Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν είχες μεγαλύτερο χαρτζιλίκι θα είχες επισκεφτεί το Μετάξι από τα 12 :2funny:

Καμια σχεση φιλε. Αργησα πολυ να ωριμασω. Πρωτη φορα γαμησα στα 19. Παντως ο μεσος ορος παγκοσμιως - επειδη μου αρεσει η στατιστικη - ειναι στα 18. Στο δυτικο κοσμο ειναι γυρω στα 16-17 αλλα στις Ασιατικες χωρες αρχιζουν το σεξ στα 20.  ;)

Επισκέπτης
Εμείς στο νησί νιώθαμε άβολα αν δεν γαμούσαμε νωρίς. Ξέρεις λόγω του τουρισμού ήτανε κάπως ξεπεταγμένα τα πράματα γι' αυτό.
Κάποιοι από την παρέα μου γάμησαν στα 14. Εγώ επειδή δεν είχα μηχανάκι να πάω, πήγα μεγάλος, στα 15...

Στα 19 μου γάμησα την πρώτη μου Ελλεηνίδα :<

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Εμείς στο νησί νιώθαμε άβολα αν δεν γαμούσαμε νωρίς. Ξέρεις λόγω του τουρισμού ήτανε κάπως ξεπεταγμένα τα πράματα γι' αυτό.
Η παρέα μου γάμησε στα 14. Εγώ επειδή δεν είχα μηχανάκι να πάω, πήγα μεγάλος, στα 15...

περσινά ξινά σταφύλια
τι τα θυμηθήκαμε τώρα αυτα?

Επισκέπτης
Η παρέα μου γάμησε στα 14. Εγώ επειδή δεν είχα μηχανάκι να πάω, πήγα μεγάλος, στα 15...

Στα 15 εγω ημουν παιδι ακομα. Εξαλλου νομιζω οτι κατω απο τα 18 ειναι παρανομο να σε βαζουν σε μπουρδελο, εχω τυχει μπροστα σε φασεις που οι τσατσαδες διωχνουν ανηλικους.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Στα 15 εγω ημουν παιδι ακομα. Εξαλλου νομιζω οτι κατω απο τα 18 ειναι παρανομο να σε βαζουν σε μπουρδελο, εχω τυχει μπροστα σε φασεις που οι τσατσαδες διωχνουν ανηλικους.

μπορει να μη γαμησε σε μπουρδελο
αυτη η εκδοχη δεν σου περναει απ το μυαλο ε?
:uglystupid:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Μετά την 3η Γυμνασίου (καλοκαίρι)
με φραπέδιασε μια συμμαθήτρια.
Εκείνο το καλοκαίρι πρέπει να με φραπέδιαζε 2-3 φορές την ημέρα ...

Εμένα 1η φορά δεν ήταν σε μπουρδέλο.
Ήταν με γκόμενα.

Από εκδιδόμενες μετά πήγα σε μασατζίδικο,
μετά cg και μετά Σόλωνος.

Ρδέλο πήγα 1η φορά (για πήδημα)
στα 25
που είχα φάει τα λεφτά του σπιτιού της γιαγιάς μου στα cg
και δεν με έπαιρνε πλέον για τακτικά cg.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Yπαρχει και το "Λυκος ή Προβατο" του Αν. Μαρασλη στο ιδιο μοτιβο. Το διαβασα μεχρι καποιο σημειο και το πεταξα αηδιασμενος. Οσα γραφει ειναι δυστυχως σωστα και αποδεικνυουν οτι για να ριξεις γυναικα πρεπει να εισαι υποκριτης και παραμυθατζης. Οι γυναικες λενε οτι απεχθανονται την υποκρισια αλλα στην πραγματικοτητα γαμιουνται μονο με τους χειροτερους υποκριτες. Εγω δεν θα γινω ετσι, προτιμω να γαμαω πουτανες γιατι αυτες αποδεχονται τουλαχιστον την αληθεια!

Τα ίδια μου λέει κι ένας κολλητός μου που έχει παραιτηθεί απο το παιχνίδι πριν καν το ξεκινήσει. Φίλε μου, δεν ξέρω τι λέει αυτό το ελληνικό βιβλίο, θα το διαβάσω στάνταρ, αλλά αυτά που ξέρω εγώ είναι ότι δεν χρειάζεται να λες ψέμματα. έχει να κάνει με το πως παρουσιάζεις τον πραγματικό εαυτό σου χωρίς να χάνεις αξία στα μάτια μιας γυναίκας, ίσα ίσα να κερδίζεις αξία για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. τώρα αν θεωρείς ψέμα και ατάκες του στυλ 'πέρασα πολύ ωραία μαζί σου' που σημαίνουν: στα λέω όλα αυτά επειδή περιμένω πως και πως να σε πηδήξω, τι να πω, έτσι είναι το παιχνίδι. γυναίκες και άντρες έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και το καλύτερο εργαλείο για να βρεις τη χρυσή τομή, είναι η τέχνη του Pick Up Artist. Επίσης: Από τη στιγμή που πετυχαίνεις τον σκοπό σου, δηλαδή να πηδήξεις μία γυναίκα, εσύ επιλέγεις αν θα πεις την αλήθεια ή ψέμματα, στο χέρι σου είναι. Εξάλλου κατά τη διάρκεια του φλερτ δεν υπογράφεις συμβόλαιο με τη κοπέλα που λέει αν πηδηχτούμε θα σε αποκαταστήσω, οπότε μπορείς απλά να τη πηδήξεις και μετά να της πεις με ειλικρίνεια "φεύγω" μπλα μπλα μπλα.

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Εδώ είσαι απολύτως λάθος!
Ο pick up artist
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

Και δεν καταβαλει προσπαθεια ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

Ο pick up artist όμως
μπορεί σε σύντομο χρονικό διάστημα
να ρίξει μία γυναίκα της απολύτου αρεσκείας του
που είναι όπως ακριβώς τη θέλει
και με τον τρόπο που τη θελει
και μάλιστα τη γαμάει και χωρίς προσπάθεια
ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ...

ΑΛΛΑ ....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΛΛΑ ....

πριν βγεί για καμάκι ο pick up artist
δεν ξέρει ποιά θα είναι ο στόχος
ούτε από που.

Σχετικά με τη μαλακία του να ΘΕΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ,
διάβασε εδώ, στο μανιφέστο του pick up artist :

Λέει ξεκάθαρα:
[size=13pt]But I really want this girl![/size]

και απαντά:
[size=17pt]this is exactly the wrong attitude.[/size]

και παρακάτω εξηγεί γιατί είναι ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ:
[size=13pt]Make love to at least 10 other girls, then see if you still want this girl and think she is so special[/size]

Ο pick up artist είναι ψαρράς με δυναμίτη.
Ρίχνει το δυναμίτη του,
τα ψάρια πεθαίνουν με τη μία
χωρίς καμία δική του προσπάθεια
και τρώει όποιο θέλει
ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΝΕ Ο ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ.
Για αυτά που δεν έπιασε ο δυναμίτης
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.

Αυτός που ενδιαφέρεται να ρίξει μία συγκεκριμένη
είναι ο μαλάκας με το καλάμι
που κάθεται από τις 04.00 μέχρι τις 21.00 στην προβλήματα
με το δόλωμα
και τελικά πιάνει μιά μαρίδα
ή ακόμη χειρότερα μια ...

311203-K15005_thumb.jpg

σωστός στις διορθώσεις που μου έκανες. είμαι νέος στο άθλημα και στην ηλικία και απλά ήθελα να γράψω ένα πληροφοριακό ποστ γι αυτό το θέμα. δεν σκέφτηκα να μπω σε λεπτομέρειες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα ίδια μου λέει κι ένας κολλητός μου που έχει παραιτηθεί απο το παιχνίδι πριν καν το ξεκινήσει. Φίλε μου, δεν ξέρω τι λέει αυτό το ελληνικό βιβλίο, θα το διαβάσω στάνταρ, αλλά αυτά που ξέρω εγώ είναι ότι δεν χρειάζεται να λες ψέμματα. έχει να κάνει με το πως παρουσιάζεις τον πραγματικό εαυτό σου χωρίς να χάνεις αξία στα μάτια μιας γυναίκας, ίσα ίσα να κερδίζεις αξία για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. τώρα αν θεωρείς ψέμα και ατάκες του στυλ 'πέρασα πολύ ωραία μαζί σου' που σημαίνουν: στα λέω όλα αυτά επειδή περιμένω πως και πως να σε πηδήξω, τι να πω, έτσι είναι το παιχνίδι. γυναίκες και άντρες έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης και το καλύτερο εργαλείο για να βρεις τη χρυσή τομή, είναι η τέχνη του Pick Up Artist. Επίσης: Από τη στιγμή που πετυχαίνεις τον σκοπό σου, δηλαδή να πηδήξεις μία γυναίκα, εσύ επιλέγεις αν θα πεις την αλήθεια ή ψέμματα, στο χέρι σου είναι. Εξάλλου κατά τη διάρκεια του φλερτ δεν υπογράφεις συμβόλαιο με τη κοπέλα που λέει αν πηδηχτούμε θα σε αποκαταστήσω, οπότε μπορείς απλά να τη πηδήξεις και μετά να της πεις με ειλικρίνεια "φεύγω" μπλα μπλα μπλα.

ρε παικτη αφηστε αυτες τις τεχνικες που σκοπο εχουν
να σας μαδησουν και βγειτε εξω βρειτε μια καταραμμενη
και απλα πειτε της ενα γεια... σε θυμαμαι απο καπου με συγχωρεις
αλλα επρεπε να σε ρωτησω.... μπλα μπλα... με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται???
α και εγω..... ναι ναι... μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις κατι πανω σε αυτο????
ναι? ΟΚ δωσε μου το κινητο σου να σε ενοχλησω καποια στιγμη

τι διαολο ενα γαμημενο λυκειο δεν το βγάλατε?  :grin:
ή ειστε τιγκα κομπλεξικοι και εγωιστες μεχρι θανατου.  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι