AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 530
- Πόντοι
- 96
Αρα τυροπιτα ακομη αγνοειται
Αρα τυροπιτα ακομη αγνοειται
Η ΝΔ θα ειναι μπροστα στις ευρωεκλογες το πολυ 4-5 μοναδες και για τις βουλευτικες δεν βαζω το χερι μου στη φωτιαΟ Τσίπρας δεν βγαίνει με τίποτα.
Στις Ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι μπροστά 10 μονάδες.
Απλά, η ΝΔ αποτελείται από ζωντόβολα αρπακτικά πολιτικούς.
Ο Σύριζα από επαγγελματίες λαϊκιστές μαλάκες.
Δλδ η κόντρα είναι επαγγελματίες τρόμπες λαϊκιστές
εναντίον απατεώνων ηλίθιων.
Ρε ηλίθιε εμένα που αγοράζω βενζίνη με ενδιαφέρει πόσο την πληρώνω ως καταναλωτής και όχι πόσος είναι ο φόρος στη βενζίνη!
Για όσα γράφω δεν απαντάς αλλά βρίζεις συστηματικά μαλακισμένο!
Αν αυριο μπει +1€ φορος ανα λιτρο βενζινης, το ευρω θα φταιει δλδ?Ρε ηλίθιε εμένα που αγοράζω βενζίνη με ενδιαφέρει πόσο την πληρώνω ως καταναλωτής και όχι πόσος είναι ο φόρος στη βενζίνη!
Ρε ηλίθιε εμένα που αγοράζω βενζίνη με ενδιαφέρει πόσο την πληρώνω ως καταναλωτής και όχι πόσος είναι ο φόρος στη βενζίνη!
αμα ο φορος ειναι το 80% της τιμης - φταιει το €
Εδω θα συμφωνησω 100%.Φταίει, διότι όταν τρία χαρτονομίσματα τα κάνεις ένα κέρμα τότε ξεφτιλίζεις αμέσως τις αξίες!
Το δίευρω δεν έπρεπε ποτέ να γίνει κέρμα!
Το 1 δολλάριο ως χαρτονόμισμα εχει πολύ περισσότερο κύρος απο το 1 κέρμα του ευρώ και το σεβεται πολύ περισσότερο ο καταναλωτής και ο επιτηδευματίας!
Κατά τα άλλα οι τρόμπες οι Ευρωπαίοι αλλάζουν τη στυλιστική μορφή των χαρτονομισμάτων τα τελευταία χρόνια αντί να τυπώσουν δίευρα χαρτονομίσματα!
Μη πω τίποτα για τα πεντακοσαρικα που δεν τα έχει αγγίξει το 90% των ευρωπαίων...
Παρακαλω?Όταν έχεις δικό σου νόμισμα δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις φόρους σε όλα τα προϊόντα!
Όταν έχεις δικό σου νόμισμα δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις φόρους σε όλα τα προϊόντα!
Αυτιστικό, αν στην τιμή υπάρχουν 75% φλοροι,, σου φταίει το νόμισμα;
Τόσο βλάκας πια;
Και ποτε ειχαμε δικο μας νομισμα? Η Τράπεζα Ελλάδος ιδρύθηκε το 1927 ως πσρακλαδι της τράπεζας της Αγγλίας το 1927 σε απαντήση αιτήματος δανειου απο την ελληνική κυβέρνηση. Καμια σχεση με δημοσιο.Όταν έχεις δικό σου νόμισμα δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις φόρους σε όλα τα προϊόντα!
Όταν έχεις δικό σου νόμισμα δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις φόρους σε όλα τα προϊόντα!
Τι θες να πεις, οτι υπηρχαν φοροι επι δραχμης?Το τερμάτισες.
Οπαδός Καζάκη, ή Σώρρα να υποθέσω.
Να σου δώσω καλύτερη λύση.
Λεφτόδεντρα. Τα σπέρνεις και σε 1 μήνα φυτρώνουν λεφτά, δεν χρειάζεται ούτε βενζίνη για την μεταφορά τους.
Το τερμάτισες.
Λεφτόδεντρα. Τα σπέρνεις και σε 1 μήνα φυτρώνουν λεφτά, δεν χρειάζεται ούτε βενζίνη για την μεταφορά τους.
Το τερμάτισες.
Οι Νομπελίστες Στίγκλιτς και Κρούγκμαν όπως και ο Σόυμπλε εδήλωσαν το 2010 ότι η Ελλάδα όσο παραμένει εντός της Ευρωζώνης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανακάμψει η οικονομία της και ότι η επιστροφή της στη δραχμή είναι απολύτως αναγκαία για την ανάπτυξή της!
Εσύ και κάποιοι άλλοι αμόρφωτοι που πιστεύουν ό,τι βλέπουν στα βωθροκάναλα που τα παίρνουν χοντρά από τους Γερμανοεβραίους τραπεζίτες που ελέγχουν την Ε.Τ.Ε, την Πειραιώς, την Eurobank και την Alfabank αναπαράγετε σαν πίθηκοι ό,τι ακούτε και διαβάζετε στα έντυπά τους!
καλα μην βαρα κιολας...αν ειναι ή δεν είναι ας το κρινει ο καθενας...εγω λεω οτι ειναι...αν δεν ειναι απο δω πανε κ οι αλλοι...Τι λες ρε τυπε... πολυ ωρα σου πηρε να την βρεις αυτη τη φωτο;