Νέα

Liverpool F.C. . The living legend !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Αρτέμης...
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Υπερβάλλεις λίγο.

Είναι τόσο κακός ο Henrique,o Allen,o Sterling,k o Shelvey to name but a few που λένε κ στο χωριό μου?

Όντως σέντερ μπακ χρειάζεται 2.

Δεν υπερβαλλω νομιζω. Ο Sterling ειναι ο πιο ελπιδοφορος απο οσους εγραψες. Δεν ειναι ετοιμος ακομα ομως.
Ο Enrique και ο shelvey δεν ειναι κακοι, απλα δεν ειναι για βασικοι.
Σκεψου πχ τι παικτες ειχε στην θεση τους πριν λιγα χρονια. Riise για αριστερο μπακ και Gerrard στα ντουζενια του.
Για την λιβερπουλ μιλαμε.

Παικτες στην αγορα θα υπαρχουν αρκετοι το καλοκαιρι σε πολυ καλη τιμη αν αναλογιστουμε την ποιοτητα τους.
Ιδου μερικοι.

- Kaka (οκ δεν ειναι οπως παλια αλλα τι συζηταμε τωρα? αν κανει ή οχι?  :grin:)για επιτελικος
Στα 15εκ. κοστολογειται.

- Vargas (της φιορεντινα). Μπορει να παιξει τοσο αρ.χαφ οσο και αρ.μπακ(κοινως ειναι winger και μπορει να παρει ολη την πτερυγα ανετα)
Με 10 εκ. γινεται η δουλεια.

- Jesus Navas (πολυ καιρο εμεινε στην σεβιλλη. Η αρσεναλ με cazorla-αναλογη περιπτωση- ελυσε το προβλημα της)
15 εκατομμυρια.

- Κυριακος Παπαδοπουλος (οποια ομαδα τον παρει εχει κανει jackpot. Ο πιο ελπιδοφορος ελληνας απο την εποχη του σειταριδη. Και στοπερ και αμ.χαφ)
20 εκατομμυρια(δεδομενου οτι το καλοκαιρι εκανε 10 και δεν πουληθηκε, η τιμη του πλεον διπλασιαστηκε αλλα και παλι κελεπουρι τον λες)

- Αnsaldi. Ο επομενος zanetti. Παιζει στην kazan. Πολυ καλος και στις δυο πλευρες. Αριστερο και δεξι μπακ μαζι.
7 με 8 εκατομμυρια τον δινουν οι ρωσοι.

- Otamendi. Aυτος ειναι λιγο ακριβος λογω ομαδας(πορτο). Ο καλυτερος αργεντινος στοπερ απο την εποχη του samuel.
20 εκατομμυρια.

- Valbuena. Η μαρσειγ τον δινει με 10 εκατομμυρια. Πολυ καλος, γρηγορος με εξαιρετικη ντριμπλα και σεντρα, μαζι με sterling και navas πχ σου λυνουν μονιμα το θεμα εξτρεμ.

Ολοι οι παραπανω εχουν ακουστει για την λιβερπουλ, δεν τους εβγαλα απο το μυαλο μου.
Δεν ειπαμε να τους παρει ολους.
Λεφτα εχει η ομαδα να δωσει. Το θεμα ειναι επιτελους να τα δωσει εκει που πρεπει.
Δεν ειναι δυνατον να δινει 40 εκατομμυρια(!!!) για τον carroll και 15 και 20 μυρια για τον καθε πιτσιρικο ουαλο που απλα εχει παιξει σε πρωταθλημα ρεζερβων!

Απο την στιγμη που μπορει να δωσει 40,50 και 60 μυρια λοιπον τα πραγαματα ειναι πολυ ευκολα.
Σωστες κινησεις χρειαζεται.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αν εξαιρέσεις τον ενρίκε και λίγο τον στέρλινγ (δε μείναν και πολλοί) οι άλλοι είναι μέτριοι, ειδικά όταν μιλάμε για την Λίβερπουλ, με λάμδα κεφαλαίο!
Δεν έχεις αδικο αλλά με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να αγοράζονται μόνο παίκτες επιπέδου Σουάρες για να φτάσει εκί που ήτανε η Λίβερπουλ...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν υπερβαλλω νομιζω. Ο Sterling ειναι ο πιο ελπιδοφορος απο οσους εγραψες. Δεν ειναι ετοιμος ακομα ομως.
Ο Enrique και ο shelvey δεν ειναι κακοι, απλα δεν ειναι για βασικοι.
Σκεψου πχ τι παικτες ειχε στην θεση τους πριν λιγα χρονια. Riise για αριστερο μπακ και Gerrard στα ντουζενια του.
Για την λιβερπουλ μιλαμε.

Παικτες στην αγορα θα υπαρχουν αρκετοι το καλοκαιρι σε πολυ καλη τιμη αν αναλογιστουμε την ποιοτητα τους.
Ιδου μερικοι.

- Kaka (οκ δεν ειναι οπως παλια αλλα τι συζηταμε τωρα? αν κανει ή οχι?  :grin:)για επιτελικος
Στα 15εκ. κοστολογειται.

- Vargas (της φιορεντινα). Μπορει να παιξει τοσο αρ.χαφ οσο και αρ.μπακ(κοινως ειναι winger και μπορει να παρει ολη την πτερυγα ανετα)
Με 10 εκ. γινεται η δουλεια.

- Jesus Navas (πολυ καιρο εμεινε στην σεβιλλη. Η αρσεναλ με cazorla-αναλογη περιπτωση- ελυσε το προβλημα της)
15 εκατομμυρια.

- Κυριακος Παπαδοπουλος (οποια ομαδα τον παρει εχει κανει jackpot. Ο πιο ελπιδοφορος ελληνας απο την εποχη του σειταριδη. Και στοπερ και αμ.χαφ)
20 εκατομμυρια(δεδομενου οτι το καλοκαιρι εκανε 10 και δεν πουληθηκε, η τιμη του πλεον διπλασιαστηκε αλλα και παλι κελεπουρι τον λες)

- Αnsaldi. Ο επομενος zanetti. Παιζει στην kazan. Πολυ καλος και στις δυο πλευρες. Αριστερο και δεξι μπακ μαζι.
7 με 8 εκατομμυρια τον δινουν οι ρωσοι.

- Otamendi. Aυτος ειναι λιγο ακριβος λογω ομαδας(πορτο). Ο καλυτερος αργεντινος στοπερ απο την εποχη του samuel.
20 εκατομμυρια.

- Valbuena. Η μαρσειγ τον δινει με 10 εκατομμυρια. Πολυ καλος, γρηγορος με εξαιρετικη ντριμπλα και σεντρα, μαζι με sterling και navas πχ σου λυνουν μονιμα το θεμα εξτρεμ.

Ολοι οι παραπανω εχουν ακουστει για την λιβερπουλ, δεν τους εβγαλα απο το μυαλο μου.
Δεν ειπαμε να τους παρει ολους.
Λεφτα εχει η ομαδα να δωσει. Το θεμα ειναι επιτελους να τα δωσει εκει που πρεπει.
Δεν ειναι δυνατον να δινει 40 εκατομμυρια(!!!) για τον carroll και 15 και 20 μυρια για τον καθε πιτσιρικο ουαλο που απλα εχει παιξει σε πρωταθλημα ρεζερβων!

Απο την στιγμη που μπορει να δωσει 40,50 και 60 μυρια λοιπον τα πραγαματα ειναι πολυ ευκολα.
Σωστες κινησεις χρειαζεται.
Συμφωνώ σε όλα εκτός από το ότι ο Ρίσε ήταν παιχταράς...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.842
Πόντοι
16.055
Μην ξεχναμε οτι η Λιβερπουλ δεν παιζει τα τελευταια χρονια στο CL και το CL ειναι κινητρο για να ερθουν πρωτοκλασσατοι παιχτες..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Kαποιος με ειχε ρωτησει προ ημερων σε αλλο thread(δεν θυμαμαι τωρα δυστυχως) πως θα μου φαινοταν ο σναιντερ στην λιβερπουλαρα. Τοτε ειχα απαντησει οτι ειχε ηδη κλεισει στην τοτεναμ. Μαλακιες ελεγα παρασυρομενος απο μαλλον αναξιοπιστο τελικα site.
Ο τυπος εκλεισε τελικα στην ...γαλατασαραι με 15 μυρια!  :headbang:
Μεγαλη μεταγραφη για τους τουρκους(παντα εκαναν μεταγραφαρες βεβαια οι τουρκοι οχι μονο τωρα) αλλα ....ρε μαλακες εκει στο λιβερπουλ κοιμαστε ορθιοι γαμωτο....
Με 15 μυρια λυναμε το προβλημα μας στο δημιουργικο κομματι. Τι να πω ρε πουστη μου.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Kαποιος με ειχε ρωτησει προ ημερων σε αλλο thread(δεν θυμαμαι τωρα δυστυχως) πως θα μου φαινοταν ο σναιντερ στην λιβερπουλαρα. Τοτε ειχα απαντησει οτι ειχε ηδη κλεισει στην τοτεναμ. Μαλακιες ελεγα παρασυρομενος απο μαλλον αναξιοπιστο τελικα site.
Ο τυπος εκλεισε τελικα στην ...γαλατασαραι με 15 μυρια!  :headbang:
Μεγαλη μεταγραφη για τους τουρκους(παντα εκαναν μεταγραφαρες βεβαια οι τουρκοι οχι μονο τωρα) αλλα ....ρε μαλακες εκει στο λιβερπουλ κοιμαστε ορθιοι γαμωτο....
Με 15 μυρια λυναμε το προβλημα μας στο δημιουργικο κομματι. Τι να πω ρε πουστη μου.....

Πάτε για τον Κουτίνιο της ίντερ τώρα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ο τυπος εκλεισε τελικα στην ...γαλατασαραι με 15 μυρια!  :headbang:
Τόσες ομάδες τον ήθελαν κ αυτός πήγε στα λεφτά...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

Δεν είναι κακός ρε 'συ.
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όποιον πολλά υποσχόμενο έχετε πάρει στο κέντρο δεν έχει αποδωσει τα αναμενόμενα. Ίσως φταίει κι η επιβλητική παρουσία του Τζέραντ, δεν ξέρω

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν είναι κακός ρε 'συ.
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όποιον πολλά υποσχόμενο έχετε πάρει στο κέντρο δεν έχει αποδωσει τα αναμενόμενα. Ίσως φταίει κι η επιβλητική παρουσία του Τζέραντ, δεν ξέρω

Τυπε το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ καταλαβαινουν οτι η ομαδα χρειαζεται ετοιμους παικτες. Ναι ΚΑΙ φιρμες. Κανεις ταλαντουχος δεν εχει βγει στην λιβερπουλ. Δεν ειμαστε αρσεναλ, δεν εχουμε βενγκερ να ξερει πως θα τους φτιαξει.
Την τρελλα μου  :headbang: :headbang: :headbang:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Αδικείς πολύ τον τωρινό προπονητή ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες τους έμαθε να παίζουν παιχνίδι τύπου Μπαρτσελόνα (σαν φιλοσοφία εννοώ)...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αδικείς πολύ τον τωρινό προπονητή ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες τους έμαθε να παίζουν παιχνίδι τύπου Μπαρτσελόνα (σαν φιλοσοφία εννοώ)...

Δεν ξερω αν κανεις πλακα ή οχι αλλα το θεμα τωρα δεν ειναι ο προπονητης.
Το θεμα ειναι η γραμμη της διοικησης. Αναλογα με το μπατζετ και την γραμμη θα κινηθει και ο ροτζερς. Δεν εχω εκφρασει ακομα γνωμη για αυτον, περιμενω, δικαιουται τον χρονο του(αν και για λιβερπουλ περισσοτερο μαθητευομενο μαγο θα τον χαρακτηριζα αλλα τεσπα).
Αν εβγαινε βεβαια η δοικηση τωρα και του λεγε παρε 60 μυρια και κανε την ομαδα περα απο ανταγωνιστικη και εμπορικη, θα καναμε αλλη συζητηση.
Γιατι δεν νομιζω οτι προτιμαει κανεις τον κουτινιο απ τον σναιντερ πχ.
Anyway, αρκετα γκρινιαξα. Ειδωμεν  ;)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.842
Πόντοι
16.055
Ο Σναιντερ ζηταγε μεγαλο συμβολαιο το οποιο ουτε η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ δεν το εδινε(που εχει 4-5 φορες περισσοτερα εσοδα απο την Λιβερπουλ)..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν ξερω αν κανεις πλακα ή οχι αλλα το θεμα τωρα δεν ειναι ο προπονητης.
Το θεμα ειναι η γραμμη της διοικησης. Αναλογα με το μπατζετ και την γραμμη θα κινηθει και ο ροτζερς. Δεν εχω εκφρασει ακομα γνωμη για αυτον, περιμενω, δικαιουται τον χρονο του(αν και για λιβερπουλ περισσοτερο μαθητευομενο μαγο θα τον χαρακτηριζα αλλα τεσπα).
Αν εβγαινε βεβαια η δοικηση τωρα και του λεγε παρε 60 μυρια και κανε την ομαδα περα απο ανταγωνιστικη και εμπορικη, θα καναμε αλλη συζητηση.
Γιατι δεν νομιζω οτι προτιμαει κανεις τον κουτινιο απ τον σναιντερ πχ.
Anyway, αρκετα γκρινιαξα. Ειδωμεν  ;)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμένεις από τη Λίβερπουλ (σε οποιοδήποτε επίπεδο)....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς περιμένεις από τη Λίβερπουλ (σε οποιοδήποτε επίπεδο)....

Οτι θα περιμενε καποιος απο την 4η εμπορικοτερη ομαδα στον κοσμο παρολο που εχει 20 ποσα χρονια να παρει πρωταθλημα  ;)
Κοινως τιποτα λιγοτερο απο την επιστροφη της εκει που θεωρω οτι ανηκει.
Στην ελιτ. Αν οχι στην κορυφη(ακομα) τοτε σιγουρα στις παρυφες.
Λεφτα εχει, κοσμο εχει(ασυγκριτο), πρεστιζ οσο λιγες.
Λιβερπουλ ειμαι φιλαρακι. The world is not enough  ;)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Οτι θα περιμενε καποιος απο την 4η εμπορικοτερη ομαδα στον κοσμο παρολο που εχει 20 ποσα χρονια να παρει πρωταθλημα  ;)
Κοινως τιποτα λιγοτερο απο την επιστροφη της εκει που θεωρω οτι ανηκει.
Στην ελιτ. Αν οχι στην κορυφη(ακομα) τοτε σιγουρα στις παρυφες.
Λεφτα εχει, κοσμο εχει(ασυγκριτο), πρεστιζ οσο λιγες.
Λιβερπουλ ειμαι φιλαρακι. The world is not enough  ;)
Κατανοητό.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Η γαλατασαραι πηρε και ............ντρογκμπα μετα τον σναιντερ  :S :S :S :S :S :S :S :S
Ενας ερντογκαν τελικα αρκουσε για να γινει μια χωρα ΔΥΝΑΜΗ μεσα σε λιγα χρονια.
Σαρωνουν παντου οι τουρκοι. Στα παντα. Λογικο να αρχισουν να σαρωνουν και στα αθλητικα πλεον.....
εδω με σαμαρα, βενιζελο, τσιπρα, μιχαλολιακο, παπαρηγα και δεν συμμαζευεται ο αθλητισμος δεν θα αναπτυχθει ποτε. Τελεια και παυλα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Mας φυστικωσε η Ζενιτ...αναμενομενο μεχρι ενος σημειου γιατι ειναι καλυτερη ομαδα.
Απλα βλεποντας τον Hulk στους Ρωσους καπου με επιασε μελαγχολια. Γιατι η Λιβερπουλ δεν παιρνει τετοιους παικτες και προτιμαει να τα σκορπαει σε διαφορους Carroll...
Τεσπα δεν νομιζω οτι γυριζει η κατασταση στην ρεβανς. Πρεπει να τα δωσουν ολα στο πρωταθλημα μηπως και βαλουν απο κατω μια εκ των τσελσι, τοτεναμ. Δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom