You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Luxury xxx-hotel
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nostalgos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
κανενα στην γλυφαδα εκτος των γνωστων ξερει κανεις να πει?
εχει ενα στον αλιμο που χω παει δεν θυμαμαι ονομα.καλο καθαρο και μικρο.οπως πας παραλια προς πειραια το τελευταιο στενο δεξια μετα τη σταση που χει πριν την αλιμου.το στενακι αυτο ειναι μονοδρομος και βγαινει ποσειδωνος.πας κυκλο.αλιμου και δεξια-δεξια.ησυχο και διακριτικο για παντρεμενους...
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εχει ενα στον αλιμο που χω παει δεν θυμαμαι ονομα.καλο καθαρο και μικρο.οπως πας παραλια προς πειραια το τελευταιο στενο δεξια μετα τη σταση που χει πριν την αλιμου.το στενακι αυτο ειναι μονοδρομος και βγαινει ποσειδωνος.πας κυκλο.αλιμου και δεξια-δεξια.ησυχο και διακριτικο για παντρεμενους...
πες λεπτομέρειες.με ενδιαφερει μιας και ειμαι δεμενος χειροποδαρα
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
το ξερω εχω παει και εγω εκει δυο τρεις φορες
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
το margi ειναι γαμιστρωνας???κοιτα τι μαθαινεις και μενω και 2 βηματα
Δεκέλεια hotel στην Πάρνηθα όπως στριβουμε απο κόμβο Κηφησιάς και πηγαίνουμε προς αεροδρόμιο Τατοίου. Καταπληκτικό 4αστέρων με υπέροχη θέα όμορφα δωματια κατασκευης 2005. Δωμάτια απο 150 ευρω σουίτες απο 200.
αν ειναι να πληρωσουμε 150 το δωματιο παιρνουμε κατευθειαν μια πουτανα και μιας ερχεται και πιο φτηνα......
αν ειναι να πληρωσουμε 150 το δωματιο παιρνουμε κατευθειαν μια πουτανα και μιας ερχεται και πιο φτηνα......
φίλε μου αν βάλεις και σαμπάνια και 12ρι ουισκάκι και room servise και τα διάφορα ο λογαριασμός πάει 500κοσαρικο ....
όποιος το αντέχει .... οι άλλοι ... υπάρχει και το πρίαμος .....
Αν βάλεις και σαμπάνια ή 12άρι ουισκάκι και room servise και τα διάφορα... ο λογαριασμός πάει 500κοσαρικο...
όποιος το αντέχει... για τους άλλους... υπάρχει και το Πρίαμος...
Σωστααά... ;)
Αλλωστε σε τέτοιο ξενοδοχείο δεν πας με την οποιαδήποτε... αλλά για special γούστα ;)
τι αλλο να πω.νορμαλ ξενοδοχειο ειναι κανονικες τιμες αλλα μικρο και λιγα δωματια αρα δεν συναντιεσαι στη ρεσεψιον με ολους τους γνωστους..πες λεπτομέρειες.με ενδιαφερει μιας και ειμαι δεμενος χειροποδαρα
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
εχει και τζακουζι
εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας!ισως το εκανα καποια στιγμη αν ημουν φουλ ερωτευμενος με καμια σοβαρη γκομενα
και την εβλεπα και σοβαρα....
έχω παει με 18αρα ρουμάνα αλλά και με 2 ουκρανές 35αρες σε σουίτα
υπέροχα και στις 2 περιπτωσεις ....
τι σοβαρα τωρα ? αν ειναι σοβαρα παω και στο εξοχικό μου .... η στο σπιτι μου ....
Επισκέπτης
BRAZILIAN SUITES - Γλυφαδα
VOULIAGMENI SUITES - Βουλιαγμενη
VOULIAGMENI SUITES - Βουλιαγμενη
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
σε αυτο εχεις δικιο τα σοβαρα δεν τα πας σε ξενοδοχεια τα πας στο σπιτι σου.ΒΑΒΥ μεσα σε ολα εισαι δεν σε προλαβαινει κανεις αδερφε
έχω παει με 18αρα ρουμάνα αλλά και με 2 ουκρανές 35αρες σε σουίτα
υπέροχα και στις 2 περιπτωσεις ....
τι σοβαρα τωρα ? αν ειναι σοβαρα παω και στο εξοχικό μου .... η στο σπιτι μου ....
εννοω πως εγω το θεωρω υπερβολικο να δωσω για μια ρουμανα ενα 500αρικακι φιλε.......
100 και πολλα της ειναι !!!τοσα χρονια στη ζητα ηταν σιγα μην τη παω και στο χιλτον.
αν εσυ τι βρισκεις ετσι δικαιωμα σου βεβαια.
FredAstaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το ξενοδοχείο που περιγράφει ο ari1973 είναι το ΝΕΦΕΛΗ, και ο δρόμος λέγεται ..... ΦΑΝ ΒΑΪΚ (όπως το διαβάζετε). Καλό ξενοδοχείο (γαμιστρώνας φυσικά), αν και έχω χρόνια να πάω. Υποθέτω θα έχει κάνει ανακαίνιση. Αν θυμάμαι καλά, έχει και υπόγειο πάρκινγκ, ανεβαίνεις κατευθείαν στο δωμάτιο αν το έχεις κανονίσει από πριν και δεν σε βλέπει κανένας.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις