Επισκέπτης
Καλησπερα. Ξερει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι μου τη εχει απογινει η φιλη μας η Αμαντα απο τα στουντιο Βριλλησου 36 και τα στουντιο Κασσανδρα στο Γκαζι.
καυλωμενος παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η Αμαντα ειναι πλεον στην πατριδα της.
Αγνωστο το ποτε και εαν θα γυρισει.
απο καλη πηγη μαλλον θα γυρισει τελος δεκεμβρηκαυλωμενος παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
απο καλη πηγη μαλλον θα γυρισει τελος δεκεμβρη
:'( :'( :'(Η Αμαντα ειναι πλεον στην πατριδα της.
Αγνωστο το ποτε και εαν θα γυρισει.
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανιαελα ντε κ εγω αυτην περιμενω να κανω καποιους να χοροπηδανε σαν κατσικια
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανια
..στο αν γαμιέτε καλά (που γαμιέτε !!!) δεν με νοιαζει καθόλου,, και άλλες το κάνουν... που σέβονται απ τα 5 μεχρι και τα 50 ευρώ μας πως βγαίνουν...
χλωμο σε κοβωΠαλαιοτερα επικοινωνουσα μαζι της μεσω Facebook αλλα διεγραψε το προφιλ της. Γνωριζει κανενας αν εχει νεο προφιλ στο Facebook
Γουσταρω να παρω παρτουζα την Αμαντα μαζι με την Πενυ.
ειχαν κανει εφοδο 2 φορες οι μπατσοι την μια φορα την αφησαν την δευτερη την εστειλαν πακετο στην χωρα της.απο ολη αυτη την ιστορια βγαινει και κατι αλλο οτι σχεδον καμια δεν εχει αδεια παραμονης και αυτο συνεπαγεται οτι και απο εξετασεις και γιατρους παπαρια.δε σε ξέρω,αλλα βγάζω καπέλο !!!!! <-- η μόνη αλήθεια..
.. και δευτερον πιο ηλίθια,ψέυτρα,και κουτοπόνηρη γυναίκα του είδος (λόγο δουλειάς ξέρω τις πιό πολλές και κανω παρέα) δεν έχω γνωρήσει ποτέ μου..!!! . και ας βγεί όποιος θέλει εδω να πει οτι λέω μαλακιες....
..στο αν γαμιέτε καλά (που γαμιέτε !!!) δεν με νοιαζει καθόλου,, και άλλες το κάνουν... που σέβονται απ τα 5 μεχρι και τα 50 ευρώ μας πως βγαίνουν...
την απελασαν σε εφοδο που εκαναν η μπατσοι στην κασσανδρας δεν ειχε αδεια παραμονης και την εστειλαν πισω αλβανια
δικε μου δεν ειναι θεμα ρουφιανιας γιατι οταν δουλευε στο στουντιο 40 ποτε δεν ειχε γινει ντου απο τους μπατσους τα σκηνικα αυτα εγιναν στην κασσανδρας γιατι πολυ απλα ολες σχεδον οι κοπελες εκει δεν εχουν χαρτιαδεν ξέρω αν γαμιόταν καλά , πάντως πατσαβούροβα ήταν ... καλά της έκαναν, τώρα αν επιστρέψει έιμαι σίγουρος θα πάνε πολλοί να την τιμήσουν !! Προφανώς επειδή έπαιρνε πελατεία η Αμάντα και χάλαγε την πιάτσα τα αντίπαλα κυκλώματα την ρουφιάνεψαν στους αστυνομικούς και άντε γειά
δικε μου δεν ειναι θεμα ρουφιανιας γιατι οταν δουλευε στο στουντιο 40 ποτε δεν ειχε γινει ντου απο τους μπατσους τα σκηνικα αυτα εγιναν στην κασσανδρας γιατι πολυ απλα ολες σχεδον οι κοπελες εκει δεν εχουν χαρτια