Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Υπάρχουν σωστοί Άγγλοι; Και γιατί παίζουν μόνο στο αγγλικό πρωτάθλημα;  :birdman:

Πως δεν υπαρχουν  :cool2:
Πηρε εναν σωστο προσφατα(sturridge).
Και παιζουν μονο στο αγγλικο γιατι ειναι απλα το καλυτερο του κοσμου και το πιο καλοπληρωμενο. Γιατι να φυγουν? Σπανια εφευγαν οι Αγγλοι ουτως ή αλλως και καλα εκαναν  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Πως δεν υπαρχουν  :cool2:
Πηρε εναν σωστο προσφατα(sturridge).
Και παιζουν μονο στο αγγλικο γιατι ειναι απλα το καλυτερο του κοσμου και το πιο καλοπληρωμενο. Γιατι να φυγουν? Σπανια εφευγαν οι Αγγλοι ουτως ή αλλως και καλα εκαναν  ;)

OK, το πάω παραπέρα. Η εθνική Αγγλίας γιατί παίρνει τα παπάκια μου τα τελευταία χρόνια;  :birdman:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
OK, το πάω παραπέρα. Η εθνική Αγγλίας γιατί παίρνει τα παπάκια μου τα τελευταία χρόνια;  :birdman:

Γιατι ποτε δεν ηταν ομαδα οσα αστερια και αν ειχε και γιατι(πολυ βασικοτερο απ οσο νομιζουν καποιοι) οσους παικτες κι αν βγαζει το αγγλικο ποδοσφαιρο, δεν βγαζει μεγαλους τερματοφυλακες. Δεν θυμαμαι ουτε ενα μεγαλο αγγλο τερματοφυλακα 25 χρονια που βλεπω μπαλα  ;)
Το 2002 και το 2006 ηταν οι ευκαιριες τους(εστω και χωρις τερμα). Απο τη στιγμη που δεν τα καταφεραν εκει με εκεινους τους παικτες, θα αργησει πολυ να κανει ξαστερια για τους Αγγλους  :pipa1:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Μεγαλη προσπαθεια και πολυ μεγαλο ματς. 3-1 ειναι ακομα και μαλλον δεν προλαβαινουμε αλλα....
το παλεψε οσο μπορουσε. Δεν ηταν ευκολο να ανατρεψεις το 2-0 της ζενιτ. Παλεψαν ομως. Ειμαι ευχαριστημενος. Μπραβο.

ΥΓ. Το ειδα ολο. Ουτε τον βαζελο στο μπασκετ δεν ειδα για την λιβερπουλαρα.  :rockon:
Αξιζε τον κοπο  :rockon:
YNWA  :rockon:

Επισκέπτης
Ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε πως η εθνικη Γερμανιας παραδοσιακα τα παει καλα στις διοργανωσεις επειδη κανουν την χειμερινη διακοπη και οι παικτες ξεκουραζονται,ειχαν σκεφτει να το κανουν και στην Αγγλια αυτο.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Αυτός ο Suarez είναι παικταράς. 'Αλλον έναν τέτοιο να είχαμε θα την κερδίζαμε σίγουρα την κούπα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε πως η εθνικη Γερμανιας παραδοσιακα τα παει καλα στις διοργανωσεις επειδη κανουν την χειμερινη διακοπη και οι παικτες ξεκουραζονται,ειχαν σκεφτει να το κανουν και στην Αγγλια αυτο.

Για 2 βδομάδες παραπάνω; :think:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αυτός ο Suarez είναι παικταράς. 'Αλλον έναν τέτοιο να είχαμε θα την κερδίζαμε σίγουρα την κούπα.

Ναι αλλα ειναι και μεγας βουτηχτης επισης....εναν ψηλο διπλα του θα θελαμε για να δεσουν...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Παντως το 2ο γκολ φαουλ , ειναι φοβερη εκτελεση . Κατα τα αλλα η Λιβερπουλ δεν ειναι για παραπανω δηστυχως. Θελει παικτες και δουλεια πολυ για να γινει η ομαδα που ηταν εστω πριν 5 χρονια. Για να παρει και τιτλο στο νησι ,  θα αργησουμε χρόοοοονια να το δουμε.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Παντως το 2ο γκολ φαουλ , ειναι φοβερη εκτελεση . Κατα τα αλλα η Λιβερπουλ δεν ειναι για παραπανω δηστυχως. Θελει παικτες και δουλεια πολυ για να γινει η ομαδα που ηταν εστω πριν 5 χρονια. Για να παρει και τιτλο στο νησι ,  θα αργησουμε χρόοοοονια να το δουμε.
Καλά στο νησί έχει κατασκηνώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ο τσίχλας, που χώρος για άλλον...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλά στο νησί έχει κατασκηνώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ο τσίχλας, που χώρος για άλλον...
δεν εχει ανταγωνισμο ...

σιτυ μετρια, τσελσι μετρια, λιβερπουλ χαλια, αρσεναλ χαλια..

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
δεν εχει ανταγωνισμο ...

σιτυ μετρια, τσελσι μετρια, λιβερπουλ χαλια, αρσεναλ χαλια..
Συμφωνώ stam ...η σίτυ άν δεν αλλάξει προπονητή αρχίδια. και πέρσι με την ψυχή στο στόμα το πήρε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Έχει πέσει πολύ η πρέμιερ, κακά τα ψέματα. Μόνο και μόνο να δεις πόσες αγγλικές ομάδες πάνε καλά στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια τα λέει όλα

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Έχει πέσει πολύ η πρέμιερ, κακά τα ψέματα. Μόνο και μόνο να δεις πόσες αγγλικές ομάδες πάνε καλά στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια τα λέει όλα
Η Ιταλία είναι η ανερχόμενη δύναμη τώρα...Πιστεύω στον τελικό CL θα είναι σίγουρα κάποια από τις Μίλαν, Γιούβε

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.858
Πόντοι
16.055
Μαγκες τον Ροτζερς πως τον κοβετε σαν προπονητη???Κανει για το επιπεδο της Λιβερπουλ η οχι??Γιατι εγω εχω μερικες ενστασεις για το προσωπο του..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Liverpool F.C. . The living dead !

επρεπε να λεγεται το θρεντ :rolleyes:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
597
Πόντοι
306
.

Η Αρχικη ενδεκαδα

800px-Liverpool_1892-1893.jpg

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πουστράκο σ' αυτή την ομάδα. Κάνω λάθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom