Νέα

Μα που χαθηκε η Αμαντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπερα. Ξερει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι μου τη εχει απογινει η φιλη μας η Αμαντα απο τα στουντιο Βριλλησου 36 και τα στουντιο Κασσανδρα στο Γκαζι.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
ελα ντε κ εγω αυτην περιμενω να κανω καποιους να χοροπηδανε σαν κατσικια

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Αμαντα ειναι πλεον στην πατριδα της.
Αγνωστο το ποτε και εαν θα γυρισει.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
απο καλη πηγη μαλλον θα γυρισει τελος δεκεμβρη
IMG_0107.jpg

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ελα ντε κ εγω αυτην περιμενω να κανω καποιους να χοροπηδανε σαν κατσικια
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανια

Επισκέπτης
Παλαιοτερα επικοινωνουσα μαζι της μεσω Facebook αλλα διεγραψε το προφιλ της. Γνωριζει κανενας αν εχει νεο προφιλ στο Facebook

Γουσταρω να παρω παρτουζα την Αμαντα μαζι με την Πενυ.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανια

δε σε ξέρω,αλλα βγάζω καπέλο !!!!! <-- η μόνη αλήθεια..
.. και δευτερον πιο ηλίθια,ψέυτρα,και κουτοπόνηρη γυναίκα του είδος (λόγο δουλειάς ξέρω τις πιό πολλές και κανω παρέα) δεν έχω γνωρήσει ποτέ μου..!!!  . και ας βγεί όποιος θέλει εδω να πει οτι λέω μαλακιες....
 ..στο αν γαμιέτε καλά (που γαμιέτε !!!) δεν με νοιαζει καθόλου,, και άλλες το κάνουν... που σέβονται απ τα 5 μεχρι και τα 50 ευρώ μας πως βγαίνουν...  

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
αχχαχαχαχα θυμαμαι την τελευταια φόρα σε ένα καφε στο γκάζι , μου λέει "με τι έχεις έρθει εδώ ? ''
και της λέω με το σκούτερ για κινηση κτλ... και μου λέει ''εγώ εχω το M3 το καινούριο κάμπριο και χτεσ στην παραλιακη κτλ...κτλ..." 
τρελά ψέμματα..παντού όμως...
ενω σε αντίθεση με τη νικόλ(κασσανδρας παλια και τωρα γερμανους) που μου έλεγαν ένα καρο μαλακίες οτι είναι έτσι είναι αλλιώς,πριν την γνωρήσω, μιά χαρά παιδί ειναι, και πολύ καλό μάλιστα... 
Δεν συγκρίνω ,απλά το λέω για το τί ακουγετε δεξιά και αριστερά...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
 ..στο αν γαμιέτε καλά (που γαμιέτε !!!) δεν με νοιαζει καθόλου,, και άλλες το κάνουν... που σέβονται απ τα 5 μεχρι και τα 50 ευρώ μας πως βγαίνουν...  

Φίλε μάλλον έχεις χάσει το νόημα του μπουρδελιάρη.
Αν σε ενδιαφέρει αν μια πουτάνα λέει ψέματα περισσότερο από το αν γαμιέται καλά άλλαξε άθλημα.

Τα έχουμε ξαναπεί.
Πάμε-γαμάμε-φεύγουμε.
Δεν τις θέλουμε για φίλες και εκτός από μια τυπική χαιρετούρα κατά την είσοδό τους στο δωμάτιο, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Παλαιοτερα επικοινωνουσα μαζι της μεσω Facebook αλλα διεγραψε το προφιλ της. Γνωριζει κανενας αν εχει νεο προφιλ στο Facebook

Γουσταρω να παρω παρτουζα την Αμαντα μαζι με την Πενυ.
χλωμο σε κοβω

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δε σε ξέρω,αλλα βγάζω καπέλο !!!!! <-- η μόνη αλήθεια..
.. και δευτερον πιο ηλίθια,ψέυτρα,και κουτοπόνηρη γυναίκα του είδος (λόγο δουλειάς ξέρω τις πιό πολλές και κανω παρέα) δεν έχω γνωρήσει ποτέ μου..!!!  . και ας βγεί όποιος θέλει εδω να πει οτι λέω μαλακιες....
ειχαν κανει εφοδο 2 φορες οι μπατσοι την μια φορα την αφησαν την δευτερη την εστειλαν πακετο στην χωρα της.απο ολη αυτη την ιστορια βγαινει και κατι αλλο οτι σχεδον καμια δεν εχει αδεια παραμονης και αυτο συνεπαγεται οτι και απο εξετασεις και γιατρους παπαρια.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

δεν ξέρω αν γαμιόταν καλά , πάντως πατσαβούροβα ήταν ... καλά της έκαναν, τώρα αν επιστρέψει έιμαι σίγουρος θα πάνε πολλοί να την τιμήσουν !! Προφανώς επειδή έπαιρνε πελατεία η Αμάντα και χάλαγε την πιάτσα τα αντίπαλα κυκλώματα την ρουφιάνεψαν στους αστυνομικούς και άντε γειά

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
δεν ξέρω αν γαμιόταν καλά , πάντως πατσαβούροβα ήταν ... καλά της έκαναν, τώρα αν επιστρέψει έιμαι σίγουρος θα πάνε πολλοί να την τιμήσουν !! Προφανώς επειδή έπαιρνε πελατεία η Αμάντα και χάλαγε την πιάτσα τα αντίπαλα κυκλώματα την ρουφιάνεψαν στους αστυνομικούς και άντε γειά
δικε μου δεν ειναι θεμα ρουφιανιας γιατι οταν δουλευε στο στουντιο 40 ποτε δεν ειχε γινει ντου απο τους μπατσους τα σκηνικα αυτα εγιναν στην κασσανδρας γιατι πολυ απλα ολες σχεδον οι κοπελες εκει δεν εχουν χαρτια

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
δικε μου δεν ειναι θεμα ρουφιανιας γιατι οταν δουλευε στο στουντιο 40 ποτε δεν ειχε γινει ντου απο τους μπατσους τα σκηνικα αυτα εγιναν στην κασσανδρας γιατι πολυ απλα ολες σχεδον οι κοπελες εκει δεν εχουν χαρτια

και η αστυνομία δεν γνωρίζει .. λες και πως είναι κρυφά τα μπουρδέλα στο Γκάζι και στις άλλες περιοχές , τα πάντα ξέρει η αστυνομία , απλά όταν υπάρχει δάχτυλος από μέσα που μπορέι να συνεργάζεται με τους έξω, τότε θα γίνουν και ντου και απελάσεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom