Επισκέπτης
Έτσι και χάσω το πρώτο εικοσάρικο, την πουλεύω και πάω στο καπάκι σε άλλο μαγαζί.
Ως τώρα έχω αποδείξει ότι όλες τις φορές έφταιγε η γκόμενα
τυπε οταν λενε δεν μπορω να τελειωσω εννοουν
οτι δεν τους σηκωθηκε καν απλα καποιοι ντρεπονται
να το πουν
το εχω ξαναπει και τα μπουρδελα εχουν τα ασχημα τους.
Παιζει να κατσεις σε μερα που πας μια χαρα και κατι γινεται στραβα μεσα
και χανεις το 1ο 20αρικο και συνηθως οταν χανεις το 1ο μετα πανε και τα αλλα
ΤΥπε η λυση γενικοτερα ειναι να χαλαρωσεις
και να μην εχεις κολληματα.
xaxaxaxaxaxa!!Ρε μη τρελαίνεστε.
Το να χύσεις δεν είναι σκοπός.
Το να το φχαριστηθείς είναι ο σκοπός.
Μην το πάτε
σαν κάτι κακές πουτάνες
που λένε "άντε χύσε να τελειώσουμε".
Ρε μη τρελαίνεστε.
Μην το πάτε
σαν κάτι κακές πουτάνες
Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.Ρε μη τρελαίνεστε.
Μην το πάτε
σαν κάτι κακές πουτάνες
Ρε μη τρελαίνεστε.
Μην το πάτε
σαν κάτι κακές πουτάνες
Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
Τώρα τελευταία μελετώ ταντρικό σεξ στη θεωρία.
Σ' αυτό η εκσπερμάτωση είναι εντελώς προαιρετική μέχρι και ανεπιθύμητη.
Και όμως φίλε, είναι ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω που (θεωρητικά πάντα) σου επιτρέπει να κάνεις σεξ για ώρες.
Ενδιαφέρον φαίνεται προς το παρόν.
Αυτό μ' ανησυχεί κι εμένα επειδή άμα δεν χύνεις ταλαιπωρείται ο προστάτης.Το ξερω αλλα αυτο μπορει να σου κανει κακο. Εχουνε κατι τρελα βιτσια οι Ασιατες.
Έτσι και χάσω το πρώτο εικοσάρικο, την πουλεύω και πάω στο καπάκι σε άλλο μαγαζί.
Αυτό μ' ανησυχεί κι εμένα επειδή άμα δεν χύνεις ταλαιπωρείται ο προστάτης.
Δεν υπάρχουν κακοί εραστές τύπε. Μόνο φόλες γκόμενεςΚι εγω συνηθως αυτο κανω και πετυχαινει. Μονο μια φορα μου ετυχε να μην τελειωσω ουτε με τη δευτερη πουτανα και να παω σε τριτη.
Δηλαδή καμιά φορά που πάω για γαμήσι τρεις και τέσσερις φορές στη τσάρκα είναι καλό;Ετσι μπραβο. ;) Να ξερεις οτι πλεον οι ειδικοι συνιστουν να χυνεις οσο πιο συχνα μπορεις. Βοηθαει και τον προστατη αλλα και την υγεια γενικοτερα. Απο εκει και περα πρεπει να κανεις τα κουμαντα σου ωστε να εισαι γαμικουλας και οχι μαλακας.
Δηλαδή καμιά φορά που πάω για γαμήσι τρεις και τέσσερις φορές στη τσάρκα είναι καλό;
Δουλεύει τύπε.Ξέρω εγώΚαι όμως φίλε, είναι ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω που (θεωρητικά πάντα) σου επιτρέπει να κάνεις σεξ για ώρες.
Ενδιαφέρον φαίνεται προς το παρόν.
Εξαρτάται. Για πολλούς αν έχουν χύσει μία φορά, τους βοηθάει να κρατηθούν για μεγαλύτερη διάρκεια σε δυνατό σφυροκόπημα. Αυτό προκαλεί μέγιστη στύση.Αν χύσεις όμως κάποιες φορές
εντός της ημέρας
οι επόμενες στύσεις
δεν είναι 100%.
Ναι αλλά αν είσαι έτσι φορτωμένος από δύο γκόμενες, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να τελειώσεις στο πι και φι στην τρίτη.Για μένα δεν είναι απαραίτητο το χύσιμο.
Καμιά φορά όταν είναι η γυναίκα μου για Σαββατιάτικα ψώνια
πάω σε γαμηστρώνα
και παίρνω 3 cg από μία ώρα
με κενά μισής ενδιάμεσα
και χύνω μόνο με την τελευταία.
Συνήθειο είναι τύπε και πρέπει να παίρνεις στανταράκια σ' αυτές τις περιπτώσεις για να έχεις καλές πιθανότητες επιτυχίας.Αυτα μονο εσυ κι ο streetwalker τα καταφερνετε. :o
Έχεις μελετήσει ταντρικό σεξ τύπε; :oΔουλεύει τύπε.Ξέρω εγώ
Εγώ συνήθως άμα πάρω τρεις γκόμενες απανωτές στα μπουρδέλα, στη δεύτερη παίζει να μην χύσω. Στην πρώτη και στην τρίτη χύνω κανονικά.
Συνήθειο είναι τύπε και πρέπει να παίρνεις στανταράκια σ' αυτές τις περιπτώσεις για να έχεις καλές πιθανότητες επιτυχίας.
Μπορείς να ελέγχεις εντελώς την εκσπερμάτισή σου;Όχι,αλλά χύνω όποτε γουστάρω και ποτέ πριν δω το λευκό στα μάτια των γυναικών