Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σιγα τον παικταρα τον μπεναγιουν ρε ολιβερ....ο μανατζερ του πρεπει ναναι ο καλυτερος στον κοσμο(μετα τον μανατζερ του χαριστεα). Ποσα θυματα βρηκε...Ο χριστοδουλοπουλος ηταν 1,5 χρονο εξω. Θελει χρονο. Μπορει να μην γινει ποτε αυτο που φαινοταν οτι μπορει να γινει, αλλα του αξιζει η επιδειξη υπομονης. Τελος παντων, χεστηκαμε για τον χριστοδουλοπουλο.
Σημερα στηριζουμε χεντερσον(κι ας μην γαμησει ποτε)  :rockon:

Τυπε δεν θα ανοιξω εγω θεμα για την τοτεναμ...λιβερπουλαρα ειμαστε.   :grin: :rockon:
Συμπαθω την τοτεναμ και θα γουσταρα να δω κατι και γι αυτην, αλλα μεχρι εκει. Αν εισαι εσυ τοτεναμ, ανοιξε το  ;)
κοίταξε αν δεν κερδίσω σήμερα να πάνε να γαμηθούν.  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ρε ολιβερ...ειδες τι εβγαλε ο ρεινα τωρα? Ποσοι μπορουν να το βγαλουν αυτο?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
1-0 shelvey στο 22'!
Πολυ καλοι ειμαστε στο πρωτο 20λεπτο δεδομενου και του αντιπαλου! Μαλακα...λες? Παμε μωρη λιβερπουλαρα!  :rockon:

Επισκέπτης
1-0  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θες να σου δείξω τι εχει φάει ο ρεινα που δεν μπορεί να τα φάει κανείς;  :grin: μην γρουσουζεύεις γιατί ο καράφλας ειναι ικανός για ολα  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τι παιχταρα που ειναι η κωλογρια ο ντι ναταλε...τι πηγε να βαλει παλι...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεδομενου οτι παιζουν οι ρεζερβες, πολυ ικανοποιημενος στο α'. Ωραια μπαλιτσα, φασεις.
Μου αρεσει πολυ ο shelvey και ο coates. Ο assaidi πρεπει να κοψει τις κλασικες μαλακιες των μαροκινων(ξερουν 100 κανταρια μπαλα και δεν κανουν ποτε τιποτα). Καλη η ντριμπλα και η ταχυτητα αλλα δωστην την μπαλα οταν ο αλλος ειναι μονος γαμω....και ο henderson εξακολουθει να μην με πειθει....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
1-1...α ρε κωλογρια ντι ναταλε.....με το ξεκινημα ο πουστης....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
o assaidi αρχιζει να με εκνευριζει...ολο λαδι κι απο ομελετα τιποτα...δωσε την μπαλα ρε αγορι μου. Και να περναγες και τον μπακ παει στο διαολο...δεν τον περνας ομως  :headbang:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
εχεις με αλλα να ασχοληθείς στο νησί.φαντάζομαι περσι τελευταία αγωνιστική στο τσακ γλύτωσες το έμφραγμα   :grin:

Ήμουν στο γήπεδο, οι άλλοι πανηγύριζαν εγώ κρατούσα χαρακτήρα λέω μπας και γίνει η μαλακία...και έγινε :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
63' standing ovation για gerrard και suarez που μπαινουν αντι assaidi και henderson.
Σωστες αλλαγες και οι 2.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
παπαρια η ομαδα θελει εναν αραβα να βαλει καμια 300 μυρια σε μεταγραφες μεχρι τοτε θα ειναι απο 6-8 θεση

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
kοκκινη ηταν αυτη στον pinzi ρε κορακιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!
Ρε μαλακα ουτε σουμο να τανε. Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom