Νέα

Μαγαζιά massage νοτίων προαστίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glyfada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tomkion

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το μαγαζί στην μεταξά υπάρχει ακόμη?η όλγα είναι η παλαιά της ιλιάδας?

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά.Ακούω και διαβάζω για μασατζίδικα σε πολλές περιοχές της Αθήνας ,αλλά τίποτα για Ν.Σμύρνη και Π.Φάληρο.Ψάχνω απο εδώ και από εκεί,σε εφημερίδες ,σε παλιότερα φόρουμ και μάλιστα στέλνω διάφορα μηνύματα ώστε να με ενημερώσει κάποιος αν τυχόν γνωρίζει.Έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις και κάθε μέρα παίνω το έθνος και άλλες αθλητικές μήπως γράψουν τίποτα για μασαάζ στην Νέα Σμύρνη που με ενδιαφέρει.Ο μαλάκας είχα βρει μία φορά αλλά το έχασα.Θα ήταν τέλεια αν κανείς διάβαζε το μήνυμα και απαντούσε.Κάθε στοιχείο είναι πολύτιμο.Περνάω τον δικό μου Γολγοθά ψάχνοντας σε κάθε ινστιτούτο της νέας Σμύρνης.Έλεος πια!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αποκλείεται ρε τεράστιε να εχεις κάνει τόσο κόπο και να μην έχεις βρει. Αν διαβάζεις όπως λές εφημερίδες, θα έχεις βρει 2-3 μασατζίδικα Νέα Σμύρνη και 2 Π. Φάληρο + 2 Γλυφάδα. Όλα αναφέρονται αποσπασματικά και στο ομόνυμο γενικό φρετ. Ας το σβήσουν λοιπόν το ΄ποστ σου γιατι δεν έχει νόημα.

mikemeister

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γι'αυτό ,εσύ που είσαι γνώστης και ξέρεις πες μου εσύ.Που έχει στην Νέα Σμύρνη ρε φίλε?Πάω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις αλλά ποιος ξέρει,μπορεί να έχεις ανακαλύψει.Δεν είπα ότι δεν βρήκα αλλά έχασα την εφημερίδα που έλεγε για μασατζίδικα στην Νέα Σμύρνη.Θα σε παρακαλούσα να μου πεις αν  τυχόν ξέρεις γιατί αυτά τα λόγια που λες εισί  πολύ μεγάλα και δεν προσπαθώ να κοροιδέψω κανέναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Παλλήκαρε κατ'αρχάς ηρέμησε, δίκιο έχει ο συναγωνιστής. Την εφημερίδα μπορεί να την έχασες όπως λες αλλα ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ.

1- Πάνω δεξιά στη σελίδα υπάρχει το "αναζητηση". Βάλε "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ",ή "ΓΛΥΦΑΔΑ" και κάτι θα σου βγάλει...
2- Επειδή είμαι στις καλές μου:

Πρέπει να καταλάβεις όμως πως δεν γίνεται ο καθένας χωρίς να ψάχνει να ανοίγει νέα thread για θέματα που ήδη υπάρχουν και να επιβαρύνει το site...

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
ζησιμοπουλου το 12 που στο διαολο ειναι?το 10 ειναι σε καφετερια.μετα εχει νεοκτιζομενη οικοδομη και μετα το ρουμπι τιουσντεει.ολο καφετεριες.κανονικεσ φραπεδερι.περναγα συνεχεια περα δωθε για να το βρω και χαζευα τα μπουτια κι απο πανω τους τις γκομενες που πιναν καφε.το 12 που ειναι.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νέο μαγαζάκι αγνώστων λοιπών παροχών γι αυτό και μπαίνει εδώ. Πηρα τηλ, ειναι Ηλιουπόλεως 112 στη Δάφνη, 3ος ορ, κουδ Glamour Spa (!!!) και απάντησε ευγενικη και γλυκομιλητη (πιθανότατα)ελληνίδα...

Αγγελία: (πληρης στο γνωστό λινκ)

GLAMOUR_SPA κεριά που τρεμοπαίζουν, μουσική που σε ταξιδεύει, χέρια που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και εσύ βυθισμένος στο όνειρο... είναι; Καθημερινές 11-9, Σαβ. - Κυρ. 12-8  6985.****30, μόνο με ραντεβού

Ψηνομαι για εγκαίνια αλλά με προβληματίζει το (ανυπαρκτο) παρκιν στην περιοχή (Γυμν. Ακαδ.)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.242
Πόντοι
5.595
Και τι σου απαντησε φιλε Kebaap? Ειπε για τιμες? Λεω να τσεκαρω απο κοντα,το απογευμα μολις σχολασω, αλλα το παρκινγκ ειναι οντως μεγαλο προβλημα εκει..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Και τι σου απαντησε φιλε Kebaap? Ειπε για τιμες? Λεω να τσεκαρω απο κοντα,το απογευμα μολις σχολασω, αλλα το παρκινγκ ειναι οντως μεγαλο προβλημα εκει..
δε ρώτησα τετοια...

gliogas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη χθές νωρίς το απογευματάκι στο Glamour Spa στην Δάφνη, μια εντυπωσιακή ελλήνιδα πιτσιρίκα στην είσοδο σου κάνει ενημέρωση για τα προγράμματα όπου σου πεταει και υπονοούμενο για δυνατό πρόγραμμα, τρείς κοπελές παρελάσαν όλες ελλήνίδες και πιτσιρίκες εμφανίσιμες αρκετα, τώρα στο ψητό εκτός από μασάζ δεν  έπαιξε τίποτα άλλο ούτε φραπές ακόμα κλαίω το 80αρι και προσπάθησα αρκετά μέχρι αηδίας, τώρα δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι πρώτη επίσκεψη η το μαγαζί την έχει δεί αλλιώς προσόχη λοιπον για τους επίδοξους δεν προκειται να φάνε εκτός αν κάποιος συνάδελφος έχει διαφορετική εμπειρία ή έχει κάτι να προσθέσει.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ρε παιδιά.Ακούω και διαβάζω για μασατζίδικα σε πολλές περιοχές της Αθήνας ,αλλά τίποτα για Ν.Σμύρνη και Π.Φάληρο.Ψάχνω απο εδώ και από εκεί,σε εφημερίδες ,σε παλιότερα φόρουμ και μάλιστα στέλνω διάφορα μηνύματα ώστε να με ενημερώσει κάποιος αν τυχόν γνωρίζει.Έχω διαβάσει πολλές συζητήσεις και κάθε μέρα παίνω το έθνος και άλλες αθλητικές μήπως γράψουν τίποτα για μασαάζ στην Νέα Σμύρνη που με ενδιαφέρει.Ο μαλάκας είχα βρει μία φορά αλλά το έχασα.Θα ήταν τέλεια αν κανείς διάβαζε το μήνυμα και απαντούσε.Κάθε στοιχείο είναι πολύτιμο.Περνάω τον δικό μου Γολγοθά ψάχνοντας σε κάθε ινστιτούτο της νέας Σμύρνης.Έλεος πια!
.......υπάρχουν αλλά δεν γράφουν γιατί δεν είναι κάποιο που να αξίζει..

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Γι'αυτό ,εσύ που είσαι γνώστης και ξέρεις πες μου εσύ.Που έχει στην Νέα Σμύρνη ρε φίλε?Πάω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις αλλά ποιος ξέρει,μπορεί να έχεις ανακαλύψει.Δεν είπα ότι δεν βρήκα αλλά έχασα την εφημερίδα που έλεγε για μασατζίδικα στην Νέα Σμύρνη.Θα σε παρακαλούσα να μου πεις αν  τυχόν ξέρεις γιατί αυτά τα λόγια που λες εισί  πολύ μεγάλα και δεν προσπαθώ να κοροιδέψω κανέναν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...μην παιδεύεσαι θα τα βρεις στον χάρτη των μασαζερί.....

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
gepap, ο συναγωνιστης ρωτησε 2 χρονια πριν, δε νομιζω να διαβαζει ακομη... :2funny: :) :)

οσο για το glamour spa σε γενικες γραμμες συμφωνω με τον gliogas
πέρασα 2 φορες απο εκει την προηγουμενη εβδομαδα, την πρωτη εφυγα αφου η "υπευθυνη" με πληροφορησε ότι εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχε διαθεσιμη κοπελλα που να κανει το κατι παραπανω που ζητουσα.
Επεστρεψα την επομενη ημερα και περασα με μια μελαχροινη νεαρουλα.
Απο μασαζ μετριο απο τα υπολοιπα τίποτα παρά τις φιλότιμες προσπαθειες.
Ουτε καν εκτονωση.

Στα αρνητικα του ο χωρος
Στα θετικά του, κάποιες, κοπέλες
Στα πολύ αρνητικά του, μόνο μασαζ και αυτο μετριο.
Μεχρι να αρχισει  να προσφερει κατι παραπανω μαυρισε για μενα.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πειτε διευθυνση και όροφο του glamour spa μηπως κανω και εγω test drive?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στα πολύ αρνητικά του, μόνο μασαζ και αυτο μετριο.
Μεχρι να αρχισει  να προσφερει κατι παραπανω μαυρισε για μενα.
αμα δεν ξερουνε ουτε μασαζ, ή θα κλεισουνε άμεσα, ή - το πιο πιθανο - θα αφησουν τις ντροπές και θα το γυρίσουν στο τσαμικο  :dancing:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Επιχείρησα καταδρομική σε ετούτο εδώ: (αγγελια απο ΝΕΑ)

ΑΝΟΙΞΑΜΕ χώρο για χαλάρωση, αντιστρές & ρέικι, άψογο περιβάλλον  6995-****78, 10.00πμ-9.00μμ

Είναι στο Π. Φαληρο, Δήμητρας 3-5 στο ισόγειο, είσοδος στο πλάι της πολυκατοικιας και όχι από την κεντρικη είσοδο από ότι μου είπε η (μαλλον γκιλφ ρωσίδα) στο τηλέφωνο. Βρηκα πολυ δυσκολα να παρκαρω και όταν εφτασα μπροστα στην πολυκατοικια εκανα μεταβολή γιατί ηταν μαζεμενος πολυς κόσμος στην είσοδο... τι διάολο? στη Γενική Συνέλευση έπεσα??  :think:

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να επανέλθω?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επιχείρησα καταδρομική σε ετούτο εδώ: (αγγελια απο ΝΕΑ)

ΑΝΟΙΞΑΜΕ χώρο για χαλάρωση, αντιστρές & ρέικι, άψογο περιβάλλον   6995-****78, 10.00πμ-9.00μμ

Είναι στο Π. Φαληρο, Δήμητρας 3-5 στο ισόγειο, είσοδος στο πλάι της πολυκατοικιας και όχι από την κεντρικη είσοδο από ότι μου είπε η (μαλλον γκιλφ ρωσίδα) στο τηλέφωνο. Βρηκα πολυ δυσκολα να παρκαρω και όταν εφτασα μπροστα στην πολυκατοικια εκανα μεταβολή γιατί ηταν μαζεμενος πολυς κόσμος στην είσοδο... τι διάολο? στη Γενική Συνέλευση έπεσα??  :think:

Γνωρίζει κανείς αν αξίζει να επανέλθω?
Εκαναν Γενικη Συνελευση, για να τους διωξουν ??? :headbang: :headbang: :headbang:
Η ο κοσμος ειχε παει, στα εγκαινια για μασαζ ??? :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Νέο μαγαζάκι αγνώστων λοιπών παροχών γι αυτό και μπαίνει εδώ. Πηρα τηλ, ειναι Ηλιουπόλεως 112 στη Δάφνη, 3ος ορ, κουδ Glamour Spa (!!!) και απάντησε ευγενικη και γλυκομιλητη (πιθανότατα)ελληνίδα...

Αγγελία: (πληρης στο γνωστό λινκ)

GLAMOUR_SPA κεριά που τρεμοπαίζουν, μουσική που σε ταξιδεύει, χέρια που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις και εσύ βυθισμένος στο όνειρο... είναι; Καθημερινές 11-9, Σαβ. - Κυρ. 12-8  6985.****30, μόνο με ραντεβού

Ψηνομαι για εγκαίνια αλλά με προβληματίζει το (ανυπαρκτο) παρκιν στην περιοχή (Γυμν. Ακαδ.)
..πραγματοποίησα δεύτερη επίσκεψη χθες...μεγάλη κοροϊδία...για να έχω πλήρη εικόνα έδωσα με τις παρατάσεις για κατι καλλίτερο ένα 200ρι. Δεν έγινε τίποτε ούτε φραπέ ούτε κατι άλλο...φωτισμός χαμηλός θεραπεύτριες με εμφάνιση άνω του μετρίου χώρος με τα στοιχειώδη ...το glamour παραπλανητικό...οπότε μακρυά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom