Νέα

Μάγκες Γάμος Τέλος!!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINDEREKPLIXI_@1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 762
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Χτύπα ό,τι βρεθεί στο πιάτο σου διαθέσιμη:wink:
τωρα πλεον στα 40 που δεν μου μενει και πολυς καιρος για να το παιζω γκομενικος οπως παλια...ισως αυτη τη φορα να μην..ειμαι και τοσο ευθυς :grin: :grin: :grin:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
τωρα πλεον στα 40 που δεν μου μενει και πολυς καιρος για να το παιζω γκομενικος οπως παλια...ισως αυτη τη φορα να μην..ειμαι και τοσο ευθυς :grin: :grin: :grin:

και να ξυρίσετε αυτό το μουστάκι :confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
και στις γυναίκες ηθοποιός να είστε, αυτό είναι το μυστικό
ρε στο παλιο συμβουλες?? :grin: :grin: ...ελα πλακα κανω..εν μερη εχεις ενα δικιο..(εν μερη) ενας αντρας πρεπει να ειναι ευθυς και ειλικρινης ..(καυλωνουν και οι γυναικες με αυτο)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Άσε καλύτερα, παίζει να έτρωγε καψούρα και με τον ψυχολόγο. Σε γυναίκα μόνο ψυχολόγο, και μάλιστα άσχημη μην της βγει και τίποτα σε Λέσβου.
Δεν ξέρεις τι να περιμένεις από 40+ ηλικίας άτομα σε φάση καθυστέρηση αυτογνωσίας κουκουρούκου.
γκαμησε τα τυπε, ξερω περιπτωση ταλαιπωρου που εστελνε τη γυναικα του στο ψυχοθεραπευτη, κι αυτη τον ερωτευτηκε...
Κι ο τυπος αντι να τη στειλει, συνεχισε μαζι της... ελεγε οτι φταινε τα ψυχολογικα της...
Παρανοια...
Αξιοπρεπεια μηδεν βαθμιδης ναουμ...

OP
OP
KINDEREKPLIXI_@1976

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
εσείς τι κάνατε στο "σάιτ" αυτές τις δύο φορές; ελέγχατε αν είναι όλα οκ με τα χρώματα του φόντου; :)
Διάβασε το άρθρο στην αρχή και θα πάρεις τις απαντήσεις σου. Το λέω ξεκαθαρα. Είχε ξεχάσει το κινητό της ανοιχτό και πέρασα από μπροστά με την σελίδα ανοιχτή.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
03609910797225b1f639-1428192547.png

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δε πεφτω απο τα συννεφα με αυτες τις ιστοριες....και για μενα οποιος κανει το βημα του γαμου καλο ειναι να ειναι ετοιμος για ολα (οσο καλη και να ειναι)

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εχω βγει με γκομενα που στο facebook ειχε καμια 100ρια φωτο αγκαλια με τον γκομενο της ,εξωφυλο.προφιλ,και τι δεν ειχε μεσα.Στον καφε μου ελεγε ποσο τον βαρεθηκε και ηθελε να το τελειωσει...οποτε τι λεμε τωρα?

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Φιλε δωσε χρονο στον εαυτο σου και κανε πραγματα που δεν μπορεσες να κανεις....ειτε μονος ειτε με φιλους ειτε με φιλες κτλ.
Και πανω απολα τα παιδια...
Ζησε την ζωη σου ξανα απο το 0....και μην δινεις σημασια σε τιποτα περα απο τα παιδακια σου...
Γυναικες υπαρχουν πολλες...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Γι αυτό είπα να τη συγχωρέσεις τυπάρα νηματοθέτη

Θα ταν πολύ δήθεν από μεριάς μου να κρίνω εσένα για όσα ανέφερες εδώ ότι έκανες ή να κρίνω την πρώην συζυγό σου.

Περνάς τη φάση του θυμού.

Σου εύχομαι να βρεις το κουράγιο να τη συγχωρέσεις

Καταλαβαίνω πόσο θίγεται ο εγωισμός σου ως άνδρας τα χω περάσει κι εγώ

Έχεις πολύ δίκαιο στο ότι δεν πρέπει να δίνονται δικαιώματα ανεξαρτήτως παρασκηνίου και να μη μειώνεται καμμία πλευρά.
Αντρας που δεν προστατευει την περηφανεια του παυει να ειναι αντρας, πεφτει και στα ματια της συντροφου του.

Γυναικα που δεν προστατευει την περηφανεια του αντρα της, δεν εχει θεση διπλα του.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Αντρας που δεν προστατευει την περηφανεια του παυει να ειναι αντρας, πεφτει και στα ματια της συντροφου του.

Γυναικα που δεν προστατευει την περηφανεια του αντρα της, δεν εχει θεση διπλα του.
Γιατι αυτος προστατευε την περηφανεια της γυναικας του?που το ξερεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
χαχα ποσο μεσα στο μυαλο μου εισαι... Η καταθλιψη ερχεται πολυυυυ γρηγορα. Αυτο με τα απιδια και τον σακο μου το ειπε και ενας φιλος χτες...
τωρα το παιζει υπερανω αλλα δεν εχει σκεφτει ουτε μια πιθανοτητα τι την περιμενει.
Τι την περιμενει?

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το αν την αγαπας ακομη, ούτε μας το ανεφερες ούτε το ρωτησε κανενας, ενω ειναι το βασικο.
Η συζητηση κινηθηκε μονο σε υπολογισμους, εγωισμους, σωστές ή λαθος κινησεις, ευκαιριες και τετοια.
Σαν να ηταν δουλειά σε καποια εταιρεία.
Για αισθηματα δεν διαβασα κατι.
Κι εσυ δεν βλεπω να στενοχωρηθηκες επειδη την αγαπας, αλλά επειδη τσιλιμπούρδησε.
Και μαλιστα λες οτι δεν υπηρξε καν κερατο, παρα μονο χαζολογούσε.
Εικονικό κερατο δηλαδη. Και την χωρισες γι αυτο.

Ρε τύπε μπας και εψαχνες αφορμή να χωρισεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Φυσικά και είχε σχεσεις πριν από μένα.
Εμφανισιακά μια γκόμενα 6 αρι
Δεν είχε ρουτινιασει . Είχε τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που άλλες δεν τα έχουν σε 3 ζωες.
Φαντάσου ότι μου είπε ότι είχε λέει συναισθηματικο κενο, λόγω της δουλειάς μου είχα νεύρα μερικές φορές και αυτό την χαλουσε. και της έλειπαν τα ταξίδια... ( Μαλδίβες, Βιέννη, Πίζα, Ρώμη ,και την μισή Ελλάδα έχουμε γυρίσει. )
Είναι καθαρά ένα κόμπλεξ κατωτερότητας που συνεχώς έψαχνε να επιβαιβεωθει μέσα από καβλαντες και σχόλια για τα μάτια της και όλα τα υπόλοιπα.

Η κοπέλα μου πέταξε προχτές ότι ΘΕΛΕΙ να βρει κάποιον αν γινόταν που να την καλύψει σε αυτά τα 3 πράγματα.
Απόλυτα ΚΕΝΟΣ άνθρωπος που δεν έχει καμία αξία. Λέω εγώ.
Αν την αποψη αυτη που ειχες για την γυναικα σου (6αρι, κομπλεξικη, κενός ανθρωπος), την εξεφραζες κιολας σε καθε περισταση, και επιπλεον ειχες και νεύρα και της χτυπουσες οτι πρεπει να ειναι και ευχαριστημενη που εχει ολα οσα δεν ειχαν αλλες σε τρεις ζωες, δεν εκπλησσομαι καθολου που προσπαθησε να βρει εναν ανθρωπο να την "επιβεβαιωσει", εστω και διαδικτυακα.
Σορυ αλλά πρεπει να σου πουμε και καμια αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom