petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Προγράμματα και τιμές, ποιο καλό παιδί θα μας πει?
οτι ισχυε και στο αλλο ισχυει κι εδω
Προγράμματα και τιμές, ποιο καλό παιδί θα μας πει?
περιοχη ξερουμε , να δουμε αν βολευει?
καλλιθεα
....μαρτυριάρη. Το είπα νωρίτερα, πιό διακριτικά.
αν και νομιζω καποιος το εγραψε και ποιο πριν, προγραμμα και τιμες οτι και στο Total?
Να πλερεφορήσω τους ενδιαφερόμενους ότι στον εν λόγω οίκο είναι σχεδόν αδύνατον πλέον να συνευρεθείς με τη Λίζα.. Ή είναι απασχολημένη με μέγα χορηγούς, ή δηλώνει μη διαθέσιμη ακόμα και όταν την πετυχαίνεις "ελεύθερη"..
Εγώ προσωπικά τις έκοψα τις επισκέψεις στο μαγαζί. Τώρα αν αλλάξει κάτι πείτε το και σε μας..
Ντίνο, Josex, Geoman, συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο μαγαζί μιλάτε. Εγώ ήξερα ότι η Λίζα δούλευε Αχιλλέως και Βενιζέλου. Όταν το μαγαζί αυτό έκλεισε, έχασα τα ίχνη της...
Ντίνο, Josex, Geoman, συγγνώμη, αλλά δεν έχω καταλάβει για ποιο μαγαζί μιλάτε. Εγώ ήξερα ότι η Λίζα δούλευε Αχιλλέως και Βενιζέλου. Όταν το μαγαζί αυτό έκλεισε, έχασα τα ίχνη της...
εχει ανοιξει δικο της μαγαζι στην Καλλιθεα
μην πας
τσεκαρε λιγο τα π.μ σου ;) ;)καλησπερα σε ολους θελω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη σε ολους αλλα λογο υγειας δεν συμετηχα ενα μικρο χρονικο διαστημα στο μαγαζι.Αλλα ειμαι και παλι κοντα για οσους με αγαπανε.Οσον αφορα τη ψιλη κοπελα με το ξανθο μαλλι ειναι η Βικη και ειναι πολυ καλη αλλα καμια φορα αυτα ειναι γουστα..καιδεν τεριαζουμε με ολους..φιλακια και οποια πληροφορια χρειαζεστε παρτε με στο τηλεφωνο...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΖΑ
θα έχουμε μετακόμιση?καλησπερα σε ολους θελω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη σε ολους αλλα λογο υγειας δεν συμετηχα ενα μικρο χρονικο διαστημα στο μαγαζι.Αλλα ειμαι και παλι κοντα για οσους με αγαπανε.Οσον αφορα τη ψιλη κοπελα με το ξανθο μαλλι ειναι η Βικη και ειναι πολυ καλη αλλα καμια φορα αυτα ειναι γουστα..καιδεν τεριαζουμε με ολους..φιλακια και οποια πληροφορια χρειαζεστε παρτε με στο τηλεφωνο...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΖΑ
καλησπερα σε ολους θελω να ζητησω μια μεγαλη συγνωμη σε ολους αλλα λογο υγειας δεν συμετηχα ενα μικρο χρονικο διαστημα στο μαγαζι.Αλλα ειμαι και παλι κοντα για οσους με αγαπανε.Οσον αφορα τη ψιλη κοπελα με το ξανθο μαλλι ειναι η Βικη και ειναι πολυ καλη αλλα καμια φορα αυτα ειναι γουστα..καιδεν τεριαζουμε με ολους..φιλακια και οποια πληροφορια χρειαζεστε παρτε με στο τηλεφωνο...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΖΑ