Νέα

Λοΐζου-υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ:Έπαιρνε 5,5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rotem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 560
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε βλάκα, δεν καταλαβαίνεις τι είναι τα λεφτόδεντρα; Ρώτα τον αρχηγό σου.

601ff4311235716586cc-1428192499_320x180.jpg

Ποιόν εννοείς βρε ηλίθιε που δεν καταλαβαίνεις ό,τι διαβάζεις;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Το έχω γράψει παραπάνω! Εσύ τί ψηφίζεις;

Πες ξανά, μη ντρέπεσαι και με βάζεις να ψάχνω. Εγώ θα ψηφίσω αυτούς που θα διώξουν τους κατσαπλιάδες, την χειρότερη φασιστοκυβέρνηση όλων των εποχών.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πες ξανά, μη ντρέπεσαι και με βάζεις να ψάχνω. Εγώ θα ψηφίσω αυτούς που θα διώξουν τους κατσαπλιάδες, την χειρότερη φασιστοκυβέρνηση όλων των εποχών.

Κάποιο πατριωτικό κόμμα όπως το ΕΠΑΜ και η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ θα μπορούσε να είναι η επιλογή μου.

Ειναι χειροτερα τα πραγματα μην το ψαχνεις

Επισκέπτης

Φοβάσαι να πεις ότι είσαι της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ παιδί; Τελικά δεν υπάρχουν άντρες σε αυτό το κόμμα!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Φοβάσαι να πεις ότι είσαι της ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ παιδί; Τελικά δεν υπάρχουν άντρες σε αυτό το κόμμα!

Αν εσύ είσαι βλάκας και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις δε σου φταίνε οι άλλοι γύρω σου.

Επισκέπτης
Αν εσύ είσαι βλάκας και κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις δε σου φταίνε οι άλλοι γύρω σου.

Με ρωτάς εσύ τί θα ψηφίσω και σου απαντώ!

Σε ρωτώ τί θα ψηφίσεις εσύ και φοβάσαι να μου πεις!

Θεωρείς τον εαυτό σου άντρα μετά από όλα αυτά;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μου αρεσει που το ρωτας ετσι ρε τυπε λες και υπαρχει κατι αλλο να ψηφισει καποιος
ολοι ΝΔ θα ψηφισουμε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Επισκέπτης
μου αρεσει που το ρωτας ετσι ρε τυπε λες και υπαρχει κατι αλλο να ψηφισει καποιος
ολοι ΝΔ θα ψηφισουμε

Γιατί φοβόσαστε τόσο να το πείτε; Ντρέπεστε να πείτε ότι υποστηρίζετε ένα κόμμα γεμάτο κουνιστούς και λυγιστούς που γλύφουν τον κώλο της Μέρκελ;

Εγώ δεν το έχω κρύψει ότι είμαι προσωπικός φίλος του Τραμπ και ότι γαμώ και δέρνω!!!

Με τους Ελληνοαμερικανούς να μην παίζετε παιχνίδια ούτε στο Internet διότι η Google δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά από αυτούς!

Do you understand what I mean gay guys?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Γιατί φοβόσαστε τόσο να το πείτε; Ντρέπεστε να πείτε ότι υποστηρίζετε ένα κόμμα γεμάτο κουνιστούς και λυγιστούς που γλύφουν τον κώλο της Μέρκελ;

Εγώ δεν το έχω κρύψει ότι είμαι προσωπικός φίλος του Τραμπ και ότι γαμώ και δέρνω!!!

Με τους Ελληνοαμερικανούς να μην παίζετε παιχνίδια ούτε στο Internet διότι η Google δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά από αυτούς!

οχι ακριβως αλλα σε στηριζω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506

Και γω σε στηρίζω τύπε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το σαιτ ηδη εχει εκπροσωπο του Σωρρα και εκπροσωπο πλεον και του Προεδρου  Ντοναλντ Τραμπ. Αν δεν ορισει επισημα ο Μητσοτακης εναν εκπροσωπο του εδω, δουλεια δε κανει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Το σαιτ ηδη εχει εκπροσωπο του Σωρρα και εκπροσωπο πλεον και του Προεδρου  Ντοναλντ Τραμπ. Αν δεν ορισει επισημα ο Μητσοτακης εναν εκπροσωπο του εδω, δουλεια δε κανει.
Αυτοί είναι από ένας. Άμα βάλει ο Μητσοτάκης εκπρόσωπο για το site, θα στεναχωρήσει τους υπόλοιπους από εσάς που θα πείτε για διακρίσεις και πως είχε μέσο.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αυτοί είναι από ένας. Άμα βάλει ο Μητσοτάκης εκπρόσωπο για το site, θα στεναχωρήσει τους υπόλοιπους από εσάς που θα πείτε για διακρίσεις και πως είχε μέσο.
Ελπιζω αμα γινει ομως, να μην εξαφανιστει οταν βγει κυβερνηση η ΝΔ οπως εκανε ο Παπιος που εκανε αγωνα υπερ ΣΥΡΙΖΑ και μολις βγηκε κυβερνηση και βολευτηκε, εξαφανιστηκε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Η Φώφη είναι ότι χειρότερο μπορούσε
να εκλέξει για αρχηγό το ΚΙΝΑΛ

Βέβαια την υποστηρίζει ο Βαρδινογιάννης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom