Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ έριξα μια ματιά σε αυτο.. ..
Είναι τελειως έξω απο την νεοελληνική πραγματικότητα. Ειδικά εκει που λεει ..που βρίσκουμε γκομενες... Δηλαδή, μας συμβουλεύει να πάμε στο mall, να χαζευουμε στα μαγαζια τα γκομενάκια..μέχρι να κεντράρουμε καμια, και δηθεν να το παίξουμε αβοηθητοι για ένα δώρο που θελουμε να πάρουμε στην αδελφή μας...
Θυμίζει Μπάρκουλη του 60...

Ως επι το πλείστον ο σύγχρονος έλληνας (η λέξη καμάκι θυμίζει βιντεοταινια του 80..νομίζω θα πεταχτεί ο Γαρδέλης αγκαζε με το Ψάλτη) προσπαθει στα μπαράκια και στα κλαμπάκια να κάνει κάτι. Παιζουν ματιες, και μετα απο πολυ ώρα, αν βρει ανταπόκριση θα πλησιασει. τώρα τι θα συνεννοηθούν αμφότεροι στο νταπα-ντουπα της μουσικής δεν το καταλαβαίνω.
Η όλη φάση με απωθει..

Οι περισσότερες σχέσεις στηρίζονται στον ευρυ κοινωνικό κύκλο που έχει κάποιος, φυσικά αν και κατά πόσο είναι οικονομικά εύρωστος, το επάγγελμα του, οι γνωσεις του, φυσικά η εμφάνιση του, οι τρόποι του, ο χαρακτήρας (κυρίως αυτός που έχει χιουμορ) κλπ κλπ.. Πιστεύω αυτά τα κοιτανε οι γκόμενες ακόμα και για one night stand.

Τωρα προσωπικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία με μονο κινητρο για να γαμησω ένα βράδυ...μάλλον με αφήνει αδιάφορο η ταλαιπωρία. Προτιμώ να γνωρίσω ένα άτομο και όπως εξελιχτεί.

Επισκέπτης
Φιλε ο εαυτος μου ειμαι. Μην ανησυχεις
το οτι ο κοσμος παλευει μονιμως να σου
αποδωσει μια ταμπελα δεν σημαινει πως πρεπει
να την δεχτεις. Ο ανθρωπος αν ειναι ξυπνιος
μπορει να μεταβαλλει την τακτικη του κατα βουληση
αυτο σε ξεχωριζει απο τα ζωα οτι μπορεις συνειδητα να αλλαζεις συμπεριφορες.

Αυτο που περιγραφετε ειναι ακαμψια. Οχι αυθεντικη προσωπικοτητα.
Γιατι η γκομενα να σου κατσει αμα δεν κανεις μια Α προσπαθεια?
Αμα δεν μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της εισαι απλα ακαμπτος....
ειναι καθαρα τυχη μετα και οχι ικανοτητα να σου κατσει... πχ επειδη ειναι κολλημενη με σενα
χωρις λογο
Φίλε μου δεν καταλαβαίνεις.
Ναι στη δουλειά μου θα μεταβάλλω τις τακτικές μου κατά βούληση ούτως ώστε να την κάνω πιο προσοδοφόρα και γενικά πιο επιτυχημένη.
Ομοίως και στα χόμπι μου.
Αυτό όμως επειδή η δουλειά μου και τα χόμπι μου είναι πολύ σημαντικά και αξίζουν θυσίες.
Σε μια γκόμενα όμως γιατί να το κάνω αυτό; Για να τη γαμήσω; Ε καμιάς το μουνί δεν αξίζει τόσο ώστε να χρειάζεται να υποκριθώ για να το κερδίσω. Ναι θα άξιζε αν δεν είχα άλλο τρόπο να γαμήσω, αλλά εφόσον έχω, τότε η ανάγκη το να ψευθώ στη γκόμενα ούτως ώστε να μου κάτσει περνά σε δεύτερη μοίρα.

Επισκέπτης
Δεν ειναι υποκρισια... ειναι τεχνη.
Η τεχνη του να δρας κατα βουληση και αναλογα τις περιστασεις
τα παντα αλλαζουν και εσυ θα μεινεις άκαμπτος και σταθερος?
Πως γινεται αυτο ρε φιλε?

ΑΝ εισαι καλος σε αυτο θα εισαι καλος σε ολα... στη δουλεια... στις γκομενες παντου
στους φιλους...  ;)

Σκετη υποκρισια ειναι. Ολοι οι αντρες πανε με πουτανες και οταν γνωριζουν μια γκομενα της λενε οτι εχουν παει σε μπουρδελο μια φορα στα 18 τους. Ειναι τυχαιο που οποια γκομενα και να ρωτησεις σου λεει οτι ο δικος της δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα πραγματα?

Μιλαμε για τρομερα υποκριτικη κατασταση!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ναι στη δουλειά μου θα μεταβάλλω τις τακτικές μου κατά βούληση ούτως ώστε να την κάνω πιο προσοδοφόρα και γενικά πιο επιτυχημένη.
Αυτό όμως επειδή η δουλειά μου και τα χόμπι μου είναι πολύ σημαντικά και αξίζουν θυσίες.
Σε μια γκόμενα όμως γιατί να το κάνω αυτό; Για να τη γαμήσω; Ε καμιάς το μουνί δεν αξίζει τόσο ώστε να χρειάζεται να υποκριθώ για να το κερδίσω. Ναι θα άξιζε αν δεν είχα άλλο τρόπο να γαμήσω, αλλά εφόσον έχω, τότε η ανάγκη το να ψευθώ στη γκόμενα ούτως ώστε να μου κάτσει περνά σε δεύτερη μοίρα.

εμείς όμως που δεν έχουμε άλλο τρόπο, σας έχουμε φλομώσει στα φούμαρα!
:2funny:
άρα μη μας μαλώνετε!
δε φταίμε!
ατιμη κοινωνία! που άλλους τους ανεβαζεις κι αλλους τους κατεβάζεις!!!
:2funny:

Επισκέπτης
Γιατι η γκομενα να σου κατσει αμα δεν κανεις μια Α προσπαθεια?

Γιατί σε είδε και έπεσε ξερή
αφού διαπίστωσε ότι είσαι όλα όσα ονειρευόταν από μικρή
και μούσκευε την κυλότα
οπότε πρέπει ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΙΣ.

Τώρα το αν είσαι στα αλήθεια όσα ονειρευόταν
ή πήρες πρέφα τι ονειρευόταν και εμφανίστηκες έτσι
ασήμαντη λεπτομερεια.

ΌΤΑΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΡΕΛΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο σοφός λάός μας λέει ...

Παρακαλετό μουνί,
ξυνό γαμήσι ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αυτο ειναι και το μελανο σου σημειο. Οτι θεωρεις πως στην δουλεια
αξιζει να παλεψεις ενω στην γκομενα οχι. Γιατι ρε φιλε? Η γκομενα δεν ειναι αγαθο
στην ζωη? Ειπα και το απογευμα οτι το ενα δινει λεφτα ενω το αλλο σε πληρωνει αλλιως.
Τοσα λεφτα δινεις για να γαμησεις πουτανες και ειναι πιο ακριβα αυτα απο τα υποτιθεμενα
ασχημα μεσω της επικοινωνιας με μια γκομενα ?  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Εγώ έριξα μια ματιά σε αυτο.. ..
Είναι τελειως έξω απο την νεοελληνική πραγματικότητα. Ειδικά εκει που λεει ..που βρίσκουμε γκομενες... Δηλαδή, μας συμβουλεύει να πάμε στο mall, να χαζευουμε στα μαγαζια τα γκομενάκια..μέχρι να κεντράρουμε καμια, και δηθεν να το παίξουμε αβοηθητοι για ένα δώρο που θελουμε να πάρουμε στην αδελφή μας...
Θυμίζει Μπάρκουλη του 60...

Ως επι το πλείστον ο σύγχρονος έλληνας (η λέξη καμάκι θυμίζει βιντεοταινια του 80..νομίζω θα πεταχτεί ο Γαρδέλης αγκαζε με το Ψάλτη) προσπαθει στα μπαράκια και στα κλαμπάκια να κάνει κάτι. Παιζουν ματιες, και μετα απο πολυ ώρα, αν βρει ανταπόκριση θα πλησιασει. τώρα τι θα συνεννοηθούν αμφότεροι στο νταπα-ντουπα της μουσικής δεν το καταλαβαίνω.
Η όλη φάση με απωθει..

Οι περισσότερες σχέσεις στηρίζονται στον ευρυ κοινωνικό κύκλο που έχει κάποιος, φυσικά αν και κατά πόσο είναι οικονομικά εύρωστος, το επάγγελμα του, οι γνωσεις του, φυσικά η εμφάνιση του, οι τρόποι του, ο χαρακτήρας (κυρίως αυτός που έχει χιουμορ) κλπ κλπ.. Πιστεύω αυτά τα κοιτανε οι γκόμενες ακόμα και για one night stand.

Τωρα προσωπικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία με μονο κινητρο για να γαμησω ένα βράδυ...μάλλον με αφήνει αδιάφορο η ταλαιπωρία. Προτιμώ να γνωρίσω ένα άτομο και όπως εξελιχτεί.

Mεγα λαθος, το καμακι μπορει να γινει παντου, στο σουπερμαρκετ, σε ενα βιβλιοπωλειο, σε μια σταση, παντου, και ειδικα σε τετοια μερη ειναι πιο ευκολο μιας και η γυναικα ειναι συνηθως πιο χαλαρη. Αντιθετα στα κλαμπακια ειναι σε εκγρηγορση και εχει ετοιμες αμυνες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκετη υποκρισια ειναι. Ολοι οι αντρες πανε με πουτανες και οταν γνωριζουν μια γκομενα της λενε οτι εχουν παει σε μπουρδελο μια φορα στα 18 τους. Ειναι τυχαιο που οποια γκομενα και να ρωτησεις σου λεει οτι ο δικος της δεν εχει καμια σχεση με αυτα τα πραγματα?

Μιλαμε για τρομερα υποκριτικη κατασταση!

ΣΙγα μην πω στην γκομενα οτι παω σε μπουρδελα
γιατι ειμαι υποχρεωμενος? Ο καθενας λεει οτι θελει
στον αλλον δεν το καταλαβα. Εσυ την αλλη φορα ρε συ τυπε
ελεγες πως την καλη γνωση την κρατας για τον εαυτο σου
και τωρα μου το παιζεις διαφανεια και ετσι?  :2funny: :2funny: :2funny:

Ισα ισα οταν με ειχε ψαρεψει μια γκομενα για αυτα της ειπα πως δεν παω φυσικα σε τετοια
και εκανα σαν να τα ακουω πρωτη φορα ειδικα σε καποια φαση ειπα "Μα καλα ποιος παει σε τετοια δεν εχω αναγκη εγω...." στο μεταξυ κρατιομουν να μην μου φυγουν τα γελια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πικερ αλλαξε μυαλα γιατι θα βρεις
καμια μάγκισσα και θα σε κανει εσενα
τον αρχιμπουρδελιαρη τον ιδεολογο
να σερνεσαι στα πατωματα... χαζος εισαι?
αυτες σου λενε την αληθεια? Εμενα μ αρεσει να
ειμαι και ψευτης καποιες φορες με δαυτες ξερω οτι τις καυλωνει!!!!!

Και αμα γυρισει και σου πει καμια μερα... "ΣΕ απατησα...."

στα αρχιδια μου μωρη καργιολα... ακομη και σε αυτο ηρθες δευτερη χαχαχαχαχχαα

το εκανα πρωτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
αξιζει να παλεψεις ενω στην γκομενα οχι. Γιατι ρε φιλε? Η γκομενα δεν ειναι αγαθο
στην ζωη? Ειπα και το απογευμα οτι το ενα δινει λεφτα ενω το αλλο σε πληρωνει αλλιως.
Τοσα λεφτα δινεις για να γαμησεις πουτανες και ειναι πιο ακριβα αυτα απο τα υποτιθεμενα

Τι αγαθο ειναι? Εγω δεν ειμαι αγαθο γι' αυτην? Γιατι να προσπαθησω εγω και οχι εκεινη? Επειδη απλα εχω περισσοτερες καυλες? Ασε μας ρε φιλε... Ουτε κοπλιμεντο στις καριες!

ΣΙγα μην πω στην γκομενα οτι παω σε μπουρδελα
γιατι ειμαι υποχρεωμενος? Ο καθενας λεει οτι θελει
στον αλλον δεν το καταλαβα. Εσυ την αλλη φορα ρε συ τυπε
ελεγες πως την καλη γνωση την κρατας για τον εαυτο σου
και τωρα μου το παιζεις διαφανεια και ετσι?
 :2funny: :2funny: :2funny:

Ισα ισα οταν με ειχε ψαρεψει μια γκομενα για αυτα της ειπα πως δεν παω φυσικα σε τετοια
και εκανα σαν να τα ακουω πρωτη φορα ειδικα σε καποια φαση ειπα "Μα καλα ποιος παει σε τετοια δεν εχω αναγκη εγω...." στο μεταξυ κρατιομουν να μην μου φυγουν τα γελια  :2funny:

Εγω ο,τι κανω το λεω στα ισια χαζουλη. Υποκρισια θα ηταν να ελεγα οτι δεν ξερω τιποτα, οχι να παραδεχομουν οτι ξερω αλλα δεν το λεω!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
πικερ αλλαξε μυαλα γιατι θα βρεις
καμια μάγκισσα και θα σε κανει εσενα
τον αρχιμπουρδελιαρη τον ιδεολογο
να σερνεσαι στα πατωματα... χαζος εισαι?
αυτες σου λενε την αληθεια? Εμενα μ αρεσει να
ειμαι και ψευτης καποιες φορες με δαυτες ξερω οτι τις καυλωνει!!!!!

Και αμα γυρισει και σου πει καμια μερα... "ΣΕ απατησα...."

στα αρχιδια μου μωρη καργιολα... ακομη και σε αυτο ηρθες δευτερη χαχαχαχαχχαα

το εκανα πρωτος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλήτη!

:s&m_3:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι αγαθο ειναι? Εγω δεν ειμαι αγαθο γι' αυτην? Γιατι να προσπαθησω εγω και οχι εκεινη? Επειδη απλα εχω περισσοτερες καυλες? Ασε μας ρε φιλε... Ουτε κοπλιμεντο στις καριες!

Εγω ο,τι κανω το λεω στα ισια χαζουλη. Υποκρισια θα ηταν να ελεγα οτι δεν ξερω τιποτα, οχι να παραδεχομουν οτι ξερω αλλα δεν το λεω!

Τυπε αγαθο εισαι για την παρτη σου οχι για να γινεσαι
ναρκισσος εις βαρος σου θα αποβει αυτο να με θυμασαι...
γινεσαι ευαλωτος χωρις λογο οταν υιοθετεις τετοια σταση για την παρτη σου.
Δεν την πεφτεις στην γκομενα για τα ωραια της τα ματια ουτε για να της κανεις την καρδια
για την καυλα σου την πεφτεις και για να φας εσυ. ΤΗν κολοκυθια θα παιξουμε τωρα? Ποιος θα την πεσει πρωτος? Τραβα καντο εσυ να τελειωνουμε μην ξημερωθουμε

Οσο για το 2ο ας το δεχτω . Το μπαλωσες ωραια κουφαλιτσα  :grin:

Επισκέπτης
1)Εγώ έριξα μια ματιά σε αυτο.. ..

2)Οι περισσότερες σχέσεις στηρίζονται στον ευρυ κοινωνικό κύκλο που έχει κάποιος, φυσικά αν και κατά πόσο είναι οικονομικά εύρωστος, το επάγγελμα του, οι γνωσεις του, φυσικά η εμφάνιση του, οι τρόποι του, ο χαρακτήρας (κυρίως αυτός που έχει χιουμορ) κλπ κλπ.. Πιστεύω αυτά τα κοιτανε οι γκόμενες ακόμα και για one night stand.

3)Τωρα προσωπικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία με μονο κινητρο για να γαμησω ένα βράδυ...μάλλον με αφήνει αδιάφορο η ταλαιπωρία. Προτιμώ να γνωρίσω ένα άτομο και όπως εξελιχτεί.

1)Από όλη την ουσία
εστιάζεις σε 2-3 μαλακίες.

Κατανοητό
αν σκεφθεί κανείς ότι επειδή το πρότεινα εγώ
το 99% των (αριστερών) αναγνωστών
είχαν καταδικάσει το κείμενο πριν το διαβάσουν
και αναζητούσαν κάποια μαλακία
για να δικαιολογήσουν την προαποφασισμένη κριτική τους.

Αν μπορεί κάποιος
να διαβάσει ψύχραιμα και χωρίς προκαταλήψεις
(και χωρίς να θυμάται ποιός το πρότεινε)
τα ακόλουθα , να μας πει αν ισχύουν 100% ή όχι :

/niceguys.htm
/desires.htm
/dating.htm
/name.htm
/buydrink.htm
/date.htm
/exit.htm
/busy.htm
/competition.htm
/putaprice.htm
/actions.htm
/yournumber.htm
/datecancel.htm
/ljbf.htm
/reallywant.htm

2)Μιλάς για προξενιά.
Η σηνιθέστερη μέθοδος στην Ελλάδα
και με τη μεγαλύτερη κοινωνική αποδοχή.
Η απολύτως πολιτικά ορθή μέθοδος ανεύρεσης συντρόφου.

ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 5/10 ΕΤΣΙ.
Από 5άρια και κάτω.

3)Προτιμάς προξενιά.
ΚΑτανοητό όπως είπαμε και στο 2.
Το 99,5% αυτή την επιλογή κάνει.

Από το υπόλοιπο 0,5% κάποιοι τρώνε και μουνάρες.
Λογικό και κατανοητό.
Περισσότεροι οδηγούν toyota από ... pagani ...

Επισκέπτης
Τύπε θα σου πω κάτι.
Στη δουλειά μου συναναστρέφομαι με πελάτες. Πολλούς. Πάρα πολλούς.
Αναγκάζομαι να λέω ψέμματα πολλές φορές ούτως ώστε να τους τουμπάρω και να εξυπηρετήσω τα συμφέροντα της εταιρείας για την οποία δουλεύω. Και αυτό είναι το μελανότερο σημείο της εργασίας μου.
Την αγαπώ τη δουλειά μου αλλά μακάρι να μην χρειαζόταν να λέω ψέμματα. Όμως όπως έχω ξαναπεί, αν η δουλειά ήταν κάτι καλό δεν θα μας πληρώνανε για να την κάνουμε. Οπότε, καταπίνω αυτό το αρνητικό και ευελπιστώ κάποτε να έχω μια δουλειά που δεν θα χρειάζεται πολλές φορές να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου.
Από 'κει και πέρα στην προσωπική μου ζωή είμαι αυθεντικός. Σιχαίνομαι τα ψέμματα. Όλοι ξέρουν ότι είμαι άθεος. Όλοι ξέρουν ότι καραγουστάρω πόρνες.
Έχω χάσει φίλους λόγω της ντοπροσύνης μου επειδή παρεξηγήθηκαν για πράγματα που ήταν προφανή. Όπως είπα σε κάποιον ότι αυτή που θα παντρευτεί θα τον κερατώσει κι εκείνος τσαντίστηκε. Σε έναν άλλον ότι η μάνα του είναι μεγάλη πουτάνα κλπ. Αλλά δεν στενοχωριέμαι επειδή  μου απέδειξαν ότι δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Αυτούς που έχω πλέον, ξέρω ότι είναι ντόμπρα παιδιά που με δέχονται όπως είμαι κι εγώ τους αγαπώ γι' αυτό.
Δεν θέλω οι διαπροσωπικές μου σχέσεις να βασίζονται στο ψέμα ούτε στο ελάχιστο. Δεν θέλω καμιά τυπική διαδικασία να πάρει τη θέση κάτι ουσιώδους. Οι τύποι και τα ψέμματα δηλητηριάζουν τη ζωή σου σιγά, σιγά και σε κουράζουν. Δεν θέλω να τηλεφωνώ σε άτομα, που δεν θα μιλούσα σε άλλη περίπτωση, στη γιορτή τους μόνο και μόνο επειδή έτσι πρέπει. Δεν θέλω να φοβάμαι μην τυχόν και κάνω κάτι που θα παρεξηγηθεί και δεν θα μου μιλάει ο άλλος. Θέλω να είμαι αυθεντικός και διαφανής και μόνο με διαφάνεια λαμβάνεις διαφάνεια. Όσοι δεν είναι διαφανείς τους κάνεις πέρα.
Έτσι και με τις γκόμενες, Ξέρω πως μπορώ να ρίξω ένα γκομενάκι λέγοντάς του αυτό που θέλει ν' ακούσει. Δεν με ενδιαφέρει εφόσον αυτό που θέλει να ακούσει εγώ πραγματικά δεν το εννοώ. Οπότε δεν πρόκειται να παίξω τον ηθοποιό για χάρη κανενός μουνιού που θέλει να ακούσει συγκεκριμένα λόγια ούτως ώστε να υγρανθεί.
Το σεξ είναι αγαθό στη ζωή αλλά μπορώ να το βρω εύκολα.

Επισκέπτης
Τυπε αγαθο εισαι για την παρτη σου οχι για να γινεσαι
ναρκισσος εις βαρος σου θα αποβει αυτο να με θυμασαι...
γινεσαι ευαλωτος χωρις λογο οταν υιοθετεις τετοια σταση για την παρτη σου.
Δεν την πεφτεις στην γκομενα για τα ωραια της τα ματια ουτε για να της κανεις την καρδια
για την καυλα σου την πεφτεις και για να φας εσυ. ΤΗν κολοκυθια θα παιξουμε τωρα? Ποιος θα την πεσει πρωτος? Τραβα καντο εσυ να τελειωνουμε μην ξημερωθουμε

Εγω δεν θα γινω θυμα να παιξω το παιχνιδι τους. Και αν κυβερνουσα αυτη τη χωρα ολες στα μπουρδελα θα τις εχωνα με το ζορι.   :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν θα γινω θυμα να παιξω το παιχνιδι τους. Και αν κυβερνουσα αυτη τη χωρα ολες στα μπουρδελα θα τις εχωνα με το ζορι.   :rockon:

Φιλε νταξει εισαι λιγο υπερβολικος
και μιας και σ αρεσει η ειλικρινια στα λεω
στα ισια κιολας να μην νομιζεις. Και εμεις
εχουμε κυνηγησει γκομενες επι μηνες ολοκληρους
οταν ειχαμε καψουρευτει ή κανα μηνα εψηνα μια
που τελικα με δουλευε... ε και τι εγινε στα αρχιδια μου
μην σου μενουν απωθυμενα. Απλα κρατησε στο μυαλο σου τα δειγματα που σου εδωσε
ετσι ωστε μολις στο μελλον πεσεις σε αντιστοιχη να εισαι παντοτε ενα βημα πιο μπροστα
και ετσι ισως και τελικα να την ριξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΠοτε και θα χυνεις στην υγεια της προηγουμενης που σου εδωσε τετοια γνωση
και σε προπονησε χωρις να το παρει πρεφα....

καταλαβες? Αλλοι πληρωνουν τους πουαδες να τους κανουν γκομενιαρηδες
και αλλοι μαθαινουν τσαμπε απο ελλεηνιδες δηθεν καργιολες που τις ευχαριστω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αντε γεια κοροιδα.

ΜΠολντεμορτ.

Προγραμματιστης - ΛΙνουξας - ΜΠουρδελιαρης και Καμακολογος  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom