Νέα

Μαγαζιά massage νοτίων προαστίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glyfada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Στα υπόψην για έρευνα:

ΑΦΕΘΕΙΤΕ στην απόλαυση από όμορφες παρουσίες με μασάζ oriental, tai, bath therapy σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον 210-9831.765, 6937-628570

Είναι στον Άλιμο, κοντά στην παραλιακή. Νομίζω ότι κάτι είχε γραφτεί παλιότερα για αυτό  :think: :think:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
αγγελία από ΤΑ ΝΕΑ... :grin: :grin: :grin:

ΜΕ ΑΚΡΩΣ ανανεωμένη διάθεση, πολλές εκπλήξεις προγραμμάτων και ελκυστικές τιμές, σας περιμένουν τα κορίτσια μας στο πιο ατμοσφαιρικό spa των νοτίων προαστίων να σας παρασύρουν στην απόλαυση ενός massage 6946-750917

ποιο είναι ?? :think: μήπως το Αχιλλεως & Βενιζέλου??  :think:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παλαιολόγου 7, Ν. Σμύρνη, το γνωστό φραπεδομάγαζο της Εύης, όπου βέβαια στο παρελθόν έχω λάβει από το Λιτσάκι ένα από τα καλύτερα μασάζ ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παλαιολόγου 7, Ν. Σμύρνη, το γνωστό φραπεδομάγαζο της Εύης, όπου βέβαια στο παρελθόν έχω λάβει από το Λιτσάκι ένα από τα καλύτερα μασάζ ;)
κατάλαβα..  :badair:

θενξ πάντως  :thumbsup:

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Για το αιολου 11 στο Π.Φ. τι λεει ρε αδελφεια ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Για το αιολου 11 στο Π.Φ. τι λεει ρε αδελφεια ?
Φραπεδομαγαζο, στην καλυτερη... Πηγα μια φορα και απο τις δυο διαθεσιμες θεραπευτριες η μια ειπε
"με τιποτα" και η αλλη ηταν ανετη για ενα φραπεδακι και ΜΟΝΟ!!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Μήπως
H αγγελία από τα ΝΕΑ και το τηλ τελειωνει σε ......469.

παιρνω και βγαινει μια με φωνη καμπανα. αρχιζει ενα στοιχακι με εφαρμογες αρωματοθεραπίας και λοιπες παπαριες. Χωρος δικος της στη Γλυφαδα. Αισθησιακο κανετε ρωτάω? Οχι, λέει. Οκ, το κλεινω.

Κάτι όμως με γαργαλαγε και κλεινω ραντεβου την επομένη. Χωρος/διαμερισμα κοντα στο δημαρχειο. Κοπελα στα 25/30, χοντρουλα, αλλα συμπαθητικη και ευγενικη. Δεν θα την γαμουσες σε ΚΣ. Ξεχωριστο δωματιο με μασαζοκρεβατο.

Gentle τριψιματακι, αρκετη ωρα, χαλαρωτικό. Κατα ''λαθος'' στο κωλο το μασαζ γινοταν απαλο και ακουμπουσε και ολιγον στους ορχεις. Ομιλια στον πληθυντικο. Οταν γυρισα μετα από μασαζακι στην γυρω περιοχη  ειχαμε ππληρη στηση. Χειρομαλακια με λαδι, περιτεχνη, επαγγελματικη. Σκουπισμα με υγρομαντηλα των υγρων και συνεχιση του μασαζ! Η ομιλια, συνεχιστηκε στον ενικο.

70€. Πλακα είχε. Ηταν μια αλλαγη από τα κλασικα γαμησακια.
θα μπορούσες να στείλεις ΠΜ το τηλέφωνο, διότι δεν "ευρέθει"....

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανείς.....Σου αξίζει ένα χρόνο μετά από άκαρπες έρευνες να μάθεις το τηλέφωνο. Οι γνώστες ας σπεύσουν. Πραγματικά του αξίζει!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ένα ολόκληρο νήμα για τα λαδάδικα των Νοτίων Προαστίων? :think:

Πρέπει να έχετε μεγάλη δυναμική εκεί κάτω......
MSN-Emoticon-040.gif

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ένα ολόκληρο νήμα για τα λαδάδικα των Νοτίων Προαστίων? :think:

Πρέπει να έχετε μεγάλη δυναμική εκεί κάτω......
MSN-Emoticon-040.gif
οχι
έχουνε απλά κοντά τα πετρέλαια και πέφτει λάδωμα αναγκαστικά

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μήπως θα μπορούσες να στείλεις ΠΜ το τηλέφωνο, διότι δεν "ευρέθει"....
Έκτοτε έχει αλλάξει και τηλέφωνο και χώρο η μανδάμ. Βέβαια πάλι στη Γλυφάδα είναι... αλλά...  :zombie:

Ειναι μέγα μπάζο, από μασαζ δεν έχει ιδέα αλλά το παίζει ιστορία μου - αρωματοθεραπεια μου...
Για τα λοιπά... άστο καλύτερα... Πιο πεταμένα λεφτά δεν υπάρχουν, πιστεψε με...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Έκτοτε έχει αλλάξει και τηλέφωνο και χώρο η μανδάμ. Βέβαια πάλι στη Γλυφάδα είναι... αλλά...  :zombie:

Ειναι μέγα μπάζο, από μασαζ δεν έχει ιδέα αλλά το παίζει ιστορία μου - αρωματοθεραπεια μου...
Για τα λοιπά... άστο καλύτερα... Πιο πεταμένα λεφτά δεν υπάρχουν, πιστεψε με...

