Νέα

Μαγαζιά massage νοτίων προαστίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glyfada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 74K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Παντως στης παραλιακης ενας φιλος μου του κατσε με την πρωτη η Ναταλια. Ξανθια ψηλη 35αρα...

Εμενα η Ρενα με την 3η. Ειναι το που θα πεσεις.

Andreas_Messara

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά αλλά δεν έχω την πολυτέλεια να μείνω 3 μέρες στην Αττική μπας και μου κάτσει το πουτανάκι.  :S :S :S :S Η Ναταλία κάθεται απ την πρώτη φορά; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος συναγωνιστής;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν είναι ανάγκη να κατέβετε στο κέντρο βρε παιδιά....Η Καλλιθέα ειναι γεματη μασατζίδικα.....

geopan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παντως εγω την εκανα την προσπάθεια και πηγα λαζαράκη 40. Μπορεί να μην "έπαιζε" τιποτα άλλο , αλλά παιδιά το μασαζάκι με αποζημίωσε κυρικολεκτικά!!!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
παντως εγω την εκανα την προσπάθεια και πηγα λαζαράκη 40. Μπορεί να μην "έπαιζε" τιποτα άλλο , αλλά παιδιά το μασαζάκι με αποζημίωσε κυρικολεκτικά!!!

κυρικολεκτικά!!!....Μάλλον θα πέρασες εκπληκτικά. Γιά πες και καμιά λεπτομέρια..??

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους. Απλά να ενημερώσω και εγώ ότι χθες πέρασα μια βόλτα από το μαγαζί στην Φίλωνος/Πειραιάς να δω τι παίζει. Στέλλα κ Ελπίδα ΜΙΛΦ και ψιλοχάλια. Η μικρή η Ιzabella έλειπε. Τιμή 60Ευρώ για 45 λεπτά. +20 για τα έξτρα. Χώρος μέτριος, κρεββάτι ιατρικό. αυτά.

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μολις ανακάλυψα το Post και ενθουσιάστηκα με την ιδέα.Ημουνα σχεδόν εβδομαδιαίος θαμώνας του Diamond Spa  μέχρι πριν δύο περίπου μήνες που έκανε ντου η αστυνομία και μάζεψε μερικές εργαζόμενες.Την προηγούμενη βδομάδα έκανα αναγνωριστική επίσκεψη γιατί το βίτσιο δεν κόβεται εύκολα και είδα μια καινούργια τσα τσα εκεί 40άρα Ελληνίδα ονόματι Μαρία,που κανει και δωμάτιο όπως μου είπε με μεγάλη υπερηφάνεια.Μου φάνηκε πολύ λίγη για το 80άρι και ρώτησα αν έχει καμμία άλλη διαθέσιμη.Βγήκε μια χοντρή απο την κουζίνα και έστριψα αλλού.Η Ναταλία είχε πελάτη εκείνη την ώρα και ετσι δεν κάθησα,την έκανα.Η τσα τσα μου είπε επίσης όταν με είδε να φεύγω οτι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες όμορφες με καλά προγράμματα να ξαναπεράσω.Παραπάνω κάποιος γράφει για Ρένα μήπως είναι Ράνια γιατί θυμάμαι τέτοιο όνομα απο την επίσκεψη μου.Την ξέρει κανένας?

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα που ειναι το diamond spa ρε παιδια και τι παιζει εκει?ευχαριστω

tasteu2121

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για την παλαιολογου στη νεα σμυρνη ξερει κανεις τι παιζει?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Μολις ανακάλυψα το Post και ενθουσιάστηκα με την ιδέα.Ημουνα σχεδόν εβδομαδιαίος θαμώνας του Diamond Spa  μέχρι πριν δύο περίπου μήνες που έκανε ντου η αστυνομία και μάζεψε μερικές εργαζόμενες.Την προηγούμενη βδομάδα έκανα αναγνωριστική επίσκεψη γιατί το βίτσιο δεν κόβεται εύκολα και είδα μια καινούργια τσα τσα εκεί 40άρα Ελληνίδα ονόματι Μαρία,που κανει και δωμάτιο όπως μου είπε με μεγάλη υπερηφάνεια.Μου φάνηκε πολύ λίγη για το 80άρι και ρώτησα αν έχει καμμία άλλη διαθέσιμη.Βγήκε μια χοντρή απο την κουζίνα και έστριψα αλλού.Η Ναταλία είχε πελάτη εκείνη την ώρα και ετσι δεν κάθησα,την έκανα.Η τσα τσα μου είπε επίσης όταν με είδε να φεύγω οτι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες όμορφες με καλά προγράμματα να ξαναπεράσω.Παραπάνω κάποιος γράφει για Ρένα μήπως είναι Ράνια γιατί θυμάμαι τέτοιο όνομα απο την επίσκεψη μου.Την ξέρει κανένας?

Την Ρανια δεν την ξερω. Εγω οταν πηγαινα μια περιοδο ειχα πετυχει μονο την Ναταλια την ξανθια και την Ρενα την γεματουλα καστανη με τεραστια βυζια. Κριμα που μαζωξανε μερικες, ηταν προσεχτικο πρακτορειο. Σκεψου να στον παιζει η γκομενα και να μπουκαρει μπατσος μεσα... κακη φαση

Την χοντρη πως την λεγανε, θυμασαι?

Visual

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θυμάμαι όνομα για τη χοντρή φιλε μου αλλά το εν λόγω μαγαζί ανήκε παλαιότερα στην αλυσίδα της Ιλιάδας και είχε ποιότητα.Συνήθως έπαιρνα Τάνια και Σύλβια και αυτές εξαφανίστηκαν από τότε που μπήκαν οι μπάτσοι.

mitsos1912

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω δει 2 θρεντ που γραφουν (καταλογοσ) και (μασσαζ ν προαστιων) αλλα χωρισ διευθηνσεισ ...... ημαρτον !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
ρε παιδια που ειναι η καραισκου στην γλυφαδα και τι παιζει εκει?

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καραισκου στον πειραια

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
παιδια μην εγκαταλειπετε λιγο αυτο το θεματακι γιατι πρεπει να αλληλοβοηθηθουμε και εμεις

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Το μονο επιβεβαιωμενο αυτη την στιγμη ειναι το diamond spa επι της παραλιακης σε πολυκατοικια διπλα στον ΑΒ (το κουδουνι γραφει diamond spa).

Αυτες τις μερες παιζουν Αννα, Βιβη και Ναταλυ. Η ναταλυ ειναι ξανθια ρωσσιδα ΟΚ εμφανιση με αδιαφορο μασαζ (για οσους τους ενδιαφερει, η Αννα ειναι νεα αφιξη νταρντανα με τεραστιο στηθος και η κοπελα κανει απιστευτο μασαζ, το πιο επαγγελματικο που παιζει στην αγορα και προσφερει και εκτονωση στο τελος. Την Βιβη τελος δεν την εχω δει αλλα η Αννα μου ειπε οτι ειναι μια πολυ ψηλη και ομορφη...

Βρειτε πληροφοριες ρε παιδια και για το αλλο στην Γλυφαδα. Εχω διαβασει επανειλημμενα για ενα ακομα μασαζιδικο καπου στην Μεταξα αλλα κανεις δεν εχει δωσει λεπτομερειες.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
αυτο διπλα στο αβ ειναι για κλαματα μας κοροιδευουν πρεπει να πας 10 φορες για να γαμισεις την ενδεκατη

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Το μονο επιβεβαιωμενο αυτη την στιγμη ειναι το diamond spa επι της παραλιακης σε πολυκατοικια διπλα στον ΑΒ (το κουδουνι γραφει diamond spa).

Αυτες τις μερες παιζουν Αννα, Βιβη και Ναταλυ. Η ναταλυ ειναι ξανθια ρωσσιδα ΟΚ εμφανιση με αδιαφορο μασαζ (για οσους τους ενδιαφερει, η Αννα ειναι νεα αφιξη νταρντανα με τεραστιο στηθος και η κοπελα κανει απιστευτο μασαζ, το πιο επαγγελματικο που παιζει στην αγορα και προσφερει και εκτονωση στο τελος. Την Βιβη τελος δεν την εχω δει αλλα η Αννα μου ειπε οτι ειναι μια πολυ ψηλη και ομορφη...

Βρειτε πληροφοριες ρε παιδια και για το αλλο στην Γλυφαδα. Εχω διαβασει επανειλημμενα για ενα ακομα μασαζιδικο καπου στην Μεταξα αλλα κανεις δεν εχει δωσει λεπτομερειες.
Μεταξά 18 αν θυμάμαι καλά ξέχνα το. Πολύ κακό για το τίποτα. Ξενέρα, ανάκριση τρίτου βαθμού και πάει λέγοντας. Πήγα δυό φορές αλλά τζίφος. Ασε που είχε μόνο μία κοπέλα.  Τόκοψα μαχαίρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom