SMARTBOY
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2021
- Like
- 835
- Πόντοι
- 96
Και φαντασου μου κανουν Blockσταμπαρισμενος μαυρο προβατο του σαιτ.Ουσττ μακρια μακριααχαχα
Χωρις να τους εχω στειλει μνμ
Δεν μπορω να καταλαβω με τις καργιολες...
Και φαντασου μου κανουν Blockσταμπαρισμενος μαυρο προβατο του σαιτ.Ουσττ μακρια μακριααχαχα
Λογικα θα ναι ιδιες με νεα ακκαουντ γι αυτο αλλιως δε εξηγειται απο προτερα πλοκΚαι φαντασου μου κανουν Block
Χωρις να τους εχω στειλει μνμ
Δεν μπορω να καταλαβω με τις καργιολες...
Μπραβο Αρχοντομαγκα ετσι θελει...Δεν θυμαμαι πιο συναγωνιστης ειχε αναφερει το "ψαχνω να γαμησω" αλλα ειπα να το αξιοποιησω γιατι γελασα παρα πολυ οταν το διαβασα και ιδου τα αποτελεσματα
Η φωτο παντως ειναι απο μελος του μπου. Μπορει να ειναι η ιδια η κοπελα εκτος αν καποιος/α την σουφρωσε https://www.bourdela.com/forum/members/lidia24.201948/TO F-A-K-E.24/24ΩΡΟ μεσαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εστειλα hi μη ενεργη ακομα...θα μαθουμε εν ευθετω χρονω πιθανοτατα φωτο απο αλλου και fake
Με απαλαξες απο τον κοπο να μιλησωΗ φωτο παντως ειναι απο μελος του μπου. Μπορει να ειναι η ιδια η κοπελα εκτος αν καποιος/α την σουφρωσε https://www.bourdela.com/forum/members/lidia24.201948/
Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτιΜε απαλαξες απο τον κοπο να μιλησω
Ετσι πιστευα απο την αρχη ( Οτι ειναι Fake ) τωρα απλα
Ειμαι σιγουρος....
spooky κατασταση οντωςΤο πιο σημαντικο ομως ειναι οτι
Αυτος η Αυτη ...ειναι εδω αναμεσα μας...
Μα το πουτανονα υποτίθεται ειναι άλλου είδους σάιτ.... Νομίζω αυτή εμπίπτει σε κατηγορία κωλομπαρου που μέχρι στιγμής δεν ειχαμε συναντήσει...Lidia24,24 Athens Κυριοι εδω θα πρεπει να αποφασισουμε
Σε ποια κατηγορια θα μπει διοτι δεν εχουμε διαλογο
Αλλα εχουμε Photo (Αν ειναι Fake Profile η οχι δεν το γνωριζουμε)
Πολυ σοβαρο θεμα Ακουω τι κανουμε ?
Εγω Φιλε Joetribiani δεν το προσπερναωΜα το πουτανονα υποτίθεται ειναι άλλου είδους σάιτ.... Νομίζω αυτή εμπίπτει σε κατηγορία κωλομπαρου που μέχρι στιγμής δεν ειχαμε συναντήσει...
κατηγορια CL;ΔΕΝ ξερω αφου εχουμε βρει ηδη 2 σαλλονικιεςΕγω Φιλε Joetribiani δεν το προσπερναω
Με τιποτα αυτο το θεμα θα πρεπει
Να βγαλουμε αποφαση (Ολοι μας)
Διαφορετικα δεν εχει νοημα
Καταλαβαινεις ...
Εγω "Ψηφιζω" Scammer Blockerκατηγορια CL;ΔΕΝ ξερω αφου εχουμε βρει ηδη 2 σαλλονικιες
Αρα τι κανουμε προχωραμε ως Fake Profile ?Οι φωτό, δηλώνουν σκαμ.... οπότε...