Νέα

Lunona

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freesoul77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Το θεμα ειναι να μην "κουραστω" και μετα φυγω Αλλα να ειμαι "περισσοτερο σιγουρος" για αυτο που παω να κανω Ας πουμε εγω ενω εχω "παρει" απο Putanona και Sugar Babie και Sugar Girl στο Seeking ειμαι ακομα σε " θεωρητικο " ...επιπεδο
εννοω πας στο χοτελ, τη βλεπεις κι αν δεν σου αρεσει φευγεις
κανονιζεις οτι ειδους ραντεβου θελεις σε διαρκεια, προγραμμα κλπ αναλογα τι προσφερει και η καθε μια
γενικα εχει κατι περιεργες και το SA, φραγκα πηγε να μου φαει μια ξενη και εφαγε μπαν, αλλα σε ολα μου τα αλλα ραντεβου ολα πηγαν κομπλε

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
εννοω πας στο χοτελ, τη βλεπεις κι αν δεν σου αρεσει φευγεις
κανονιζεις οτι ειδους ραντεβου θελεις σε διαρκεια, προγραμμα κλπ αναλογα τι προσφερει και η καθε μια
γενικα εχει κατι περιεργες και το SA, φραγκα πηγε να μου φαει μια ξενη και εφαγε μπαν, αλλα σε ολα μου τα αλλα ραντεβου ολα πηγαν κομπλε
Για πια κατηγορια Γυναικας μιλας για Βιζιτα ? Για Sugar Girl ? Για Sugar Babie ? Για Amateur ?

Προφανως μιλας για Call Girl...

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Εδω δεν θα με βρεις να συμφωνω (Διαφωνω καθετα) Αλλα δεν εχει σημασια ο καθενας την... γνωμη του
O Smartbοy κανει ανάλυση-κατηρηγοποίηση τύπου σοσιαλισμός και τα κινήματα του ?

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Frau_Litsa,28 Athens Νεα Photo πολυ χαλια η προηγουμενη πολυ καλυτερη

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
O Smartbοy κανει ανάλυση-κατηρηγοποίηση τύπου σοσιαλισμός και τα κινήματα του ?
Αφου να φανταστεις δεν τρωω σαλατα ( που ειναι ολα ανακατεμενα ) Τα θελω "Σκετα" για να καταλαβαινω... και την γευση τους

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Εγω βεβαια αλλη ανησυχια εχω και δεν ξερω τι να κανω ? Τα εχω αναφερει στα Posts 386 και 389 και ακομα... απαντηση δεν εχω παρει

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
Εγω βεβαια αλλη ανησυχια εχω και δεν ξερω τι να κανω ? Τα εχω αναφερει στα Posts 386 και 389 και ακομα... απαντηση δεν εχω παρει
αν δεν αναλυσεις την κατασταση, μονολεκτικα θα σου απαντησω ..... μακρυα

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
αν δεν αναλυσεις την κατασταση, μονολεκτικα θα σου απαντησω ..... μακρυα
Ειναι για ενα κοριτσι που δεν σου κρυβω οτι εχω παθει την πλακα μου ( Την Γουσταρω ) Στα Video που μιλαμε ειναι Ok αλλα μου εδειξε σημεια που ειναι "κοπανημενη" και φοβαμαι μην κανω καμμια μαλακια και παω εκει και με περιμενουν οι Ρωσοι με την "Γραβατα" Δεν ειμαι ο... Rambo

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.359
Πόντοι
2.390
Ειναι για ενα κοριτσι που δεν σου κρυβω οτι εχω παθει την πλακα μου ( Την Γουσταρω ) Στα Video που μιλαμε ειναι Ok αλλα μου εδειξε σημεια που ειναι "κοπανημενη" και φοβαμαι μην κανω καμμια μαλακια και παω εκει και με περιμενουν οι Ρωσοι με την "Γραβατα" Δεν ειμαι ο... Rambo
μην ασχοληθεις γνωμη μου ....

Bed knight

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη Adamak, 24 ψεύτικο προφίλ. Άλλο περιμένεις και άλλο σου έρχεται !!!

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Παραδειγματα μηνυματων Νο 27 ( Η Συνομιλια ειναι σχεδον ολη με Sugar Girl gr "Ηλικιωμενη" 30 χρονων)

Συνημμένα

• q1.png
    q1.png
    19,2 KB · Εμφανίσεις: 69
  • q2.png
    q2.png
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 68
  • q3.png
    q3.png
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 66
  • q4.png
    q4.png
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 63
  • q5.png
    q5.png
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 63

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Depy22,23 Athens Νεα Photo Πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη ( Εδω δειχνει και μεγαλυτερη) Αυτη μολις μαζευει τα Luns τρεχει στο attica να παρει οτι βρει μην της τα παρει καμμια αλλη...

Stella_Love,26 Athens Αυτη η "Βυζαρου" ειναι Online παντα με την Vivian_xx97,24 Athens

MatinaXXX,38 Athens Αυτη αν και 38 χρονων (Κατα δηλωση της) δεν το βαζει κατω αλλα ψαχνει το κοροιδο για Sugar gr σχεση

xristix,29 Athens Εδω δεν ξερω τι παιζει Αν ειναι Call και ξερει καποιος "σιγουρα" δεν θα μου εκανε κοπο να το μαθω...

Myrto95,25 Kifissia Πολυασχολη εχει πολλες δουλειες ...Γεια σου Μυρτω...

Natalia25,26 Athens και Myrto95,25 Kifissia και Elenaki30,31 Athens ειναι Online παντα μαζι...

Τελευταία τροποποίηση:

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Depy22,23 Athens Νεα Photo Πολυ χειροτερη απο την προηγουμενη ( Εδω δειχνει και μεγαλυτερη) Αυτη μολις μαζευει τα Luns τρεχει στο attica να παρει οτι βρει μην της τα παρει καμμια αλλη...

Stella_Love,26 Athens Αυτη η "Βυζαρου" ειναι Online παντα με την Vivian_xx97,24 Athens

MatinaXXX,38 Athens Αυτη αν και 38 χρονων (Κατα δηλωση της) δεν το βαζει κατω αλλα ψαχνει το κοροιδο για Sugar gr σχεση

xristix,29 Athens Εδω δεν ξερω τι παιζει Αν ειναι Call και ξερει καποιος "σιγουρα" δεν θα μου εκανε κοπο να το μαθω...

Myrto95,25 Kifissia Πολυασχολη εχει πολλες δουλειες ...Γεια σου Μυρτω...

Natalia25,26 Athens και Myrto95,25 Kifissia και Elenaki30,31 Athens ειναι Online παντα μαζι...
Αν η Myrto95, δεν ήταν πάντα ονλαιν με άλλες θα έλεγα ότι έχει κάποιο επίπεδο....

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Αν η Myrto95, δεν ήταν πάντα ονλαιν με άλλες θα έλεγα ότι έχει κάποιο επίπεδο....
Ειναι αληθεια αυτο που λες ...Αλλα σε περιμενω να μου πεις οτι ( Για αρχη ) πηρες τηλ Τοτε θα εχουμε πιο εποικοδομητικη συζητηση και αναλυση ...( Κανει οτι δεν δινει τηλ το κοριτσι)

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Ειναι αληθεια αυτο που λες ...Αλλα σε περιμενω να μου πεις οτι ( Για αρχη ) πηρες τηλ Τοτε θα εχουμε πιο εποικοδομητικη συζητηση και αναλυση ...( Κανει οτι δεν δινει τηλ το κοριτσι)
Δεν το δίνει το τηλ και δν επέμενα γτ αν δν εχω σκοπό να την βρω τι να το κάνω.. έχω καιρό να ασχοληθώ μαζί της βέβαια

SMARTBOY

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
835
Πόντοι
96
Δεν το δίνει το τηλ και δν επέμενα γτ αν δν εχω σκοπό να την βρω τι να το κάνω
Αλλο αυτο αν δεν την θελεις Πρωτα ρωτα την ποσα Date εως τωρα εχει κανει...Γιατι εγω ξερω πολλα (Απο οτι μου ειπε)

Joetribiani

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
161
Πόντοι
1
Αλλο αυτο αν δεν την θελεις Πρωτα ρωτα την ποσα Date εως τωρα εχει κανει...Γιατι εγω ξερω πολλα (Απο οτι μου ειπε)
Εννοείς date μέσω poutanona; Ή γενικά κάνει date επί πληρωμή xaxaa. Να ξέρουμε μην χάνουμε χρόνο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom