Επισκέπτης
Ρε βλάκα, δεν καταλαβαίνεις τι είναι τα λεφτόδεντρα; Ρώτα τον αρχηγό σου.
Ποιόν εννοείς βρε ηλίθιε που δεν καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις;
Ρε βλάκα, δεν καταλαβαίνεις τι είναι τα λεφτόδεντρα; Ρώτα τον αρχηγό σου.
Ποιόν εννοείς βρε ηλίθιε που δεν καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις;
Ωραία, αρχίζουμε να συνεννοούμαστε, για πες μας τι ψηφίζεις τύπε.
Το έχω γράψει παραπάνω! Εσύ τί ψηφίζεις;
Τι είσαι ρε ζώο, Λαφαζανικός ή χρυσαυγουλο;
Πες ξανά, μη ντρέπεσαι και με βάζεις να ψάχνω. Εγώ θα ψηφίσω αυτούς που θα διώξουν τους κατσαπλιάδες, την χειρότερη φασιστοκυβέρνηση όλων των εποχών.
Κάποιο πατριωτικό κόμμα όπως το ΕΠΑΜ και η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ θα μπορούσε να είναι η επιλογή μου.
Πες ξανά, μη ντρέπεσαι και με βάζεις να ψάχνω. Εγώ θα ψηφίσω αυτούς που θα διώξουν τους κατσαπλιάδες, την χειρότερη φασιστοκυβέρνηση όλων των εποχών.
Φοβάσαι να πεις ότι είσαι της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ παιδί; Τελικά δεν υπάρχουν άντρες σε αυτό το κόμμα!
Αν εσύ είσαι βλάκας και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις δε σου φταίνε οι άλλοι γύρω σου.
τι θα ψηφισεις εσυ τυπε?Με ρωτάς εσύ τί θα ψηφίσω και σου απαντώ!
Σε ρωτώ τί θα ψηφίσεις εσύ και φοβάσαι να μου πεις!
Θεωρείς τον εαυτό σου άντρα μετά από όλα αυτά;
μου αρεσει που το ρωτας ετσι ρε τυπε λες και υπαρχει κατι αλλο να ψηφισει καποιοςΦοβάσαι να πεις ότι είσαι της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ παιδί; Τελικά δεν υπάρχουν άντρες σε αυτό το κόμμα!
μου αρεσει που το ρωτας ετσι ρε τυπε λες και υπαρχει κατι αλλο να ψηφισει καποιος
ολοι ΝΔ θα ψηφισουμε
μου αρεσει που το ρωτας ετσι ρε τυπε λες και υπαρχει κατι αλλο να ψηφισει καποιος
ολοι ΝΔ θα ψηφισουμε
οχι ακριβως αλλα σε στηριζωΓιατί φοβόσαστε τόσο να το πείτε; Ντρέπεστε να πείτε ότι υποστηρίζετε ένα κόμμα γεμάτο κουνιστούς και λυγιστούς που γλύφουν τον κώλο της Μέρκελ;
Εγώ δεν το έχω κρύψει ότι είμαι προσωπικός φίλος του Τραμπ και ότι γαμώ και δέρνω!!!
Με τους Ελληνοαμερικανούς να μην παίζετε παιχνίδια ούτε στο Internet διότι η Google δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά από αυτούς!
Do you understand what I mean gay guys?
κατσε τώρα θα βγεί ο τζώνυς να σου πεί να ψηφίσεις φωφίκο
Γιατί φοβόσαστε τόσο να το πείτε; Ντρέπεστε να πείτε ότι υποστηρίζετε ένα κόμμα γεμάτο κουνιστούς και λυγιστούς που γλύφουν τον κώλο της Μέρκελ;
Εγώ δεν το έχω κρύψει ότι είμαι προσωπικός φίλος του Τραμπ και ότι γαμώ και δέρνω!!!
Με τους Ελληνοαμερικανούς να μην παίζετε παιχνίδια ούτε στο Internet διότι η Google δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά από αυτούς!
Do you understand what I mean gay guys?
Αυτοί είναι από ένας. Άμα βάλει ο Μητσοτάκης εκπρόσωπο για το site, θα στεναχωρήσει τους υπόλοιπους από εσάς που θα πείτε για διακρίσεις και πως είχε μέσο.Το σαιτ ηδη εχει εκπροσωπο του Σωρρα και εκπροσωπο πλεον και του Προεδρου Ντοναλντ Τραμπ. Αν δεν ορισει επισημα ο Μητσοτακης εναν εκπροσωπο του εδω, δουλεια δε κανει.
Ελπιζω αμα γινει ομως, να μην εξαφανιστει οταν βγει κυβερνηση η ΝΔ οπως εκανε ο Παπιος που εκανε αγωνα υπερ ΣΥΡΙΖΑ και μολις βγηκε κυβερνηση και βολευτηκε, εξαφανιστηκε.Αυτοί είναι από ένας. Άμα βάλει ο Μητσοτάκης εκπρόσωπο για το site, θα στεναχωρήσει τους υπόλοιπους από εσάς που θα πείτε για διακρίσεις και πως είχε μέσο.