Νέα

Luna stern!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Παιδια βρηκα το σαιτ και επαθα μουνοπλακα!!!!!!!!για δειτε λιγο την κυρια luna oi κυριοι κυριοι ropaloforos,captain mac,panosmpos,studian,papazoglou,prime minister και λοιποι και πειτε μου τι σας θυμιζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
καλη η γκομενιτσα ΑΛΛΑ για να καταλαβει χρειαζεται αυτο που κραταει στη φωτο!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• tn_ATT00034.jpg
    tn_ATT00034.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
Βοηθα μας ειδημωνα doctora vaso...Τι μας θυμιζει ?

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Βοηθα μας ειδημωνα doctora vaso...Τι μας θυμιζει ?

ειναι η γνωστη luna που γυριζε τα στριπ της συγγρου μαζι με εναν αλλο μαλακα και εκανε το σοου με την οξυγονοκολληση!!!!!!!επισης παλιοτερα(πριν 5-6 χρονια) δουλευε μονιμα στο sirocco με το ιδιο ονομα!!εκανε τρελο χορο χωρις φραπε και σε εκανε να τελειωσεις μονο με το κωλοτριψιμο της!!!!!!αν θυμαστε ειχε βγει πριν 2 χρονια σην εκπομπη της πανια "αυπνιες" και εκανε το ιδιο σοου ζωντανα στην εκπομπη της!!!!!!!!το σαιτ το εμαθα εχθες το βραδυ οταν μπηκα στην ιστοσελιδα του baby-gold (και συγκεκριμενα στο φορουμ συζητησεων) και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα σχολιο της luna και του marcus που εστελναν χαιρετισματα στην επιστημη και στα υπολοιπα κοριτσια του gold!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καυλα η luna!!!!!!τωρα σας θυμισα τιποτα?

Επισκέπτης
Mας θυμισες vaso μου....οτι πρεπει να ξεσκουριασουμε το μυαλο μας..Ευγε σου... :blowup:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
H Luna ενδέχεται μέσα Ιουλίου να κατέβει Ελλάντα  :rockon: Αυτό το έμαθα χτές απο 2 γνωστές της συναδέλφισσες (και προφανώς φίλες της). Εγώ κρατάω πάντως κάποιες επιφυλάξεις   :think:

τετοια λεγε μας και...........μου σηκωθηκε απο τις 16 ιουνιου και μεχρι τα μεσα ιουλιου προβλεπω η αναναρα μου να εχει φτασει απο εδω κατω.....μεχρι το αεροδρομιο ελ.βενιζελος!

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
στο σαιτ της παντως ιουλιο λεει πως θαναι ιταλια..

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Είναι πορνοστάρ-κάνει μόνο λεσβιακά όμως-για την Ιταλική εταιρία PINKO.Οι ταινίες της κυκλοφορούν και στην Ελλάδα

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Kανα link για video παιζει?
Κατα προτιμηση HD παρακαλω!
Θελω να βλεπω και τις τριπουλες στο φρεσκοξυριμενο μουνακι!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
H Luna ενδέχεται μέσα Ιουλίου να κατέβει Ελλάντα  :rockon: Αυτό το έμαθα χτές απο 2 γνωστές της συναδέλφισσες (και προφανώς φίλες της). Εγώ κρατάω πάντως κάποιες επιφυλάξεις   :think:

Θα φέρει και την οξυγονοκόλληση μαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom