Νέα

Μα που χαθηκε η Αμαντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
και η αστυνομία δεν γνωρίζει .. λες και πως είναι κρυφά τα μπουρδέλα στο Γκάζι και στις άλλες περιοχές , τα πάντα ξέρει η αστυνομία , απλά όταν υπάρχει δάχτυλος από μέσα που μπορέι να συνεργάζεται με τους έξω, τότε θα γίνουν και ντου και απελάσεις
μπορει να εχεις δικιο δικε μου αλλα στην κασσανδρας εχουν απελαθει πολλες οι οποιες χαθηκαν και ειπαν οτι εφυγαν για την πατριδα τους και σταματησαν

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
εγω εχω να πω τα εξης:

1. πολλοι απο εσας ειστε αγενεστατοι με τις κοπελες. αλλος "καλα τις κανανε" αλλος "ψευτρα" και χαζομαρες.

2. Ανθρωποι που ξερουν οπως ο CHEYENNE και ο ERRIKOS77 δε μιλανε

3. Απο το λιγο που γνωρισα την Αμαντα σεβοταν τα λεφτα που εδινες στο δωματιο και αυτο εκανε παρα πολλα στουντιο να καταλαβουν οτι ο σεβασμος στον πελατη μετραει. Και πολλα αλλαξανε προς το καλυτερο. Για αυτο η Αμαντα ηταν πρωτοποριακη.

4. Η κοπελα δε νομιζω να ηθελε να συνεχισει. Ηθελε να φτιαξει τη ζωη της και της ευχομαι (παροτι κ εγω θα ηθελα μια παρτουζα με Αμαντα) να το εχει κανει.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
εγω εχω να πω τα εξης:

1. πολλοι απο εσας ειστε αγενεστατοι με τις κοπελες. αλλος "καλα τις κανανε" αλλος "ψευτρα" και χαζομαρες.

2. Ανθρωποι που ξερουν οπως ο CHEYENNE και ο ERRIKOS77 δε μιλανε

3. Απο το λιγο που γνωρισα την Αμαντα σεβοταν τα λεφτα που εδινες στο δωματιο και αυτο εκανε παρα πολλα στουντιο να καταλαβουν οτι ο σεβασμος στον πελατη μετραει. Και πολλα αλλαξανε προς το καλυτερο. Για αυτο η Αμαντα ηταν πρωτοποριακη.

4. Η κοπελα δε νομιζω να ηθελε να συνεχισει. Ηθελε να φτιαξει τη ζωη της και της ευχομαι (παροτι κ εγω θα ηθελα μια παρτουζα με Αμαντα) να το εχει κανει.

εσυ θα πάς πολύ μπροστά καποια μέρα !!!!! αχαχαχαχαχχα...
(πλακα κανω φίλε μου.. οκ ,σεβαστή η γνώμη σου.. αλλά άσε να πιστευουμε άλλα.. )

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δεν ξέρω αν γαμιόταν καλά , πάντως πατσαβούροβα ήταν ... καλά της έκαναν, τώρα αν επιστρέψει έιμαι σίγουρος θα πάνε πολλοί να την τιμήσουν !! Προφανώς επειδή έπαιρνε πελατεία η Αμάντα και χάλαγε την πιάτσα τα αντίπαλα κυκλώματα την ρουφιάνεψαν στους αστυνομικούς και άντε γειά
δεν την λες πατσαβουρα δικε μου.και σε αυτο που εκανε ηταν πολυ καλη εξαλου και εσυ ο ιδιος το λες οτι επερνε την πελατεια και για να την επερνε σημαινει οτι ειχε ολο το πακετακι σε αυτο που εκανε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανια

Το έμαθα αυτό..............με το ντου των μπάτσων........ ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kalpol

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
7
Like
26
Πόντοι
1
εσυ θα πάς πολύ μπροστά καποια μέρα !!!!! αχαχαχαχαχχα...
(πλακα κανω φίλε μου.. οκ ,σεβαστή η γνώμη σου.. αλλά άσε να πιστευουμε άλλα.. )

ενταξει ναι. σεβαστες ολες οι γνωμες.

παντως για να πω την αμαρτια μου αν επιστρεψει θα παω στην πρεμιερα.

προσπαθουσα 2-3 μηνες να πετυχω Αννα Κασσανδρας 4 και Αμαντα για παρτουζα και το καταφερα  :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ενταξει ναι. σεβαστες ολες οι γνωμες.

παντως για να πω την αμαρτια μου αν επιστρεψει θα παω στην πρεμιερα.

προσπαθουσα 2-3 μηνες να πετυχω Αννα Κασσανδρας 4 και Αμαντα για παρτουζα και το καταφερα  :headbang: :headbang: :headbang:
ωραιος τύπε :rockon:

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Δουλευει τωρα πουθενα το μωρο???

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
δεν εχει σταματήσει ?

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
198
Πόντοι
6
Οτι καλυτερο εχω παρει σε στουντιο πραγματικα οταν εβγαινα δεν σκευτομουν αλλη !!!

Και γαμω τα παιδια ειναι και τιμα τον πελατη και μουναρα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom