You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαγαζιά massage νοτίων προαστίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glyfada
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 215
- Εμφανίσεις 74K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Andreas_Messara
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε παιδιά αλλά δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω 3 μέρες στην Αττική μπας και μου κάτσει το πουτανάκι. :S :S :S :S Η Ναταλία κάθεται απ την πρώτη φορά; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος συναγωνιστής;
παντως εγω την εκανα την προσπάθεια και πηγα λαζαράκη 40. Μπορεί να μην "έπαιζε" τιποτα άλλο , αλλά παιδιά το μασαζάκι με αποζημίωσε κυρικολεκτικά!!!
κυρικολεκτικά!!!....Μάλλον θα πέρασες εκπληκτικά. Γιά πες και καμιά λεπτομέρια..??
astrofisikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα σε όλους. Απλά να ενημερώσω και εγώ ότι χθες πέρασα μια βόλτα από το μαγαζί στην Φίλωνος/Πειραιάς να δω τι παίζει. Στέλλα κ Ελπίδα ΜΙΛΦ και ψιλοχάλια. Η μικρή η Ιzabella έλειπε. Τιμή 60Ευρώ για 45 λεπτά. +20 για τα έξτρα. Χώρος μέτριος, κρεββάτι ιατρικό. αυτά.
Μολις ανακάλυψα το Post και ενθουσιάστηκα με την ιδέα.Ημουνα σχεδόν εβδομαδιαίος θαμώνας του Diamond Spa μέχρι πριν δύο περίπου μήνες που έκανε ντου η αστυνομία και μάζεψε μερικές εργαζόμενες.Την προηγούμενη βδομάδα έκανα αναγνωριστική επίσκεψη γιατί το βίτσιο δεν κόβεται εύκολα και είδα μια καινούργια τσα τσα εκεί 40άρα Ελληνίδα ονόματι Μαρία,που κανει και δωμάτιο όπως μου είπε με μεγάλη υπερηφάνεια.Μου φάνηκε πολύ λίγη για το 80άρι και ρώτησα αν έχει καμμία άλλη διαθέσιμη.Βγήκε μια χοντρή απο την κουζίνα και έστριψα αλλού.Η Ναταλία είχε πελάτη εκείνη την ώρα και ετσι δεν κάθησα,την έκανα.Η τσα τσα μου είπε επίσης όταν με είδε να φεύγω οτι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες όμορφες με καλά προγράμματα να ξαναπεράσω.Παραπάνω κάποιος γράφει για Ρένα μήπως είναι Ράνια γιατί θυμάμαι τέτοιο όνομα απο την επίσκεψη μου.Την ξέρει κανένας?
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα που ειναι το diamond spa ρε παιδια και τι παιζει εκει?ευχαριστω
tasteu2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για την παλαιολογου στη νεα σμυρνη ξερει κανεις τι παιζει?
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
για την παλαιολογου στη νεα σμυρνη ξερει κανεις τι παιζει?
Ρίξε μια ματιά στο thread <<μασατζίδικα που ΔΕΝ γαμάς>>, έχει αρκετές,
σχετικά πρόσφατες, πληροφορίες.
τι λες τωρα?? και τι παιζει εκει?? τιμες, υπηρεσιες??για την παλαιολογου στη νεα σμυρνη ξερει κανεις τι παιζει?
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
Μολις ανακάλυψα το Post και ενθουσιάστηκα με την ιδέα.Ημουνα σχεδόν εβδομαδιαίος θαμώνας του Diamond Spa μέχρι πριν δύο περίπου μήνες που έκανε ντου η αστυνομία και μάζεψε μερικές εργαζόμενες.Την προηγούμενη βδομάδα έκανα αναγνωριστική επίσκεψη γιατί το βίτσιο δεν κόβεται εύκολα και είδα μια καινούργια τσα τσα εκεί 40άρα Ελληνίδα ονόματι Μαρία,που κανει και δωμάτιο όπως μου είπε με μεγάλη υπερηφάνεια.Μου φάνηκε πολύ λίγη για το 80άρι και ρώτησα αν έχει καμμία άλλη διαθέσιμη.Βγήκε μια χοντρή απο την κουζίνα και έστριψα αλλού.Η Ναταλία είχε πελάτη εκείνη την ώρα και ετσι δεν κάθησα,την έκανα.Η τσα τσα μου είπε επίσης όταν με είδε να φεύγω οτι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες όμορφες με καλά προγράμματα να ξαναπεράσω.Παραπάνω κάποιος γράφει για Ρένα μήπως είναι Ράνια γιατί θυμάμαι τέτοιο όνομα απο την επίσκεψη μου.Την ξέρει κανένας?
Την Ρανια δεν την ξερω. Εγω οταν πηγαινα μια περιοδο ειχα πετυχει μονο την Ναταλια την ξανθια και την Ρενα την γεματουλα καστανη με τεραστια βυζια. Κριμα που μαζωξανε μερικες, ηταν προσεχτικο πρακτορειο. Σκεψου να στον παιζει η γκομενα και να μπουκαρει μπατσος μεσα... κακη φαση
Την χοντρη πως την λεγανε, θυμασαι?
mitsos1912
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχω δει 2 θρεντ που γραφουν (καταλογοσ) και (μασσαζ ν προαστιων) αλλα χωρισ διευθηνσεισ ...... ημαρτον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
ρε παιδια που ειναι η καραισκου στην γλυφαδα και τι παιζει εκει?
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
παιδια μην εγκαταλειπετε λιγο αυτο το θεματακι γιατι πρεπει να αλληλοβοηθηθουμε και εμεις
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
Το μονο επιβεβαιωμενο αυτη την στιγμη ειναι το diamond spa επι της παραλιακης σε πολυκατοικια διπλα στον ΑΒ (το κουδουνι γραφει diamond spa).
Αυτες τις μερες παιζουν Αννα, Βιβη και Ναταλυ. Η ναταλυ ειναι ξανθια ρωσσιδα ΟΚ εμφανιση με αδιαφορο μασαζ (για οσους τους ενδιαφερει, η Αννα ειναι νεα αφιξη νταρντανα με τεραστιο στηθος και η κοπελα κανει απιστευτο μασαζ, το πιο επαγγελματικο που παιζει στην αγορα και προσφερει και εκτονωση στο τελος. Την Βιβη τελος δεν την εχω δει αλλα η Αννα μου ειπε οτι ειναι μια πολυ ψηλη και ομορφη...
Βρειτε πληροφοριες ρε παιδια και για το αλλο στην Γλυφαδα. Εχω διαβασει επανειλημμενα για ενα ακομα μασαζιδικο καπου στην Μεταξα αλλα κανεις δεν εχει δωσει λεπτομερειες.
Αυτες τις μερες παιζουν Αννα, Βιβη και Ναταλυ. Η ναταλυ ειναι ξανθια ρωσσιδα ΟΚ εμφανιση με αδιαφορο μασαζ (για οσους τους ενδιαφερει, η Αννα ειναι νεα αφιξη νταρντανα με τεραστιο στηθος και η κοπελα κανει απιστευτο μασαζ, το πιο επαγγελματικο που παιζει στην αγορα και προσφερει και εκτονωση στο τελος. Την Βιβη τελος δεν την εχω δει αλλα η Αννα μου ειπε οτι ειναι μια πολυ ψηλη και ομορφη...
Βρειτε πληροφοριες ρε παιδια και για το αλλο στην Γλυφαδα. Εχω διαβασει επανειλημμενα για ενα ακομα μασαζιδικο καπου στην Μεταξα αλλα κανεις δεν εχει δωσει λεπτομερειες.
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
αυτο διπλα στο αβ ειναι για κλαματα μας κοροιδευουν πρεπει να πας 10 φορες για να γαμισεις την ενδεκατη
Μεταξά 18 αν θυμάμαι καλά ξέχνα το. Πολύ κακό για το τίποτα. Ξενέρα, ανάκριση τρίτου βαθμού και πάει λέγοντας. Πήγα δυό φορές αλλά τζίφος. Ασε που είχε μόνο μία κοπέλα. Τόκοψα μαχαίριΤο μονο επιβεβαιωμενο αυτη την στιγμη ειναι το diamond spa επι της παραλιακης σε πολυκατοικια διπλα στον ΑΒ (το κουδουνι γραφει diamond spa).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 68
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις