου που προσπαθησε να βρει εναν ανθρωπο να την "επιβεβαιωσει", εστω και διαδικτυακα.Φυσικά και είχε σχεσεις πριν από μένα.
Εμφανισιακά μια γκόμενα 6 αρι
Δεν είχε ρουτινιασει . Είχε τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που άλλες δεν τα έχουν σε 3 ζωες.
Φαντάσου ότι μου είπε ότι είχε λέει συναισθηματικο κενο, λόγω της δουλειάς μου είχα νεύρα μερικές φορές και αυτό την χαλουσε. και της έλειπαν τα ταξίδια... ( Μαλδίβες, Βιέννη, Πίζα, Ρώμη ,και την μισή Ελλάδα έχουμε γυρίσει. )
Είναι καθαρά ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που συνεχώς έψαχνε να επιβαιβεωθει μέσα από καβλαντες και σχόλια για τα μάτια της και όλα τα υπόλοιπα.
Η κοπέλα μου πέταξε προχτές ότι ΘΕΛΕΙ να βρει κάποιον αν γινόταν που να την καλύψει σε αυτά τα 3 πράγματα.
Απόλυτα ΚΕΝΟΣ άνθρωπος που δεν έχει καμία αξία. Λέω εγώ.