Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ρε καζα εισαι και λιβερπουλ τι να πουμε τωρα για να διαφωνησουμε;  :grin:αντε να ξεκινήσω δεν έπρεπε να διώξουν τον ζεραρ ουγιε  :grin:

Μαλακα καιρο τωρα ψαχνω καποιον να λεει και καμια κουβεντα που και που για την λιβερπουλαρα  :grin:
Και δεν θα πρεπε τετοια απογοητευση. Λιβερπουλ ειμαστε γαμω. Δεν ξενερωνουμε ποτε κι ας απορουμε συχνα για οσα βλεπουμε κι ας τσαντιζομαστε.
Λιβερπουλαρα και τα μυαλα στο μπλεντερ.
Εχουμε ριξει και εμεις 4αρα στον βαζελο  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ πριν απο ολους τους υπολοιπους. Να τα λεμε αυτα ε?  :2funny:

Επισκέπτης
Μαλακα καιρο τωρα ψαχνω καποιον να λεει και καμια κουβεντα που και που για την λιβερπουλαρα  :grin:
Και δεν θα πρεπε τετοια απογοητευση. Λιβερπουλ ειμαστε γαμω. Δεν ξενερωνουμε ποτε κι ας απορουμε συχνα για οσα βλεπουμε κι ας τσαντιζομαστε.
Λιβερπουλαρα και τα μυαλα στο μπλεντερ.
Εχουμε ριξει και εμεις 4αρα στον βαζελο  :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ πριν απο ολους τους υπολοιπους. Να τα λεμε αυτα ε?  :2funny:
ασε με ρε με το πόνο μου παίζεις ποια λιβερπουλ αυτο το συνοθυλεμα που βλεπω τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει.εγκλήματα 20 χρόνια ... που ησουν ρε οταν μου κανανε πλακιτσα τοσο καιρο;  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ασε με ρε με το πόνο μου παίζεις ποια λιβερπουλ αυτο το συνοθυλεμα που βλεπω τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει.εγκλήματα 20 χρόνια ... που ησουν ρε οταν μου κανανε πλακιτσα τοσο καιρο;  :2funny:

Ναι μεν, αλλα.
4η εμπορικοτερη ομαδα στον κοσμο παροτι εχει να παρει πρωταθλημα 22 χρονια, παροτι δεν εχει συγχρονο και μεγαλο γηπεδο, παροτι πλεον δεν εχει αστερια(παρα μονο παροδικα), δεν εχει προπονητες α' κλασης.
Μονο η Λιβερπουλ τα κανει αυτα.  :rockon:

Επισκέπτης
Ναι μεν, αλλα.
4η εμπορικοτερη ομαδα στον κοσμο παροτι εχει να παρει πρωταθλημα 22 χρονια, παροτι δεν εχει συγχρονο και μεγαλο γηπεδο, παροτι πλεον δεν εχει αστερια(παρα μονο παροδικα), δεν εχει προπονητες α' κλασης.
Μονο η Λιβερπουλ τα κανει αυτα.  :rockon:
άκου εγω αυτά λεω χρόνια εδω.η Λίβερπουλ είτε το θέλουν είτε οχι ειναι η καλύτερη ομαδα στην αγγλια από όλες τις απόψεις.έχουμε να πάρουμε 22 χρόνια πρωτάθλημα και μόλις περσι μας πέρασαν τα ευρωπαϊκά όμως θα τα βλέπουν για πολλά χρόνια με το κιάλι.επίσης ειμαι η μοναδική αγγλικη ομαδα που στην παρακμή της σήκωσα τσαμπιον λιγκ και πηγα και τελικό.αυτά μόνο η λιβερπουλ μπορεί να τα κάνει.  :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
πες μου τώρα ότι κάνεις πλάκα;  :knuppel:

Απο την στιγμη που δεν μπορεις να εχεις τους καλυτερους ολων(κασιγιας, μπουφον, τσεχ κλπ) ειναι πολυ καλο να εχεις ενας απο τους κορυφαιους της αμεσως πιο κατω κλασης.
Πολυ καλος τερματοφυλακας ο ρεινα. Με χτυπητες αδυναμιες ολα αυτα τα χρονια αλλα με εντυπωσιακα πλεονεκτηματα κιολας. Με κυριοτερο την προσωπικοτητα. Οταν εφυγε ο Χιπια, χασαμε το σημειο αναφορας στην αμυνα και τον παικτη με τον οποιο ο ρεινα μπορουσε να ειναι πιο ησυχος.
Ο αντικαταστατης του ηταν ο...κυργιακος. Τι να σχολιασω τωρα?  :grin:
Εχει μεγαλη σημασια και με τι αμυντικους προσπαθεις να συνεννοηθεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
άκου εγω αυτά λεω χρόνια εδω.η Λίβερπουλ είτε το θέλουν είτε οχι ειναι η καλύτερη ομαδα στην αγγλια από όλες τις απόψεις.έχουμε να πάρουμε 22 χρόνια πρωτάθλημα και μόλις περσι μας πέρασαν τα ευρωπαϊκά όμως θα τα βλέπουν για πολλά χρόνια με το κιάλι.επίσης ειμαι η μοναδική αγγλικη ομαδα που στην παρακμή της σήκωσα τσαμπιον λιγκ και πηγα και τελικό.αυτά μόνο η λιβερπουλ μπορεί να τα κάνει.  :rockon: :rockon:

Εχω πει 2 πραγματα. Αν η Μαντσεστερ καταφερει να:

1) αφησει την λιβερπουλ για 28 χρονια χωρις πρωταθλημα(οσο εκανα αυτοι για να παρουν δηλαδη)
2) να φτασει τα 5 ευρωπαικα

....τοτε ναι θα παρδεχτω οτι ειναι η  μεγαλυτερη αγγλικη ομαδα.
Ηδη αναγνωριζω οτι αξιζαν να περασουν πρωτοι στα πρωταθληματα.
Αυτο ομως απο μονο του, δεν φτανει.
Η λιβερπουλ αν δεν αποκλειοταν για 5 χρονια τελη '80ς πιστευω οτι θα παιζε ακομα 2-3 τελικους πρωταθλητριων με την ομαδαρα που ειχε. Πιστευω οτι θα παιρνε κι αλλες κουπες.
Μπορει και οχι βεβαια. Ποτε δεν θα μαθουμε.

Επισκέπτης
Απο την στιγμη που δεν μπορεις να εχεις τους καλυτερους ολων(κασιγιας, μπουφον, τσεχ κλπ) ειναι πολυ καλο να εχεις ενας απο τους κορυφαιους της αμεσως πιο κατω κλασης.
Πολυ καλος τερματοφυλακας ο ρεινα. Με χτυπητες αδυναμιες ολα αυτα τα χρονια αλλα με εντυπωσιακα πλεονεκτηματα κιολας. Με κυριοτερο την προσωπικοτητα. Οταν εφυγε ο Χιπια, χασαμε το σημειο αναφορας στην αμυνα και τον παικτη με τον οποιο ο ρεινα μπορουσε να ειναι πιο ησυχος.
Ο αντικαταστατης του ηταν ο...κυργιακος. Τι να σχολιασω τωρα?  :grin:
Εχει μεγαλη σημασια και με τι αμυντικους προσπαθεις να συνεννοηθεις.
τύπε ειναι μεγάλος γκαφατζής και έχουμε χάσει παιχνίδια απο αυτόν πάρα πολλά.θα μπορούσες να εχεις πάρει άλλους τερματοφύλακες δεν ειναι ανάγκη να εχεις πάρει μπουφον τσεχ.ειδικά στην αγγλια υπήρχαν.ασε γιατί εχουμε μεγάλη επιτυχία στους τερματοφύλακες.γκρομπελαρ τζειμς  :grin: :grin: άσε γιατί με πιάνουν τα γέλια.μην κοιτάς που είχες ομαδαρα και δεν φαινόντουσαν τα κενα.

Επισκέπτης
Εχω πει 2 πραγματα. Αν η Μαντσεστερ καταφερει να:

1) αφησει την λιβερπουλ για 28 χρονια χωρις πρωταθλημα(οσο εκανα αυτοι για να παρουν δηλαδη)
2) να φτασει τα 5 ευρωπαικα

....τοτε ναι θα παρδεχτω οτι ειναι η  μεγαλυτερη αγγλικη ομαδα.
Ηδη αναγνωριζω οτι αξιζαν να περασουν πρωτοι στα πρωταθληματα.
Αυτο ομως απο μονο του, δεν φτανει.
Η λιβερπουλ αν δεν αποκλειοταν για 5 χρονια τελη '80ς πιστευω οτι θα παιζε ακομα 2-3 τελικους πρωταθλητριων με την ομαδαρα που ειχε. Πιστευω οτι θα παιρνε κι αλλες κουπες.
Μπορει και οχι βεβαια. Ποτε δεν θα μαθουμε.
η Λίβερπουλ πλήρωσε τα τραγικά γεγονότα με τι γιουβεντους.η δε γιουναιτετ είχε τέτοια αβάντα ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν έχει υπάρξει ποτέ σε αγγλικη ομαδα.τουλάχιστον όσο θυμαμαι εγώ.

Επισκέπτης
τύπε πάω να απολαύσω τώρα γιουρκα και λουκα  :grin: :grin:  χιούμορ κάνω μην εκνευριστείς πάλι.στο τέλος θα σε τσιτώσω  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τύπε ειναι μεγάλος γκαφατζής και έχουμε χάσει παιχνίδια απο αυτόν πάρα πολλά.θα μπορούσες να εχεις πάρει άλλους τερματοφύλακες δεν ειναι ανάγκη να εχεις πάρει μπουφον τσεχ.ειδικά στην αγγλια υπήρχαν.ασε γιατί εχουμε μεγάλη επιτυχία στους τερματοφύλακες.γκρομπελαρ τζειμς  :grin: :grin: άσε γιατί με πιάνουν τα γέλια.μην κοιτάς που είχες ομαδαρα και δεν φαινόντουσαν τα κενα.

Ναι αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα του. Τρωει αστεια γκολ ωρες ωρες.
Το θεμα ομως ειναι οτι μεχρι να φαει ενα αστειο, εχει σωσει αλλα 5 σιγουρα. Γι αυτο δεν συμφωνω. Ναι ειναι γκαφατζης σε στιγμες, αλλα χωρις αυτον δεν ξερω που θα παιζαμε τωρα ειλικρινα. Αν ειναι να αλλαξεις παικτες, ξεκινα απο αλλου.
Στο τελος να κρινεις τζεραρντ, σουαρεζ, ρεινα. Δεν εχουμε αλλες σταθερες πλεον. Οι μονοι top class που εχουν μεινει. Ο ρεινα ειναι στους κορυφαιους του κοσμου. Δεν το λεω μονο εγω αυτο. Φαινεται απ το οτι η αξια του ειναι 20εκατομμυρια ευρω(πολυ καλα για τερμα). Και η μιλαν τον ηθελε περσυ και η γιουναιτεντ μεχρι να παρει τον ντε χεα και η σιτι μεχρι να αποφασισει να καθιερωσει τον χαρτ.
Και την αρσεναλ δεν θα την χαλαγε καθολου(μα καθολου).
Αν δεν επαιζε ο κασιγιας στηη ισπανια, θα ταν αυτος βασικος.

Ειμαι χαρουμενος που δεν εχει φυγει. Αυτο μονο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
τώρα που βλεπω το λαζαρο θυμήθηκα ότι είχαμε ενδιαφερθεί για ένα φεγγάρι...μεγάλη επιτυχία αν τον παίρναμε  :2funny:

Ο χριστοδουλοπουλος προ των 2 σοβαρων τραυματισμων ηταν για μεγαλα πραγαματα. Μπορει να επανελθει. Θελει πολλη υπομονη ομως κατι που νομιζω οτι ξερει και ο ιδιος.
Και ο χεντερσον, ο ακουιλανι, ο μπεναγιουν σε καμια περιπτωση δεν ηταν καλυτεροι.....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Καλα δεν υπαρχει μια ψυχη εδω μεσα να πουμε δυο κουβεντες, να συμφωνησουμε, να διαφωνησουμε....επισης μου κανει εντυπωση οτι δεν υπαρχει thread για την tottenham....κανεις? Μα γιατι ρε παιδια? Μονο ελλαντα? Και να χαμε καμια πρωταθληματαρα να λεγα παει στο διαολο... :grin:

άνοιξε θέμα για την Τότεναμ και θα γράψω...

Επισκέπτης
Ο χριστοδουλοπουλος προ των 2 σοβαρων τραυματισμων ηταν για μεγαλα πραγαματα. Μπορει να επανελθει. Θελει πολλη υπομονη ομως κατι που νομιζω οτι ξερει και ο ιδιος.
Και ο χεντερσον, ο ακουιλανι, ο μπεναγιουν σε καμια περιπτωση δεν ηταν καλυτεροι.....
δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά.και πριν τους τραυματισμούς ηταν και ειναι ένας πολύ μέτριος παίχτης.ενα ταλέντο που έμεινε ταλέντο.οι συγκρίσεις ούτε κατά διάνοια.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
δεν πρέπει να μιλάς σοβαρά.και πριν τους τραυματισμούς ηταν και ειναι ένας πολύ μέτριος παίχτης.ενα ταλέντο που έμεινε ταλέντο.οι συγκρίσεις ούτε κατά διάνοια.

σιγα τον παικταρα τον μπεναγιουν ρε ολιβερ....ο μανατζερ του πρεπει ναναι ο καλυτερος στον κοσμο(μετα τον μανατζερ του χαριστεα). Ποσα θυματα βρηκε...Ο χριστοδουλοπουλος ηταν 1,5 χρονο εξω. Θελει χρονο. Μπορει να μην γινει ποτε αυτο που φαινοταν οτι μπορει να γινει, αλλα του αξιζει η επιδειξη υπομονης. Τελος παντων, χεστηκαμε για τον χριστοδουλοπουλο.
Σημερα στηριζουμε χεντερσον(κι ας μην γαμησει ποτε)  :rockon:

άνοιξε θέμα για την Τότεναμ και θα γράψω...

Τυπε δεν θα ανοιξω εγω θεμα για την τοτεναμ...λιβερπουλαρα ειμαστε.  :grin: :rockon:
Συμπαθω την τοτεναμ και θα γουσταρα να δω κατι και γι αυτην, αλλα μεχρι εκει. Αν εισαι εσυ τοτεναμ, ανοιξε το  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom