SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Παντως capo di capi μου αρεσουν τα ακρα της ειναι πολυ λεπτα...Της εστειλα να παμε Βιεννη για πατσα κ περιμενω απαντηση
Παντως capo di capi μου αρεσουν τα ακρα της ειναι πολυ λεπτα...Της εστειλα να παμε Βιεννη για πατσα κ περιμενω απαντηση
Οταν διαφημιζεσαι οτι εισαι το πιο αξιοπιστο site με μονο αληθινα προφιλ και εχεις τοσο υψηλες χρεωσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο τοτε δε βοηθας να συνεχισουν να στα ακουμπανε αν εχεις θεματα οπως οσα αναφερονται εδω . Δυσπιστια και επενδυση δε πανε μαζι . Υπαρχει βεβαια και μεγαλο ποσοστο που απλα μπαινουν για να δουν τι ''παιζει''Λενε πολλοι οτι δεν υπαρχουν πραγματικα Profile στο Putanona
Πιστευω οτι αυτο στατιστικα ειναι αδυνατον Τι εννοω ?
Απο τα 2150 Profile που υπαρχουν και περιπου 500 Ενεργα η
Ψιλοενεργα αν υποθεσουμε οτι ενα 5% περιπου ειναι αληθινα
Ο αριθμος αυτος το 5% δηλαδη ειναι αυθαιρετος απλα και μονο
Τον βαζω για να εχουμε στατιστικα προσεγγισιμο ποσοστο
Αυτο σημαινει οτι ειναι περιπου 108 Κοριτσια σε συνολο και
Στα ενεργα 25 Κοριτσια Και στους Αντρες μην νομιζετε οτι
Οι "Πραγματικοι" (Αυτοι δηλαδη που εχουν βαλει λεφτα) ειναι
κατα πολυ πολλαπλασιοι...
Μα απο την Αγαμια του Ελληνα ολα παιζουν Δες τα ξενα Profile ενω ειναι 3-4 φορες πιο πολλα απο τα δικα μαςΟταν διαφημιζεσαι οτι εισαι το πιο αξιοπιστο site με μονο αληθινα προφιλ και εχεις τοσο υψηλες χρεωσεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο τοτε δε βοηθας να συνεχισουν να στα ακουμπανε αν εχεις θεματα οπως οσα αναφερονται εδω . Δυσπιστια και επενδυση δε πανε μαζι . Υπαρχει βεβαια και μεγαλο ποσοστο που απλα μπαινουν για να δουν τι ''παιζει''
Νταξ είναι πανέμορφη ( αν είναι αληθινή... )AmAsuperStar,23 Mιλαμε για τη πιο γρηγορη αναρριχηση σε αστερι οσα χρονια εχω accounts στο site . Το χει πιασει το νοημα
Επειδη ειμαι χρονια στο site και εχω καταθεσει σεβαστα ποσα φιλε smartboy να ξερεις τη μεγαλυτερη ζημια τη κανουν οι τζαμπατζηδες . Ειδα μια κουβεντα που ειπες να βαθμολογουνται ολες χαμηλα. Εγω αυτο το ξεκινησα νωρις , απο τους λιγους που εχεις πιασει το νοημα εισαιΜα απο την Αγαμια του Ελληνα ολα παιζουν Δες τα ξενα Profile ενω ειναι 3-4 φορες πιο πολλα απο τα δικα μας
Ειναι ελαχιστες αυτες που ειναι στο 1 η 2 αστερια για Διαμαντι ουτε λογος (Δεν υπαρχει καμμια) Οταν εδω σε εμας
Ενα μηνα μπαινει η αλλη και φτανει στο αστερι αυτο δειχνει το τι τους ταζουν (Και βεβαια ειναι ολα ψεματα)
Το αλλο που λες για τους "Τζαμπατζηδες" ειναι γεγονος ειναι το μονο σιγουρο μπαινουν για "Ματι"
Εγω ολες τις εχω Τιμωρημενες στο επιπεδο "Ασχημη" οπως ειχα πει απο την αρχη ομωςΕπειδη ειμαι χρονια στο site και εχω καταθεσει σεβαστα ποσα φιλε smartboy να ξερεις τη μεγαλυτερη ζημια τη κανουν οι τζαμπατζηδες . Ειδα μια κουβεντα που ειπες να βαθμολογουνται ολες χαμηλα. Εγω αυτο το ξεκινησα νωρις , απο τους λιγους που εχεις πιασει το νοημα εισαι
Για να σου πω την αληθεια εμενα δεν μου αρεσει καθολουΝταξ είναι πανέμορφη ( αν είναι αληθινή... )
το κανουν αυτοι αν αποδειξεις οτι ειναι ψευτικοΕγώ τους έκραξα σήμερα για ένα ψεύτικο account και με γύρισαν πίσω loun
Μα κοροιδα ειναι αφου "Ξυριζουν" τους Γαμπρους και τουςΚαποιες με τοσα luns που βγαζουν δε βλεπουν το νοημα να βγαινουν ραντεβου .Γι αυτο πρωτα ραντεβου κ μετα ακουμπηστε τα . Ουτε φωτος ουτε βιντεο . Ειτε πατε για σεξ με δωρακι ειτε για σουγκαροχορηγια