Νέα

Love generation

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ανοίξτε τώρα να δείτε γιατί οι σχέσεις αντρών-γυναικών πάνε από το κακό στο χειρότερο  :rolleyes:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ανοίξτε τώρα να δείτε γιατί οι σχέσεις αντρών-γυναικών πάνε από το κακό στο χειρότερο  :rolleyes:

μαλλον αργησες να μας προειδοποιησεις.........επρεπε να λειτουργουσε το σαιτ πριν 16 χρονια και να μας ποσταριζες την ημερα που κυκλοφορησε το πρωτο περιοδικο του κ.κ. πετρου κωστοπουλου!!!!!!!!!!!!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1

Συνάδελφε Todok! Γιατί υποθέτεις ότι όλοι διαβάζουμε περιοδικά που εκδίδει ο Πέτρος; Δεν το κάνουμε, οπότε δεν ξέρουμε για τι μιλάς...

Ό,τι και να γράφουν, σιχτίριζέ τα αλλά μην το παίρνεις κατάκαρδα... Δεν πρόκειται να πάψουν να υπάρχουν με τίποτα!

Στην κοινωνία μας (όπως και σε όλες τις κοινωνίες...) υπάρχουν τα πάντα... Και ο μονογαμικός και το εκδιδόμενο άτομο και ο πουτανιάρης και ο μουρντάρης και ο πολυγαμικός και ο σαβουρογάμης και ο καλόγερος και ο αμφιφυλόφιλος και ο ομοφυλόφιλος και ο τραβεστί, τώρα πια και ο τρανσέξουαλ... Δυστυχώς υπάρχει ακόμα και ο βιαστής και ο παιδεραστής[sup].[/sup] και μάλλον θα υπάρχει για πάντα.

Καλύτερα ... πες... Να ξέρουμε τι υπάρχει για να φυλαγόμαστε από τη μια και να ελπίζουμε από την άλλη! Ο καθένας κάνει γρήγορα τις επιλογές του και ο καθένας φανερώνεται. Δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία χωρίς να υπάρχουν και κακές -ή και καταστροφικές- επιλογές... Μην τα θέλουμε όλα δικά μας ή όλα από το Θεό!

Και κάτι παρήγορο: ήρθε ο τρανσέξουαλ (no problem!) αλλά λίγο-πολύ χάθηκε ο μαστρωπός, στις ελληνίδες για την ώρα!... Όχι κακό, όχι λίγο!
Τελειότητα μην ζητάς, δεν υπάρχει πουθενά και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ! Για τα κάπως περισσότερα πήγαινε ίσως Σουηδία, Ολλανδία, Καναδά, Αυστραλία, άντε -και σε ορισμένες Πολιτείες των ΗΠΑ όπως τη Μασσαχουσέτη... Όχι στο Τέξας, όχι στη Βραζιλία, όχι στην Φλόριδα, όχι στην Κούβα, όχι στη Τζαμάικα.
Αλλά Κωστόπουλοι, Μικρούτσικοι, Ψινάκηδες κ.λ.π. υπάρχουν παντού. Παντού υπάρχουν και πολύ χειρότεροι από δαύτους...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Να διαβάσουμε άρθρα του κυρίου που έχει αλλάξει θέσεις και απόψεις μέσα από την εκδοτική πορεία του όσες και τα εσώρουχά του? Απόψεις ανθρώπου που "φτιάχτηκε" βασισμένος στα δάνεια του Κοκαλιστάν και τα συντρίμια του Κοσκωτά αλλά και στις επιδοτήσεις του ελληνικού κράτους? Σε εναν από τους εκδότες που χρωστάνε όπως όλοι τους εκατομμύρια και πιέζουν με τα λιβελογραφήματα, τις ατζέντες και τις απολύσεις προσωπικού την εκάστοτε κυβέρνηση να μην πληρώσουν?
Όχι ότι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά μην κάνουμε θεούς και κυρίως αλάθητους τέτοια είδη ανθρώπων...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και όμως... Πουλάει αβέρτα και μάλιστα αποτελεί πρότυπο ... και φτιάχνει και πρότυπα...

Μην υποτιμάτε τη μαλακία! Η μαλακία ποτέ δεν πεθαίνει!!!...

Επισκέπτης
Πόσα πουλάνε τα περιοδικά του;4-5000 τεύχη το μήνα;Παπάρια.Απο τα θαλασσοδάνεια ζει και αυτός.Με την ανάπτυξη του internet ακόμα και στην Ελλάδα,πέθαναν τα περιοδικά του είδους.Τη δεκαετία του 90 ήταν στο φόρτε τους.Τώρα είναι για τα μπάζα.Αρκεί να κάνει κάποιος μια ανάλυση των λογιστικών καταστάσεων εταιρειών που έχουν ως αντικείμενο την έκδοση περιοδικών,να δει τα χάλια τους.Προσωπικά παλιά έπερνα 4 περιοδικά.Τώρα είμαι συνδρομητής σε 2 ξένα και και κανένα Ελληνικό.Και αναβάθμιση στον Η/Υ μου που έκανα,πληροφορίες πήρα απο διάφορα forums.Σιγά μην πάρω περιοδικά που "πατρονάρουν" οι εταιρείες.

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
ειδα πολυ λιγο απο την εκπομπη και μου θυμισε ενα αμερικανικο ριάλιτι που ειχε το σταρ πριν απο καποια χρονια "the bachelor". δεν νομιζω οτι πρεπει αξιζει καποιος να ασχοληθει με αυτες τις εκπομπες.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το θέμα δεν έχει να κάνει με τον κωστόπουλο. Τέλος πάντων, ήταν μια μικρογραφία της σύγχρονης πραγματικότητας, 2 γκόμενες κάθονται και πιτώνουν άντρες, στο τέλος καταλήγουν με έναν (τα κριτήριά τους είναι χαρακτηριστικά), τις πιάνουν υστερίες και ανασφάλειες, και του κάνουν και χαριτωμενιές για να κερδίσουν το ταξίδι.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αρκεί να κάνει κάποιος μια ανάλυση των λογιστικών καταστάσεων εταιρειών που έχουν ως αντικείμενο την έκδοση περιοδικών,να δει τα χάλια τους.
μην δίνει και πολύ σημασία σε λογιστικές καταστάσεις κλπ.
υπάρχουν εκδότες που φαίνονται ότι μπαινουν μέσα αλλά έχουν ίσα με 20-30 περιοδικά άσχετα αν στην ταυτότητα γράφουν κάποιον άλλον!
Παρόλα αυτά για να μην βγάλουν απο την τσέπη τους για έκδοση νέου περιοδικού πχ συνεχίζουν να παίρνουν δάνεια διότι έχουν πλάτες και είναι άγνωστο το πότε θα ξεπληρωθούν και αν!
Όλοι θέλουν να πουλάνε αλλά δεν στηρίζονται εκεί για να ζήσουν, το φράγκο είναι στην διαφήμιση!
όταν σου παίρνει 1000-1500 ακόμα και 2000 την ολοσέλιδη, με 2-3 γραφίστες βγάζει 4 περιοδικά, μπαίνουν αρκετά φράγκα στην τσέπη!
Το ίδιο συμβαίνει και με εφημερίδες μεσαίας κυκλοφορίας. Βλέπεις να πουλάνε 2000 και απορείς πως βγαίνει ακόμα, το τι φράγκο πέφτει απο διάφορους πολιτικούς, επιχειρηματίες, ισολογισμούς δεν φαντάζεσαι!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ίσως έχετε δίκηο για τις κυκλοφορίες οπότε παίρνω πίσω  το "πουλάει αβέρτα" ή επιφυλάσσομαι.

Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω πίσω και τα υπόλοιπα...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
kifina, διάβασα προσεκτικά το post σου αλλά με συγχωρείς είσαι μακράν εκτός πραγματικότητας. Επειδή είμαι ΠΟΛΥ μέσα στο χώρο και έχω γνωριμίες πολλές η διαφήμιση στον περιοδικό τύπο αλλά και τον ηλεκτρονικό στα μεγάλα εκδοτικά τραστ είναι μια τεράστια ΜΟΥΦΑ και απάτη. Δεν υπάρχει αγαπητέ μου εταιρεία που να δίνει πχ 15 εκ. δραχμές για μία εβδομάδα διαφήμισης στο in.gr όπως ζητάει (το γράφω γιατί στην ιστοσελίδα του υπάρχουν τιμολογήσεις). Οι εταιρείες που δήθεν διαφημίζονται εκεί είναι πακέτα με τηλεόραση, με περιοδικά, με εφημερίδες. Σιγά μην έδιναν τόσα. Αστε που όλες οι πρωτοσέλιδες καταχωρήσεις είναι οι του ίδιου του εκδότη εταιρείες ή παραπολιτικές εκδουλεύσεις (όποιος το κατάλαβε, κατάλαβε).
Όλοι αυτοί οι μεγαλοεκδότες ζουν και βασιλεύουν με τα θαλασσοδάνεια όπως σωστά είπε άλλος φίλος. Και όχι μόνο...με μη καταβολή εισφορών σε ΙΚΑ, με μη καταβολή φόρων, με επιδοτήσεις από ΚΠΣ,ΕΟΜΜΕΧ,κά, με παράλληλες αναδοχές έργων (κυρίως) δήθεν με πρόσχημα το μετοχικό κεφάλαιο και όχι το φυσικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από κάθε εταιρεία.
Φίλος μου που δουλεύει σε μια από τις εταιρείες αυτές ως art-director μου έλεγε πριν λίγο καιρό την ιστορία με την κίνηση του site που αντιστοιχούσε σε μια εκδοτική μεγαλοεταιρεία. 500 εργαζόμενοι καθημερινά υποχρεώνονται να κάνουν login ή επίσκεψη 3-4 φορές την ημέρα με επανασύνδεση του λογαριασμού τους στο internet για να φαίνεται (dial-up απλή, άρα διαφορετική ΙΡ κάθε φορά) κίνηση στο εν λόγω site 2000 επισκέψεων και ότι πια πιάσει από εκεί και πέρα...Ένα από τα διαφημιστικά κόλπα προσεγγίσεις.
Θέλετε άλλο ένα που ξέρω; Να λοιπόν...Εταιρεία μόδας πολύ γνωστής με καταστήματα σε περιοχές όπως το Κολωνάκι, και με πολλές καταχωρήσεις σε περιοδικά ποικίλης ύλης και γυναικεία...ο ιδιοκτήτης της (στο όνομα της γυναίκας του) είναι ο εκδότης των περιοδικών που διαφημίζεται η φίρμα μόδας...!
Απλά πράγματα...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω ποσο χωμένος είσαι αλλα απο 15 χρονών δουλεύω σε αυτόν τον χώρο! και σε εφημερίδες και σε περιοδικά! ίσως είμαι art-director ίσως είμαι στο εμπορικό τμήμα και κλείνω τις καταχωρήσεις! επέτρεψέ μου λοιπόν να γνωρίζω κάτι παραπάνω, τουλάχιστον σε όσα έντυπα έχω δουλέψει! και είναι πολλά!
για ηλεκτρονικό τύπο δεν έχω ιδέα και όποια άποψη δεκτή!
περιοδικά εφημερίδες ονόματα δεν μπορώ να αναφέρω αμα θες τα λέμε pm ή πίνωντας ένα ποτό!
μέχρι τότε, αμα θες πιάσε ενα μηνιαίο περιοδικό, δες ταυτόχρονα τα ένθετα που είτε βγάζει τον ίδιο μήνα είτε έχουν βγει παλιότερα αλλά δεν αποσύρονται και με ένα πρόχειρο υπολογισμό μέτρα διαφημίσεις, πόσα φεύγουν σε τυπογραφείο, ατελιέ και πόσα μένουν στην τσέπη!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
kifinas...καλημέρα, να το κανονίσουμε το θέμα να βρεθούμε. Το πόσο χωμένος είμαι είναι απλό...στη μαμά εταιρεία μας ανήκουν και...περιοδικά (!) αλλά λεπτομέρεις από κοντά. Το θέμα των ενθέτων, cds, κτλ να ξέρεις ότι επιδοτούνται...(προφανώς ο εκδότης σου δε θα στο λέει). Δυστυχώς οι εργαζόμενοι στο χώρο είναι απλά γρανάζια ίσως κάποια πιο καλοπληρωμένα από άλλα ίσως άλλα όχι. Τέλος πάντων χωρίς να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ όλα και παντού (το έχω πει) το θέμα των διαφημίσεων είναι μεγάλο...ίσως μάλιστα έχει ενδιαφέρον μια επαφή μας.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αγαπητέ η διαφωνία μου είναι ότι βγάζουν ΚΑΙ απο διαφημίσεις, δεν περιμένουν απο τις πωλήσεις ή τα δάνεια να ζήσουν! ίσως όχι όλοι αλλά αρκετοί "μεγάλοι".
παίζουν πολλά ρόλο! κατα πόσο ο άλλος θα κάνει κίνηση να ρισκάρει κατα πόσο είναι βολεμένος με την επιδότηση.
να σου πω ένα παράδειγμα! πριν δύο χρόνια στην εταιρεία που δούλευα βγάλαμε σε 1 χρόνο 2 ένθετα με θέμα ξενοδοχεία, ξενώνες κλπ (χειμερινά, καλοκαιρινά).
400 σελίδες περίπου και τα  δύο, απο 500 euro την σελίδα που έδωσε ο ξενοδόχος για "παρουσίαση του ξενώνά του", κάνε τον υπολογισμό να δεις πόσα τσέπωσε ο τύπος μόνο απο αυτά ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Πάντως η Αλεξάνδρα (Λοΐζου) του προηγούμενου Love generation είχε βγει Μις Ελληνικός Τουρισμός το 2004 (ή το 2005) και έχει κάνει φωτογράφιση για ανδρικό μηνιαίο περιοδικό. Είναι επίσης μεταξύ των μοντέλων του πρωινάδικου του Alpha. Αυτή είναι η δεσποινίς:

Στο σημερινό Love generation μια απ' τις διαγωνιζόμενες ήταν η Όλγα (Παπαβασιλείου). Αυτή ήταν στο διαγωνισμό Playmates 2006:
olga01me6.jpg
olga02oz3.jpg

Επισκέπτης
Το love generation ακουγεται οτι ειναι στημενο.Δηλ οι παιχτες δεν επιλεγονται τυχαια αλλα προκειται για μοντελα αγνωστα ή λιγοτερο γνωστα.Το ολο project αποσκοπει στο να γινει τηλεοπτικος ντορος και να φτιαχτει η μαριδα και οχι μονο.Αν επαιρναν εμενα και τη γειτονισσα μου δεν νομιζω να το ξαναβλεπε κανεις ουτε να γραφαμε εδω τοσες μερες! :-Ρ

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
όπως όλα στα media είναι στημένα...ευνόητο...για ευνόητους λόγους.

Kifinas επίσης ούτε εγώ διαφωνώ ότι βγάζουν ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ έτσι; Είναι λογικό να πέφτουν στα δίχτυα τους και αφελείς για αυτό άλλωστε τα ρίχνουν (τα δίχτυα τους). Θα σου πω και εγώ ένα παράδειγμα για να καταλάβεις όσο μπορώ καλυμμένο. Γνωστή ελληνική πύλη που αντιστοιχεί σε μεγάλο εκδοτικό Media οίκο και που θεωρείται πρώτη σε κίνηση στην Ελλάδα έχει στην αρχική της σελίδα κάποιες διαφημίσεις (μπορεί και σε άλλες εσωτερικές αλλά μιλάω για την πρώτη τώρα σελίδα). Το ποσό που ζητάει για τις καταχωρήσεις αυτές φτάνει σε μηνιαία βάση (και ανάλογα με τα Hits, Impressions και δε ξέρω και εγώ τι άλλο) κοντά ή και παραπάνω από 15 εκ. παλιές δραχμές. Πρόσεξε ανά μήνα. Υπάρχει ένα μικρό...μυστικό. Οι διαφημιζόμενες εταιρείες αυτών των πακέτων ανήκουν σε 2 κατηγορίες: ή είναι ετιαρείες που ανήκουν στον ίδιο όμιλο (όπως πχ μια εταιρεία webservices) ή διαφημίσεις που είναι συνολικό πακέτο σε περιοδικά-εφημερίδες του ομίλου. Ενας άσχετος που θα έμπαινε να δει θα έλεγε "ω...κοίτα εταιρείες μεγάλες που διαφημίζονται εδώ...ας δώσω και εγώ με το κατάστημα υδραυλικών που έχω στα Ασπρόβαλτα να μπω στην πρώτη σελίδα"....Αν και ΔΕ γίνεται αυτό τελικά ο "υδραυλικό" να τα δώσει εντούτοις μπαίνει στη διαδικασία σκέψης και γίνεται ο όλος ντόρος.
Σαν συνέχεια του θέματος θα σου αναφέρω κάτι ακόμα που πολλοί δεν το ξέρετε. Θα το βάλω και σαν quiz...Ξέρετε ότι 3 μεγάλα portal στην Ελλάδα έχουν κάτι πολυυυυυυύ κοινό παρότι ουσιαστικά ανταγωνιστές που τους ενώνει διαφημιστικά???
Θα σας βοηθήσω λέγοντας σας ότι μιλάμε για τους πιο διαπλεκόμενους κατά σποραδικές δηλώσεις πολιτικών εκδότες-επιχειρηματίες και τα αντίστοιχα sites τους που βρίσκονται όλα (μαζί και ένα ακόμα με πιο νεανική κουλτούρα του μεγάλου ομίλου που έλεγα πριν) κάτω από τον έλεγχο μιας εταιρείας. Οσοι μπορείτε να δείτε κώδικα html στις αρχικές σελίδες ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ γιατί μιλάω...Εντελώς συμπτωματικά οι διαφημίσεις κάνουν κύκλο μεταξύ  αυτών των sites...Είτε δικών τους εταιρειών είτε άλλων ανεξάρτητων...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πάρε και ενα αλλο που έχει να κάνει με «προσέγγιση»!
πως έπαιρνε διαφήμιση και κρατικές δουλειές πριν καμμιά 10αριά χρόνια εφημερίδα μικρής κυκλοφορίας (ποτέ δεν είχε ξεπεράσει τις 3.000).
Όταν ο εκδότης ανακάλυπτε κάποιο «σκανδαλάκι» έγραφε άρθρο-quiz λέγοντας «είναι αλήθεια ότι στο τάδε υπουργείο/νομαρχία ότι κάνατε «κακή διαχείριση» (η κλεψιά στην πολιτική γλώσσα) του ταμείου μπλα μπλα μπλα?
αν ο τύπος δεν έδινε σημασία (σπάνιο να μην δώσει), την επόμενη βδομάδα έβλεπε δημοσιευμένο το όνομά του!
επειδή όμως ψάρωνε, εξαγόραζε την σιωπή της εφημερίδας με ολοδέλιδη διαφήμιση, δημιουργία και εκτύπωση φυλλαδίων του υπουργείου του/νομαρχείας του, της εταιρείας που μπορεί έχει η γυναίκα του, ε να μην «δώσει» και κάποιον συνάδελφο του πολιτικό που έχει κανει κουτσουκέλα?
«λειτούργημα» και πίπες μπλε!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
αυτό που είπες τελευταία είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ...ακόμα και σε περιφερειακές κωλοφυλλάδες που δεν τις διάβαζε ούτε ο εκδότης τους....Απλά λειτουργούν σαν ένα μέσο "είσπραξης" δωρεών θες να το πεις, υποστήριξης θες να το θέσεις, χορηγίας να το δεχτείς...τέλος πάντων κάτι τέτοιο... :cheesy:
Τελικά συμφωνούμε σε γενικές γραμμές ίσως απλά και οι δυο μας ξέρουμε κάποια πιο ειδικά θέματα. Αυτό σημαίνει ότι και οι δυο μας είμαστε σίγουρα γνώστες του θέματος, τουλάχιστον εγώ αυτό αποκόμισα από σένα...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom