Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ο καραχερ δεν ενοχλει να παιζει 10-15 ματς τον χρονο νομιζω...ποτε δεν το επιαξε ιστορια ουτε απαιτησε να ειναι βασικος. Για ναπληρωματικος μια χαρα ειναι.
Και δεν ειχαμε απλα ενα καλο αμυντικο χαφ. Ειχαμε την καλυτερη μεσαια  γραμμη στον πλανητη(ναι πανω κι απ την μπαρτσα). Τζεραρντ, μασκερανο, αλονσο.
Ο αλονσο βασικος στη ρεαλ πλεον, ο μασκερανο πασπαρτου οπου τον χρειαζεται η μπαρτσα και ο τζεραρντ μονος σαν την καλαμια στον καμπο....και ναι ο τζεραρντ τραυματιζεται συχνα πλεον, αλλα σκεψου τι κουπι τραβηξε ολα αυτα τα χρονια...λογικο το σωμα του να μην ειναι οπως πριν.

Σχετικα με επιθεση...βραστα. Οταν πουλησε τορες για 60 μυρια μπορουσε να παρει 2 παιχταραδες. Πηρε σουαρεζ με 15 εμεναν αλλα 45. Και πηγε και πηρε τον....καρολ με 40(!!!!!!!!!). Τα πιο πεταμενα λεφτα στην ιστορια του ποδοσφαιρου. Την ιδια περιοδο μπορουσε να παει στην ατλετικο και να παρει αγκουερο ή φορλαν(αυτον με λιγοτερα απο 15). Η' καβανι πριν η τιμη του φτασει στα αστρα. Γαμησε τα....τραγικη κινηση ο καρολ.
άρα όταν μιλάω για εγκλήματα εχω δίκιο..περάσαν παίχτες που αν τους κραταγες και έκανες και μικρές ποιοτικές προσθήκες θα μπορούσες να είχες ανακάμψει.δυστυχώς τώρα είμαστε φτου και απο την αρχη.δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να διαχειριστεί σωστά παίχτες και λεφτά.δεν ξέρω τι θα γίνει αλλα δεν μας βλεπω καλά.και φαντάσου οτι γιουναιτετ αρσεναλ τσελσι δεν ειναι οι ομάδες του παρελθόντος.φαντάσου τώρα να είχες τσαβι αλονσο μασερανο τορες σοαρες .θα μιλάγαμε τελείως διαφορετικά.νομίζω οτι ο μπενιτεθ ηταν καλός προπονητής αλλα πολύ κακός μάνατζερ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
άρα όταν μιλάω για εγκλήματα εχω δίκιο..περάσαν παίχτες που αν τους κραταγες και έκανες και μικρές ποιοτικές προσθήκες θα μπορούσες να είχες ανακάμψει.δυστυχώς τώρα είμαστε φτου και απο την αρχη.δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να διαχειριστεί σωστά παίχτες και λεφτά.δεν ξέρω τι θα γίνει αλλα δεν μας βλεπω καλά.και φαντάσου οτι γιουναιτετ αρσεναλ τσελσι δεν ειναι οι ομάδες του παρελθόντος.φαντάσου τώρα να είχες τσαβι αλονσο μασερανο τορες σοαρες .θα μιλάγαμε τελείως διαφορετικά.νομίζω οτι ο μπενιτεθ ηταν καλός προπονητής αλλα πολύ κακός μάνατζερ.

Μα ναι, εννοειται. Τεραστια εγκληματα. Μου αρεσε η νοοτροπια της προηγουμενης διοικησης. Στηριζαν ενα προπονητη μεχρι εκει που δεν πηγαινε αλλο. Και ο Ουγιε στηριχτηκε και ο Μπενιτεθ. Ασχετα του τι μπορει να πιστευει ο καθενας για την αξια τους, η λιβερπουλ εδιεξε ποσο μεγαλη ομαδα ηταν με την αντιμετωπιση απεναντι τους. Και μεχρι ενος σημειου, δικαιωθηκε. Πηρε αρκετες κουπες. Και champions και uefa και ευρωπαικα super cup, και κυπελλα . Δεν πηρε βεβαια πρωταθλημα.
Το προβλημα αρχισε ουσιαστικα με τις 2 τελευταιες διοικησεις. Αλλαζουν προπονητες σαν τα πουκαμισα. Θυμιζει ελληνικη ομαδα η λιβερπουλ με αυτα που κανει. Πως να μεινουν οι παικτες? Αφου δεν βλεπουν φιλοδοξια...δεν ειναι μονο οτι πουλησε τορες, μασκερανο, αλονσο, ριισε....ειναι οτι οι ιδιοι ηθελαν να φυγουν. Γιατι ρε φιλε ειχαν φιλοδοξιες. Λογικο. Η λιβερπουλ δεν μπορουσε να τις εκπληρωσει.
Τωρα εχει μανατζερ αυτον τον Ροτζερς. Μαθητευομενος μαγος ναι. Αλλα γαμωτο ειναι προπονητης μας πλεον. Αρα πρεπει να στηριχτει. Μεχριο τελους του συμβολαιου. Οχι μονο για φετος. Να φτιαξει τη δικη του ομαδα. Να τον αφησουμε να προσπαθησει. Φως δεν φαινεται στον οριζοντα αλλα δεν γινεται και να ξενερωσουμε τελειως.....

Επισκέπτης
Μα ναι, εννοειται. Τεραστια εγκληματα. Μου αρεσε η νοοτροπια της προηγουμενης διοικησης. Στηριζαν ενα προπονητη μεχρι εκει που δεν πηγαινε αλλο. Και ο Ουγιε στηριχτηκε και ο Μπενιτεθ. Ασχετα του τι μπορει να πιστευει ο καθενας για την αξια τους, η λιβερπουλ εδιεξε ποσο μεγαλη ομαδα ηταν με την αντιμετωπιση απεναντι τους. Και μεχρι ενος σημειου, δικαιωθηκε. Πηρε αρκετες κουπες. Και champions και uefa και ευρωπαικα super cup, και κυπελλα . Δεν πηρε βεβαια πρωταθλημα.
Το προβλημα αρχισε ουσιαστικα με τις 2 τελευταιες διοικησεις. Αλλαζουν προπονητες σαν τα πουκαμισα. Θυμιζει ελληνικη ομαδα η λιβερπουλ με αυτα που κανει. Πως να μεινουν οι παικτες? Αφου δεν βλεπουν φιλοδοξια...δεν ειναι μονο οτι πουλησε τορες, μασκερανο, αλονσο, ριισε....ειναι οτι οι ιδιοι ηθελαν να φυγουν. Γιατι ρε φιλε ειχαν φιλοδοξιες. Λογικο. Η λιβερπουλ δεν μπορουσε να τις εκπληρωσει.
Τωρα εχει μανατζερ αυτον τον Ροτζερς. Μαθητευομενος μαγος ναι. Αλλα γαμωτο ειναι προπονητης μας πλεον. Αρα πρεπει να στηριχτει. Μεχριο τελους του συμβολαιου. Οχι μονο για φετος. Να φτιαξει τη δικη του ομαδα. Να τον αφησουμε να προσπαθησει. Φως δεν φαινεται στον οριζοντα αλλα δεν γινεται και να ξενερωσουμε τελειως.....
ρε τύπε να στηρίξω κάποιον που βλεπω οτι δεν κάνει;δεν ειμαι αυτής της λογικής ,δεν λέω να τους αλλάζω σαν τα πουκάμισα αλλα ρε αδερφέ δείχνει να μην έχει καταλάβει που εχει έρθει.οι αλλοι δυο και ειδικά ο γαλλος ει χε τεράστια ανοχή.ο δε ισπανος σου είπα καλός προπονητής κακος μάνατζερ.δεν μπορεί να αφήνεις να σου φύγει ο αλονσο .αυτά δεν γίνονται αλλα οταν δεν υπάρχει και κάποιος να βάλει φρένο αυτά γίνονται.πίστευα με τον νταγκλις λόγο ότι ξέρεις τι νοοτροπία θα πηγαίναμε καλυτερα..έκανα λάθος ο άνθρωπος ειναι πίσω 20 χρόνια πίσω απο την εποχή τι σημερινή

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ρε τύπε να στηρίξω κάποιον που βλεπω οτι δεν κάνει;δεν ειμαι αυτής της λογικής ,δεν λέω να τους αλλάζω σαν τα πουκάμισα αλλα ρε αδερφέ δείχνει να μην έχει καταλάβει που εχει έρθει.οι αλλοι δυο και ειδικά ο γαλλος ει χε τεράστια ανοχή.ο δε ισπανος σου είπα καλός προπονητής κακος μάνατζερ.δεν μπορεί να αφήνεις να σου φύγει ο αλονσο .αυτά δεν γίνονται αλλα οταν δεν υπάρχει και κάποιος να βάλει φρένο αυτά γίνονται.πίστευα με τον νταγκλις λόγο ότι ξέρεις τι νοοτροπία θα πηγαίναμε καλυτερα..έκανα λάθος ο άνθρωπος ειναι πίσω 20 χρόνια πίσω απο την εποχή τι σημερινή

Ρε bro, δεν ξερουμε αν κανει...αυτο ειναι το θεμα. 3 μηνες ειναι στην ομαδα. Ουτε εγω ηθελα αυτον(μαθητευομενο μαγο τον χαρακτηρισα οταν τον πηραμε). Τον πηραν ομως και οφειλουν νομιζω να του δωσουν την ευκαιρια μεχρι το τελος.
Η λιβερπουλ ειχε αλλαξει 6-7 προπονητες σε ποσες δεκαετιες. Και τωρα εχει αλλαξει 4 σε 4 χρονια! Δεν γινονται αυτα.
Ο μπενιτεθ μαλλον πρεπει να παιρνε μιζες στο τελος....δεν παιρνω κι ορκο βεβαια αλλα στα τελευταια του εκανε πολλα ακυρα....

Επισκέπτης
Ρε bro, δεν ξερουμε αν κανει...αυτο ειναι το θεμα. 3 μηνες ειναι στην ομαδα. Ουτε εγω ηθελα αυτον(μαθητευομενο μαγο τον χαρακτηρισα οταν τον πηραμε). Τον πηραν ομως και οφειλουν νομιζω να του δωσουν την ευκαιρια μεχρι το τελος.
Η λιβερπουλ ειχε αλλαξει 6-7 προπονητες σε ποσες δεκαετιες. Και τωρα εχει αλλαξει 4 σε 4 χρονια! Δεν γινονται αυτα.
Ο μπενιτεθ μαλλον πρεπει να παιρνε μιζες στο τελος....δεν παιρνω κι ορκο βεβαια αλλα στα τελευταια του εκανε πολλα ακυρα....
γιαυτο τον έδιωξαν.... αλλα ηταν αργά είχε διαλύσει την ομαδα.δεν μπορεί η ομαδα του 2005 να παίρνει τσαμπιον λιγκ και εσυ να διώχνεις τον έναν μετά τον άλλο. όσο για τον μπρο εγώ βλεπω ότι δε κάνει το θέμα ειναι ότι τώρα δεν υπάρχει και κανένας άλλος να αναλάβει οπότε με αυτόν θα πάμε μέχρι τέλος.  ;)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε συ το γαμωτο ειναι αλλο...λεφτα εχουν με την σεσουλα. Φαινεται απ το ποσα δινουν για μεταγραφες. Νταξει δεν δινουν και οσα η Σιτυ πχ αλλα δεν χρειαζεται.
Το θεμα ειναι να τα δινουν εκει που πρεπει. Δεν μπορω να το χωνεψω αυτο με τον καρολ ρε μαλακα...μα 40 εκατομμυρια????????? Ειναι δυνατον γαμω την τρελλα μου? Για τον....καρολ? Τον αγκουερο μπορουσε να παρει! Φορλαν και Καβανι πακετο! Οποιον επιθετικο ηθελες! Οποιονδηποτε με τοσα λεφτα. Και πηρε τον καρολ.....και για να το μπαλωσει τον γεναρη πηρε πισω τον........μπελαμι  :headbang:

Το καλοκαιρι θα ναι στην αγορα ο Κακα πχ. Με 15 μυρια γινεται η δουλεια. Θα το κανει επιτελους? Η μπαρτσα θα αφησει και τον βιγια το καλοκαιρι. Ποσα να θελει? 25? Παρτε τον επιτελους! Επιτελους παρτε παικτες α γραμμης! Μονο με σισε(τοτε που τον πηρε) και τορες εχει κανει μεταγραφες απ το πανω πανω ραφι. Ενω εχει λεφτα! Με αυτα τρελλαινομαι............

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο 23χρονος επιθετικός αφήνει τον... πάγκο της Τσέλσι και εντάσσεται στους "κόκκινους", ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης κατ' επιθυμίαν του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο διεθνής Άγγλος είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις προ ημερών και αφού διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

"Είμαι χαρούμενος και προσγειωμένος που ήρθα εδώ. Ο Μπρένταν Ρότζερς είπε ότι με βλέπει για χρόνια εδώ, όπως κι εγώ. Δεν υπέγραψα για να παίξω μερικά χρόνια και μετά να φύγω. Υπέγραψα για να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για μένα ο μεγαλύτερος του κόσμου και το να έχω αυτούς τους φιλάθλους και συμπαίκτες παγκόσμιας κλάσης είναι καταπληκτικό", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως "κόκκινος" ο Στάριτζ.

Επιτελους γαμω την τρελλα μου. Απ το καλοκαιρι τον περιμεναμε. Παρα πολυ καλη μεταγραφη. Και το κυριοτερο. Αγγλου παικτη.
Φυσικα εχουμε ακομα ΑΠΕΙΡΗ δουλεια για να ξαναγινουμε ανταγωνιστικοι αλλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε.
Καλως ηρθες παικταρα.  :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή του από το "Άπτον Παρκ", ο Τζο Κόουλ επέστρεψε στην ομάδα όπου ανατράφηκε ποδοσφαιρικά. Ο γιος του μεγαλομετόχου της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, επιβεβαίωσε τη μετακίνηση του 31χρονου επιθετικού, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου θα καλύπτει η Λίβερπουλ.

Ο άλλοτε διεθνής Άγγλος επιθετικός δεν βρήκε θέση ούτε στη φετινή Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς, με συνέπεια να ολοκληρώσει τη θητεία του στο Μέρσεϊσαϊντ με 5 γκολ σε 50 συμμετοχές.

Οι Λονδρέζοι δίσταζαν να κινηθούν για την απόκτησή του, εξαιτίας του υψηλού μισθού που λάμβανε κάθε εβδομάδα στο "Άνφιλντ" (90.000 λίρες), ωστόσο η Λίβερπουλ συμβιβάστηκε και θα του παρέχει τα 2/3 του μισθού του για τους επόμενους 18 μήνες (περίπου 3.000.000 λίρες). Ο Κόουλ θα υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, που θα κοστίσει στη Γουέστ Χαμ 30.000 λίρες την εβδομάδα.

Εκτός του Κόουλ, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται μία "ανάσα" πριν από το δανεισμό του Μαροκινού επιθετικού της Άρσεναλ, Μαρουάν Σαμάκ. Ο εκτοπισμένος στις εξέδρες 28χρονος διεθνής άσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα "σφυριά" και όλα δείχνουν πως κι αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Τζο σε γουσταραμε παντα αλλα εχεις να παιξεις μπαλα καμια 6ετια. Κριμα αλλα....εσυ φταις.
Μακαρι στην Γουεστ Χαμ να θυμισει ξανα εστω και λιγο τον Κοουλ που θυμομαστε απο Τσελσι.
Καλη τυχη  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Παίκτης της Λίβερπουλ είναι κι επίσημα ο Ντάνιελ Στάριτζ. Ο 23χρονος επιθετικός αφήνει τον... πάγκο της Τσέλσι και εντάσσεται στους "κόκκινους", ενισχύοντας τη γραμμή κρούσης κατ' επιθυμίαν του Μπρένταν Ρότζερς.

Ο διεθνής Άγγλος είχε περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις προ ημερών και αφού διευθέτησε και τις τελευταίες λεπτομέρειες, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

"Είμαι χαρούμενος και προσγειωμένος που ήρθα εδώ. Ο Μπρένταν Ρότζερς είπε ότι με βλέπει για χρόνια εδώ, όπως κι εγώ. Δεν υπέγραψα για να παίξω μερικά χρόνια και μετά να φύγω. Υπέγραψα για να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για μένα ο μεγαλύτερος του κόσμου και το να έχω αυτούς τους φιλάθλους και συμπαίκτες παγκόσμιας κλάσης είναι καταπληκτικό", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως "κόκκινος" ο Στάριτζ.

Επιτελους γαμω την τρελλα μου. Απ το καλοκαιρι τον περιμεναμε. Παρα πολυ καλη μεταγραφη. Και το κυριοτερο. Αγγλου παικτη.
Φυσικα εχουμε ακομα ΑΠΕΙΡΗ δουλεια για να ξαναγινουμε ανταγωνιστικοι αλλα απο καπου πρεπει να αρχισουμε.
Καλως ηρθες παικταρα.  :rockon:

Είναι ατομιστής αρκετά και λίγο "μπαμπακίντας" στο μυαλό αλλά είναι πολύ γρήγορος και ταιριάζει έτσι όπως παίζετε τώρα. Ίσως δέσει καλά.

Έχετε αρχίσει και ρολάρετε πάντως. Φτου φτου

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Είναι ατομιστής αρκετά και λίγο "μπαμπακίντας" στο μυαλό αλλά είναι πολύ γρήγορος και ταιριάζει έτσι όπως παίζετε τώρα. Ίσως δέσει καλά.

Έχετε αρχίσει και ρολάρετε πάντως. Φτου φτου

Επιθεση θα μαστε οκ αν παρει εναν ακομα(κατα προτιμηση ψηλο και δυνατο για διαφορετικο στυλ επιθεσης-μακρυα απο καρολ, κραουτς ομως μαλακες  :grin:)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Επιθεση θα μαστε οκ αν παρει εναν ακομα(κατα προτιμηση ψηλο και δυνατο για διαφορετικο στυλ επιθεσης-μακρυα απο καρολ, κραουτς ομως μαλακες  :grin:)

Κι ο Σουάρεζ που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα τι θ' απογίνει;
Άσχετο, ο Χέντερσον τι σου λέει γενικά;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Κι ο Σουάρεζ που είναι σε δαιμονιώδη φόρμα τι θ' απογίνει;
Άσχετο, ο Χέντερσον τι σου λέει γενικά;

Σουαρεζ διδυμακι με σταριτζ.
Χρειαζεται κι ενα 3ο ομως, τοσο επειδη τα ματς ειναι πολλα οσο κι επειδη χρειαζεται και ενα σε διαφορετικο στυλ.
Σουρεζ-σταριτζ ειναι κοντοπιθαροι, γρηγοροι κλπ
Χρειαζομαστε κι ενα ψηλο για τα κεφαλιδια και τo physical game γενικα(να μην πεφετει κατω μονιμως οπως ο σουρεζ ρε παιδακι μου).
Ο χεντερσον δεν κανει για βασικος σιγουρα. Εχει potential αλλα χρειαζομαστε ετοιμους παικτες στην θεση του.
Σε κανα δυο χρονακια αν εχει δουλεψει 2-3 πραγματα(σουτ κυριως αλλα και στημενα) ισως βγει.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Σέντερ μπακ δηλαδή δεν χρειάζεται η Λίβερπουλ?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Σέντερ μπακ δηλαδή δεν χρειάζεται η Λίβερπουλ?

Πολλα χρειαζεται φιλε.
Και σεντερ μπακ(2 οχι 1) και αριστερο μπακ, και αμυντικο χαφ, και δημιουργικο χαφ(αφου ο τζεραρντ δεν ειναι πλεον για 50 και 60 ματς τον χρονο) και 2 εξτρεμ(αρεστερα και δεξια) και φυσικα παγκο.
Τουλαχιστον 8 με 10 παικτες.
Απλα απο καπου επρεπε να ξεκινησει. Υπο αυτο το πρισμα ο sturridge ειναι βημα προς την σωστη κατευθυνση.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Kαλα οι μαλακες ειναι παντου και ειναι ανικητοι ως γνωστον.
Ελεος  :headbang:

Οπαδός της Λίβερπουλ έκανε τατουάζ στα οπίσθια την τραγωδία του Μονάχου
Ένας αχαρακτήριστος οπαδός της Λίβερπουλ έκανε ένα τατουάζ στα οπίσθιά του την αεροπορική τραγωδία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο το 1958 και καυχήθηκε γι' αυτό στο Twitter.
Ο χρήστης @paul_LFC5 έγραψε χαρακτηριστικά πως "νομίζω ότι το μίσος μου με κυρίευσε χθες βράδυ" και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία.

Ο λογαριασμός του, πάντως, έχει διαγραφεί πλέον...

Συνημμένα

• munich-tattoo2.jpg
    munich-tattoo2.jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 24

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την λιβερπουλ θα την αναγενησει μονο ο μουρινιο..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
την λιβερπουλ θα την αναγενησει μονο ο μουρινιο..

Ουτε απεξω. Ο αχωνευτος δεν θα γινει ποτε αποδεκτος στην λιβερπουλ και δικαιολογημενα.
Κανεις δεν ξεχνα τις δηλωσεις του για τζεραρντ και λιβερπουλ οταν ηταν στην τσελσι(και τον επινε βεβαιως βεβαιως στα χιαστι στο ch.l γι αυτο κι ελεγε οσα ελεγε)
Καλυτερα να πεσουμε. Ο Υ Σ Τ
:grin:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πολλα χρειαζεται φιλε.
Και σεντερ μπακ(2 οχι 1) και αριστερο μπακ, και αμυντικο χαφ, και δημιουργικο χαφ(αφου ο τζεραρντ δεν ειναι πλεον για 50 και 60 ματς τον χρονο) και 2 εξτρεμ(αρεστερα και δεξια) και φυσικα παγκο.
Τουλαχιστον 8 με 10 παικτες.
Απλα απο καπου επρεπε να ξεκινησει. Υπο αυτο το πρισμα ο sturridge ειναι βημα προς την σωστη κατευθυνση.
Υπερβάλλεις λίγο.

Είναι τόσο κακός ο Henrique,o Allen,o Sterling,k o Shelvey to name but a few που λένε κ στο χωριό μου?

Όντως σέντερ μπακ χρειάζεται 2.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ουτε απεξω. Ο αχωνευτος δεν θα γινει ποτε αποδεκτος στην λιβερπουλ και δικαιολογημενα.
Κανεις δεν ξεχνα τις δηλωσεις του για τζεραρντ και λιβερπουλ οταν ηταν στην τσελσι(και τον επινε βεβαιως βεβαιως στα χιαστι στο ch.l γι αυτο κι ελεγε οσα ελεγε)
Καλυτερα να πεσουμε. Ο Υ Σ Τ
:grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Υπερβάλλεις λίγο.

Είναι τόσο κακός ο Henrique,o Allen,o Sterling,k o Shelvey to name but a few που λένε κ στο χωριό μου?

Όντως σέντερ μπακ χρειάζεται 2.

Αν εξαιρέσεις τον ενρίκε και λίγο τον στέρλινγ (δε μείναν και πολλοί) οι άλλοι είναι μέτριοι, ειδικά όταν μιλάμε για την Λίβερπουλ, με λάμδα κεφαλαίο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom