Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο 23χρονος επιθετικός αφήνει τον... πάγκο της Τσέλσι και εντάσσεται στους "κόκκινους", ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης κατ' επιθυμίαν του Μπρένταν Ρότζερς.
Ο διεθνής Άγγλος είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις προ ημερών και αφού διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.
"Είμαι χαρούμενος και προσγειωμένος που ήρθα εδώ. Ο Μπρένταν Ρότζερς είπε ότι με βλέπει για χρόνια εδώ, όπως κι εγώ. Δεν υπέγραψα για να παίξω μερικά χρόνια και μετά να φύγω. Υπέγραψα για να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για μένα ο μεγαλύτερος του κόσμου και το να έχω αυτούς τους φιλάθλους και συμπαίκτες παγκόσμιας κλάσης είναι καταπληκτικό", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως "κόκκινος" ο Στάριτζ.
Επιτελους γαμω την τρελλα μου. Απ το καλοκαιρι τον περιμεναμε. Παρα πολυ καλη μεταγραφη. Και το κυριοτερο. Αγγλου παικτη.
Φυσικα εχουμε ακομα ΑΠΕΙΡΗ δουλεια για να ξαναγινουμε ανταγωνιστικοι αλλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε.
Καλως ηρθες παικταρα.