kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Πολύ απλά, γιατί είναι... Άγγλοι!
Μα ειναι οι....λαθος Αγγλοι!
Οι...σωστοι δεν παιζουν στην λιβερπουλ!
Πολύ απλά, γιατί είναι... Άγγλοι!
Μα ειναι οι....λαθος Αγγλοι!
Οι...σωστοι δεν παιζουν στην λιβερπουλ!
Υπάρχουν σωστοί Άγγλοι; Και γιατί παίζουν μόνο στο αγγλικό πρωτάθλημα;
Πως δεν υπαρχουν
Πηρε εναν σωστο προσφατα(sturridge).
Και παιζουν μονο στο αγγλικο γιατι ειναι απλα το καλυτερο του κοσμου και το πιο καλοπληρωμενο. Γιατι να φυγουν? Σπανια εφευγαν οι Αγγλοι ουτως ή αλλως και καλα εκαναν ;)
OK, το πάω παραπέρα. Η εθνική Αγγλίας γιατί παίρνει τα παπάκια μου τα τελευταία χρόνια;
Ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε πως η εθνικη Γερμανιας παραδοσιακα τα παει καλα στις διοργανωσεις επειδη κανουν την χειμερινη διακοπη και οι παικτες ξεκουραζονται,ειχαν σκεφτει να το κανουν και στην Αγγλια αυτο.OK, το πάω παραπέρα. Η εθνική Αγγλίας γιατί παίρνει τα παπάκια μου τα τελευταία χρόνια;
Ειχα διαβασει μια ερευνα που ελεγε πως η εθνικη Γερμανιας παραδοσιακα τα παει καλα στις διοργανωσεις επειδη κανουν την χειμερινη διακοπη και οι παικτες ξεκουραζονται,ειχαν σκεφτει να το κανουν και στην Αγγλια αυτο.
Αυτός ο Suarez είναι παικταράς. 'Αλλον έναν τέτοιο να είχαμε θα την κερδίζαμε σίγουρα την κούπα.
Καλά στο νησί έχει κατασκηνώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ο τσίχλας, που χώρος για άλλον...Παντως το 2ο γκολ φαουλ , ειναι φοβερη εκτελεση . Κατα τα αλλα η Λιβερπουλ δεν ειναι για παραπανω δηστυχως. Θελει παικτες και δουλεια πολυ για να γινει η ομαδα που ηταν εστω πριν 5 χρονια. Για να παρει και τιτλο στο νησι , θα αργησουμε χρόοοοονια να το δουμε.
δεν εχει ανταγωνισμο ...Καλά στο νησί έχει κατασκηνώσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ο τσίχλας, που χώρος για άλλον...
Συμφωνώ stam ...η σίτυ άν δεν αλλάξει προπονητή αρχίδια. και πέρσι με την ψυχή στο στόμα το πήρεδεν εχει ανταγωνισμο ...
σιτυ μετρια, τσελσι μετρια, λιβερπουλ χαλια, αρσεναλ χαλια..
Η Ιταλία είναι η ανερχόμενη δύναμη τώρα...Πιστεύω στον τελικό CL θα είναι σίγουρα κάποια από τις Μίλαν, ΓιούβεΈχει πέσει πολύ η πρέμιερ, κακά τα ψέματα. Μόνο και μόνο να δεις πόσες αγγλικές ομάδες πάνε καλά στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια τα λέει όλα
Η Ιταλία είναι η ανερχόμενη δύναμη τώρα...Πιστεύω στον τελικό CL θα είναι σίγουρα κάποια από τις Μίλαν, Γιούβε
.
Η Αρχικη ενδεκαδα
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πουστράκο σ' αυτή την ομάδα. Κάνω λάθος?