Επισκέπτης
Αυτό είναι απολύτως σωστό!Γενικα στο σεξ για τον αντρα ισχυει το "use it or lose it"!
Έχω παρατηρήσει ότι όσο πιο συχνά γαμάω, τόσο πιο καλά αντιδρά το πέος μου στο γαμήσι. Έχω δηλαδή ευκολότερη και καλύτερη στύση. Αντίθετα, στο στρατό παρόλο που ήμουν πιο μικρός, επειδή είχα μείνει χωρίς σεξ αρκετούς μήνες, είχα χάσει εντελώς τη φόρμα μου.
Αυτό που λες κάνει καλό στη φόρμα σου, όπως ανέφερα και πριν. Σου εντείνει την ικανότητα για σεξ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα σου αυξήσει τη δυνατότητα αυτοελέγχου :-Eίναι πανεύκολο
αν τους τελευταίους δύο μήνες
δεν έχεις μείνει πάνω από 24ωρο αγάμητος.
Δοκίμασέ το.
Αυτό που έγραψα έχει να κάνει καθαρά με την ποσότητα τψν εκσπερματίσεων που μπορείς να κάνεις σε μία μέρα/ώρα κλπ. Όχι στο πόσο μπορείς να κρατηθείς.Η μαλακία επηρεάζει τον χρόνο εκσπερμάτισης.Με τον αντίθετο τρόπο φίλε απ'ότι γράφεις,σύμφωνα με τις δικές μου εμπειρίες και με αυτά που έχω διαβάσει.
Η μαλακία και η επιβολή της γρήγορης εκσπερμάτισης όπως συμβαίνει στα μπουρδέλα, δρα όντως αρνητικά στο χρόνο που μπορείς να κρατηθείς.
Παρόλα αυτά, υπάρχει η μέθοδος αυνανισμού που λέγεται edging. Αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά το να σταματάς μια στιγμή πριν χύσεις. Αν το κάνεις επαναλαμβανόμενα σε βοηθά να αποκτήσεις αυτοέλεγχο αλλά επιβαρύνεις δυστυχώς τον προστάτη σου