johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μπορει καποιος καλος συναδελφος να στειλει το τηλ. απο πανδορας σε pmθα του εχω μεγαλη υποχρεωση
σε αυτο δεν μπενεισ με τιποτα αν δε σε ξερουν αν και απο οτι μου ειπε εχθεσ θα μεταφερθουνε σε μεγαλητερο χωρο στον αλημο !!! παντοσ εχει αστερια μωρα
Η Αγγέλου Μεταξά είναι αυτή που διασχίζει το κέντρο στην Κάτω Γλυφαδα. Εκεί είναι το 23 αν δεν κάνω λάθος. Εχουν γραφτεί διάφορα για τη θηριώδη Ολγα που πρέπει να σε ξέρει. Εγώ δυό φορές έφαγα τα μούτρα μου. Τείχος Ακλόνητο. Αν ήταν να δώσω τρία κατοστάρικα μέχρι να με μάθουν για να γαμήσω ζήτω που καήκαμε.
Το έχω πετάξει. Sorrywind, μπορει να στειλει το τηλ. απο πανδορας σε pmθα tanks. johnny
διευθυνση εχουμε ?Εγω σε ενα εχω παει στην Γλυφαδα πανω στην παραλιακη. Τελευταια φορα πηγα πριν 3 μηνες και ειχε δυο ξενες που μιλαγανε αψογα ελληνικα η μια εν ονοματι Ρενα, ισχυριζεται οτι ειναι απο Γιαννενα και η αλλη ηταν η Ναταλια.
Η Ρενα ειναι απο τα Γιαννενα υποτιθεται και εχει τα πιο τελεια βυζια που εχω δει. Βεβαια μουρη και υπολοιπο σωμα δεν λεει πολλα, αλλα τρωγεται. Το μασαζ που κανουν οι κοπελες ειναι αισχρο αλλα η εκτονωση ειναι εγγυημενη και γενικα οι κοπελες ειναι πολυ φιλικες. (Η Ρενα δεν πηδιεται ευκολα αλλα η Ναταλια ισως σου κατσει απο την 1η φορα). Επισης ο χωρος ειναι καθαρος.
Η Ναταλια εχει ωραιο προσωπο και καλο σωμα.
Γενικα παντος εχω διαβασει εδω οτι υπαρχει και ενα αλλα μασαζιδικο στην Αγγελου Μεταξα αλλα δεν γνωριζω ουτε καν αν ειναι ανοιχτο. Κανενας που να εχει παει προσφατα εκει?
Παιδιά, σόρρυ, αλλά παρότι κάτοικος νοτίων προαστίων, δεν έχω καταλάβει γιατί να υπάρχει ξεχωριστό θρεντ για νότια προάστια. Τα 10-20 ποσταρίσματα θα μπορούσανε να γίνουνε στο βασικό θέμα.
Το γνωστό της Καραϊσκου 88 δεν συμπεριλάβατε...
δεν έχω ιδέα. λέω να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι φόλαφιλε sankon για αυτο της οδου λαζαρακη, απο το τηλ. λενε αυστηρα μονο μασαζακι. κ ετσι δεν εκανα τον κοπο. εχει μονο ελληνιδες. αλλα δεν ξερω !!. εσυ τι λες?
δεν έχω ιδέα. λέω να το δοκιμάσω αλλά φοβάμαι φόλα
Της παραλιακής, μόνο Δευτέρα & Τετάρτη, δουλεύει η Ερρικα. Topless Φραπέ ΜΟΝΟ...Παιδιά πηγαίνω περίπου μια φορά το μήνα για δουλειές στην Γλυφάδα αλλά κάθομαι το πολύ ένα βράδυ. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να κάνεις δυο τρεις επισκέψεις για να σου κάτσει. Υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει απ την πρώτη φορά;