xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
Καλησπέρα παίδες!Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε με το εν λόγω studio???Πήγα χτες μιας&ήμουν στην περιοχή με ένα φίλο γύρω στις 7&ήταν κλειστά!Έκλεισε????
Και μαλιστα ριζικη.ελπιζω να κλεισανε για ανακαινιση..............
Τσεκαρε και μια αλλη μερα.Ξαναπήγαμε&πιο αργά αλλά πάλι τα ίδια!ούτε φώτα τπτ απολύτως!φαινόταν σαν εγκαταλελειμένο!
Αν σου αρεσουν τα milf ειναι ο ιδανικος προορισμος.Σ ευχαριστώ πολύ φίλε,να σαι καλά!το ξέρω ότι δν είναι κάτι αξιόλογο&φαίνεται&απ έξω αυτό,απλώς επειδή είχα ακούσει ότι έχει Milfonia γι αυτό τον λόγο πήγα!
Ειναι αρκετα παλιος χωρος.Δεν έχω πάει ποτέ στο εν λόγω στούντιο. Όμως πρέπει να έχει μεγάλη ιστορία. Θυμάμαι, μαθητής λυκείου στο Παγκράτι μέσα δεκαετίας του 80, ήταν το μέρος που αρκετοί συμμαθητές μου γνωρισαν εκεί για πρωτη φορά το σεξ (τουλάχιστον έτσι έλεγαν).
Οι κοπελες που εργαζονται εκει ειναι milf.Μένω πολύ κοντά αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Αξίζει καμία από τις κοπέλλες; Η Σιλβή τί λέει; Όταν λέμε νταρντάνα τί εννοούμε; Μιλάμε για φώκια ή απλώς μια γεματούλα μιλφ (60 kg max) με μεγάλα βυζιά; Έχω δει επίσης φωτό σε άλλο site από κάποια Γιούλη η οποία δείχνει τούμπανο και καθόλου μιλφ. Ξέρει κάτι κανείς γι' αυτήν;
Ειναι αρκετα παλιος χωρος.
Την δεκαετια του 80 λειτουργουσε σαν μπουρδελο.
Πλεον εχει ονομαστει studio.
οι προδιαγραφες του δεν μπορουν να το καταταξουν ομως με τιποτα σε αυτη την κατηγορια.
Παραμελημενο, χωρις παροχη νερου στα δωματια, χρειαζεται ριζικη ανακαινηση εαν θελει ναειναι πραγματκο studio.
Οι κοπελες που εργαζονται εκει ειναι milf.
Ειδικα η Σιλβη ειναι παραπανω απο 60 kg πως την εκοψα, με τα μεγαλυτερα ισως βυζια που εχω δει ποτε. Υπαρχουν φωτογραφιες της στις "κυριες".
Η Γιουλη ειναι μιλφακι και αυτη.Καλοδιατηρημενο μεν. αλλα μιλφ. Το στηθος τηε ειναι σιλικονατο.
Δεν ξερω τι λενε απο επιδοσεις.
Απο τα milf που εργαζονται εκει εχω παρει μονο την Νικη στο Αγιου Μελετιου 37 παλιοτερα.
Δεν μπορεις να πεις οτι ειναι κουκλα, ομως ειναι παρα πολυ καλη στις υπηρεσιες της.
Εγω τουλαχιστον εχω περασει εξαιρετικα μαζι της.
η σιλβη εχει οντως τεραστια βυζια αλλα και μια επισης τεραστια κοιλια...νταρντανα μεν ασχημουλα δε...περασα παντως για τεστ με αποτελεσμα:προκαταρκτικα οχι ιδιαιτερα πραγματα πιπα μετρια ως λιγο καλη και γαμησι οχι καλο.πολυ κρεμα με αποτελεσμα πηγαδι...καμια αισθηση και σε συνδυασμο με οχι ωραιο προσωπο δυσκολευτικα να τελειωσω ιεραποστολικα παντα.Μένω πολύ κοντά αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Αξίζει καμία από τις κοπέλλες; Η Σιλβή τί λέει; Όταν λέμε νταρντάνα τί εννοούμε; Μιλάμε για φώκια ή απλώς μια γεματούλα μιλφ (60 kg max) με μεγάλα βυζιά; Έχω δει επίσης φωτό σε άλλο site από κάποια Γιούλη η οποία δείχνει τούμπανο και καθόλου μιλφ. Ξέρει κάτι κανείς γι' αυτήν;
Ειχα γαμισει εκει ο 1986 τη Σονια-Χριστινα που μετα δουλευε στο Φυλης κοντα στην Πιπινου που τωρα εχει κλεισει,δε θυμαμαι αριθμο,ισως 149,μουναρα με απαιχτους βυζους και φοβερο κορμι -προσωπο,αν καποιος που την ηξερε ξερει κατι γι αυτην ,ας μου κανει π.μ.(τσατσος μου ειχε πει οτι πεθανε,αλλα πιστευω ηταν μαλακιες του...μαλλον σταματησε γυρω στα 1994)Ειχε ενα χαρακτηριστικο τατουαζ-λουλουδι τριανταφυλλο αριστερα στην κοιλια .Σημερα θα ειναι γυρω στα 48-50 χρονων.