tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εναμισο μηνα μετα την επιστροφη μου και αφου τα ζημωσα ολα στο μυαλο μου συμπεραινω πωςδεν μου αρεσει που εχει καιρο να μπει καποιος σε αυτο το thread.εγω το πηρα αποφαση.το 2012 εχει πρωτο ταξιδι σευχελες η αγιο μαυρικιο 3-4 μερες και μετα συνεχεια μαδαγασκαρη μιας και υπαρχει ανταποκριση εμ αυτα τα μερη.ειδα μια παραλια σε ενα μερος στις σευχελες πραγματικα επαθα την πλακα μου.λεγεται λα ντιγκ το μερος.μαλλον ειναι ενα νησι στις σευχελες χωρις να ειμαι σιγουρος και η παραλια λεγεται ance source d' argent.δηλαδη πηγη χρηματων στα ελληνικα.εχει καια λαλ μερη και παραλεις πραγματικα θεικα.ενας επιγειος παραδεισος χωρις υπερβολες.μετα τις σευχελες λοιπον παμε για τον αλλο παραδεισο την μαδαγασκαρη.οπως ειδα με τις περιγραφες του τασου και τις ανεπαναλιπτες φοτο του... πρεπει να παω εκει.λακη ακους?ετοιμασου.μονο εσενα εχω βρει διαθεσιμο για αυτο το ταξιδι.παμε παρεα πρωτα σευχελες 3-4 μερες και μετα κατευθειαν μαδαγασκαρη 2 βδομαδες.ανοιξη του 2012 μαρτη μηνα σκεφτομαι.επειδη ειναι τροπικα η καλυτερη εποχη ειναι απο απριλιο μεχρι νοεμβριο ακουσα που δεν θα εχει τυχον βροχες.αυτο παντως ειναι προς ψαξιμο.θα το διερευνησουμε.μαρτιο καταληγω.αντε να δουμε μεχρι το 2012 εμεινε εναμισης χρονος χαχαχα...τασο σε εβαλα λιστα φιλων.λακη μετα τα ταιλανδεζικα μωρα θελω μωρα αλα μοκα σοκολατα...αντε παμε!!!
στις ανεσεις (πολλα μπαρ,,εστιατορια,μπαρ,μετακινησεις,αεροδρομια,ξενοδοχεια) σαφως υπερτερει η ταυλανδη-παταγια
αλλα τα μωρα στην μαδα ειναι σαφως ανωτερα,ποιοτικοτερα,φτηνοτερα