Erwtimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, τελευταία η κοπέλα μου προτειμάει λουκάνικο χωριάτικο αντί για δονητή στο σεξ. Πώς σας φαίνεται?
Καλησπέρα, τελευταία η κοπέλα μου προτειμάει λουκάνικο χωριάτικο αντί για δονητή στο σεξ. Πώς σας φαίνεται?
Όχι νορμάλ είμαι, γενικά παίζουμε φαντασιώσεις/παιχνίδια στο σεξ. Απλά της αρέσει περισσότερο το λουκάνικο από το δονητή αυτό είναι το περίεργοΜικροψώλης;;;;;;;
Όχι νορμάλ είμαι, γενικά παίζουμε στο σεξ. Απλά της αρέσει περισσότερο το λουκάνικο από το δονητή αυτό είναι το περίεργο
Για πεςΝα τα πειτε και με τον Μανωλακη εδω τυπε, και τη δικια του τη ταϊζουν λουκανικα κατι συγγενεις του…
Εγω να πω? Τα εχει πει ολα ο Μανωλακης στα σεντονια που εχει γραψει για τη γυναικα του στο χωριο. Νημα για μαζοχιστες συνταξιουχους…Για πες
τύπε μου τι φαγώσιμα έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα ?Καλησπέρα, τελευταία η κοπέλα μου προτειμάει λουκάνικο χωριάτικο αντί για δονητή στο σεξ. Πώς σας φαίνεται?
Μερακλίδικο.Καλησπέρα, τελευταία η κοπέλα μου προτειμάει λουκάνικο χωριάτικο αντί για δονητή στο σεξ. Πώς σας φαίνεται?
Εκεί, να μας ανοίξεις την όρεξη πρωί πρωί εσύ....
Εχει δουλειά το πράμα
Μήπως είναι βλάχα και έχει αναμνήσεις από το χωριό???Όχι νορμάλ είμαι, γενικά παίζουμε φαντασιώσεις/παιχνίδια στο σεξ. Απλά της αρέσει περισσότερο το λουκάνικο από το δονητή αυτό είναι το περίεργο
Επιτέλους καταπολεμάται η αστυφιλία...Καλησπέρα, τελευταία η κοπέλα μου προτειμάει λουκάνικο χωριάτικο αντί για δονητή στο σεξ. Πώς σας φαίνεται?