Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο κακός είναι φοβερά απρόβλεπτος και αυτό τον κάνει γοητευτικό.Δε δίνει δεκάρα για τη γκόμενα μπορεί να την αφήσει να περιμένει στα ραντεβού να τη βασανίζει να τη φτύνει σε όλα και αυτή λιώνει για αυτόν όσο περισσότερο τη φτύνει.Είναι η περίπλοκη γυναικεία ψυχολογία πιστεύουν οτι θα αλλάξουν τον κακό ενώ οι άντρες δεν αλλάζουν.Αν τύχει και κάποιος κακός δείξει αδυναμία και κολλήσει με μια γκόμενα αυτή χάνει αμέσως όλο το σεβασμό που του είχε και από τη στιγμή που τον υπέταξε τον παρατάει.Ενώ όσο την απατάει και της φέρεται σκατά τον κρατάει.

τυπε ολα αυτα τα ξερω που μου λες
ρε λες να ανοιξω καμια σχολη  :think: :think: :think:
για καμακια? να πηξουμε στο ταλαρο... θελει διπλωμα αυτο?
πτυχιο ψυχολογιας? τι σκατα θελει?  :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ετσι ακριβως!
γυναικα με γυναικα διαφρει!
εγω ακολουθησα τακτικη low low σε ξενη...επειδη το κανα σε ελληνιδα.....και την εχασα!
διοτι στο εξωτερικο εχουν αλλη νοοτροπια!
απο την στιγμη που θα την πλησιασεις, ΞΕΡΕΙ γιατι πηγες! το θεωρει φυσιολογικο και ας σου ριξει ακυρο!
ξερει οτι αν πατε για ποτο και μετα το ποτο συνεχιστει σε σπιτι τι καταληξη θα χει το θεμα
οχι σαν τις δικες μας που θα σου πουν ΜΑ ΜΗΗ...δεν πρεπει , δεν κανει, κλισε-ταμπου οχι απο το 1ο βραδυ μην με πει ετσι και αλλιως κλπ κλπ κλπ!

Ναι πρέπει να καλιμπράρεις σωστά τη γκόμενα.Ας πούμε για να φανείς ενδιαφέρον στην Αγγλίδα πρέπει να πεις τελείως διαφορετικά πράγματα και να έχει τελείως διαφορετικό στυλ από ό,τι όταν μιλάς με Ρωσίδα.Αυτό συμβαίνει γιατί οι Δυτικές τα έχουν δει όλα και βαριούνται γρήγορα.Πρέπει να τις διεγείρεις συνεχώς νοητικά.Οπότε με το low low που λες πέφτεις γρήγορα στην κατηγορία φίλος.Βέβαια μπορείς να πας και με το στυλ κάφρος τελείως άνθρωπος των σπηλαίων και αυτό το γουστάρουν οι Αγγλίδες που έχουν τον άντρα για toy boy απλά για πήδημα χωρίς να τον σέβονται καθόλου ούτε να τους ενδιαφέρει ποσώς η προσωπικότητά του.Είναι πολύ ταπεινωτική κατάσταση αλλά άμα γαμάς είναι εντάξει.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ο κακός είναι φοβερά απρόβλεπτος και αυτό τον κάνει γοητευτικό.Δε δίνει δεκάρα για τη γκόμενα μπορεί να την αφήσει να περιμένει στα ραντεβού να τη βασανίζει να τη φτύνει σε όλα και αυτή λιώνει για αυτόν όσο περισσότερο τη φτύνει.Είναι η περίπλοκη γυναικεία ψυχολογία πιστεύουν οτι θα αλλάξουν τον κακό ενώ οι άντρες δεν αλλάζουν.Αν τύχει και κάποιος κακός δείξει αδυναμία και κολλήσει με μια γκόμενα αυτή χάνει αμέσως όλο το σεβασμό που του είχε και από τη στιγμή που τον υπέταξε τον παρατάει.Ενώ όσο την απατάει και της φέρεται σκατά τον κρατάει.

Φίλε..αυτό είναι μια αληθεια..γνωστή βέβαια..

Ναι όντως..οι bad guys γαμανε συνηθως γιατί στο υποσυνείδητο της γυναίκας υπάρχει η αρχέγονη μορφή του brutal τύπου, που φυσικά τη θέλει για γαμήσι και μονο αυτο. Ετσι λειτουργεί παρασυρόμενη απο τη γοητεία του, και μετά αντιδρά ενοχικά (για να δικαιολογήσει πως δεν πηγε χαμένος ο αιωνων εκπολιτισμός της.
Αλλά κρύβει πέρα απο το μισογυνισμό και ένα μισανθρωπισμό όλο αυτο...το οποιο δε θα με άφηνε να έχω ήρεμο ύπνο..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εν μερη ισχυει αυτο!! σε λιγες περιπτωσεις!!!!!!!!
εχω δει γκομενες να σπανε τσαμπουκαδες σε μαγκες.......και μας πεφταν τα μαλια!

για μενα απλα εισαι ο ευατος σου και βριοκσεις κατι που σου ταιριαζει οχι κατι το οποιο θα ειναι ασπρο ο ενας μαυρο ο αλλος!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά για Ευρώπη καλό είναι κατά τη γνώμη μου το στυλ του Κροάτη badboy.Αυτός λέει αρκετά σωστά πράγματα.Πάντως βασικά είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης το πόσο σωστά κόβεις τη γκόμενα.Αμα σε γουστάρει για να χάσει το ενδιαφέρον της πρέπει να κάνεις κάποιο χοντρό λάθος.Αν πας στην Ελλάδα με στυλ badboy και μιλάς στη γκόμενα στο αυτί ή τη στριμώχνεις στους τοίχους ή την τραβάς από το καρπό για πιρουέτα ή βάζεις τα χέρια στο τραπέζι σίγουρα τραβάς την προσοχή των άλλων αντρών.Το cockblock είναι πολύ σοβαρός παράγοντας.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε ποσο δικιο εχεις! πολυ καλη μου φιλη ειχε τετοια σχεση. επι καθημερινης βασης αυτη εκλαιγε,αυτος την καταπιεζε,ζηλιες υπερβολικες,βρισιδια απειλες... :S  τελικα εγωισμος μηδεν εκει που πρεπει,τι ηλιθιες που ειμαστε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε..αυτό είναι μια αληθεια..γνωστή βέβαια..

Ναι όντως..οι bad guys γαμανε συνηθως γιατί στο υποσυνείδητο της γυναίκας υπάρχει η αρχέγονη μορφή του brutal τύπου, που φυσικά τη θέλει για γαμήσι και μονο αυτο. Ετσι λειτουργεί παρασυρόμενη απο τη γοητεία του, και μετά αντιδρά ενοχικά (για να δικαιολογήσει πως δεν πηγε χαμένος ο αιωνων εκπολιτισμός της.
Αλλά κρύβει πέρα απο το μισογυνισμό και ένα μισανθρωπισμό όλο αυτο...το οποιο δε θα με άφηνε να έχω ήρεμο ύπνο..

Ακριβώς.Με τον κακό απενοχοποιείται γιατί λέει δεν έφταιγα εγώ αυτός με παρέσυρε.Ενώ το καλό παιδί την πνίγει.Υστερα φοβάται οτι το καλό παιδί θα γίνει κολιτσίδα και δε θα φεύγει ή θα βγάλει ανωμαλία ενώ τον κακό τον κάφρο τον διώχνει όποτε θέλει.Πολλές παίρνουν λεφτά από τους καλούς για να κάνουν δώρα στους κάφρους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συνήθως οι κακοί κάνουν μεγάλη χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών και αυτό τους κάνει να έχουν δραματικές μεταπτώσεις και συμπεριφορές που στα μάτια των γυναικών φαίνονται συναρπαστικές.Οι γκόμενες ψοφάνε για δράμα.Ο κακός είναι μια συνεχής πρόκληση.Με τον καλό όλα είναι προβλέψιμα και κυριαρχεί η βαρεμάρα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

Ασχετο, αλλά μιας που σε βρήκα και επειδής, που λένε και οι μορφωμένοι ( Γεωργίου )

... απλά έχω μάθει εγώ να τελειώνω πάντα τελευταίος  ;)

Αυτό πώς σου ξέφυγε;

Μαλακίες!
Ελάχιστες κοπέλες και στη Φυλής κάνουν εξετάσεις και έχουν βιβλιάριο υγείας.

"και τρίτον, μπορείς ν' απαιτήσεις να δεις το βιβλιάριο υγείας των ιεροδούλων..."

Ροκαβλόν:  ''Παντού ισχύει αυτό.''

''Ένα απόγευμα στο κρατητήριο μαζί με την αστυνόμο Κέλλυ ''  Φυλής 104  από TAFTAAR
24-10-2011

Τελικά δεν φαίνεται να ισχύει πάντου, με την έννοια ότι και να το ζητήσει κάποιος δεν θα το έχουν.
Αρα πρέπει να επιβραβεύουμε τα μαγαζιά που  σύμφωνα με τον νόμο προσφέρουν το βιβλιάριο υγείας στους πελάτες.
Βέβαια είναι ελάχιστα, αλλά χρειάζεται και η δική μας συμμετοχή για να γίνουν περισσότερα.

:offtopic:  :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ακριβώς.Με τον κακό απενοχοποιείται γιατί λέει δεν έφταιγα εγώ αυτός με παρέσυρε.Ενώ το καλό παιδί την πνίγει.Υστερα φοβάται οτι το καλό παιδί θα γίνει κολιτσίδα και δε θα φεύγει ή θα βγάλει ανωμαλία ενώ τον κακό τον κάφρο τον διώχνει όποτε θέλει.Πολλές παίρνουν λεφτά από τους καλούς για να κάνουν δώρα στους κάφρους.
πιστευω οτι απλα υπερβαλεις!
ναι ισχυει εν μερη αλλα οχι παντα....ναι εχουν μια ταση να πηγαινουν με καφρους-μαλακες κλπ και μετα αναρωτιουνται γιατι μου το κανε-συμπεριφερθηκε ετσι!
το badboy ισω δεν ειναι απαραιτητα κωλοπαιδο-καφρος κλπ!
εγω το συνδυαζω με καποιον που χει ζησει πολλα περισσοτερα απο μια γυναικα!
ενδομυχα θελει να σαι ψαγμενος-περπατημενος! να σαι αλανι-μαγκας (με την καλη την ενοια) και οχι μπαμιας!
ειχα 2 γκομενες που θεωρουσαν οτι ειμαι κωλομπαρας (δηλ οτι εχω παρει τα κωλομπαρα αμπαριζα) και οτι στανταρ εχω κανει παρτουζες!  τις ψιλοεφτιαχνε το σκηνικο οτι κοιτα.....δεν ειναι φλωρος!!! μου το δειχναν!
ισως υποσυνειδιτα υελουν καποιον απο την φυση τους πιο <δυνατο> για να αισθανονται μια χ,ψ ασφαλεια!!

αλλα οχι τυπους που τις δερνουν! μου λεγε μια μαλακισμενη οτι δεν μπορει να χωρισει τον γκομενο που χει γιατι την σαπιζει στο ξυλο καθε φορα + οτι θα την κανει ρεζιλι στην πολη!!!!
αυτο για μενα δεν ειναι ενδειξη ανδρισμου και badboy!!!

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Συνήθως οι κακοί κάνουν μεγάλη χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών και αυτό τους κάνει να έχουν δραματικές μεταπτώσεις και συμπεριφορές που στα μάτια των γυναικών φαίνονται συναρπαστικές.Οι γκόμενες ψοφάνε για δράμα.Ο κακός είναι μια συνεχής πρόκληση.Με τον καλό όλα είναι προβλέψιμα και κυριαρχεί η βαρεμάρα.

Και οχι μόνο αυτο.. Είναι αυτοκαταστροφικός, πάντα αντιδραστικός, χαοτικός, απρόβλεπτος. Οι γυναίκες είναι εκ φύσεως οργανωτικές. Και αυτό φυσικά τις εξιτάρει σε βαθμό που τολμούνε να κάνουν πράγματα τελείως αντίθετα απο αυτα πιστεύουν.
Το αντιστροφο συμαβαίνει με εμας..
Συμφωνω και με τη γεωγραφική κατανομη που επιχείρησες να κάνεις..
(άλλωστε γιαυτο διαφώνησα και με το κείμενο του λακη..πιστεύω απευθυνεται σε λαό με τελείως διαφορετική κουλτουρα απο τη μεσογειακή)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Αρα?

Επισκέπτης
Ασχετο, αλλά μιας που σε βρήκα και επειδής, που λένε και οι μορφωμένοι ( Γεωργίου )

Αυτό πώς σου ξέφυγε;

:offtopic:  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μου ξέφυγε. Αλλά ουσιαστικά δεν διαφώνησες μαζί μου αλλά με συμπλήρωσες.
Αν διαφωνούσες δεν θα έγραφες ό,τι έγραψες από εκεί που λες "με την έννοια..." και παρακάτω :2funny:

Στους σελιδοδείκτες τα αποθηκεύεις ήθελα να 'ξερα; :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και οχι μόνο αυτο.. Είναι αυτοκαταστροφικός, πάντα αντιδραστικός, χαοτικός, απρόβλεπτος. Οι γυναίκες είναι εκ φύσεως οργανωτικές. Και αυτό φυσικά τις εξιτάρει σε βαθμό που τολμούνε να κάνουν πράγματα τελείως αντίθετα απο αυτα πιστεύουν.
Το αντιστροφο συμαβαίνει με εμας..
Συμφωνω και με τη γεωγραφική κατανομη που επιχείρησες να κάνεις..
(άλλωστε γιαυτο διαφώνησα και με το κείμενο του λακη..πιστεύω απευθυνεται σε λαό με τελείως διαφορετική κουλτουρα απο τη μεσογειακή)

Σίγουρα.Μια φορά που είχα βγει έξω με μια Αμερικανίδα διαπίστωσα οτι βαριόταν με τα συνηθισμένα θέματα.Οπότε της έκανα ένα copy paste από αυτές ακριβώς τις ατάκες που λένε στα pick up forum οι Αμερικανοί και της γκόμενας αμέσως γυάλισαν τα μάτια και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον.Σε βλέπουν αμέσως διαφορετικά με το που λες 2-3 από αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ παράξενο.
Και οι Ελληνίδες δείχνουν σε κάποιο βαθμό μια τέτοια αντίδραση γενικά πολλά από αυτά δεν καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν π.χ. ποιος άντρας θα κάτσει να δει σαπουνόπερα ή θα διαβάει γυναικεία περιοδικά?

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
:2funny: :2funny: :2funny:
Δεν μου ξέφυγε. Αλλά ουσιαστικά δεν διαφώνησες μαζί μου αλλά με συμπλήρωσες.
Αν διαφωνούσες δεν θα έγραφες ό,τι έγραψες από εκεί που λες "με την έννοια..." και παρακάτω :2funny:

Στους σελιδοδείκτες τα αποθηκεύεις ήθελα να 'ξερα; :2funny:

Αυτό είναι...
Τώρα τελείωσες...
Τελευταίος και ίσως καταιδρωμένος... :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Σίγουρα.Μια φορά που είχα βγει έξω με μια Αμερικανίδα διαπίστωσα οτι βαριόταν με τα συνηθισμένα θέματα.Οπότε της έκανα ένα copy paste από αυτές ακριβώς τις ατάκες που λένε στα pick up forum οι Αμερικανοί και της γκόμενας αμέσως γυάλισαν τα μάτια και έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον.Σε βλέπουν αμέσως διαφορετικά με το που λες 2-3 από αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ παράξενο.
Και οι Ελληνίδες δείχνουν σε κάποιο βαθμό μια τέτοια αντίδραση γενικά πολλά από αυτά δεν καταλαβαίνουμε πώς λειτουργούν π.χ. ποιος άντρας θα κάτσει να δει σαπουνόπερα ή θα διαβάει γυναικεία περιοδικά?
νομιζω οτι εισαι απολυτος στα τελευταια σου ποστ!
περι βαρβατιλας-καφρου πεσιματος κακου παιδιου με ατακες κλπ!! (σορυ αλλα τα πα μαζεμενα) :cheesy:

δηλαδη!
αυτη την παπαρια οταν την ειπα σε κοπελα-φιλη μου! περι γυναικειων περιοδικων σαπουνοπερες κλλ
ξερεις τι γυρισε και μου ειπε......ε χεσε με ρε Θανο...σιγα μην κανουμε και αποτριχωση μαζι....αυτα τα συζηταω με τις φιλες μου......

αν δωσεις την εντυπωση οτι διαβαζεις σουπερ κατερινα ισως να χεις προμπλεμ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επίσης μια άλλη φορά ξεσήκωσα ένα μήνυμα που είχε γράψει ένας Αμερικανός για να πείσει μια γκόμενα να έρθει μαζί του για πήδημα στην παραλία και με αυτό άλλαξε γνώμη μια Τσέχα μουνάρα που ως τότε ήταν πολύ διστακτική για να έρθει στην Ελλάδα.Μου είπε καταλαβαίνω τις θέλεις να μου πεις.Φυσικά εγώ δεν είχα ιδέα γιατί λειτουργούσε το μήνυμα.

Επισκέπτης
ειχα 2 γκομενες που θεωρουσαν οτι ειμαι κωλομπαρας (δηλ οτι εχω παρει τα κωλομπαρα αμπαριζα)

Ρε φίλε άλλο πράμα ο Κωλομπαράς.
Είναι αυτός που φυστικώνει αβραμοτριάντηδες ...

ή αλλιώς γαμάει γκομενάκια με πούτσο 7 αρχίδια ...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ρε φίλε άλλο πράμα ο Κωλομπαράς.
Είναι αυτός που φυστικώνει αβραμοτριάντηδες ...

ή αλλιώς γαμάει γκομενάκια με πούτσο 7 αρχίδια ...
χαχαχαχαχαχαχα!
το ξερω και για αυτο το εγραψα σε παρενθεση......ε αυτες ετσι το λεγανε χαριτολογωντας!!!
κωλομπαρας! οτι και καλα γυρναω απο κωλομπαρο σε κωλομπαρο!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
νομιζω οτι εισαι απολυτος στα τελευταια σου ποστ!
περι βαρβατιλας-καφρου πεσιματος κακου παιδιου με ατακες κλπ!! (σορυ αλλα τα πα μαζεμενα) :cheesy:

δηλαδη!
αυτη την παπαρια οταν την ειπα σε κοπελα-φιλη μου! περι γυναικειων περιοδικων σαπουνοπερες κλλ
ξερεις τι γυρισε και μου ειπε......ε χεσε με ρε Θανο...σιγα μην κανουμε και αποτριχωση μαζι....αυτα τα συζηταω με τις φιλες μου......

αν δωσεις την εντυπωση οτι διαβαζεις σουπερ κατερινα ισως να χεις προμπλεμ!

Οχι εννοώ οτι όπως εμάς μας φαίνονται παπαριές τα γυναικεία περιοδικά έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι μαλακίες που λένε οι Αμερικανοί αρέσουν στις γκόμενες.
Π.χ. θυμάμαι τη ρώτησα το κλασσικό do you like adventure or romance και η γκόμενα άλλαξε αμέσως στάση της άρεσε πολύ η ερώτηση.Με ρώτησε what is the most adventurous thing you ever have done?Υποτίθεται οτι μετά της λες εμένα μου αρέσουν οι περιπετειώδεις γυναίκες για να δείξεις οτι έχεις στάνταρτς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom