Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
τι να σου πω ρε Σαντ τοσοι βρισκουν ευκολα η δυσκολα τουλαχιστον για γαμησι
Οι 'τόσοι' ζήτημα να'ναι ένα 10%
τι να σου πω ρε Σαντ τοσοι βρισκουν ευκολα η δυσκολα τουλαχιστον για γαμησι
δηλαδη εγω και οι γνωστοι μου ειμαστε στο 10%;Οι 'τόσοι' ζήτημα να'ναι ένα 10%
δηλαδη εγω και οι γνωστοι μου ειμαστε στο 10%;
που και πουΕσεις τί,γαμάτε;
Κανεις δεν βρισκει ευκολα,ολοι δεινοπαθουν σαντ μην ακους.Παπάρια βρίσκεις πλέον και το ένα και το άλλο
Εξαρτάται και που μένει,οι αθηναιες ειναι πιο ευκολες απο Θεσσαλονίκες και πατρινες.τι να σου πω ρε Σαντ τοσοι βρισκουν ευκολα η δυσκολα τουλαχιστον για γαμησι
για Σαλονικα εχουν πιο πολυ τουπεΕξαρτάται και που μένει,οι αθηναιες ειναι πιο ευκολες απο Θεσσαλονίκες και πατρινες.
Μην συγκρινεις τη θεσσαλονικη με την αθηνα
συμφωνω απολυτα . θα ομολογησω οτι ειχα θυμο γιατι με προσεβαλλε σαν αντρα μειωνοντας με χωρις λογο στους επιδοξους γαμιαδες της ενω θ αμπορουσε καλλιστα να το παιξει ανετη και να κανει οτι κανει χωρις να μειωσει εμενα (μικρη πολη , μικρη κοινωνια , ισως καποιοι απο αυτους να με ξερουν κιολας) . Για το δικο μου καλο και των παιδιων μου ομω ςτην συγχωρεσα οχι γιατι ειμαιο αγιος αλλα γιατι ξερω οτι εδω πληρωνονται ολα ,
Την αδικια ο θεος δεν την ευλογει. την επιστρεφει πισω ομως στον αποστολεα...
Φίλε μου μην σκέφτεσαι αν έκανες λάθος η όχι !!ευχαριστω αλλα σκεφτομαι ποσο λαθος επεσα εξω στην κριση μου για εναν ανθρωπο που ενω μου χαρισε 2 ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΑ παιδια και ειναι μια Αψογη μανα στην συμβιωση της αποδειχτικε τοσο πουτανα .....
Κανεις δεν βρισκει ευκολα,ολοι δεινοπαθουν σαντ μην ακους.
Και το χειρότερο ειναι οτι οταν βρουν κολλανε με ψαροκολλα γιατι ξερουν πως αν τους φυγει θα μεινουν παλι μπακουρια.
Εδω στη χωρα που ζουμε δεν ειναι ευκολο να ρηξεις γυναικα,δεν θα επιλεξεις θα σε επιλεξει.
Οι ελληνιδες ειναι πολυ σνομπ και κρατανε αμυνα.
Οι περισσοτερες κοιτουν να καπαρωθουν μεσα απο κοινωνικο κυκλο ασε που πολλες εχουν υψηλοτερα στανταρ απο αυτα που προσφερουν.
Η λυση ειναι αλβανια βουλγαρια γειτονικές χωρες πετάγεσαι σκ αλλα και ανα μηνα ειναι κοντα αν μενεις απο στερεα και πανω.
Πας εκει και χωνεσαι θα καπαρωθεις ευκολα.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αν κριθηκαν εκει ολα... ηταν η δευτερη φορα ομω ςσε 1 χρονο... και πλεον η ευκαιρια που εδωσα τοτε μετα απο συγγνωμες , παρακαλια , και ορκους τελιακ δεν αξιζε... καλυτερα να πηδιοταν με εναν και να μου ελεγε φορα παρτιδα οτι δεν γουσταρει αλλο μαζι μου και θελει να προχωρησει παρα αυτο...Πιστεύω πως σε αυτό το σημείο κρίθηκαν όλα. Αν δε γινόταν αυτό, μπορεί να μην προχωρούσε η φάση σε διαζύγιο.
Όλα τα άλλα μπορεί και να συγχωρούνταν, καθώς έχουν να κάνουν με ορμές, πρόσκαιρα συναισθήματα, ένστικτα, ρουτίνα, κλπ
Το παραπάνω όμως έχει να κάνει με τα την εκτίμηση και το σεβασμό προς το σύντροφο, που είναι θεμελιώδη για ένα γάμο.
δεν σκεφτομαι αν εκανα λαθος..Φίλε μου μην σκέφτεσαι αν έκανες λάθος η όχι !!
Λόγο των παιδιών κρατα τον πήχη ψηλά !!!
Μην ψάχνεις τίποτα ....
Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση . Η μόνη διαφορά ότι εγώ ήμουν 30 χρόνια μαζί της και τα παιδιά μου είναι μεγάλα και τα δύο
Λες τις ίδιες μαλακίες που λένε και οι ίνσελςΟι 'τόσοι' ζήτημα να'ναι ένα 10%
Σου μιλάω σαν μεγαλύτερος (53)δεν σκεφτομαι αν εκανα λαθος..
ξερω οτι εκανα λαθος οταν δεν το τλεειωσα την 1η φορα πριν 1 χρονο που ειχε ξαναγινει το ιδιο....
Για τα παιδια μου και μονο ωφειλω να ειμαι γερος και δυνατος... Και θα το κανω...
Δεν ψαχνω τιποτα... ουτε ευθυνες ζηταω πια... δεν ειμαι εγω αυτος που θα ζητησω τα ρεστα... θα το βρει μπροστα της συντομα ομως οσο εγωιστρια καινα ειναι και να θεωρει οτι μποριε τα παντα....
Ξέρω ότι έχεις θυμό μέσα σου !!!Σου μιλάω σαν μεγαλύτερος (53)
Μην εύχεσαι τίποτα κακό για εκείνη ... Είναι η μάνα των παιδιών σου !!!
Σκέψου μόνο αυτό !!!!
Δεν θα σου γράψω τίποτα άλλο !!!
Αν δεν γαμουσαμε και στο μπου τοτε που;Εσεις τί,γαμάτε;
Απλα θωρακιζεσαι συναισθηματικα ,γινεσαι ατσαλινος ,γινεσαι MGTOW και καθαρισεςδυστυχως πρεπει να εισαι πολυ εμπειρος για να μην την πατησεις..(και αν)..η απλα να σκεφτεις μεν με το κατω κεφαλι αλλα να εισαι κωλοφαρδος
Απλα θωρακιζεσαι συναισθηματικα ,γινεσαι ατσαλινος ,γινεσαι MGTOW και καθαρισες
Βγηκα σημερα για καφε σε πολη της β. Ελλαδος.Εξαρτάται και που μένει,οι αθηναιες ειναι πιο ευκολες απο Θεσσαλονίκες και πατρινες.
Μην συγκρινεις τη θεσσαλονικη με την αθηνα
Καλησπέρα τύπε Αθηναίεαντικειμενικα για γαμησι βρισκεις πανευκολα χωρις πολλα πολλα..για να κανεις κατι σοβαρο ειναι το πολυ δυσκολο ρε..τα τεσσαρια και τα πενταρια δεν τα κοιταγα ποτε