Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αποκλειεται τυπε
πανω απο 54% των ελλεεινιδων βλεπουν το σεξ και η πολη
οποτε απο εκει μαθαινουν κολπα για να ερχονται σε οργασμο
σιγουρα θα ασχολειται με κατι τετοια αυτη η σειρα :2funny:

δεν κανω πλακα ψαξε google να το δεις βγηκε και το αλλο το ζωο η βρωμιαρα η φεμινιστρια του κωλου να πει δεν υπαρχουν το βλημα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
δεν κανω πλακα ψαξε google να το δεις βγηκε και το αλλο το ζωο η βρωμιαρα η φεμινιστρια του κωλου να πει δεν υπαρχουν το βλημα

:2funny: :2funny:

χαχαχα ,αλακα τι ειπε το αγαμητο ? εμενα φεμινιστρια ???  :2funny: :2funny: :2funny:

και ηλιθιε αν εσυ δεν ερχεσαι σε επαφη με το μουνι το προβλημα ειν δικο σου ... βεβαια βρισκεις και τα αλλα αγαμητα εδω και κανετε χαρουλες  :jerking:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

χαχαχα ,αλακα τι ειπε το αγαμητο ? εμενα φεμινιστρια ???  :2funny: :2funny: :2funny:

και ηλιθιε αν εσυ δεν ερχεσαι σε επαφη με το μουνι το προβλημα ειν δικο σου ... βεβαια βρισκεις και τα αλλα αγαμητα εδω και κανετε χαρουλες  :jerking:

μωρή χαζή
κι εσυ τι τα παίρνεις???
κλαιν!

και γιατι σε πείραξε που σε ειπε φεμινίστρια???
:think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ειμαστε αγαμητοι οντως απο πισω και ετσι σκοπευουμε να παραμεινουμε  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ναι αλλα οι ελλεεινιδες ετσι απελευθερωμενες που ειναι τα εχουν δοκιμασει ολα

Εννοείται
έχουν δοκιμάσει μπαλαμούτι χωρίς γαμήσι σε ηλιοβασίλεμα στην ακρόπολη
μπαλαμούτι χωρίς γαμήσι σε ηλιοβασίλεμα σε βραχάκια παραλία,
μπαλαμούτι χωρίς γαμήσι σε ηλιοβασίλεμα στη σαντορίνη,
μπαλαμούτι χωρίς γαμήσι σε ηλιοβασίλεμα στο σούνιο
κτλ κτλ κτλ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
μωρή χαζή
κι εσυ τι τα παίρνεις???
κλαιν!

και γιατι σε πείραξε που σε ειπε φεμινίστρια???
:think:

Δεν μπορω να σου κανω κοινωνικοπολιτικη αναλυση  :grin:
μεγαλη κοπελα εισαι ψαξ το  :grin:

ειμαστε αγαμητοι οντως απο πισω και ετσι σκοπευουμε να παραμεινουμε  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

-.- μαλακα μην εισαι τοσο αστειος ....

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1

εγω την βγαζω εδω γιατι γαμαω κατ επιλογη και επι χρημασι και ποτε λινατσες ελλεινιδες αντε τραβα παιξε καμια με τα δαχτυλα μπας και υγρανθεις (που χλωμο το κοβω) τελειωμενη ελλεινιδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
εγω την βγαζω εδω γιατι γαμαω κατ επιλογη και επι χρημασι και ποτε λινατσες ελλεινιδες αντε τραβα παιξε καμια με τα δαχτυλα μπας και υγρανθεις (που χλωμο το κοβω) τελειωμενη ελλεινιδα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα καλα
μας μαλωσες τωρα
τελος οι πολλες κουβεντες

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Ξερουμε ρε φιλε οτι δν μπορεις να γαμησεις κανονικη γκομενα μη σκας εσυ πας στα μπουρδελακια ...ειν ωραια μη νιωθεις κομπλεξικα  :2funny:
και κυριως μη στεναχωριεσαι που βλεπεις την αληθεια γραμμενη στο φορουμ  :grin:

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει ανοργασμικη γυναικα  ;)

Δεν υπαρχει ανοργασμικη γυναικα, απλα μονο οι μισες γυναικες ερχονται σε οργασμο οταν τις γαμανε. Η εξηγηση ειναι πολυ απλη: Εχει τελευταια αποδειχτει οτι ο κολπικος οργασμος ειναι μυθος, δηλαδη δεν υπαρχει κολπικος οργασμος! Αυτο ειναι αλλη μια αποδειξη οτι το γαμησι αποτελει πολυ μεγαλυτερη αναγκη και ευχαριστηση για τον αντρα παρα για τη γυναικα.

Σκεφτειτε κατι πολυ απλο: Πως αυνανιζονται οι περισσοτερες γυναικες? Απλα τριβοντας την κλειτοριδα τους. Δεν χρειαζεται να βαλουν τιποτα μεσα στο μουνι τους για να ερθουν σε οργασμο. Αυτο απο μονο του αποδεικνυει οτι οι αντρες εχουν πολυ μεγαλυτερη αναγκη το γαμησι απο ο,τι οι γυναικες, οι οποιες θα αρκουνταν ανετα σε ενα γλυφομουνι ή σε λιγο τριψιμο.

Με λιγα λογια, ολα αυτα κατα βαθος εξηγουν γιατι οι αντρες πληρωνουν - αμεσα ή εμμεσα - για να γαμησουν. Ευχαριστω.   :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει ανοργασμικη γυναικα, απλα μονο οι μισες γυναικες ερχονται σε οργασμο οταν τις γαμανε. Η εξηγηση ειναι πολυ απλη: Εχει τελευταια αποδειχτει οτι ο κολπικος οργασμος ειναι μυθος, δηλαδη δεν υπαρχει κολπικος οργασμος! Αυτο ειναι αλλη μια αποδειξη οτι το γαμησι αποτελει πολυ μεγαλυτερη αναγκη και ευχαριστηση για τον αντρα παρα για τη γυναικα.

Σκεφτειτε κατι πολυ απλο: Πως αυνανιζονται οι περισσοτερες γυναικες? Απλα τριβοντας την κλειτοριδα τους. Δεν χρειαζεται να βαλουν τιποτα μεσα στο μουνι τους για να ερθουν σε οργασμο. Αυτο απο μονο του αποδεικνυει οτι οι αντρες εχουν πολυ μεγαλυτερη αναγκη το γαμησι απο ο,τι οι γυναικες, οι οποιες θα αρκουνταν ανετα σε ενα γλυφομουνι ή σε λιγο τριψιμο.

Με λιγα λογια, ολα αυτα κατα βαθος εξηγουν γιατι οι αντρες πληρωνουν - αμεσα ή εμμεσα - για να γαμησουν. Ευχαριστω.   :sunglasses:

τεςπα εσενα σε παω γτ τα λες ωραια και εισαι σοβαρος  :rockon:
αν και διαφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου (οχι εδω γενικα )  :grin:

Μην με ξαναπεις μαλακα....

Δεν σε εβρισα εγω......  :sunglasses:

Μαλακες να πεις αυτους που γνωριζεις  :sunglasses:

Καθρεφτακι -.- !
Οποιος το λεει ειναι !

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ξερουμε ρε φιλε οτι δν μπορεις να γαμησεις κανονικη γκομενα μη σκας εσυ πας στα μπουρδελακια ...ειν ωραια μη νιωθεις κομπλεξικα  :2funny:
και κυριως μη στεναχωριεσαι που βλεπεις την αληθεια γραμμενη στο φορουμ  :grin:

εδω που ζω οι πιατσες ειναι λιγο πιο περα μεχρι και τις ιεροδουλες γειτονισες τις εχω ασε μην το ψαχνεις τραβα σε κανα κλαμπ να το παιξεις γκομενα γιατι εγω καταθετω τον ανδρισμο μου εκει που πρεπει  ;)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εδω που ζω οι πιατσες ειναι λιγο πιο περα μεχρι και τις ιεροδουλες γειτονισες τις εχω ασε μην το ψαχνεις τραβα σε κανα κλαμπ να το παιξεις γκομενα γιατι εγω καταθετω τον ανδρισμο μου εκει που πρεπει  ;)

Τι μου λες ??
κλαιιιιωωω λεεεμεεεε χασαμε τον ανδρισμο του παλουκωτη , μα πως θα ζησω ... γαμωωωτο !

πες οτι το ποσταρες για πλακα ... πες το    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δν γινεται να εισαι τοοοσο αγαμητος και ηλιθιος  :-

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι μου λες ??
κλαιιιιωωω λεεεμεεεε χασαμε τον ανδρισμο του παλουκωτη , μα πως θα ζησω ... γαμωωωτο !

πες οτι το ποσταρες για πλακα ... πες το    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δν γινεται να εισαι τοοοσο αγαμητος και ηλιθιος  :-

σκυλιτσα μια μαλακια σε εχω τιποτα παραπανω!  :2funny: :2funny: :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ξερουμε ρε φιλε οτι δν μπορεις να γαμησεις κανονικη γκομενα μη σκας εσυ πας στα μπουρδελακια ...ειν ωραια μη νιωθεις κομπλεξικα  :2funny:
και κυριως μη στεναχωριεσαι που βλεπεις την αληθεια γραμμενη στο φορουμ  :grin:

Αουτς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom