Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
αγαπητε το να εισαι ειλικρινης (ειδικα στις μερες μας) ειναι το καλυτερο!
ετσι ειναι και ο κολητος μου!
καποιοι δεν το ανεχονται!
σε καποιους πρεπει να το λες με τροπο! (τον εχω κραξει πολλες φορες για αυτο το θεμα) ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ! δεν ειναι ολλοι σαν εμενα π.χ. που το ανεχομαι!!

καλως η κακως! που ελεγες και πριν σε θεμα εμφανισης-γυναικας και μανας.....αλλο να σου ζητησει καποιος την αποψη του και αλλο να πεταχτεις σαν μαϊντανος και πεις την γνωμη σου ειλικρινεστατα και χοντροκομενα!!
ο αλλος μπορει να παρεξηγηθει και να σου πει....
Φιλαρακι σε ρωτησε κανεις?
να πεις για θεμα εμφανισης....παρε τα ματια μου και δεστον/ην θα σου πει
ή και το καλυτερο....νταβατζη στα αρχιδια μου θα σε βαλω?

αλλο να σου ζητανε την αποψη και αλλο να την λες ετσι!

εχω ενα καρο γνωστους (ασε τους φιλους) Ε αν αρχισω και λεω χυμα τι νοιωθω και πως τους βλεπω θα γινω μισητος-αντικοινωνικος!!!

Συμφωνω γενικά..

Νομίζω έχει εξειδανικευτεί η εικόνα του "δηθεν" υπερβολικά ειλικρινούς ανθρωπου, που δεν πτοείται σε τίποτα προκειμένου να δείχνει ποιος πραγματικά είναι..
Προτιμώ να ακουω τα προτερήματα κάποιου απο τα χείλη άλλων και όχι απο τα δικά του.
Επίσης εκτιμώ τους διακριτικούς ανθρώπους και λιγότερο τους άκομψους σε τρόπους αλλά εντυπωσιακούς επιφανειακά..

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν και σοκαρομαι (  :o ) συμφωνω με τα 2 τελευταια ποστ.
εντιτ με τα 3. τελευταια. σαρουμανουλη  :-*

Επισκέπτης
Διακριτικός μπορεί να είναι ένας αρχιυποκριτής όπως κι ένας σταράτος άνθρωπος φίλτατε saruman.
Διαφορετικά πράματα.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

Ετυμολογικά η λέξη κάγκουρας προέρχεται από τα ίδια τα καγκουρό. Πώς γίνεται αυτό:

Σύμφωνα με μια θεωρία, εκείνοι που παρακολουθούν μια κόντρα αυτοκινήτων - στιγματίζοντας έτσι τον εαυτό τους γιατί δεν συμμετέχουν - από το κρύο αναγκάζονται να βάλουν τα χέρια στις τσέπες, παίρνοντας μια σκυφτή στάση. Πάλλονται για να ζεσταθούν θυμίζοντας έτσι τα καγκουρό.

Ο όρος προεκτάθηκε και από τους θεατές - κάγκουρες πέρασε στους ίδιους τους οδηγούς - κάγκουρες που ποζάρουν με το αυτοκίνητό τους και προσπαθούν να πουλήσουν μούρη.

Ο όρος πήρε και μια άλλη προέκταση για όποιον γενικά προσπαθεί να δείξει κάτι και θέλει να τραβήξει την προσοχή του κοινού με την οδήγηση, τη μόδα, το στυλ, τη συμπεριφορά του κλπ.

πηγή slang.gr 

Επισκέπτης
...και καπως ετσι μου το γαμησες...

το θεμα εννοω. :s&m_2:
index.php

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σε γενικές γραμμές ισχύουν αλλά παίζουν ρόλο οι διαπολιτισμικές διαφορές.Αν πας με τέτοια σε Σλαύες θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Αυτό συμβαίνει γιατί με τις Σλαύες το παιχνίδι(αυτά που λένε τα σάιτ) το κάνουν οι γυναίκες αυτές κάνουν το push pull,το cocky and funny κτλ και ο άντρας είναι provider.Δηλαδή το παιχνίδι είναι αντίστροφο.
Αντίθετα με τις Αμερικανίδες αυτά ισχύουν 100%.Με τις Δυτικοευρωπαίες 50%.Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολλές από αυτές τις τεχνικές με διάφορα αποτελέσματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε κάφροι εναντίον καλών παιδιών.Σίγουρα ο κάφρος έχει τρομερό πλεονέκτημα.Το καλό παιδί αγνοείται.Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις τον κάφρο χωρίς συνέπειες.Ο Ελληνες γίνεται physical αμέσως σε πιάνει από το χέρι όλα αυτά στην Ελλάδα είναι exaggerated.Υστερα όλοι Ελληνες έχουν λίγο στυλ αλητεία και κακού παιδιού αλλά δύσκολα βρίσκεις τελείως τσογλαναράδες.(που π.χ. αφθονούν στα Βαλκάνια).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ας πούμε κάφροι εναντίον καλών παιδιών.Σίγουρα ο κάφρος έχει τρομερό πλεονέκτημα.Το καλό παιδί αγνοείται.Αλλά στην Ελλάδα δεν μπορείς να κάνεις τον κάφρο χωρίς συνέπειες.Ο Ελληνες γίνεται physical αμέσως σε πιάνει από το χέρι όλα αυτά στην Ελλάδα είναι σε άλλο βαθμό.

Ο καφρος εχει περαση και στο εξωτερικο?
Πχ το κακο παιδι που λεμε
ποια η γνωμη σου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Σε γενικές γραμμές ισχύουν αλλά παίζουν ρόλο οι διαπολιτισμικές διαφορές.Αν πας με τέτοια σε Σλαύες θα πιάσεις τα αρχίδια σου.Αυτό συμβαίνει γιατί με τις Σλαύες το παιχνίδι(αυτά που λένε τα σάιτ) το κάνουν οι γυναίκες αυτές κάνουν το push pull,το cocky and funny κτλ και ο άντρας είναι provider.Δηλαδή το παιχνίδι είναι αντίστροφο.
Αντίθετα με τις Αμερικανίδες αυτά ισχύουν 100%.Με τις Δυτικοευρωπαίες 50%.Είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω πολλές από αυτές τις τεχνικές με διάφορα αποτελέσματα.
ετσι ακριβως!
γυναικα με γυναικα διαφρει!
εγω ακολουθησα τακτικη low low σε ξενη...επειδη το κανα σε ελληνιδα.....και την εχασα!
διοτι στο εξωτερικο εχουν αλλη νοοτροπια!
απο την στιγμη που θα την πλησιασεις, ΞΕΡΕΙ γιατι πηγες! το θεωρει φυσιολογικο και ας σου ριξει ακυρο!
ξερει οτι αν πατε για ποτο και μετα το ποτο συνεχιστει σε σπιτι τι καταληξη θα χει το θεμα
οχι σαν τις δικες μας που θα σου πουν ΜΑ ΜΗΗ...δεν πρεπει , δεν κανει, κλισε-ταμπου οχι απο το 1ο βραδυ μην με πει ετσι και αλλιως κλπ κλπ κλπ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο καφρος εχει περασει και στο εξωτερικο?
Πχ το κακο παιδι που λεμε
ποια η γνωμη σου

Ο κακός είναι φοβερά απρόβλεπτος και αυτό τον κάνει γοητευτικό.Δε δίνει δεκάρα για τη γκόμενα μπορεί να την αφήσει να περιμένει στα ραντεβού να τη βασανίζει να τη φτύνει σε όλα και αυτή λιώνει για αυτόν όσο περισσότερο τη φτύνει.Είναι η περίπλοκη γυναικεία ψυχολογία πιστεύουν οτι θα αλλάξουν τον κακό ενώ οι άντρες δεν αλλάζουν.Αν τύχει και κάποιος κακός δείξει αδυναμία και κολλήσει με μια γκόμενα αυτή χάνει αμέσως όλο το σεβασμό που του είχε και από τη στιγμή που τον υπέταξε τον παρατάει.Ενώ όσο την απατάει και της φέρεται σκατά τον κρατάει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ακριβως!
γυναικα με γυναικα διαφρει!
εγω ακολουθησα τακτικη low low σε ξενη...επειδη το κανα σε ελληνιδα.....και την εχασα!
διοτι στο εξωτερικο εχουν αλλη νοοτροπια!
απο την στιγμη που θα την πλησιασεις, ΞΕΡΕΙ γιατι πηγες! το θεωρει φυσιολογικο και ας σου ριξει ακυρο!
ξερει οτι αν πατε για ποτο και μετα το ποτο συνεχιστει σε σπιτι τι καταληξη θα χει το θεμα
οχι σαν τις δικες μας που θα σου πουν ΜΑ ΜΗΗ...δεν πρεπει , δεν κανει, κλισε-ταμπου οχι απο το 1ο βραδυ μην με πει ετσι και αλλιως κλπ κλπ κλπ!

Για αυτο ακριβως τυπε εδω εχουμε και τα περισσοτερα μπουρδελα
στην Αμερικη αν τους πεις οτι θα πας σε μπουρδελο σε κοιτανε σαν εξωγηινο  :2funny: :2funny:
ειχε ερθει ο ξαδερφος απο αμερικη ενος φιλου μου πηγαμε σε ενα κλαμπ και ειχε μαζεψει
πολλες χυλοπιτες και μετα αναρωτηθηκε πως γαμαμε εμεις εδω  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom