Επισκέπτης
Να μου θυμίζεις τυχόν παρατυπίες μου μην τυχόν και εκτεθώ σε κανέναν επιτήδειο που θέλει να τις ξεθάψειΑυτό είναι...
Τώρα τελείωσες...
Τελευταίος και ίσως καταιδρωμένος...
Να μου θυμίζεις τυχόν παρατυπίες μου μην τυχόν και εκτεθώ σε κανέναν επιτήδειο που θέλει να τις ξεθάψειΑυτό είναι...
Τώρα τελείωσες...
Τελευταίος και ίσως καταιδρωμένος...
κοιταξε επειδη ολλα απ αυτους ξεκινανε! μεχρι και τα κωλοπαιχνιδα με τους λαλακιδες στην tv μοδα απο τους Αμερικανους γιναν! σχεδον ολλα!Οχι εννοώ οτι όπως εμάς μας φαίνονται παπαριές τα γυναικεία περιοδικά έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι μαλακίες που λένε οι Αμερικανοί αρέσουν στις γκόμενες.
Γενικά για Ευρώπη καλό είναι κατά τη γνώμη μου το στυλ του Κροάτη badboy.Αυτός λέει αρκετά σωστά πράγματα.Πάντως βασικά είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης το πόσο σωστά κόβεις τη γκόμενα.Αμα σε γουστάρει για να χάσει το ενδιαφέρον της πρέπει να κάνεις κάποιο χοντρό λάθος.Αν πας στην Ελλάδα με στυλ badboy και μιλάς στη γκόμενα στο αυτί ή τη στριμώχνεις στους τοίχους ή την τραβάς από το καρπό για πιρουέτα ή βάζεις τα χέρια στο τραπέζι σίγουρα τραβάς την προσοχή των άλλων αντρών.Το cockblock είναι πολύ σοβαρός παράγοντας.
Καληνύχτα Bottom ;)
ρε ο κιθαρας ποσους κλωνους εφτιαξε...
εγω πιστευω οτι ειναι ο φανουρης τζουρας
Ρε bottom σε τσάκωσα
Αντε πάλι!
Πρίν εφτά ημέρες ένας baros είπε ότι είμαι κλώνος ενός κιθάρα,
Εσύ τώρα αναφέρεις για κάποιον bottom.
Για να δούμε, θα τριτώσει;
Τώρα έπεσες διάνα... Οι παντρεμένοι παίζει και να γαμούν λιγότερο απ' όλους
Χέσε τις έρευνες. Καμιά έρευνα δεν θα κάνει κουμάντο στ' αρχίδια σου.
Αν γαμάς στα μπουρδελάκια του δεκάρικου μέρα παρά μέρα βγαίνει 150 ευρά το μήνα.
Αν γαμάς τρεις φορές τη βδομάδα βγαίνει 120 ευρά.
Δεν νομίζω ότι για 30 ευρά αξίζει να μετριάζεις τη χαρά σου :-
Η λογιστικη λεει, αν πηγαινεις μερα παρα μερα στο δεκαρικοΦιλε καθησα και το ξανασκεφτηκα. Εχεις δικιο ρε γαμωτο. Δεν πρεπει να κανουμε καμια εκπτωση στο σεξ. Μερα παρα μερα και τα μυαλα στα καγκελα!
Καλησπέρες σε όλους.
Είμαι ενας απο αυτούς τους λίγους (ή πολλούς?) που προσπαθούνε να κανουνε καμακι σε γυναικες, διακριτικα παντα.
Έχω γνωρισει γυναικες απο το καμακι, αλλα ομολογω πως ειναι πολλες οι οποιες σνομπαρουνε/φοβουνται/αρνουνται να γνωρισουν ενα αγνωστο ατομο που τους φλερταρει και μαλιστα φερονται και με αγενεια λες και προσπαθεις να τις βιασεις.
Καποιοι μου λενε πως πλεον ολοι στο ελλαντα ψαχνουνε γκομενα απο το facebook και πως ειναι ματαιο να προσπαθεις να γνωρισεις αγνωστη γκομενα απο κοντα.
Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσες γυναικες ανταποκρινονται στο καμακι, αλλα πιστευω πως πλεον και λογω της γενικης κοινωνικης αποξενωσης και σταρχιδισμου του ελληνα, θελει πολυ προσπαθεια και τρεξιμο.
Εγω ειμαι ετοιμος να τα κανω αυτα αλλα προβληματιζομαι γιατι σε αυτη τη κοινωνια εχουνε γινει τοσο δυσκολες οι κοινωνικες σχεσεις.
Δεν εχω ατομα που θα μου εκαναν κονε.
Ολοι κοιτανε την παρτη τους.
Θα συνεχισω τον αγωνα.
Θα ηθελα απλα καμια συμβουλη απλα για να μην χανω τον χρονο ασκοπα καποιες φορες.
Επισης οποιος/α θελει θα ηθελα να τοποθετηθει πανω στο καμακι και να αναφερει σκεψεις/αποψεις.
Αν θελετε μετα μπορω να σας πω και περιστατικα απο καμακια που δεν κατεληξαν σε σχεση/σεξ να γελασουμε.
''Καμάκι'' τί ορίζεις,τί τις λες στο περίπου;;;εχω κανει πολυ καμακι στην ζωη μου με την μηχανη οταν ειμαι στο δρομο και μ αρεσει καποιο μουνι αμεσως χωνομαι..
ενα εχω να πω..
ειναι δυσκολο οσο και να γουσταρουν γιατι φοβουνται η γιατι θελουν να το παιξουν ντιβες..
σε πιτσιρικες πιανει παντως,εχω φαει αρκετα καλα..
και απο το fb επισης..
αλλα οι σχεσεις οι πετυχημενες συνηθως ερχονται απο γνωριμια μεσω κυκλου η φιλης..
και μην ξεχνατε αν εχετε μια φιλη μαζι τοτε το καμακι ισσως να ερθει και απο την γυναικα..
''Καμάκι'' τί ορίζεις,τί τις λες στο περίπου;;;
Αυτός είναι ο Picker που όλοι αγαπήσαμεΦιλε καθησα και το ξανασκεφτηκα. Εχεις δικιο ρε γαμωτο. Δεν πρεπει να κανουμε καμια εκπτωση στο σεξ. Μερα παρα μερα και τα μυαλα στα καγκελα!
Αυτός είναι ο Picker που όλοι αγαπήσαμε
Το σεξ αποτελει μεγαλο κινητρο. Οταν σκεφτομαι να το μειωσω, χανω και την ορεξη για δουλεια. Μερικες φορες με παιρνει απο κατω οταν εχω αποτυχημενες προσπαθειες (δεν καταφερνω να τελειωσω) και αναγκαζομαι να πληρωσω διπλη ταριφα για να μη φυγω στεγνος, εχω ομως καταλαβει οτι αυτες οι αποτυχιες δεν οφειλονται τοσο στην εντονη συχνοτητα οσο στην ψυχολογια της στιγμης. Η λυση δεν ειναι να μειωσεις το σεξ αλλα να βελτιωσεις την ψυχολογια σου και να συνεχισεις να προσπαθεις με τον ιδιο ρυθμο και...
Στο τελος θα τα καταφερεις!
Φίλε αν δεν μπορείς να τελειώσεις, πάρε κώλο. Η στενότητα μπορεί να επισπεύσει την εκσπερμάτωση.
τυπε οταν λενε δεν μπορω να τελειωσω εννοουν
οτι δεν τους σηκωθηκε καν απλα καποιοι ντρεπονται
να το πουν
το εχω ξαναπει και τα μπουρδελα εχουν τα ασχημα τους.
Παιζει να κατσεις σε μερα που πας μια χαρα και κατι γινεται στραβα μεσα
και χανεις το 1ο 20αρικο και συνηθως οταν χανεις το 1ο μετα πανε και τα αλλα