Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Οχι εννοώ οτι όπως εμάς μας φαίνονται παπαριές τα γυναικεία περιοδικά έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί κάτι μαλακίες που λένε οι Αμερικανοί αρέσουν στις γκόμενες.
κοιταξε επειδη ολλα απ αυτους ξεκινανε! μεχρι και τα κωλοπαιχνιδα με τους λαλακιδες στην tv μοδα απο τους Αμερικανους γιναν! σχεδον ολλα!
πριν ειπα σε αλλο ποστ οτι καλυτερα να σαι ο ευατος σου!
το να λες ατακες αμερικανων.........ξερω γω.....εγω σαν ξενος παντως σε ξενη γκομενα αρεσα επειδη προσπαθουσα να πω κατι στην γλωσσα της (οχι Αγγλικα) τα ψιλοεκανα σκατα και της αρεζε κιολας! με θεωρουσε γλυκο..........ασε που εγω ενιωθα μαλακας!
αυτη ελεγε οτι τα λεω χαριτωμενα
και γω απο μεσα μου ελεγα τι λεω ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ?????
αβυσος η ψυχη της γυναικας!

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Γενικά για Ευρώπη καλό είναι κατά τη γνώμη μου το στυλ του Κροάτη badboy.Αυτός λέει αρκετά σωστά πράγματα.Πάντως βασικά είναι θέμα συναισθηματικής νοημοσύνης το πόσο σωστά κόβεις τη γκόμενα.Αμα σε γουστάρει για να χάσει το ενδιαφέρον της πρέπει να κάνεις κάποιο χοντρό λάθος.Αν πας στην Ελλάδα με στυλ badboy και μιλάς στη γκόμενα στο αυτί ή τη στριμώχνεις στους τοίχους ή την τραβάς από το καρπό για πιρουέτα ή βάζεις τα χέρια στο τραπέζι σίγουρα τραβάς την προσοχή των άλλων αντρών.Το cockblock είναι πολύ σοβαρός παράγοντας.

μπα θεωρο ελλαδα το στιλ του κροατη badboy δεν γινεται να περασει με τιποτα,η ελληνιδα θα χεστει πανω της θα αντιδρασει συμπλεγματικα και αμεσως θα επεμβουν οι γκομενοφυλακες ψαρωτικα και αποτρεπτικα για σενα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

ρε ο κιθαρας ποσους κλωνους εφτιαξε...
εγω πιστευω οτι ειναι ο φανουρης τζουρας  :sunglasses:

Ρε bottom σε τσάκωσα   :grin:

Αντε πάλι!
Πρίν εφτά ημέρες ένας baros είπε ότι είμαι κλώνος ενός κιθάρα,
Εσύ τώρα αναφέρεις για κάποιον bottom.
Για να δούμε, θα τριτώσει;

Τρίτωσε ( αν και για την ακρίβεια...τετάρτωσε ) :dunno: (:sunglasses: :grin: ;))

Συγνώμή για το  :offtopic:
Again...

Καλημέρα σε όλους.

Επισκέπτης
Τώρα έπεσες διάνα... Οι παντρεμένοι παίζει και να γαμούν λιγότερο απ' όλους :2funny:
Χέσε τις έρευνες. Καμιά έρευνα δεν θα κάνει κουμάντο στ' αρχίδια σου.
Αν γαμάς στα μπουρδελάκια του δεκάρικου μέρα παρά μέρα βγαίνει 150 ευρά το μήνα.
Αν γαμάς τρεις φορές τη βδομάδα βγαίνει 120 ευρά.
Δεν νομίζω ότι για 30 ευρά αξίζει να μετριάζεις τη χαρά σου :-

Φιλε καθησα και το ξανασκεφτηκα.  :think:  Εχεις δικιο ρε γαμωτο. Δεν πρεπει να κανουμε καμια εκπτωση στο σεξ.  Μερα παρα μερα και τα μυαλα στα καγκελα!   :rockon::rockon::rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε καθησα και το ξανασκεφτηκα.  :think:  Εχεις δικιο ρε γαμωτο. Δεν πρεπει να κανουμε καμια εκπτωση στο σεξ.  Μερα παρα μερα και τα μυαλα στα καγκελα!   :rockon::rockon::rockon:
Η λογιστικη λεει, αν πηγαινεις μερα παρα μερα στο δεκαρικο
θα πας στον μηνα με 14-15-16 διαφορετικα κοριτσια αν δεν εχεις στανταρακια, αναλογα τον μηνα.....

Θα εχεις ποικιλια στις κοπελες μιας και αυτο ειναι ενα απο τα ζητουμενα στον αγοραιο ερωτα
και του κερατα δεν θα ευχαριστηθεις 3-4-5 κοπελες  ?

Αρα συμφερει τα μαλα !!!!!!!

Καλη η σκεψη σου φιλε !!!!!!!!  ;)

Επισκέπτης
Ανακεφαλαίωση:  :grin:

TO KAMAKI ΠΕΘΑΝΕ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΛΕΚΙΞΕΣ ΕΛΛ(Ε)ΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ. ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!  :rockon:

maxt

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρες σε όλους.

Είμαι ενας απο αυτούς τους λίγους (ή πολλούς?) που προσπαθούνε να κανουνε καμακι σε γυναικες, διακριτικα παντα.

Έχω γνωρισει γυναικες απο το καμακι, αλλα ομολογω πως ειναι πολλες οι οποιες σνομπαρουνε/φοβουνται/αρνουνται να γνωρισουν ενα αγνωστο ατομο που τους φλερταρει και μαλιστα φερονται και με αγενεια λες και προσπαθεις να τις βιασεις.

Καποιοι μου λενε πως πλεον ολοι στο ελλαντα ψαχνουνε γκομενα απο το facebook και πως ειναι ματαιο να προσπαθεις να γνωρισεις αγνωστη γκομενα απο κοντα.

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποσες γυναικες ανταποκρινονται στο καμακι, αλλα πιστευω πως πλεον και λογω της γενικης κοινωνικης αποξενωσης και σταρχιδισμου του ελληνα, θελει πολυ προσπαθεια και τρεξιμο.

Εγω ειμαι ετοιμος να τα κανω αυτα αλλα προβληματιζομαι γιατι σε αυτη τη κοινωνια εχουνε γινει τοσο δυσκολες οι κοινωνικες σχεσεις.

Δεν εχω ατομα που θα μου εκαναν κονε.

Ολοι κοιτανε την παρτη τους.

Θα συνεχισω τον αγωνα.

Θα ηθελα απλα καμια συμβουλη απλα για να μην χανω τον χρονο ασκοπα καποιες φορες.

Επισης οποιος/α θελει θα ηθελα να τοποθετηθει πανω στο καμακι και να αναφερει σκεψεις/αποψεις.

Αν θελετε μετα μπορω να σας πω και περιστατικα απο καμακια που δεν κατεληξαν σε σχεση/σεξ να γελασουμε.

Φίλε babyface, εγώ άρχισα τον αγώνα του καμακιού σχετικά αργά.. στα 30 μου και μετά από έναν τραγικό χωρισμό. Εκείνη την εποχή τυχαία ανακάλυψα τον κόσμο των "PUA" των ας πούμε "αγγλόφωνων καμακιών".

Από τότε και αφού έκανα μαθήματα με 2 από τους πολλούς που υπάρχουν εκεί στο εξωτερικό, άρχισα να τα εφαρμόζω στην Ελλάδα. Φυσικά υπάρχουν τεράστιες διαφορές και αυτό το κατάλαβα με τον δύσκολο τρόπο.

5 χρόνια μετά και πάνω από όσες θα ήθελα να παραδεχτώ απορρίψεις και πάρα πολλές επιτυχίες είμαι σε θέση πλέον να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και όλα αυτά που έμαθα και προσάρμοσα στα ελληνικά δεδομένα.

Διάβασε στο blog μου και θα δεις για τι πράγμα μιλάω. Γράφω και ένα βιβλίο το οποίο θα έρθει πριν τα Χριστούγεννα.

Καλό κυνήγι,
maxt

sexiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω κανει πολυ καμακι στην ζωη μου με την μηχανη οταν ειμαι στο δρομο και μ αρεσει καποιο μουνι αμεσως χωνομαι..
ενα εχω να πω..
ειναι δυσκολο οσο και να γουσταρουν γιατι φοβουνται η γιατι θελουν να το παιξουν ντιβες..
σε πιτσιρικες πιανει παντως,εχω φαει αρκετα καλα..
και απο το fb επισης..
αλλα οι σχεσεις οι πετυχημενες συνηθως ερχονται απο γνωριμια μεσω κυκλου η φιλης..
και μην ξεχνατε αν εχετε μια φιλη μαζι τοτε το καμακι ισσως να ερθει και απο την γυναικα.. :pipa3: :pipa3:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εχω κανει πολυ καμακι στην ζωη μου με την μηχανη οταν ειμαι στο δρομο και μ αρεσει καποιο μουνι αμεσως χωνομαι..
ενα εχω να πω..
ειναι δυσκολο οσο και να γουσταρουν γιατι φοβουνται η γιατι θελουν να το παιξουν ντιβες..
σε πιτσιρικες πιανει παντως,εχω φαει αρκετα καλα..
και απο το fb επισης..
αλλα οι σχεσεις οι πετυχημενες συνηθως ερχονται απο γνωριμια μεσω κυκλου η φιλης..
και μην ξεχνατε αν εχετε μια φιλη μαζι τοτε το καμακι ισσως να ερθει και απο την γυναικα.. :pipa3: :pipa3:
''Καμάκι'' τί ορίζεις,τί τις λες στο περίπου;;;

Επισκέπτης
Αυτός είναι ο Picker που όλοι αγαπήσαμε :rockon:

Το σεξ αποτελει μεγαλο κινητρο. Οταν σκεφτομαι να το μειωσω, χανω και την ορεξη για δουλεια. Μερικες φορες με παιρνει απο κατω οταν εχω αποτυχημενες προσπαθειες (δεν καταφερνω να τελειωσω) και αναγκαζομαι να πληρωσω διπλη ταριφα για να μη φυγω στεγνος, εχω ομως καταλαβει οτι αυτες οι αποτυχιες δεν οφειλονται τοσο στην εντονη συχνοτητα οσο στην ψυχολογια της στιγμης. Η λυση δεν ειναι να μειωσεις το σεξ αλλα να βελτιωσεις την ψυχολογια σου και να συνεχισεις να προσπαθεις με τον ιδιο ρυθμο και...

Στο τελος θα τα καταφερεις!   :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το σεξ αποτελει μεγαλο κινητρο. Οταν σκεφτομαι να το μειωσω, χανω και την ορεξη για δουλεια. Μερικες φορες με παιρνει απο κατω οταν εχω αποτυχημενες προσπαθειες (δεν καταφερνω να τελειωσω) και αναγκαζομαι να πληρωσω διπλη ταριφα για να μη φυγω στεγνος, εχω ομως καταλαβει οτι αυτες οι αποτυχιες δεν οφειλονται τοσο στην εντονη συχνοτητα οσο στην ψυχολογια της στιγμης. Η λυση δεν ειναι να μειωσεις το σεξ αλλα να βελτιωσεις την ψυχολογια σου και να συνεχισεις να προσπαθεις με τον ιδιο ρυθμο και...

Στο τελος θα τα καταφερεις!   :rockon:

ΤΥπε η λυση γενικοτερα ειναι να χαλαρωσεις
και να μην εχεις κολληματα.

Επισκέπτης
Φίλε αν δεν μπορείς να τελειώσεις, πάρε κώλο. Η στενότητα μπορεί να επισπεύσει την εκσπερμάτωση.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φίλε αν δεν μπορείς να τελειώσεις, πάρε κώλο. Η στενότητα μπορεί να επισπεύσει την εκσπερμάτωση.

τυπε οταν λενε δεν μπορω να τελειωσω εννοουν
οτι δεν τους σηκωθηκε καν  :grin: απλα καποιοι ντρεπονται
να το πουν  :2funny: :2funny: :2funny:

το εχω ξαναπει και τα μπουρδελα εχουν τα ασχημα τους.
Παιζει να κατσεις σε μερα που πας μια χαρα και κατι γινεται στραβα μεσα
και χανεις το 1ο 20αρικο και συνηθως οταν χανεις το 1ο μετα πανε και τα αλλα
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom