spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
εχω φορτηγο..να παω για βοηθεια?...θα έχουμε μετακόμιση?
εχω φορτηγο..να παω για βοηθεια?...θα έχουμε μετακόμιση?
καλησπερα σε ολους θελω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη σε ολους αλλα λογο υγειας δεν συμετηχα ενα μικρο χρονικο διαστημα στο μαγαζι.Αλλα ειμαι και παλι κοντα για οσους με αγαπανε.Οσον αφορα τη ψιλη κοπελα με το ξανθο μαλλι ειναι η Βικη και ειναι πολυ καλη αλλα καμια φορα αυτα ειναι γουστα..καιδεν τεριαζουμε με ολους..φιλακια και οποια πληροφορια χρειαζεστε παρτε με στο τηλεφωνο...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΖΑ
περιεργα πραγματα συμβαινουν με την λιζα..την πηρα χθες και μου ειπε να την παρω σημερα το πρωι για να μου πει ακριβης διευθυνση μιας και της ειπα χθες οτι σημερα θελω να την επισκεφθω..την παιρνω σημερα το πρωι δυο φορες και τις δυο μου το εκλεισε στα μουτρα...σιγουρα μετα παο αυτην την συμπεριφορα δνε προκειται να την επισκεφθωασε μωρη τις μουφιες
να ελεγες απο το τηλ οτι δεν δουλευεις, οχι να ερθουμε κ μετα να λενε οτι εχεις μπει με πελατη
κ οσο για την Βικυ ειναι μεγα κομοδινο
ασε τα γουστα για αυτους που την παιρνουν
Η Λίζα έχει πράγματι γίνει μελαχροινή όσο δεν πάει άλλο.....τώρα μπάνια έκανε,σολάριουμ έκανε,θα σας γελάσω.....
θα πληρωθείς σε είδος...και αν ιδρώσεις θα βγάλουμε καμιά μάνικα να κάνεις μπάνιο στον δρόμοεχω φορτηγο..να παω για βοηθεια?...
και πώς κάνεις έτσι , λές και δεν υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές............ας παει να γινει οτι θελι,εμενα μου την εδωσε που μου το εκλισε δυο συνεχομενς φορες στην μαπα..
καλα λες,για αυτο εγραψα οτι δεν προκιται να ητν επισκεφθο...αν κρινο απ τον τονο τις φονις τις χθες ι κοπελα πρεπι να ειναι λιγο ..το παιζε και καλα γατακικαι πώς κάνεις έτσι , λές και δεν υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές............
πάντως μέσα είναι καλή , αυτά πρέπει να λέγονται.
και εγο ετσι ακουσα ,αλλα να τα σικονι τα γαμοτιλεφονα οχι να μου τοκλινι στι μαπαπάντως μέσα είναι καλή , αυτά πρέπει να λέγονται.
πάντως μέσα είναι καλή , αυτά πρέπει να λέγονται.καλα λες,για αυτο εγραψα οτι δεν προκιται να ητν επισκεφθο...αν κρινο απ τον τονο τις φονις τις χθες ι κοπελα πρεπι να ειναι λιγο ..το παιζε και καλα γατακι
και εγο ετσι ακουσα ,αλλα να τα σικονι τα γαμοτιλεφονα οχι να μου τοκλινι στι μαπα
δεν ειχα ποτε προβλημα με το τηλεφωνο της..και εγο ετσι ακουσα ,αλλα να τα σικονι τα γαμοτιλεφονα οχι να μου τοκλινι στι μαπα
φιλε μου την αληθεια λεω,καλο θα ηταν να παρει η ιδια η λιζα θεση για την ασχημη συμπεριφορα της[/color]
ρε κοψε τις μαλακιες κανεις μπαμ απο 1000 μιλια μακρια οτι εισαι αλβανος μαλακας πιθανωτατα ο αντρας της λαβανιδαs μεγαλοπουτανας KATERINA86 που θελει σωνει και καλα να δημιουργησει προβλημα . η εισαι η ιδια η αλλη μασσαντζου . διαβαζεις τι γραφεις βρε μαλακισμενη
μας περνατε ολους εδω για μαλακες?
αει σιχτιρι γεμισε το σαιτ απο μαλακες της αλβανιδας αρχιπουτανας
μαλακα αλβανε αει σιχτιρι πατε να διμουργησετε προβλημα
αληθεια ..ποσοι γραφετε τις απαντησεις? χτες η ορθογραφια ..αστα να πανε.. , και σημερα..αξιοπρεπεστατος!φιλε μου την αληθεια λεω,καλο θα ηταν να παρει η ιδια η λιζα θεση για την ασχημη συμπεριφορα της
αληθεια ..ποσοι γραφετε τις απαντησεις? χτες η ορθογραφια ..αστα να πανε.. , και σημερα..αξιοπρεπεστατος!
εσυ ταινιες επιστημονικες φαντασιας πρεπει να βγαλειςη μαλακω η αλβανιδα ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 με τον παπαρα τον ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ειναι δεν τους φτανει που ειναι εδω παρανομα με παρανομα χαρτια που τα πηραν με την συμετοχη του αλλου του παπαρα μας τηυν βγαινουν κιολας πανε να δημιουργησουν προβλημα και να ειναι στην επιφανεια παντα.
εσυ ταινιες επιστημονικες φαντασιας πρεπει να βγαλεις
εσυ ταινιες επιστημονικες φαντασιας πρεπει να βγαλεις
η μαλακω η αλβανιδα ΚΑΤΕΡΙΝΑ86 με τον παπαρα τον ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ειναι δεν τους φτανει που ειναι εδω παρανομα με παρανομα χαρτια που τα πηραν με την συμετοχη του αλλου του παπαρα μας τηυν βγαινουν κιολας πανε να δημιουργησουν προβλημα και να ειναι στην επιφανεια παντα.