αλλο ενα περιστατικο,το τελευταιο "περιεργο"
το τελευταιο βραδυ στο glacier κι ενω ημουν περικυκλωμενος απο 4-5 κοριτσακια,εδιωξα 2-3 που επιμονα καθονταν μαζι μου με χαιδευαν κτλ σε τετοιο βαθμο που μου σπαζανε τα νευρα και μου κοβανε τα τυχερα....στο τελος κατεληξα σε μια κοπελα ,φαινοταν αβγαλτη,λιγο μακιγιαζ,τζην στενο παντελονι και πεδιλο,ουτε σεξυ ντυσιμο ουτε προκλητικο,...την χαιδεψα λιγο,ωραιο κωλαρακι.Ηταν σιγουρα αβγαλτη και αυτο σημαινει τυχη,οτι θα περασεις σιγουρα καλα,θα σου βγαλει ολα τα γουστα γιατι δεν ειναι επαγγελματιας ,δεν ηξερε να κινηθει,και σιγουρα φοβοταν να μην με χασει,ασε που δεν επαιρνε πρωτοβουλιες ,να μου μιλησει,κτλ τα εκανα ολα εγω (οσες δεν παιρναν πρωτοβουλιες,μου βγαλαν και γαμω τα γουστα) ......κι εκει που ειχα καταληξει,ερχεται ενα αλλο εξαλλο,κουκλα ομως 22-23 χρονων ,βυζι τεραστιο,μινι,γοβα,ισιο μαλλι κτλ και μου την πεφτει στα ισα....σε 10 λεπτα ειχαμε γλωσσοφιλα,μου επιανε τον πουτσο,και μου ελεγε πως θελει να περασει την νυχτα μαζι μου....καπου εκει η προηγουμενη η αβγαλτη ξεκολησε γιατι δεν την κοιτουσα αλλο και δεν επαιρνε πρωτοβουλια αυτη.....τοτε ερχεται κι ενας φιλος και μου λεει πως πηρε πληροφοριες για την νεα και πως ειναι φωτια στο σεξ....αυτο που μου εδειχνε και σε μενα δηλαδη.....
τεσπα,
την παιρνω ,παμε χοτελ,με το που μπαινουμε στο δωματιο,με τραβαει αγρια....μου βγαζει τα ρουχα βιαια...με ρουφαει στον λαιμο....και σε 10 δευτερολεπτα βρισκοταν στα γονατα να μου αρμεγει βιαια τον πουτσο και να γδυνεται ταυτοχρονα.....δεν εκανα τιποτα εγω ,τα εκανε ολα μονη της.....σε 5 λεπτα με σπρωχνει στο κρεβατι και εφου (εγω το ζητησα) εβαλε προφυλακτικο αρχισε να γαμιεται απο πανω μου με μανια....φοβηθηκα μην μου σπασει τον πουτσο,κι ενω ειχα θεα τα τεραστια στητα,φυσικα βυζια της.....εκει ευχαριστουσα την τυχη μου γιατι πρωτη φορα μου ετυχε αυτο το υπερβολικα πολυ παθος...καποια στιγμη τον βγαζω εξω για να χυσω και της τον δινω στο στομα οπου και εχυσα απολαυστικα....................αυτο ηταν...μεχρι να συνελθω ,εκανε ντουζ γρηγορα-γρηγορα και με βιαστικες κινησεις εβαζε νεο μακιγιαζ και μου λεει ψυχρα <give me the money,i go>,εγω αιφνιδιαστηκα γιατι μου ειχε ταξει να μεινει και ρωταω <δεν θα μεινεις???> λεει οχι φευγω,ενταξει λεω και της δινω 30000αρ δηλαδη 12 υρω ,το γνωστο ποσο ,γιατι σπαστηκα που θα εφευγε ενω σιγουρα αξιζε πολυ περισσοτερα. Εκει αλλαξε τελειως συμπεριφορα κι αρχισε να με απειλει με νταβατζηδες κτλ,αν καταλαβα καλα,για περισσοτερα λεφτα χωρις να λεει ομως ποσα θελει.της εξηγησα πως
θα της εδινα παραπανω αν εφευγε το πρωι αλλα αυτη ηθελε να φυγει σε μιση ωρα....συνεχιζε να με απειλει και να φωναζει και καποια στιγμη παιρνει ενα ποτηρι στα χερια της ....εκει φοβηθηκα παρα πολυ γιατι νομιζα πως ηθελε ειτε να αυτοτραυματιστει ειτε να μου κανει καμμια ζημια εμενα γιατι ηταν και ψιλοσουρωμενη.Τοτε αρχισε να φωναζει και να απειλει πως με το ποτηρι θα σπασει την πλασμα τηλεοραση που ειχε το δωματιο.Αφου παω να πιασω το τηλεφωνο να παρω στην ρεσεπσιον εξαγριωθηκε πιο πολυ ,αλλα της εξηγησα πως παιρνω για να με βοηθησουν στην μεταφραση.....σε 5 λεπτα ερχεται ενας σεκιουριτας κι αφου του εξηγησα την συμπεριφορα της,αυτος της μιλησε ,την καλμαρε,την ηρεμησε,της εξηγησε πως δεν φερθηκε σωστα κι αυτη τοτε ζητησε αλλα 10000 αρ (4 ευρω) για να φυγει,τα οποια επισης δεν δεχτηκα.
Πιστευω πως για μια φορα ακομη δεν χαλασα ,αλλα αντιθετως εφτιαξα την πιατσα....αν θελει παραπανω λεφτα να μην ταζει και μετα ξεχναει....τεσπα....
εφυγε κι εγω πηρα ταξι να ξαναπαω στο κλαμπ να βρω την προηγουμενη αλλα ματαια......ειχε φυγει ειπαν οι φιλοι μου, και οπως μου ειχε πει η ιδια θα πηγαινε για υπνο κι οχι στο palladium οπου θα πηγαιναν οι φιλες της ....και την αλλη μερα το πρωι εφευγα οποτε την εχασα.....δεν βαριεσαι...μαλακια....
πιστευω πως επρεπε να αναφερω και τα δυσαρεστα,επικινδυνα μερη της εκδρομης, και οχι μονο τα ροδινα, γιατι αυτα ειναι τα δυσκολα...
κατα τα αλλα περασα πολυ καλα ενω αυτα τα περιστατικα τα αντιμετωπισα,πιστευω με επιτυχια