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως στα ΝΑ προάστια, έχουμε μία ξεραήλα...!
2 υπάρχουν και αυτά είναι από το κακό στο χειρότερο.Κρίμα όμως, διότι θα μπορούσαν να μαζεύουν όλο το "χαρτί" της περιοχής....
:idiot:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Νέο μαγαζί στα Νότια :grin: :dancing:
Αγγελία απο ΧΕ
www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-22183651.html]http://www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-22183651.html[/url]

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΜΕ Νέα διεύθυνση, μοντέρνα νοοτροπία. Προσωπικά special προγράμματα μασάζ, μαγεία των αισθήσεων. Λ. Ποσειδώνος 71, Π. Φάληρο , 6945/848572

θα γινει ερευνητικη επισκεψη συντομα  :boobies:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αγγελία απο ΧΕ
www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-22183651.html]http://www.xe.gr/prosopika/masaz|ad-22183651.html[/url]

ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑΜΕ Νέα διεύθυνση, μοντέρνα νοοτροπία. Προσωπικά special προγράμματα μασάζ, μαγεία των αισθήσεων. Λ. Ποσειδώνος 71, Π. Φάληρο , 6945/848572

αντε γαιτι εγω βαριεμαι  :2funny: :2funny: :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αγγελία απο ΧΕ

H επίσκεψη έγινε την περασμένη εβδομάδα  :grin:

Το μαγαζί δεν είναι επι της Λ. Ποσειδώνος όπως λεει η αγγελία, είναι σε ένα στενό από πίσω, οδος Δημητρος 3-5. Νομιζω ότι κατι ειχε ξαναγραφτει για αυτο πριν 2-3 χρόνια.... :think:

Μπαινεις απο πλαινη εισοδο στα δεξιά του κτιρίου, στο ημιυπογειο σαλονι. Μια εσωτερική σκάλα σε παει στα δωμάτια στο ισόγειο... Παρκιν εκει κοντα βρισκεις μονο με προσευχη...  :headbang: Μόνο στο δρόμο δίπλα στο ρέμα της Πικροδαφνης έχεις ελπίδες να παρκαρεις...

Στην πορτα ηταν μια μιλφ Βουλγαρα, η Γεωργια. Ανακοινωσε 2 Προγραμματα, 30 λεπτα με 60ευρω, 80 ευρω για μια ωρα. Η μιλφ δε συμμετέχει στα προγραμματα, ειναι εγγυος!  :grin: :grin:

Ειχε μονο ενα τεμαχιο, Ελενα, περιπου 22-25 χρ, ξανθο με μπουκλες, λεπτο κορμακι πεταχτο κωλαρακι, εκφυλο πονηρο μουτρακι... Προέλευση απροσδιόριστη, ίσως και ντόπιο... Ηταν όμως και αβυζο, οπότε αποχώρησα για παραπλησιο κατάστημα :rolleyes:

Ο χωρος απλα αποδεκτος...

Οι πιπινοσκιστες, ας πανε να ριξουν ενα λουκ... :zfuck: :boobies:

kostasvts

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
34
Πόντοι
6
Δεκτό και σεβαστό..  Κατάρα το να είσαι νεούδι ε? Τέλος Πάντων, ελπίζω να βγάλω άκρη από εφημερίδα.

Να σου κάνω και μία ερώτηση ακόμα μήπως και ξέρεις. Μια φορά έχω πάει σε μασατζίδικο. Σε ένα στην Δάφνη που ήταν μια κοπέλα ξανθιά η Βίκα. Φοιτήτρια. Έκατσε λίγο καιρό Ελλάδα και έφυγε. Πολύ καλές εντυπώσεις αν και πανάκριβη. Γνωρίζεις αν είναι ακόμα Ελλάδα ?

Σόρυ ίσως να είναι άκυρη η ερώτηση αλλά είπα να δοκιμάσω..

Την Βικα την θυμαμαι και γω....στο λιγο που εκατσε,πηγα 3 φορες...Μου εφαγε πολλα και χωρις καν να γαμησω...χιχιιχ Ημουν αβγαλτος τοτε.
Δεν ξαναεμφανηστηκε ποτε....

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την Βικα την θυμαμαι και γω....στο λιγο που εκατσε,πηγα 3 φορες...Μου εφαγε πολλα και χωρις καν να γαμησω...χιχιιχ Ημουν αβγαλτος τοτε.
Δεν ξαναεμφανηστηκε ποτε....

Και εμένα η πρώτη μου ήταν φίλε μου. Είχα δώσει 120 τότε για μια χειρομάλαξη. Βέβαια ήταν πρώτη φορά και δεν ήξερα τι να περιμένω. Αν καιτο μασάζ πολύ καλό και όσο και να ακούγεται περίεργο, και η μαλακία που τράβαγε ήταν σούπερ. Μετά μου είχε στείλει μήνυμα ότι κάνει και τσιμπούκι.
Επειδή είχα κινητό της, έμαθα ότι έφυγε πάλι. Αν ξέρει κανείς είναι πάλι στη δουλειά ας ενημερώσει. Τέτοι σφιχτό σώμα το θέλω πάλι. Αλλά με λιγότερα φράγκα και με μπριζόλα εννοείται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom