Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Όχι,αλλά χύνω όποτε γουστάρω και ποτέ πριν δω το λευκό στα μάτια των γυναικών
τι θα πει πάλι αυτο???
Όχι,αλλά χύνω όποτε γουστάρω και ποτέ πριν δω το λευκό στα μάτια των γυναικών
Γι' αυτό ίσως φταίει το ότι δεν τραβάς καθόλου μαλακία τύπε.Εγω παλι αμα παρω μια γκομενα και χυσω, νιωθω πληρη αδιαφορια για τις γυναικες για τις επομενες 24 ωρες.
Η προπόνηση πάντα βοηθά τύπε ;)Οχι τυπε, δεν ειναι ετσι. Υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες σεξουαλικης ικανοτητας απο αντρα σε αντρα, αυτη ειναι η αληθεια.
τι θα πει πάλι αυτο???
με το που σας σκεφτεται τελειωνει ......τι θα πει πάλι αυτο???
Γι' αυτό ίσως φταίει το ότι δεν τραβάς καθόλου μαλακία τύπε.
Εγώ έχω συνηθίσει τον οργανισμό μου να αντιδρά ακόμα και μετά το χύσιμο εφόσον πολλές φορές πάω σπίτι και τραβώ μαλακία κι ας έχω γαμήσει τρεις φορές πριν.
Η προπόνηση πάντα βοηθά τύπε ;)
Μπορείς να ελέγχεις εντελώς την εκσπερμάτισή σου;
Δύσκολο ρε τύπε. Αν όντως το καταφέρνεις μπράβο σου. (δεν αστειεύομαι)
Η μαλακία επηρεάζει τον χρόνο εκσπερμάτισης.Με τον αντίθετο τρόπο φίλε απ'ότι γράφεις,σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και με αυτά που έχω διαβάσει.Γι' αυτό ίσως φταίει το ότι δεν τραβάς καθόλου μαλακία τύπε.
Εγώ έχω συνηθίσει τον οργανισμό μου να αντιδρά ακόμα και μετά το χύσιμο εφόσον πολλές φορές πάω σπίτι και τραβώ μαλακία κι ας έχω γαμήσει τρεις φορές πριν.
Η προπόνηση πάντα βοηθά τύπε ;)
ότι δε χύνω πριν τους γυρίσουν τα μάτια
Η μαλακία επηρεάζει τον χρόνο εκσπερμάτισης.Με τον αντίθετο τρόπο φίλε απ'ότι γράφεις,σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και με αυτά που έχω διαβάσει.
Δεν μπορώ να ελέγξω πάντα το πότε θα τελειώσω,αλλά μπορώ-ούσα τουλάχιστον να το καθυστερήσω αρκετά,τις περισσότερες φορές.
Υπάρχουν τρόποι,τους διάβασα,τους δούλεψα,δουλεύουν.Πλέον όμως δεν είμαι αυτός που ήμουν,καθότι οι σεξουαλικές μου επαφές είναι περιστασιακές ότι δε χύνω πριν τους γυρίσουν τα μάτια
οπλαρχηγε το 54% των ελληνιδων ειναι ανοργασμικες....
το υπόλοιπο 46 ομως?????????
το υπόλοιπο 46 ομως?????????
Εσυ εκει ανηκεις, ε καυλιαρα?
οπλαρχηγε το 54% των ελληνιδων ειναι ανοργασμικες....
Δεν υπαρχει ανοργασμικη γυναικα ;)
καλα
μη το λες κι εσυ!
Δεν υπαρχει μαναρι μου !
αποκλειεται τυπεοπλαρχηγε το 54% των ελληνιδων ειναι ανοργασμικες....
αποκλειεται τυπε
πανω απο 54% των ελλεεινιδων βλεπουν το σεξ και η πολη
οποτε απο εκει μαθαινουν κολπα για να ερχονται σε οργασμο
σιγουρα θα ασχολειται με κατι τετοια αυτη η σειρα