Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω παλι αμα παρω μια γκομενα και χυσω, νιωθω πληρη αδιαφορια για τις γυναικες για τις επομενες 24 ωρες.   :grin:
Γι' αυτό ίσως φταίει το ότι δεν τραβάς καθόλου μαλακία τύπε.
Εγώ έχω συνηθίσει τον οργανισμό μου να αντιδρά ακόμα και μετά το χύσιμο εφόσον πολλές φορές πάω σπίτι και τραβώ μαλακία κι ας έχω γαμήσει τρεις φορές πριν.

Οχι τυπε, δεν ειναι ετσι. Υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες σεξουαλικης ικανοτητας απο αντρα σε αντρα, αυτη ειναι η αληθεια.  :)
Η προπόνηση πάντα βοηθά τύπε ;)

Επισκέπτης
Εγώ έχω συνηθίσει τον οργανισμό μου να αντιδρά ακόμα και μετά το χύσιμο εφόσον πολλές φορές πάω σπίτι και τραβώ μαλακία κι ας έχω γαμήσει τρεις φορές πριν.

Εχεις δικιο. Εχω περασει παλιοτερα μια περιοδο καποιων ετων που δεν εκανα καθολου σεξ και προσπαθουσα να μην τραβαω και μαλακια (οσο μπορουσα). Αυτο κανει πολυ κακο. Ξερω ενα τυπο απο τη δουλεια που εχει καταπιεσει παρα πολυ το σεξουαλικο του ενστικτο, ωστε τωρα εχει φτασει σε σημειο να περναει ανετα δυο μηνες χωρις να τραβηξει μαλακια (ουτε να κανει σεξ). Γενικα στο σεξ για τον αντρα ισχυει το "use it or lose it"!

Επισκέπτης
Μπορείς να ελέγχεις εντελώς την εκσπερμάτισή σου;
Δύσκολο ρε τύπε. Αν όντως το καταφέρνεις μπράβο σου. (δεν αστειεύομαι)

Eίναι πανεύκολο
αν τους τελευταίους δύο μήνες
δεν έχεις μείνει πάνω από 24ωρο αγάμητος.
Δοκίμασέ το.

Επισκέπτης
Η  μαλακία επηρεάζει τον χρόνο εκσπερμάτισης.Με τον αντίθετο τρόπο φίλε απ'ότι γράφεις,σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και με αυτά που έχω διαβάσει. 

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Η  μαλακία επηρεάζει τον χρόνο εκσπερμάτισης.Με τον αντίθετο τρόπο φίλε απ'ότι γράφεις,σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και με αυτά που έχω διαβάσει.
Δεν μπορώ να ελέγξω πάντα το πότε θα τελειώσω,αλλά μπορώ-ούσα τουλάχιστον να το καθυστερήσω αρκετά,τις περισσότερες φορές.
Υπάρχουν τρόποι,τους διάβασα,τους δούλεψα,δουλεύουν.Πλέον όμως δεν είμαι αυτός που ήμουν,καθότι οι σεξουαλικές μου επαφές είναι περιστασιακές ότι δε χύνω πριν τους γυρίσουν τα μάτια :2funny:

οπλαρχηγε το 54% των ελληνιδων ειναι ανοργασμικες....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οπλαρχηγε το 54% των ελληνιδων ειναι ανοργασμικες....
αποκλειεται τυπε
πανω απο 54% των ελλεεινιδων βλεπουν το σεξ και η πολη
οποτε απο εκει μαθαινουν κολπα για να ερχονται σε οργασμο
σιγουρα θα ασχολειται με κατι τετοια αυτη η σειρα :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16